cmac 29.11.10, 10:31 Witam Mili Panstwo dalej rzadza curlingiem, Pan dyrektor sportowy na pewno jest zarobiony po uszy, ale moze ktos wie cokolwiek o terminach rozgrywek mistrzowskich w sezonie 2010/2011? Czy za duzo wymagam? mac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michael.zoltowski Re: MP2011 29.11.10, 15:15 hehehe przecież "dopiero" listopad :) w marcu napiszą, że za 2 tygodnie MP, za dużo wymagasz Odpowiedz Link Zgłoś
cmac Re: MP2011 30.11.10, 10:21 Co roku od 4 lat pytam o to samo. W tym roku i tak nie pytam w sierpniu czy wrzesniu tylko pod koniec listopada. W kazdej NORMALNIE ZARZADZANEJ dyscyplinie znany jest kalendarz PRZED sezonem. Tym bardziej w olimpijskiej nota bene. Co na to nowi czlonkowie Zarzadu? Nowe kluby? sportowcy, wyczynowcy... Moze iceman29 wie i sie podzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
oldcurler Re: MP2011 30.11.10, 11:38 Czepiasz się Maćku! Musisz i Ty wiedzieć, że zawody o MP są dla społeczności(?) curlerów (od PZC ) jak prezent . A prezenty, chyba, miło dostawać jako niespodziankę. Czyż nie?! Ja, z racji że z klasycznej formuły MP nie wiele wynika, mam propozycję aby zawody takie opisać jako Mistrzostwa Polski "B". To, tak konsekwentnie do powoływania kadry polski . Mistrz Polski nie jest godzien reprezentować kraju na arenie międzynarodowej !?. Dalej, konsekwentnie, prezent z "wyprzedaży" nie musimy już wypatrywać z wypiekami na twarzy. Nie warto! Podsuwam włodarzom zwiazkowym w PZC. Dla oszczedności, po jakiego licha rozgrywa się tzw.MP co rok? Czy ktoś wie PO CO! A tak co 5 lat nie wystarczy! Kadra już jest PS. 10% z oszczędności dla mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
cmac Re: MP2011 15.12.10, 08:33 Przykre ze nic nie wiadomo. Koniec grudnia za pasem a my nawet nie wiemy czy w ogole bedą jakiekolwiek rozgrywki. Moze iceman wie? Albo inny forumowicz... Odpowiedz Link Zgłoś