Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Kubica: To był dla nas dobry rok

IP: *.globalconnect.pl 11.11.10, 15:11
    Caly czas słysze jak to "eksperci" twierdza jaki to Kubica jest super i wogole. A ja sie pytam kiedy on ostanio stanal na pudle i kto jest na czele po tych wszystkich wyscigac?

No ale pijar kubicowski trzyma sie mocno.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ambitny Re: F1. Kubica: To był dla nas dobry rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 15:44
        No szkoda ze Kubica ma tak slaby samochod - moze w nastepnym sezonie przygotuja lepszy.
        --------------------
        Wygraj w konkursie F1 2010. Wiecej info:
        www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
        • Gość: rajder Re: F1. Kubica: To był dla nas dobry rok IP: *.ump.edu.pl 12.11.10, 10:32
          słąby bolid , który osiąga najlepsze prędkości na prostych. Niestety przeciętny kierowcanie umie wykorzystać klasy tego bolidu.
          • manhu Re: F1. Kubica: To był dla nas dobry rok 12.11.10, 14:46
            Lamerze, najwyższe prędkości na prostych robiły wielokrotnie słabe i najsłabsze zespoły! Tu ma być wszystko, prędkość na prostej jest mało ważna, docisk dużo ważniejszy, najlepszy przykład to Red Bulle.
      • Gość: o w morde gule wogóle IP: *.c194.msk.pl 12.11.10, 01:26
        Gość portalu: rex napisał(a):

> Caly czas słysze jak to "eksperci" twierdza jaki to Kubica jest super i wogole.
        > A ja sie pytam kiedy on ostanio stanal na pudle i kto jest na czele po tych ws
        > zystkich wyscigac?
        >
        > No ale pijar kubicowski trzyma sie mocno.

moze bym sie i zgodzil, ale nie wiem co to takiego to "wogole"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka