Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji

15.04.04, 20:27
    nom, teraz tylko wygrać z estonia i póxniej z górki...miejmy nadzieje. jestem
    I-szy
    Obserwuj wątek
      • Gość: jinx Re: no ladnie ciala dali IP: 128.95.181.* 15.04.04, 22:22
        • Gość: fantomasz Re: no ladnie ciala dali IP: *.dyn.optonline.net 15.04.04, 22:27
          ludzie,zejdzcie na ziemie
          jakim prawem chcieliscie awansu?z jakiej paki.
          juz przed mistrzostwami bylo wiadomo ze nie awansuja.
          zobaczcie na poziom polkiego hokeja,polskiej ligi.
        • Gość: oli hokej IP: *.icpnet.pl 16.04.04, 08:30
          ogólnie nasi nie prezentują się jakoś tragicznie, fajnie sie ten hokej ogląda,
          szkoda że nie nastawiamy się bardziej na ta dyscypline bo tak moglibysmy mówić
          że Polska jest dobra w hokeju chociaż, chyba przy lepszej lidze (więcej drużyn -
          czyli miejsc do gry w hokeja) moglibyśmy zajść na pewno dalej niż w piłce
          nożnej która jakoś nam nie wychodzi
      • Gość: bazyliszek Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.chello.pl 15.04.04, 22:41
        dawno nie widziałem drużyny, która tak tragicznie broni się grając w
        osłabieniu, jak robili to dziś Polacy...
      • Gość: luca A mówiłem dać Unię na mistrzostwa IP: *.e-nterart.pl 15.04.04, 23:52
        to coś by z tego było. A tak to sobie możemy oglądać resztę meczów całkowicie
        zrelaksowani :)
        • Gość: Stocznia Re: A mówiłem dać Unię na mistrzostwa IP: *.chello.pl 17.04.04, 01:29
          Jasne, wystarczy, że był Jawa - 2 szmaty wpuszczone z Włochami, 2 z Estonią...
          Powinien bronić Wacha.
      • Gość: west Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 00:40
        Mimo pozorów, zwycięzca nie został jeszcze wyłoniony.
        Cztery drużyny: Polska, Słowenia, Włochy i Estonia prezentują zbliżony poziom.
        O zwycięstwie decyduje dyspozycja dnia.
        Poczekajmy do końca.
        Na razie trzeba wysoko wygrać z Koreą Południową.
      • Gość: xswedc Re: Hokejowe mistrzostwa świata 1. dywizji IP: *.ckp.pl 16.04.04, 13:13
        Czy chodzi o 1. Dywizję im. Tadeusza Kościuszki, czy o inną formację?
        Czy to są mistrzostwa drużyn wojskowych? A kidy będą cywilne? Bo te mnie
        bardziej interesują.

xswedc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka