Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Precz z łyżwiarstwem figurowym

IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 12:47
    Jak na igrzyskach, które są w końcu świętem całego sportu może odbywać się
    dyscyplina, która z rywalizacją nic wspólnego nie ma. Przeciez tam nie jest
    ważne jak kto jeździm, tylko kto sędziuje. I jeszcze to "wrażenie artystyczne"
    Wyobraźcie sobie, że po meczu piłkarskim zbierają się sędziowie i mówią: No
    owszem Polska wygrała 2:0, ale Koreańczycy sprawili lepsze wrażenie artstyczne,
    zatem remis. Łyżwiarstwo won z igrzysk.
    Obserwuj wątek
      • kubasa Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym 21.02.02, 13:17
        Całkowicie się zgadzam, a szczególnie trza wywalic tańce!
        pzodr.
      • lukasz006 Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym 21.02.02, 13:24
        To jest dobre dla pedałków i gospodyń domowych.
        Mogą toto puszczać w odcinkach między serialami brazylijskimi na Polonii1.
        Tam się znajdą fani.
      • Gość: Szaszko Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym IP: 217.98.233.* 21.02.02, 13:26
        Odsylam do watku: NAJBARDZIEJ KRETYNSKA DYSCYPLINA OLIMPIJSKA.

Ktos tam slusznie zaproponowal, zeby nie rozgrywac w ogole dyscyplin zwiazanych
        z lyzwiarstwem figurowym, ale od razu przed Olimpiada rozdac medale. Oszczedzi
        sie czasu i pieniedzy!
      • Gość: Triss Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym IP: *.danone.com 21.02.02, 13:27
        Oczywiscie jest sprawa dyskusyjna czy lyzwiarstwo figurowe przy obecnym
        systemie sedziowania powinno byc dyscyplina olimpijska. Pisalam w innym watku,
        ze mimo iz bardzo lubie lyzwiarstwo to w tej chwili zatraca ono charakter
        sportowej rywalizacji.
        Ale porownywanie lyzwiarstwa do hokeja jest calkowicie pozbawione logiki - to
        naprawde berdzo zalosny argument.

pozdrawiam
        Triss
      • Gość: Uważna Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym -NIE! IP: *.acn.waw.pl 21.02.02, 18:08
        Wbrew temu, co mowi lukasz006, bardzo lubię łyżwiarstwo figurowe, chociaż nie
        jestem ani pedałkiem ani gospodynią domową. Pewnie lukasz jest wrażliwy
        estetycznie inaczej i preferuje takie sporty jak np. zapasy, których z kolei ja
        nie lubię. Ale jakoś nie przyszło mi do głowy, żeby nawoływać do ich usunięcia
        z olimpiady, bo MNIE się nie podobają. Niech kazdy ogląda to, na co ma
        ochotę.
        • Gość: as Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym -NIE! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 18:12
      • Gość: EB Re: Precz z łyżwiarstwem figurowym IP: 192.168.0.* 21.02.02, 18:26
        JURRY POWINNO JESZCZE BRAĆ POD UWAGĘ,JAKA ŁYŻWIARKA ILE RAZY,KOMU I JAKIEMU
        SĘDZIEMU DUPY DAŁA,I WTEDY WYSTAWIAĆ KOŃCOWĄ NOTĘ ZA STYL I WRAŻENIA
        ARTYSTYCZNE.Pozdrawia EB.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka