Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biegi narciarskie. Kowalczyk walczy o pierwsze ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 11:53
    pewnie bedzie ta kawalczik 4 albo 5. Mysle jednak ,ze bedzie 5.
    Obserwuj wątek
      • aniabajk Biegi narciarskie. Kowalczyk walczy o pierwsze ... 26.11.10, 11:56
        Justyna! Justyna! Justyna! :)
      • Gość: Max więcej ? co za pazerność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:23
        trochę rozsądku
        • Gość: s Re: więcej ? co za pazerność IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 12:52
          Dobrze jej tak . Należało się jej za reklamowanie Polbanku .
          MOże niech jeszcze zacznie reklamować Provident .
        • Gość: Johann Re: więcej ? co za pazerność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:59
          Tak,tak.Ci tam ,z tych gor kolo kasiny nie wiedza chyba ,ze i w sporcie trzeba byc UCZCIWYM. No to juz ma ta dziewoja przechlapane.Niepotrzebnie jej zyczylem tak wysokiego ,4 miejsca.Oszustom mowimy " nie".
      • Gość: viator zaczyna się :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:47
        no tak, zaczyna się pomaganie półchłopowi Bjorgen pomoc w zwycięstwach. na wszelki wypadek lepiej wywalić Kowalczyk za wydumane przewinienie bo jeszcze weźmie i wygra. lipa.
        • Gość: Justysia Ratunku!!! Norwedzy mnie biją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 15:42
          Panowie pomóżcie!!! Chyba jesteście Polakami?!?!
      • Gość: nosferatu Zostala wykluczona z finalu bo... IP: *.bredband.skanova.com 26.11.10, 12:49
        znowu pojechala lyzwa...
        • bulek3110 Re: Zostala wykluczona z finalu bo... 26.11.10, 12:59
          Łyżwą, dobre... coś musieli napisać, przecież nie napiszą, że w Skandynawii nie może wygrać Polka, która zresztą powiedziała parę słów prawdy o Bjoergen...
      • Gość: Arek02 Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:50
        Jest oficjalny komunikat: Sędziowie uznali, że nawet szprycowanie Norweżek i Finek nie pomoże im w zwycięstwie, wobec tego zdecydowali, że dla pewności zdyskwalifikują Justynę Kowalczyk. Koniec komunikatu.
      • Gość: piot_90 Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:52
        drukuj jury drukuj...
        • Gość: aaaa Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan IP: *.gl.digi.pl 26.11.10, 12:56
          i bardzo dobrze troche pokory sie nalezy. Sama brała doping, to wtedy było ok. A teraz płacze, bo wielce pokrzywdzona... i dalej bedzie, bo bidaka zdyskwalifikowana.
        • Gość: Johann Re:co ta Kowalczyk do 3 nie zliczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:10
          Do jakiej ona szkoly podstawowej chodzila w tej kasce wielkiej.Co na to jej byla nauczycielka, chyba powinnabya powtarzac klase z rachunku do 100.Iniech ona sie nie tlumaczy przypadkiem ,ze sie tego nie nauczyla , bo musiala matuli krowki pasac.Tak tepym nie mozna przeciez byc? Albo?
          • virtuoz83 A nawet jeśli to co ma piernik do wiatraka? 26.11.10, 13:11
            Zazdrościsz sukcesów na arenie międzynarodowej?
            • januszkluk Re: A nawet jeśli to co ma piernik do wiatraka? 26.11.10, 13:38
              virtuoz83 napisał:

> Zazdrościsz sukcesów na arenie międzynarodowej?

Jeśli chodzi o mnie to zazdroszczę Pani Bjoergen wszystkich jej sukcesów i odwagi cywilnej. Szkoda natomiast, że J. K. jest zawodniczką niegodną noszenia godła mojego państwa na szlafroku. Lawiruje, kłamie i obsmarowywuje dupy innym zawodniczkom startującym razem z nią, a zaraz po minięciu mety uśmiecha się tym obłudnym uśmieszkiem na który wielu polaczków leci. Jeśli jednak przegra lub zostanie zdyskwalifikowana, to oczywiście wszyscy są winni tylko nie ona. Jest śmieszna, brzydka, wygląda jak babochłop. Nie to co Marit, szczera kobieca, inteligentna i fajna dziewczyna.
              I tak: wyprzedzę twoje pytanie: nienawidzę PIS. hahahahahahahahahahaha.......
              • jadwiha Re: A nawet jeśli to co ma piernik do wiatraka? 26.11.10, 13:49
                Poprawka:
                Panu Bjoergen
                miało być:)
                ciekawe czy się dobrze naszprycował?
              • Gość: bpos Re: A nawet jeśli to co ma piernik do wiatraka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:05
                Panie kluk,
                biegi narciarskie to nie jest dwór królowej angielskiej z jego etykietą.
                To co Pan pisze jest wysoce nieobiektywne i skrajnie stronnicze.
                Nawet jeśli cechy charakteru pani Kowalczyk nie podobają się Panu, to nie powinno stanowic powodu do wylewaćnia na nią wiadra pomyj.
                W Polsce praktycznie nie ma w tej chwili sportowca klasy pani Kowalczyk, która doszła do swoich sukcesów w nierównej walce (z powodów finansowych) z całą koalicją skandynawską.
                Nie ma ona równeiż wsparcia w innych polskich zawodniczkach, które zajmują miejsca na samym końcu stawki. Tym lepiej widać mistrzostwo p. Kowalczyk.
                I dlatego należy jej się szacunek, a nie to co Pan i kilku innych tutaj robi.
                Dla przedstawicieli wielu narodów świata takie postępowanie i zachowanie jest niezrozumiałe. W Stanach Zjednoczonych czlowiek wypisujący takie rzeczy o sportowcu amerykańskim byłby skazany (co najmniej) na dożywotni ostracyzm (internauta nie jest osobą anonimową).
                Pan wyraża się z pogardą o jednej z najlepszych zawodniczek ery współczesnej.
                A co Pan osiągnął życiu z czego jest Pan słynny, znany i przejdzie do historii?
                Chyba jedynie do historii, jako przykład zachowania hańbiącego Polaka i wzór kompletnego braku partiotyzmu.
                Jak ci nie wstyd czlowieku?
                • januszkluk Re: A nawet jeśli to co ma.. Jajco.. sztywnykatolu 26.11.10, 15:21
                  tak mi nie wstyd człowieku, że nie każdy "prawdziwy Polak" POWINIEN być patriotą. Jestem kim jestem i myślę co myślę, jeśli jest ci coś nie w smak to Zgłoś się do admina, może mnie zbanuje, w co szczerze wątpię, bo jak na razie wolność słowa istnieje. Znam Kowalczyk nie od dziś i wiem, że to zwykła chamka. dziwne, bo oprócz kolesia typu A. Gołota innego chama uwielbianego przez "prawdziwych polskich patriotów" nie poznałem.
                  i jeszcze jedno: na całe nasze szczęście nie znajdujemy się w stanach zjednoczonych i nikt mnie na ostracyzm nie będzie skazywać, a na pewno nie taki gniot jak "Pan". A ty człowieczku co osiągnąłeś? jeden czy 2 wpisy na gazecie? to naprawdę niewiele. Idź się pomódl, napewno ci ulży, a panubogu przybędzie trosk.... hahaha!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: bpos Re: A nawet jeśli to co ma.. Jajco.. sztywnykatol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 16:31
                    Kilka razy kulą w płot zaczynając od mojego wyznania i poglądów typu "prawdziwy Polak".
                    Brzydzę się zarówno katolami jak i narodowcami - to tak dla wyjaśnienia.

Twoja fascynacja Marit Bjoergen i otwarta niechęć, połączona z pogardą, do Kowalczyk wskazują, że albo trollujesz... albo tak myślisz.
                    Jeśli jestes trolem to koniec moich uwag, a jeśli tak myślisz to nie bedę cię przekonywać do zmiany nastawienia.

Od Kowalczyk nikt nie wymaga intelektu profesora uniwersyteckiego, ale i nie widzę, by była kwintesencją wszelkiego zła jakie w niej widzisz.
                    To wygląda na stan chorobowy.

Ja w życiu osiągnąłem niewiele, lecz na pewno nie cechuje mnie bezinteresowna nienawiść do innych ludzi.

• Gość: wildak Tak wygląda kobieca i fajna hm... dziewczyna??? IP: *.183.228.40.dsl.dynamic.eranet.pl 26.11.10, 15:33
                gfx.dagbladet.no/pub/artikkel/4/47/477/477125/bjorgenX858_1158631078_1158631092.jpg
          • Gość: Jacham Re:co ta Kowalczyk do 3 nie zliczy? IP: 208.110.69.* 26.11.10, 15:57
            Czy ty człowieczku rozważałeś szczerą rozmowę z jakimś dobrym psychiatrą?
      • Gość: Ja Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:55
        Tak teraz będzie przez cały sezon!!! Zawsze znajdzie się pretekst by ją zdyskwalifikować! Bo jest "niewygodną" przeciwniczką, jest w świetnej formie i nie udaje, że jej się wszystko podoba. Norwegowie rządzą i będą robić co chcą, nie tym sposobem to innym. A za Justyną nikt się oczywiście nie ujmie bo po co się narażać.....
      • Gość: Mada Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 12:57
        Zawodniczki tak boją się Kowalczyk, że zrobią wszystko byle ją wykluczyć ;( To trochę niepoważne
      • realista1957r Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... 26.11.10, 13:01
        Normalka - norwegowie jak na prymitywów przystało nie mogac wykazać wyzszości w normalnej rywalizacji grają nie fair. jak nie doping to żałosne warunki lokalowo - żywieniowe . Gdy już wszystko zawodzi - to manipuluja sedziami
        • januszkluk Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan 26.11.10, 13:14
          w jakim sensie nazywasz Norwegów prymitywami? zawsze mi się wydawało, że kultura polska dość znacznie odbiegała od skandynawskiej. i odbiega. nawet niezłej zawodniczki jak J. Kowalczyk nie stać na to by być uczciwą... polskie realia, niestety. J. Kowalczyk to mały człowiek.
          • Gość: MackUK Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan IP: *.range86-147.btcentralplus.com 26.11.10, 13:43
            poczytalem kilka Twoich postow i z cala stanowczoscia stwierdzam ze ty jestes malym czlowiekiem, a przede wszystkim frustratem...
      • Gość: sadurakura Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:01
        Sprawa b. przykra...
        Ale niestety muszę napisać - chcieli wojny to ją mają... (Justyna i Wieretielny)
        Ciekawe ile razy w tym sezonie będą zapadać podobne rozstrzygnięcia?
      • Gość: tak nie można Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.ryb.abpl.pl 26.11.10, 13:02
        to co zrobili sędziowie to świństwo w najgorszym tego słowa znaczeniu widziałem ten pułfinał i justyna na zakręcie szła po zewnętrznej i szeroko a za nią chyba Finka i obie szły tak samo i nie widziałem przewinienia ????????????????????????????????????
        • Gość: trzeźwy Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan IP: 192.168.0.* 26.11.10, 13:37
          Gość portalu: tak nie można napisał(a):

> to co zrobili sędziowie to świństwo w najgorszym tego słowa znaczeniu widziałem
          > ten pułfinał i justyna na zakręcie szła po zewnętrznej i szeroko a za nią chyb
          > a Finka i obie szły tak samo i nie widziałem przewinienia ?????????????????????
          > ???????????????

Ty nie widziałeś czyli go nie było? Sorry, to tak nie działa...
      • Gość: gosciu Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:04
        Nawet komentatorzy telewizyjni zauważyli, że to ściema i bardzo niesportowe zachowanie ze strony Skandynawów, bo jeśli Kowalczyk im przeszkadza w zwycięstwach, to nie w ten sposób załatwia się sprawę. Żenujące.
      • Gość: ss Kowalczyk jak R. Korzeniowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.10, 13:06
        zacznie się zdejmowanie z trasy faworyta
        • deus-cosma-deus Re: Kowalczyk jak R. Korzeniowski 26.11.10, 13:54
          Gość portalu: ss napisał(a):

> zacznie się zdejmowanie z trasy faworyta
          Nie porównuj Kowalczyk z Korzeniowskim-Robercik to ASTMATYK!
      • virtuoz83 Najlepsze jest to, że ten babochłop Bjoergen... 26.11.10, 13:08
        ...szprycuje się lekami na astmę, których stosowanie jest zabronione jako doping. Widzę, że, tak jak napisał jeden z forumowiczów, dla pewności wykluczyli Justynę Kowalczyk, gdyż Finki i Norweżki mogły nie wygrać, dlatego jury postanowiło im pomóc.
        • januszkluk Re: Najlepsze jest to, że ten babochłop Bjoergen. 26.11.10, 13:21
          po 1. nie szprycuje się, tylko bierze, bo jest chora. po 2. sam sobie przeczysz pisząc, że leki, które bierze rzeczona zawodniczka są zabronione. Gdyby były zabronione, nikt by jej nie dopuścił do rywalizacji, pomyśl trochę zanim zaczniesz pisać kompletne bzdury, albo po prostu poczytaj sobie regulaminy FIS, to na prawdę nie boli... Idąc twoim tokiem "rozumowania", Justynę Kowalczyk powinni zakwalifikować do rozgrywek dla osób niepełnosprawnych umysłowo, bo akurat w kwestii inteligencji Marit Bjoergen przewyższa twoją idolkę o jakieś 4 głowy. :-)
          • virtuoz83 Widzę, że znalazł się etatowy obrońca norweskich.. 26.11.10, 13:28
            ...metod wygrywania! A co do inteligencji to robiłeś obu zawodniczkom testy inteligencji? Czy może Marit Bjoergen należy do mensy, a Justyna Kowalczyk nie?!
            • januszkluk Re: Widzę, że znalazł się etatowy obrońca norwesk 26.11.10, 13:46
              wystarczy spojrzeć na twarz lub posłuchać 5 minut. reszta sama się okaże, a akurat okazuje się, że Justysia z Kaśki "Wielkiej" za wiele do powiedzenia nie ma, chyba, że o sobie. Ja natomiast słucham tego co mają do powiedzenia inni zawodnicy, nie tylko POLACY. Przykro mi chłopcze młody, ale jak już ktoś ostatnio tu wspomniał jesteśmy bardzo subiektywni w tym co myślimy jako społeczeństwo. Miara naszej inteligencji właśnie jest obiektywizm w postrzeganiu rzeczywistości. Np. w piłkę nożną jesteśmy bardzo źli. Czyż nie zgodzisz się ze starszym wujkiem? Czy to wina sędziów, którzy chcą nas udupić? Ha.
              • walmor Re: Widzę, że znalazł się etatowy obrońca norwesk 26.11.10, 14:31
                Co ty k-fonie chcesz odczytywać po twarzy. Sam spórz w lusterko, może odczytasz swoją głupotę.
          • Gość: z A po czym oceniałeś poziom inteligencji Marit? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:39
            Że jak jej przecięli drucik, to uszy nie odpadły? ;P
          • deus-cosma-deus Re: Najlepsze jest to, że ten babochłop Bjoergen. 26.11.10, 13:44
            Hahahaha a to mnie ubawiłeś zawistny maluczki Polaczku-salbutamol jest na szczycie listy środków zabronionych,jedynie Bjoergen nie wiedzieć czemu otrzymała zgodę pośród astmatyków na jego stosowanie! Tylko jest mały kruczek ów specyfik jest skuteczny tylko przez 5 tygodni i to dlatego Marit zrobiła sobie w zeszłym sezonie przerwę w startach. Nie wystartowała w TdS, gdyż musiała wybierać albo TdS albo IO. W tym sezonie zresztą zastosuje podobną strategię, odpuści TdS by "przygotować się" na MŚ. I na tym zasadniczo owa przez ciebie wspomniana inteligencja Bjoergen się objawia. xD Jeżeli natomiast mówimy o dzisiejszej dyskwalifikacji, to ja nie przypominam sobie by sędziowie wykazali się pod koniec zeszłego sezonu taka skrupulatnością, gdy Bjoergen podczas sprintu w Drammen spowodowała upadek Justyny! A co do ciebie karzełku strasznie cie bolą te sukcesy i pewnie przede wszystkim kasa Kowalczyk skoro jedyne co potrafisz to jej ubliżać. Jaki musisz czuć się maluczki przy kimś takim jak ona, jedyne pocieszenie dla ciebie to jej niepowodzenia, naszprycowana Bjoergen i "obiektywni" sędziowie z FIS.
      • januszkluk Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... 26.11.10, 13:10
        hahaha, ale fajnie. wreszcie ładna i mądra dziewczyna wygrywa, a głupia poleczka z niewyparzoną gębą odpada! C`MON MARIT!
        • Gość: Aga Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.icpnet.pl 26.11.10, 13:19
          Co za oszustwo! Sport w najgorszym wydaniu, śmieszne FIS i całe te norweszki!!! Komentator TVP jak by był jakiś przytłumiony ! Zero emocji chyba mu wszytsko wisi zdejmijcie go. Oglądam eurosport od dzis
        • Gość: mojito Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: 193.138.241.* 26.11.10, 13:24
          ...tylko dureń może tak pisać,bo myśleć to na pewno nie myśli;
          ledwo trochę mrozu a już szare komórki zamarzły!
        • Gość: Maciek Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.ip.netia.com.pl 26.11.10, 13:28
          Wiadć kolejny tempy komentarz zazdrosnego Polaczka który wyjechał na saksy i mu nieposzło.Co zmęczony pracą w Norwegii, no ba jak się jedzie kopać rowy i mieszać beton w skandynawi to tak jest.Trzeba było się uczyć i uprawiać sport to może byś coś osiągnoł - a tak zostaje praca za kilka euro hahahah
          • Gość: trzeźwy Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: 192.168.0.* 26.11.10, 13:40
            Zacznij od spotkania ze słownikiem języka polskiego.
            Potem internet, komentarze itd.
          • januszkluk Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... 26.11.10, 15:09
            hahaha, akurat siedzę przy kompie na Ursynowie w Warszawie (stolica Polski) zarabiając niezłą kasę o jakiej w twojej wsi nawet xsiędzu się nie śniło. mam niezłe osiągnięcia w sporcie oraz doktorat, hahaha, nic ci nie zostało jak tylko kibicować polakom lub polkom, bo więcej świata nie znasz i pewnie nie poznasz wieśniaczku hahaha.... jestem po prostu obiektywny... hahaha... i jeszcze jedno: jak już przestaniesz paść krowy u siebie w Kasinie, albo na innym zadupiu to weź sobie książeczkę od 3 klasy podstawówki i naucz się, że pisze się "OSIĄGNĄŁ", NIE POSZŁO", poza tym istnieje coś takiego jak przecinek, ale ty i tak nie wiesz gdzie go stawiać wiem, to dla ciebie za trudne, więc idź zrób to co umiesz najlepiej (laska xsiędzu). hahahaha.
            • Gość: bpos Doktorat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 13:59
              Doktorat!
              No, no
        • Gość: Misiek Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 13:35
          Chryste, Kowalczyk ci kosza dala w podstawowce, ze masz taka rache na nia? Zluzuj dzieciaku bo ci cos strzeli...
        • Gość: król Wstyd cie słuchac gosciu!!!!!!! IP: *.static.korbank.pl 26.11.10, 13:39
          Totalna wiocha jestes
        • Gość: bpos Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:43
          Januszu Kluku dlaczego z pogardą wyrażasz się o Polakach?
          Kim ty jesteś z urodzenia: Szwabem, Pigmejem, Norwegiem, a może żabojadem lub makaroniarzem?
          Z pewnością nie jesteś obywatelem polskim.
        • Gość: Kibic Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.pai.net.pl 26.11.10, 13:51
          Jak dla Ciebie Bjoergen jest ładniejsza od Kowalczyk to współczuję gustu
        • Gość: egon Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:14
          ty ścierwojadzie to zasłużyłeś na wpierdol
        • Gość: eire Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... IP: 81.219.68.* 26.11.10, 14:19
          a cóż to za palant! Skąd się tacy biorą?
        • marekg12 Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zasłużyła ... 26.11.10, 14:20
          januszkluk napisał:

> hahaha, ale fajnie. wreszcie ładna i mądra dziewczyna wygrywa, a głupia poleczk
          > a z niewyparzoną gębą odpada! C`MON MARIT!
          Spadaj kretynie na drzewo...
      • Gość: .oOo. Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... IP: *.bsipl.pl / 10.0.0.* 26.11.10, 13:11
        dla nas i tak jest mistrzynia :-*
        • Gość: ebi "Kombinacja norweska" IP: 212.180.160.* 26.11.10, 13:20
        • litespeed Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan 26.11.10, 13:24
          Gość portalu: .oOo. napisał(a):

> dla nas i tak jest mistrzynia :-*

Dokładnie. Przegrywać tez trzeba umieć.
          • Gość: spanishchan Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan IP: *.pg.com 26.11.10, 13:46
            coraz lepiej jej to idzie
        • waiting4 Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan 26.11.10, 13:29
          Zachowujecie się jak typowe polskie kmioty, gorzej niż Kaczor, słoma wam z butów wychodzi, wszędzie tylko widzicie przekręty. Pobiegła źle, zmieniła tor i jeżeli jest naprawdę mocna to na pewno wygra sportową złością i zgarnie PŚ w marcu. Oczywiście sezon się zaczął, a wy już dupki węszycie podstęp, nie róbcie popeliny bo potem z nas cała Europa targa łacha. Wszędzie tylko chcą Polaka upokorzyć i zniszczyć: Howard Webb, Sven Hannavald, formuła MŚ siatkarzy, F1, wszędzie spisek i próba wyeliminowania naszych wspaniałych sportowców. Euro 2012 też pewnie przegramy przez sędziów...
          • Gość: trzeźwy Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan IP: 192.168.0.* 26.11.10, 13:42
            Dobrze mówi. Trochę pokory i znajomości miejsca w szeregu.
          • stivi47 Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowan 26.11.10, 15:32
            Na du Pole nietylko ci sloma z twoich Polskich butow wystaje ale auch das Heu aus dem Kopf
      • franek-janek Biegi narciarskie. Kowalczyk zdyskwalifikowana ... 26.11.10, 13:13
        Krysztalowa kula, krysztalowy charakter. Jak zwykle uwzieli sie na ten nasz krysztalowy charakter.
      • Gość: Woliski Po prostu nieprawidłowo pobiegła więc słusznie IP: 46.134.201.* 26.11.10, 13:17
        wykluczyli. Zasady musza być równe dla wszystkich. Wychodzi nacjonalizm i 'patriotyzm' z niektórych. Tak tak, oczywiście, polscy sportowcy nie faulują, nie oszukuja, nie biora dopingu. Jesteśmy najwspanialsi! Niemiec - idiota tak mysli o Niemcach, a Norweg o Norwegach. Tylko spróbuj wyjśc wieczorem i przejść przez ciemna uliczkę, zobaczysz co ci najwspanialsi Polacy zrobią.
        • kovala Re: Po prostu nieprawidłowo pobiegła więc słuszni 26.11.10, 13:52
          Ale co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.
      • Gość: konsument Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najlep... IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 13:18
        Gołym okiem widać co się dzieje.
        Od dzisiaj nie kupię niczego co pochodzi z norwegi lub jest produkowane przez jakąkolwiek firmę z tego kraju.
        • Gość: Johann Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:36
          Nie bredz biedny Polakow bo ty tak i tak nie kupujesz produktow norweskich.Sa po prostu dla ciebie za drogie. Marsz do biedrony ,tam sklep dla ciebie.Ale dala popalic ta wasza,myslala ,ze nikt tego nie zauwazy.Przyjmijcie to poljaczki do wiadomosci,ze kazdy krok tej waszej Lolobrygidy dla ubogich jest rejestrowany kamerami i to wszedzie.Nawet jak ona idzie do wygodki u mamusi jest kontrolowana ,czy tam tylko wydala czy tez cos wchlania.Dosyc taryfy ulgowej dla niej i innych tych waszych.Czas ochronny dla was sie juz skonczyl.
          • Gość: Megann Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:45
            Boże widzisz i nie grzmisz.
          • Gość: skullder Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 13:48
            ...powiedziałem ja, wysmarkam się i lecę na obiadek bo mamusia woła.
          • Gość: Misiek Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najl IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 13:52
            Ja bym ci radzil kochany ziolka jakies popijac, bo cie ta twoja frustracja zabije.
          • Gość: gosciu Re: Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 17:31
            Nie zwracajcie uwagi na Johanna, to typowy troll, w zeszłym sezonie wypisywał takie same bzdury i stwierdzał, że Niemcy są lepsi, bo mają ładniejsze stroje. Szkoda na niego nerwów i czasu na odpisywanie na jego wypociny.
      • Gość: gr_di Jak się ma za duże parcia, to IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.10, 13:27
        tak się to kończy... Cóż... Jakoś mi pani Kowalczyk nie żal- laska chora na ambicję.
        • Gość: egon Re: Jak się ma za duże parcia, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:18
          chory to ty jesteś i do tego jesteś nikim
        • Gość: bpos Re: Jak się ma za duże parcia, to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 14:27
          Powiedz człowieku: gdy siatkarki przegrywają to są nieambitne, a gdy Kawalczyk mówi, że chce wygrywac to ma chorą ambicję?
          Kopacze piłki mają "gryźć trawę", czy opier.. dalać się na boisku?
          Małysz ma skakać 140, czy 110 m na Dużej Krokwi?
          No to jak ma być ze sportowcami: mają być ambitni czy nie?
        • walmor Re: Jak się ma za duże parcia, to 26.11.10, 14:35
          Tymasz chyba za duże parcie na stolec - idź się wypróżnij, to ci ulży
      • Gość: as Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najlep... IP: 212.244.241.* 26.11.10, 13:32
        Marit - kolejna klientka Bay Area Laboratory Co-operative (BALCo)
      • arahat1 oto skutki nieustajacych biegow w kilku reklamach. 26.11.10, 13:33
        czy teraz bank zaprzestanie reklam?
      • Gość: oiio Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najlep... IP: *.goleniow.vectranet.pl 26.11.10, 13:41
        wyleciała, bo przewalała....i to nie piewszy razz
      • Gość: kuba Biegi narciarskie. Kowalczyk wykluczona, najlep... IP: *.echostar.pl 26.11.10, 13:44
        dokładnie tak jest pobiegła nieprawidłową techniką i została zdyskwalifikowana zapewne rozpęta się burza jacy to jesteśmy biedni i pokrzywdzeni no ale cóż tak to już u nas jest że jesteśmy najwspanialsi popełniła błąd i tyle przestańcie wszędzie widzieć przekręty bo to chore

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka