dorota_snooker 14.04.04, 20:23 Wracam z pracy a tu co, siadł internet a ja chcę do gawronki :((((((((((((((( Na szczęście już działa bo inaczej to bym tych panów z tej mojej internetowej firmy rozniosła. Ave snooker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:32 Hihi :))) A coś merytorycznego na ząb przyniosłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:49 A jednak złośliwiec z Ciebie, przecież ładny limeryk napisałam ( patrz watek merytoryczny ) Raz pewna gawronka co się wyzłośliwać lubiła Snookerowe forum dla nas wymyśliła Piszą tu wszyscy tej gry wielbiciele a jak wiadomo jest ich naprawdę wiele taka to jest gawronka miła Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:55 dorota_snooker napisała: > A jednak złośliwiec z Ciebie, przecież ładny limeryk napisałam ( patrz watek > merytoryczny ) > > Raz pewna gawronka co się wyzłośliwać lubiła > Snookerowe forum dla nas wymyśliła > Piszą tu wszyscy tej gry wielbiciele > a jak wiadomo jest ich naprawdę wiele > taka to jest gawronka miła O psiakrostka, przestań, z kultu jednostki jeszcze nic dobrego nigdy nie wynikł ;)) A znam takiego jednego, co go za spamowanie poezją wyrzucili z funkcji moderatora :))) Tworzymy idealnego snookerzystę? Wg mnie powinien mieć fryzurę Ronniego, figurę Huntera, szramę Dohertego i dłonie Davisa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:04 i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K. ( żeby było sprawiedliwie ) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:06 dorota_snooker napisała: > i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K. > > ( żeby było sprawiedliwie ) I musi mówić "świeeeeetnie" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:08 gatta13 napisała: > dorota_snooker napisała: > > > i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K > . > > > > ( żeby było sprawiedliwie ) > > > I musi mówić "świeeeeetnie" ;)))) No ale chyba nie tylko to musi mówić? ;) aha, i oczy muszą mu błyszczeć jak łysina Ebdona (chociaż do tego się przyda) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:13 dodałabym jeszcze mimikę Roniego ( z tym to się musi miło kłócić ) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:15 Dorzucam uśmiech Huntera. I czarowanie bil Hanna. Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:21 gatta13 napisała: > Dorzucam uśmiech Huntera. I czarowanie bil Hanna. A na czym właściwie polega to czarowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:31 Staje nad toczącą się bilą i wyczynia nad nią jakieś hokus pokus rękami. Albo tupie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:34 gatta13 napisała: > Staje nad toczącą się bilą i wyczynia nad nią jakieś hokus pokus rękami. Albo > tupie. :)))) Nad każdą bilą? I sędzia nic? :)) Jaka ja jestem niezorientowana przez tę plajtującą kablówkę! Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:36 Może nie nad każdą, nad tymi, na wbiciu których specjalnie mu zależy. Parę razy już to widziałam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:09 Może to głupie i nie wiem co będzie jak to zobaczą nie powołane oczy ale ja wolę : miss........... Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:11 dorota_snooker napisała: > Może to głupie i nie wiem co będzie jak to zobaczą nie powołane oczy ale ja > wolę : miss........... Double kiss w wykonaniu angielskich komentatorów też ma swój smaczek ;) Dorzucam do wspólnego worka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:18 Skojarzyło mi się merytorycznie, czy słyszałaś może jak Michaela Tabb ładnie konsultowała ustawienie bil podczas meczu Ebdon vs White : Peter, Jimmy are they ok. ( to a propos głosu ) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Merytorycznie, a propos ustawienia bil. 14.04.04, 21:21 Hihi, a jak Ronnie sam sobie przestawił bilę? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: Merytorycznie, a propos ustawienia bil. 14.04.04, 21:23 gatta13 napisała: > Hihi, a jak Ronnie sam sobie przestawił bilę? Dorzucam samodzielność i niezależność Ronniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:22 dorota_snooker napisała: > Skojarzyło mi się merytorycznie, czy słyszałaś może jak Michaela Tabb ładnie > konsultowała ustawienie bil podczas meczu Ebdon vs White : Peter, Jimmy are > they ok. ( to a propos głosu ) Chcesz mieć ideał z babskim głosem??? jak my takie coś postawimy w charakterze bannera??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:25 swoją drogą mogło to by być komiczne, a Ronnie rzeczywiście elegancko przestawiał bile aż trudno było powiedzieć komu było bardziej do śmiechu jemu czy blondasowi ( sędzia był w tym dniu na kacu i bez humoru ) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:29 Ale przestawiał sobie czy blondaskowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:32 Sobie, sędzia odtwarzał sytuację, ale on wiedział lepiej, hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:33 był faul i miss ( he he ) i chodziło o odtworzenie sytuacji sprzed zagrania, czyl właściwie dla siebie ( blondas nakazał mu grę ) Czekałam tylko że Ronnie nie wytrzyma i trzepnie sędziego w ucho ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:38 dorota_snooker napisała: > był faul i miss ( he he ) i chodziło o odtworzenie sytuacji sprzed zagrania, > czyl właściwie dla siebie ( blondas nakazał mu grę ) > Czekałam tylko że Ronnie nie wytrzyma i trzepnie sędziego w ucho ;))))))))))))) No wiesz! Zdyskwalifikowaliby go i nie mógłby grać w MŚ! :( Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:39 Właściwie to sędzia mógłby go trzepnąć w ucho za coś takiego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:47 gatta13 napisała: > Właściwie to sędzia mógłby go trzepnąć w ucho za coś takiego. :) nie zaszkodziło by mu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:30 Nie, ja bardzo proszę o zabranie ideałowi głosu pani Tabb. Fakt, Hunter też się ubawił przestawianiem, odpuścili sobie na chwilę rywalizację i cieszyli się obaj. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:31 gatta13 napisała: > Nie, ja bardzo proszę o zabranie ideałowi głosu pani Tabb. > > Fakt, Hunter też się ubawił przestawianiem, odpuścili sobie na chwilę > rywalizację i cieszyli się obaj. :))))) Ja nie rozumiem!!!!!! To pani Michaela była na kacu??? I co wy rozumiecie przez przestawianie bil??? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:34 To nie była Michaela tylko pan Jakiśtam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:39 rzecz w tym że jej tam wogóle nie było, a kaca to ja chyba też mam bo mi głowę urywa, na chwilę znikam do łazienki ( wrócę czysta i pachnąca ) Uwaga zbliżamy się do 1000 wpisu, nagroda dla szczęśliwca od moderatora konieczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:41 BTW, ile wątków może być w jednym wątku? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:46 gatta13 napisała: > BTW, ile wątków może być w jednym wątku? ;))) Postów, znaczy się? Chyba w nieskończoność. patrz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6182966 Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:48 Nie, ile wątków - myślowych. :))) Bo się tu nam wątek rozbił na podwąteczki. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:05 Szybkostrzelny i piękny. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:17 Byłoby fajnie, jakby nieźle grał. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś