Gość: ziuta IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 00:43 Zaobserwowaliscie u siebie biedronki ,,ninja,,? Jak z tym walczyc? Na balkonie mam cale chmary, wchodza mi do domu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoliborzanin Re: biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.13, 00:57 Więcej % potem już znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 01:35 ha ha , niezle. Ale ja naprawde nic nie pije i je widze:))) Slyszalam, ze w Gdansku i Elblagu jest jeszcze gorzej. Pisala o tym ostatnio ,,wyborcza,,. Bierdronki wlaza do kuchni i wyzeraja jedzenie. Jest ich mnostwo. u mnie jeszcze do kuchni nie dotarly, kreca sie kolo balkonu ale jest ich sporo. Podobno na zatrasiu sie tez pojawily. Dobrze, ze idzie zima, moze troche je wyziebi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.13, 12:29 Wiesz, one chyba nie są takie złe bo u mnie w Tv mówią, że dużo rzeczy jest z biedronki....nałap trochę przed zimą i zrób z nich np. dżem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: biedronki IP: *.dynamic.chello.pl 03.11.13, 12:32 Kiedyś stonka teraz biedronka he he zmianynaziemi.pl/wideo/stan-tennessee-przezywa-rekordowa-inwazje-biedronek Odpowiedz Link Zgłoś