melor 15.04.04, 20:27 nom, teraz tylko wygrać z estonia i póxniej z górki...miejmy nadzieje. jestem I-szy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fantomasz Re: no ladnie ciala dali IP: *.dyn.optonline.net 15.04.04, 22:27 ludzie,zejdzcie na ziemie jakim prawem chcieliscie awansu?z jakiej paki. juz przed mistrzostwami bylo wiadomo ze nie awansuja. zobaczcie na poziom polkiego hokeja,polskiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli hokej IP: *.icpnet.pl 16.04.04, 08:30 ogólnie nasi nie prezentują się jakoś tragicznie, fajnie sie ten hokej ogląda, szkoda że nie nastawiamy się bardziej na ta dyscypline bo tak moglibysmy mówić że Polska jest dobra w hokeju chociaż, chyba przy lepszej lidze (więcej drużyn - czyli miejsc do gry w hokeja) moglibyśmy zajść na pewno dalej niż w piłce nożnej która jakoś nam nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.chello.pl 15.04.04, 22:41 dawno nie widziałem drużyny, która tak tragicznie broni się grając w osłabieniu, jak robili to dziś Polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luca A mówiłem dać Unię na mistrzostwa IP: *.e-nterart.pl 15.04.04, 23:52 to coś by z tego było. A tak to sobie możemy oglądać resztę meczów całkowicie zrelaksowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stocznia Re: A mówiłem dać Unię na mistrzostwa IP: *.chello.pl 17.04.04, 01:29 Jasne, wystarczy, że był Jawa - 2 szmaty wpuszczone z Włochami, 2 z Estonią... Powinien bronić Wacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 00:40 Mimo pozorów, zwycięzca nie został jeszcze wyłoniony. Cztery drużyny: Polska, Słowenia, Włochy i Estonia prezentują zbliżony poziom. O zwycięstwie decyduje dyspozycja dnia. Poczekajmy do końca. Na razie trzeba wysoko wygrać z Koreą Południową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xswedc Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.ckp.pl 16.04.04, 13:13 Czy chodzi o 1. Dywizję im. Tadeusza Kościuszki, czy o inną formację? Czy to są mistrzostwa drużyn wojskowych? A kidy będą cywilne? Bo te mnie bardziej interesują. xswedc Odpowiedz Link Zgłoś