Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

typy na ZKZ

IP: 212.122.214.* 17.04.04, 11:53
    Polonia 47:43 ZKZ
    nie wiem jak wy ale ja jestem optymista chociaz obecnosc a.smitha jest mi
    wybitnie nie na reke niech dadzą sobie z nim spokój
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: typy na ZKZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 12:41
        46:44 dla BTŻ- Zielona Góra łatwo się nie podda.
        • Gość: ma ei saa aru Re: typy na ZKZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 12:43
          pol 41, zkz 49
      • Gość: kcych Re: typy na ZKZ IP: 212.122.214.* 17.04.04, 15:25
        50:40 dla BTZ
        • krotoss Re: typy na ZKZ 17.04.04, 16:45
          51:39 dla Polonii.

A Smith jeszcze nieraz w tym sezonie zaskoczy. Kto w niego nie wierzy, niech
          spojrzy na jego wyniki w brytyjskiej elite league.
      • ivica Re: typy na ZKZ 17.04.04, 18:26
        wygramy 52:38. Klecha walnie 8 pkt :)
      • Gość: zielonogórzanin Re: typy na ZKZ IP: *.ztpnet.pl 17.04.04, 18:38
        Gdyby Huszcza i Świst zechcieli jechać to wygra ZKŻ ,ale obawiam się że nie
        pojadą i wygra Polonia 50:40
        • Gość: kibic Re: typy na ZKZ IP: *.hipernet.ras.pl 17.04.04, 18:58
          liga typera na stronie bkspolonia.w.interia.pl zapraszam
      • Gość: symon41 Re: typy na ZKZ IP: 212.122.214.* 18.04.04, 15:31
        Idziemy na mecz...z
        • lookdawn Re: typy na ZKZ 18.04.04, 20:22
          hihi
          61:29 dla poloni :]
          • ivica Re: typy na ZKZ 18.04.04, 22:46
            niezly lomot sprawili Zielonce :))
      • ivica Re: typy na ZKZ 19.04.04, 00:02
        wypowiedz kibica ZKZ przed meczem na forum sportboard:
        ---------------------------------------------------------
        Wy za to macie samych SuperLIDERÓW.
        Jonnson, dobry obcy, w poprzednim sezonie miał kilka słabszych występów, napewno nie będzie najlepszym obcym w lidze.
        Fijałkowski Dariusz, 2 lata temu w 2 LIDZE KSM koło 8.5, w poprzednim sezonie w 1 LIDZE ksm 6.27 (jeżdżąc w najgorszym zespole ligi, czyli powinien chociaż puknty robić na słabych kolegach z drużyny), czyli prawdziwy lider, patrząć jak zwyżkuje jego KSM co sezon i wyższą lige, można założyć, że wtym osiagnie całe 4PKT! Pogrążył by nas gdyby startował.
        Andy Smith prawdziwa gwiazda speedwaya, lider Warszawy, troche lepsza śr od Fijałkowskiego.
        Krzyżaniak i Kowalik - Potężne gwiazdy formatu światowego. Wspianały ksm w sezonie 2003 ponad 4pkt!!! Gdyby jeździli w składzie Zielonej Góry, to taki Huszcza czy Świst by nie mieli miejsca w składzie, BA Okoniewski i Kurman robili by tylko za drugą linie przecież żaden z zielonogórzan nie może się umywać do potężnej pary rodem z Torunia. Jak dla mnie faworyci na dzikie karty do GP.
        Michał Robacki - IMŚ 2005. Gollob podobno odszedł z Bydgoszczy, bo chciałbyć liderem, a przecież nawet do pięt nie sięga potężnemu Robakowi. Liderzy ZKŻ (Okoń, Kurman i Pedersen) mogliby conajwyżej czyścić mu maszyny.
        Klecha - Junior, który w zawodach indywidualnych zdobywa kupe punktów, w lidze zdobywa 4pkt w 6 startach, ale to się nieliczy, najważniejsze, że jest jasnym punktem. Nasz Suchecki i w lidze i w turniejach indywidualnych, chyba musiałby mnożyć sój dorobek przez 2, żeby zbliżyć się do zdobyczy potężnego Krystiana.
        Cieślewicz M.- Nienaganny, grzeczny, posłuszny. Wzór żużlowca i człowieka. Poziom podobny jak wsparcie Toruńskie. Niestety poobijany i może być ciut gorszy od toruńskich jeźdźców. Ale to tylko troche i powinien razem z krzyżakami robić średnio te 15 pkt na mecz!!!!

Tak masz racje ZG RACZEJ nie będzie wiele wyżej od Bydzi najprawdopodobniej jakieś 3 miejsca wyżej, ale jeśli tak bedzie to tylko przez kontuzje Okonia. Ale jeśli uważasz, że możemy być za Bydzią (WIELKI LOOOOOOL), to chyba zakładasz, że Kurmański, Okoniewski, Huszcza, Świst i Pedersen będą kontuzjowani przez cały sezon, bo wtedy nasze składy będa porównywalne.

ps.Jeśli uważasz, że KTOKOLWIEK (no może prucz Rybnika) może być za Bydzią wtym sezonie, to masz zajebiste staffy.

------------------------------------------

przemilcze te "prucz" :PP
        ale niezly kolo co ?? :))))))))))))))))))))))))
      • ivica Wypowiedz z przed meczu 19.04.04, 00:07
        ta jest najlepsza. Na optymistyczne posty Bydgoszczan na forum sportboard jeden z Zielonki napisal cos takiego :))

------------------------------------------------------

UWAGA BYDGOSCY CHŁOPCY!!!!!

JA TO WSZYSTKO KOPIUJE, ZEBY POTEM NIE BYLO ZE NIE ROBILISCIE Z SIEBIE *******!!!
        PO TYCH WPISACH UWAŻAM ŻE BEDZIE CUD JAK MÓJ ZKŻ ZDOBEDZIE 30 PUNKTÓW...NIE ZOSTAWILIŚCIE NAM KIBICOM Z ZG ŻADNEJ NADZIEJI!! JESTEŚCIE OKRUTNI!!!

-------------------------------------------------------

Patrzcie ale z tymi 30 punktami prawie trafil :PPPPPPPP
        • Gość: Piti Re: Wypowiedz z przed meczu IP: 212.122.214.* 19.04.04, 16:27
          zazdroszcze ZkZ kibiców normalnie takich optymistów ( a raczej marzycieli)juz
          dawno nie widziałem :P:P:P mysle ze polonia ten ZkZ nawet na wyjezdzie pokona
          lole do potegi<hahaha>
      • ivica dobra ostatni post wklejanka 19.04.04, 00:14
        co by pograzyc zkz i pż
        -------------------------------------------------------------

Kibice z Bydgoszczy nie mają po co iść na stadion. Według prognoz PŻ mecz zakończy sie wynikiem 60:30 dla Zielonej Góry wiec w sumie szkoda nerwów i ... pieniędzy. Żeby nie było że sobie wymyśliłem ten wynik to przy okazji podaje jak mnie wiecej bedą punktować zawodnicy obu drużyn :

Andreas Jonsson 18 (3,3,3,3,3,3)
        Mirosław Kowalik 0 (0,x,x,0,x)
        Jacek Krzyżaniak 0 (0,x,0,0,0)
        Andy Smith 4 (1,0,1,1,1,0)
        Michał Robacki 7 (2,1,2,1,0,1)
        Krystian Klecha 1 (1,0,0,0,0,x)
        Marcin Jedrzejewski 0 (0,x,x,x,x)

Nicky Pedersen 15 (2,3,3,3,1,3)
        Andrzej Huszcza 12 (1,2,2,2,3,2)
        Rafał Kurmański 14 (3,2,3,2,2,2)
        Piotr Świst 8 (2,0,1,1,2,2)
        Rafał Okoniewski 0 (x,x,x,x,x)
        Zbigniew Suchecki 8 (2,1,1,1,3,x)
        Tomasz Grabowski 3 (3,x,x,x,x)

Tak więc drodzy Bydgoszczanie odpuśćcie sobie te zawody bo nie warto se głowe zawracać.

PS. Za punktacje zawodników chiałbym serdecznie podziekowac portalowi PŻ .

----------------

:PPPPPPP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka