Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier...

IP: *.finemedia.pl 12.12.10, 22:45

3Najpierw naucz sie przegrywać mecze a nie kreczować Ricardas Berankis pokazł Ci gdzie jest Twoje miejsce dostawałeś lanie nie istaniałeś na korcie i rezygnowałeś z gry... Przez Ciebie straciłem dużo pieniędzy bo grałem na twoje porażki w tych meczach a bukmacher rozliczał to jako zwrot...
    Ogórek z Ciebie i tyle...
    Obserwuj wątek
      • Gość: buk Re: "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pi IP: *.koba.pl / 10.5.40.* 13.12.10, 10:22
        sorki ale ty tez jestes trochę ogórek - poszukaj buka, który rozlicza normalnie krecz jesli ukończony został 1 set. I już!
        • Gość: buk master Re: "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:22
          W bet-at-home wystarczy, ze zostanie zagrana pierwsza pilka, aby mecz byl wazny. Oczywiscie jest to buk z najgorszymi kursami (czyli najwiekszymi marzami).
      • Gość: Lopez Re: "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pi IP: 195.117.118.* 13.12.10, 11:33
        Centralnie na sto fallus obchodzi gdzie i na kogo stawiasz i ile przez co straciłeś bobku
      • Gość: leonidas "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.130.rev.vline.pl 13.12.10, 11:38
        Juz nie mogę z tymi porównaniami. Posli federer, poslki maradona, polskie to, polskie tamto. Sami robimy se kompleksy i tyle.
      • Gość: a "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.scansafe.net 13.12.10, 11:46
        kocham tych "Polskich Federów, Messich" itp
      • Gość: jaro "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 12:22
        "Polski Federer" buahahaha, ja tam nic do niego nie mam, ale myślę, że takie porównanie to i on by wyśmiał ... poza tym awans z 600 miejsca rankingu do 100 nie jest taki trudny dla w miarę dobrego gracza, trudniej będzie awansować w tej 100, a do 50 to już bardzo trudno i dopiero to pokaże jego prawdziwą wartość
        • Gość: Emigrant 26 lat IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.10, 13:51
          26 lat - gdby Pan Przysiezny mial 19 to moglby byc wielka nadzieja. W tym wieku mozemy liczyc na 2 dobre sezony w trzech lub czterech najblizszych latach.
          Zycze tego Panu z calego serca, ale Gazeto - niepotrzebnie dmuchacie balon.
      • Gość: Sraka "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.138.246.94.ip4.artcom.pl 13.12.10, 16:21
        26lat,to prawie tak jak mlody,obiecujacy napastnik Wisly Krakow :)
        Zycze Michalowi sukcesow i awansu,ale bedzie trudno.Powodzenia!
        • Gość: aa Re: "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pi IP: 46.113.162.* 13.12.10, 16:30
          Jak sie za mlodych lat przebalowalo talent w pewnych wroclawskich klubach zamiast cwiczyc to teraz nie ma co plakac.Ale tak to bywa u "wielkich"polskich tenisistow.
          • Gość: trolizmus Re: "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pi IP: *.range86-150.btcentralplus.com 13.12.10, 18:03
            podejrzewam, ze ty nie jestes w pierwszej 500-tce w swiecie w swojej branzy, wiec zamknij pyszczek i sie nie kompromituj
      • Gość: bukmacher "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.finemedia.pl 13.12.10, 23:14

najpierw naucz się przegrywać mecze a nie kreczować. widać twoją wartość jak Ci serwis nie siądzie to jesteś jechany w wymianach jak małolat. Ty i Roger co najwyżej możesz mu rakietę naciągać. A wyborcza moglaby sie nie kompromitować takimi tytułami... juz pokazałeś w Kghm Polish Indoors jaki to kozak z Ciebie jest. Bardzo przecietny chalengerowiec jakich jest setki. Weź sie lepiej za coś innego naprawde.
      • Gość: Challenger "Polski Federer": Cel na najbliższy sezon? Pier... IP: *.unknown.vectranet.pl 19.12.10, 13:14
        Cóż jeśli Fibak wmówi Przysiężnemu to co Kulej Najmanowi to skutek jest do przewidzenia :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka