Gość: slask IP: *.dsl.mindspring.com 17.04.04, 17:08 Zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 17.04.04, 17:13 śląsk jestw gazie wygra play-off z poloniom 3:0 a w finale to 4:2 pewnie z porokomem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) matolstwo powszechnieje.. nie ma co.. IP: 212.127.78.* 17.04.04, 17:35 a może z Polonią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.chello.pl 17.04.04, 17:46 trochę żenujące jest zatrudnianie do komentowania spotkań Śląska gorącego fana tej drużyny pana Jacka Bartlewicza z Wrocławia. komentator powinien być obiektywny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woodpecker Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.04, 18:18 Polonia mi "wisi" , ale przyznam ci rację .Już kiedyś po meczach z Anwilem pisałem do TV4 , że komentarz w innych miastach poza Wrocławiem jest nie do zniesienia .Dalej kładą lachę na obiektywizm w komentowaniu . Ilu przez to się zniechęca .Telewizja prywatna może służy do przekazywania subiektywnego sprawozdania , ale na dłuższą metę jej nie służy , także Śląskowi . W meczach Euroligi zamiast ich dopingować przed telewizorem , cały czas miałem w pamięci co komentujący wyczyniali w meczach ligi polskiej i wcale się nie ekscytowałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 09:03 Ludzie bez przesady!Ja wlasnie specjalnie zwracalem uweage na charakter wypowiedzi i trzeba powiedziec ze byl w miare obiektywny.To oczywiste ze wszyscy ludzie przeciwni zespolowi z Wroclawia beda doszukiwac sie jakis mankamentow...Jakos nie widze, zeby ktos wspomniaal o, lekko mowiac, "kompromitujacym" sedziowaniu...Bylo przynajmniej 4-5 sytuacji gdzie sdziowie zle zagwizdali i to po obu stronach!Ale wlasnie tak to jest ze sie tego nie widzi.Abstrachujac od tego, to mecz byl ZAJEBISTY!!!Nie pamietam kiedy przezywalem takie emocje w rogrywkach naszej ligi...tym bardziej ciesze sie z wygranej:D Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie podobnie! CPWCŚ!!! Pozdrowienia dla normlanych "kiboli":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.chello.pl 18.04.04, 13:22 komentator faktycznie starał się być obiektywny, ale słabo mu wychodziło ukrywanie sympatii do Śląska. te okrzyki zawodu ("aj, jaka szkoda") po nieudanych zagraniach koszykarzy z Wrocławia były trochę wnerwiające... a sędziowanie faktycznie słabe. mylili się w obie strony, a na dodatek sędziowali nierówno - to co uchodziło za jednym razem, w innym było gwizdane jako faul. najbardziej żenujące były niezrozumiałe decyzje przy pojedynkach Wójcika z Jonesem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutro też wygramy Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 20:13 HEJ ŚLĄSK !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.04.04, 21:10 A w Polonii wbrew nazwie punktowal tylko jeden Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
kulturalnofizyczny Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 17.04.04, 22:28 Wielka szkoda, ale nie ma co się załamywać. Może w tym sezonie się uda Polonii zajść wyżej niż rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.04.04, 22:31 Slask zagral slabo i na mistrzostwo to moze byc troche za malo. Ale na POlonie po walce wystarczy, moze nawet do zera. Osobna sprawa jest sedziowanie bo to co wyprawiali ci dwaj "sedziowie" we Wroclawiu wolalo o pomste do nieba, w ogoole sobie nie radzili. A najgorsze jest to ze to nie piwerwszy raz sedziuja na takim poziomie przynajmniej ten maly szczureczek z dupa jak orzeszek bo juz, ktory raz smieje sie z tego co on gwizdze i zapamietalem go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasso Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 23:33 > Slask zagral slabo i na mistrzostwo to moze byc troche za malo. No właśnie, czy inni kibice też widzą te słabości Śląska? We Wrocławiu pieje się o "powrocie króla", a ja jestem fanem drużyny kosza od dobrych paru lat i dawno tak mi nie doskwierał brak wyraźnej koncepcji gry, brak właściwie taktyki! Paczka jest nominalnie mocna i warunki na mistrza są, ale jak dalej będzie taki chaos, 5-7 minutowe przestoje w grze, juniorskie straty, to obawiam się że z mistrzem w tym roku będzie ciężko. Mimo wszystko "...po życia kres", więc MISTRZ MISTRZ WKS :) P.S. Sędziowanie żenujące, nawet słabiak Romański to zauważył w transmisji (niestety nie byłem na meczu, saving money for the finals) > ten maly szczureczek z dupa jak orzeszek celne :D muszę poszukać jak się nazywa ten kalosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasso Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:40 Ten koleś to Janusz Calik, sędzia klasy międzynarodowej :) Ciekawe ile jeszcze musi wyników wypaczyć żeby mu ten certyfikat zabrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Polonia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 00:18 Oglądając mecz doszedłem do wniosku, że w Chicago jest wiekszy odsetek Polaków (tzw Polonii) wzgledem Amerykanow, niz w Polonii Polaków wzgledem innych. Wstyd. Powrót króla!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 18.04.04, 09:18 tak faktycznie zajebiscie!jestescie cieniutcy i Prokom w finale pokaze wam wasze miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu 18.04.04, 11:04 jeszcze nie jesteście w finale choć fakt,że pierwszy krok zrobiliście pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yan Bonato Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 IP: *.rzeszow.mm.pl 18.04.04, 11:42 Zielinski zlapal forme, tylko niech nie opowiada, ze przez 3/4 sezonu wszystko bylo OK tylko Katzurin nie dawal mu grac. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Idea Śląsk - Polonia Warbud 86:78 18.04.04, 17:03 Gość portalu: slask napisał(a): > Zajebiscie €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ masz rację 1-1 Odpowiedz Link Zgłoś