Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.04.04, 20:23
    Wracam z pracy a tu co, siadł internet a ja chcę do gawronki :(((((((((((((((
    Na szczęście już działa bo inaczej to bym tych panów z tej mojej internetowej
    firmy rozniosła.

Ave snooker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:32
        Hihi :)))
        A coś merytorycznego na ząb przyniosłaś?
        • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:49
          A jednak złośliwiec z Ciebie, przecież ładny limeryk napisałam ( patrz watek
          merytoryczny )

Raz pewna gawronka co się wyzłośliwać lubiła
          Snookerowe forum dla nas wymyśliła
          Piszą tu wszyscy tej gry wielbiciele
          a jak wiadomo jest ich naprawdę wiele
          taka to jest gawronka miła
          • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 20:55
            dorota_snooker napisała:

> A jednak złośliwiec z Ciebie, przecież ładny limeryk napisałam ( patrz watek
            > merytoryczny )
            >
            > Raz pewna gawronka co się wyzłośliwać lubiła
            > Snookerowe forum dla nas wymyśliła
            > Piszą tu wszyscy tej gry wielbiciele
            > a jak wiadomo jest ich naprawdę wiele
            > taka to jest gawronka miła

O psiakrostka, przestań, z kultu jednostki jeszcze nic dobrego nigdy nie
            wynikł ;)) A znam takiego jednego, co go za spamowanie poezją wyrzucili z
            funkcji moderatora :)))

Tworzymy idealnego snookerzystę? Wg mnie powinien mieć fryzurę Ronniego, figurę
            Huntera, szramę Dohertego i dłonie Davisa ;)
            • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:04
              i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K.
              ( żeby było sprawiedliwie )
              • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:06
                dorota_snooker napisała:

> i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K.
                >
                > ( żeby było sprawiedliwie )

I musi mówić "świeeeeetnie" ;))))
                • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:08
                  gatta13 napisała:

> dorota_snooker napisała:
                  >
                  > > i głos naszych komantatorów np.w miesiące parzyste R.J. a nie parzyste P.K
                  > .
                  > >
                  > > ( żeby było sprawiedliwie )
                  >
                  >
                  > I musi mówić "świeeeeetnie" ;))))

No ale chyba nie tylko to musi mówić? ;)

aha, i oczy muszą mu błyszczeć jak łysina Ebdona (chociaż do tego się przyda)
                  • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:13
                    dodałabym jeszcze mimikę Roniego ( z tym to się musi miło kłócić )
                    • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:15
                      Dorzucam uśmiech Huntera. I czarowanie bil Hanna.
                      • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:21
                        gatta13 napisała:

> Dorzucam uśmiech Huntera. I czarowanie bil Hanna.

A na czym właściwie polega to czarowanie?
                        • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:31
                          Staje nad toczącą się bilą i wyczynia nad nią jakieś hokus pokus rękami. Albo
                          tupie. :))))
                          • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:34
                            gatta13 napisała:

> Staje nad toczącą się bilą i wyczynia nad nią jakieś hokus pokus rękami. Albo
                            > tupie. :))))

Nad każdą bilą? I sędzia nic? :))

Jaka ja jestem niezorientowana przez tę plajtującą kablówkę! Wstyd!!!
                            • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:36
                              Może nie nad każdą, nad tymi, na wbiciu których specjalnie mu zależy. Parę razy
                              już to widziałam. :)
                • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:09
                  Może to głupie i nie wiem co będzie jak to zobaczą nie powołane oczy ale ja
                  wolę : miss...........
                  • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:11
                    dorota_snooker napisała:

> Może to głupie i nie wiem co będzie jak to zobaczą nie powołane oczy ale ja
                    > wolę : miss...........

Double kiss w wykonaniu angielskich komentatorów też ma swój smaczek ;)
                    Dorzucam do wspólnego worka :)))
                    • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:18
                      Skojarzyło mi się merytorycznie, czy słyszałaś może jak Michaela Tabb ładnie
                      konsultowała ustawienie bil podczas meczu Ebdon vs White : Peter, Jimmy are
                      they ok. ( to a propos głosu )
                      • gatta13 Merytorycznie, a propos ustawienia bil. 14.04.04, 21:21
                        Hihi, a jak Ronnie sam sobie przestawił bilę?
                        • gawronka Re: Merytorycznie, a propos ustawienia bil. 14.04.04, 21:23
                          gatta13 napisała:

> Hihi, a jak Ronnie sam sobie przestawił bilę?

Dorzucam samodzielność i niezależność Ronniego ;)
                      • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:22
                        dorota_snooker napisała:

> Skojarzyło mi się merytorycznie, czy słyszałaś może jak Michaela Tabb ładnie
                        > konsultowała ustawienie bil podczas meczu Ebdon vs White : Peter, Jimmy are
                        > they ok. ( to a propos głosu )

Chcesz mieć ideał z babskim głosem??? jak my takie coś postawimy w charakterze
                        bannera???
                        :)
                        • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:25
                          swoją drogą mogło to by być komiczne, a Ronnie rzeczywiście elegancko
                          przestawiał bile aż trudno było powiedzieć komu było bardziej do śmiechu jemu
                          czy blondasowi ( sędzia był w tym dniu na kacu i bez humoru )
                          • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:29
                            Ale przestawiał sobie czy blondaskowi???
                            • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:32
                              Sobie, sędzia odtwarzał sytuację, ale on wiedział lepiej, hihi.
                            • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:33
                              był faul i miss ( he he ) i chodziło o odtworzenie sytuacji sprzed zagrania,
                              czyl właściwie dla siebie ( blondas nakazał mu grę )
                              Czekałam tylko że Ronnie nie wytrzyma i trzepnie sędziego w ucho ;)))))))))))))
                              • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:38
                                dorota_snooker napisała:

> był faul i miss ( he he ) i chodziło o odtworzenie sytuacji sprzed zagrania,
                                > czyl właściwie dla siebie ( blondas nakazał mu grę )
                                > Czekałam tylko że Ronnie nie wytrzyma i trzepnie sędziego w
                                ucho ;)))))))))))))

No wiesz! Zdyskwalifikowaliby go i nie mógłby grać w MŚ! :(
                                • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:39
                                  Właściwie to sędzia mógłby go trzepnąć w ucho za coś takiego. :)
                                  • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:47
                                    gatta13 napisała:

> Właściwie to sędzia mógłby go trzepnąć w ucho za coś takiego. :)

nie zaszkodziło by mu ;)
                          • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:30
                            Nie, ja bardzo proszę o zabranie ideałowi głosu pani Tabb.

Fakt, Hunter też się ubawił przestawianiem, odpuścili sobie na chwilę
                            rywalizację i cieszyli się obaj. :)))))
                            • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:31
                              gatta13 napisała:

> Nie, ja bardzo proszę o zabranie ideałowi głosu pani Tabb.
                              >
                              > Fakt, Hunter też się ubawił przestawianiem, odpuścili sobie na chwilę
                              > rywalizację i cieszyli się obaj. :)))))

Ja nie rozumiem!!!!!! To pani Michaela była na kacu??? I co wy rozumiecie przez
                              przestawianie bil???
                              • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:34
                                To nie była Michaela tylko pan Jakiśtam. :)
                              • dorota_snooker Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:39
                                rzecz w tym że jej tam wogóle nie było, a kaca to ja chyba też mam bo mi głowę
                                urywa, na chwilę znikam do łazienki ( wrócę czysta i pachnąca )

Uwaga zbliżamy się do 1000 wpisu, nagroda dla szczęśliwca od moderatora
                                konieczna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:41
                                  BTW, ile wątków może być w jednym wątku? ;)))
                                  • gawronka Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:46
                                    gatta13 napisała:

> BTW, ile wątków może być w jednym wątku? ;)))

Postów, znaczy się? Chyba w nieskończoność. patrz tu:
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6182966
                                    • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:48
                                      Nie, ile wątków - myślowych. :))) Bo się tu nam wątek rozbił na podwąteczki. :)))
            • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:05
              Szybkostrzelny i piękny. :))))
              • gatta13 Re: JESTEM OD WAS UZALEŻNIONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.04, 21:17
                Byłoby fajnie, jakby nieźle grał. ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka