Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hymn apatora cd

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 02:52
    tak sobie chcialem posluchac, a moze tez wypalic co by mi sie droga do wrocka nie dluzyla :) i sobie wchodze na www.speedway.torun.pl (bodajze) i serce sie me uradowalo bo jest, sciagam i.... "apator adriana to nasza druzyna..."
    wie ktos czy jest gdzies nowy?
    Obserwuj wątek
      • ivica Re: hymn apatora cd 15.04.04, 08:51
        a zasłużyłes ??

:)))))))))))
        • Gość: sasiad Re: hymn apatora cd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.04.04, 16:21
          no ba :)
          skoro wszem i wobec wszyscy glosza ze nagrany zostal specjalnie dla kibicow w dowod wdziecznosci etc (tak mowil nasz polamany komentator) wiec czemu nie moge go sobie posluchac?
          chyba ze utwor wejdzie na nowa plyte 1,2,3....
      • Gość: michal Re: hymn apatora cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 11:02
        Ale hymn!!!To brzmi gorzej niż disco polo.Śmiałem sie z hymnów Polonii ale to
        już gówno do potegi
        • ivica Re: hymn apatora cd 17.04.04, 11:08
          mozna to gdzies posluchac??

ten wasz pierwszy mialem mozliwosc posluchac hehe no coz powiem iz mocno traumatyczne przezycie... A ten nowy ??
        • Gość: sasiad Re: hymn apatora cd IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 11:10
          wszyscy byli zalamani od dluzszego czasu. dlatego wlasnie powstal nowy ale nigdzie go "dostac" nie mozna.
        • alienisko Re: hymn apatora cd 17.04.04, 12:18
          Bzdety gadasz. Calkiem fajny ten hymn. Nie takie pitu pitu jak to discopolo.
          Co prawda bardziej to rockowa piosenka niz hymn, ale fajna, dobrze zaspiewana i
          zagrana.
          • Gość: ma ei saa aru Re: hymn apatora cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 12:41
            eeee tam, manie sie bardziej podobal - apator adriana to nasza druzyna,
            przynajmniej mialem dobry ubaw, a ten nowy.. no coz, o gustach sie podobno nie
            dyskutuje :)
            ps. nie jestem fanem disco polo,
            ja tietenkin rakastan viroa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka