Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Adam Małysz: Miałem dużo pecha

IP: *.9-3.cable.virginmedia.com 06.01.11, 20:09
    Adas, jasny gwint! Przestan zwalac na pecha. Po prostu dzis miales slabszy dzien, nie masz jeszcze takiej dobrej i stabilnej formy, zeby przeskakiwac warunki. Przeciez nawet ten drugi skok nie byl za dobry.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zibu Za wysoka liga dla naszego Adasia IP: *.p.lodz.pl 07.01.11, 08:30
        On cały czas powtarza że jedzie dobrze skoczyć. To zdecydowanie za mało, o podium trzeba walczyc. Tej walki wogóle nie było widać.
        • Gość: gość Re: Za wysoka liga dla naszego Adasia IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.11, 08:47
          taa, walinie było ! powiedział tłusty , śliniący się znawca kanapowy - pierdziuch jednym słowy!
          • markochmeleski.1 Re: Za wysoka liga dla naszego Adasia 07.01.11, 08:57
            Żeby nie Małysz to nie było nic. Ważne ,że jesteś. Swoje już zrobiłeś a teraz jak nie skoczysz to jest fajnie
      • maz-47 Adam Małysz: Miałem dużo pecha 07.01.11, 08:43
        Kiedyś, dawno temu, gdy trenerem Małysza był Czech Pavel Mikeska, to po skokach, które zawalił zwykł mawiać:
        "Adam kapke se obesral"
        Małysz to fajny gość, ale PŚ nie wygra choćby nie wiem jak ciułał punkty. W Japonii uciuła kilkadziesiąt, ale jedyne na co może liczyć na koniec sezonu, to miejsce na najniższym stopniu podium, o ile oczywiście będzie miał szczęście do wiatrów...
        • Gość: renia Adam Małysz: Więcej kapusty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.11, 08:55
          Nakarmić go kapustą. Będzie miał siłę, poczucie smaku i wiatry.
          No i Mikeski powiedzenie nabierze kształtów.
        • Gość: hehe Dziękujemy Ci fachowcze za 'ciekawą' opinię IP: *.131.168.217-rev.hti.pl 07.01.11, 09:09
          • maz-47 Re: Dziękujemy Ci fachowcze za 'ciekawą' opinię 07.01.11, 09:15
            Prawda, ze fajna?
            • Gość: kiełbaska_z_grilla Re: Dziękujemy Ci fachowcze za 'ciekawą' opinię IP: *.sucha.tmtsystem.pl / 192.168.10.* 07.01.11, 10:38
              Bardzo fajna :)
            • Gość: prawda Re: nudna. taka sama jak 47 poprzednich IP: *.23.54.194.generacja.pl 07.01.11, 12:09
              wymazów z trollowej duopy.
        • Gość: do wymaza47 Re: a wyzmaz47 oczywiście sapie z zadowolenia IP: *.23.54.194.generacja.pl 07.01.11, 12:07
          że Małyszowi nie wyszło. ty jesteś pier.olnięty, chłopie, wiesz?
          jak nie Kowalczyk to Małysz, jak nie Małysz to zapewne Kubica.
          zazdrosny, mały wsioch.
          zabrakło w zasranym życiu własnych sukcesów i czyjeś boją, co?
      • Gość: kazio Do dupy to wszystko... IP: *.szczecin.mm.pl 07.01.11, 08:59
        Najpierw ma jeden kombinezon i oszczędza go, teraz trener źle machnął chorągiewką, innym razem sznurowadła w butach nie tego koloru... Chłopie daj spokój. Raż się skoczy dobrze, raz gorzej. To jest sport. Adamie. Głupie wykręty robią z ciebie dupka.
        • maz-47 Re: Do dupy to wszystko... 07.01.11, 09:17
          No a teraz jeszcze, że Hannu to nie taktyk!
          • Gość: Jan Re: Do dupy to wszystko... IP: *.multimo.pl 07.01.11, 10:45
            Adam ma rację i wie co mówi i robi. Choćby dlatego że jego skoki dają mu miejsce w czołówce już od ponad 10 lat.
        • manhu Re: Do dupy to wszystko... 07.01.11, 13:58
          Gość portalu: kazio o małym rozumku napisał(a):

> Głupie wykręty robią z ciebie dupka.
          To nie są głupie wykręty lamerze, jak pech to pech i o tym się mówi, co innego z fartem - o tym się milczy. Małysz miał dużego pecha, no to dodajmy ma za to punkty i co? I nico, bo wtedy należy dodać z 80 pkt Kofflerowi za pecha, Hautamekiemu też ze 30 itd.
      • pyosalpinx polski syndrom 07.01.11, 09:17
        ....albo pech, albo trener winny....albo opony, albo aura....a moze po prostu szczerze "ze inni byli dzis lepsi".....taka szczerosc robi na prawde lepsze wrazenie niz uzalanie sie nad losem....
        • cannabinolpl Re: polski syndrom 07.01.11, 14:44
          ale gdy inni są lepsi to on o tym też jasno mówi.
          tylko oprócz łykania informacji trzeba je jeszcze umieć przetwarzać, a to w dzisiejszym świecie zadanie ponad miarę jest.
      • Gość: Misiek Re: Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:36
        Jak dla mnie, to taktyką jest nie skakanie z najlepszymi, tylko próba ich przechytrzenia. Gdyby warunki odwrotnie dopisały Małyszowi, a nie tym z czołówki, to inna byłaby rozmowa. Zatem nie ma co rozpaczać, tylko skakać dalej. Dzisiaj się nie udało.
      • Gość: gosc Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: 192.168.1.* 07.01.11, 09:49
        no i już wiemy kto winny ! jakie to POLSKIE ! myślalem że Malysz to mistrz a to tylko miszcz
        • Gość: prawda Re: ty nie myślisz IP: *.23.54.194.generacja.pl 07.01.11, 12:13
      • bronimir Małysz powinien skakać już tylko dla przyjemności 07.01.11, 09:50
        Niestety znowu musi ratować "honor Polaków". Czas by na pewnym trzecim miejscu był Stoch a Adam w zależności od samopoczucia, albo pierwszy lub 10. On ma już miejsce w historii skoków, teraz pozwólmy mu się bawić skokami i zarabiać. To jednak bardzo niebezpieczna praca. Kogo jak kogo ale Adama nie wypada rozliczać z zajmowanych miejsc.
      • Gość: wieczny dylemat [...] IP: *.home.aster.pl 07.01.11, 09:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: jatoja2 Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 09:59
        skacz skacz aż się nauczysz dobrze wychodzić z progu bo teraz wszyscy poszli do przodu a Ty się niczego więcej nie nauczyłeś dlatego jest coraz gorzej!
      • xplict Adam Małysz: Miałem dużo pecha 07.01.11, 10:21
        Adam - wracaj do domu, pij herbatkę. Trzeba umieć zejść ze sceny z godnością.
        Bo wiesz, "złej baletnicy..."
      • Gość: Robert Adam ...i daleko daleko nic IP: *.multimo.pl 07.01.11, 10:43
        Adam ...i daleko daleko nic. Ani Stoch ani cała reszta nie dorastają mu do pięt.
      • Gość: Roman Łódź Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.astral.lodz.pl 07.01.11, 10:47
        ..człowieku do cholery nieszukaj winnych, Mówisz że masz tyle lat że nie dasz się nabrac na plewy. TO WYOBRAŹ SOBIE ŻE MY TEŻ NIE DAMY SIĘ NABIERAĆ NA PLEWY-OPOWIEŚCI DZIWNEJ TREŚCI. Troszkę SAMOKRYTYKI PRZYJACIELU NIE DAJ SIĘ ABY POSZŁA ZA TYM CO GADASZ ODRAZA OD SPOŁECZA!
        • Gość: prawda Re: kolejny forumowy po.eb. IP: *.23.54.194.generacja.pl 07.01.11, 12:12
          przecież powiedział że to jego wina bo mógł nie skakać.
          polski net wypełniony jest zawistnikami jak szambo g.wnem na wiosnę po długiej zimie. tyle że szambo można wywieźć a j.bane trolle zostają po zimie.
      • Gość: antymalkontent Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.class147.petrotel.pl 07.01.11, 11:03
        "Leć Adaś leeeeć!!! TYlko nie czytaj tych bredni wypisywanych przez kanapowych megaznawców sportu"
      • morfeusz_1 Re: Adam Małysz: Miałem dużo pecha 07.01.11, 11:11

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®
      • Gość: agnes Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.mobilkom.at 07.01.11, 12:56
        wczoraj w austriackiej tv bardzo brzydko komentowano skoki malysza, jak nigdy. zawsze austriacy sa powsciagliwi w krytykowaniu a wczoraj jechali ostro, ze malysz chyba sni ze wygra itd. ciekawe co sie zepsulo ze taka kiepska atmosfera. a adas niestety swoimi wypowiedziami tylko wkurza. no i ciagle ma pecha... daj sobie chlopie juz spokoj, w reklamach przynajmniej nie jestes arogancki.
      • Gość: solcza Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: 195.182.79.* 07.01.11, 13:01
        Zgadzam się w zupelnosci z "bronimirem" i "prawdą". Juž myslalem že po Vankuverze takie trole jak "2jaja" i "xpizdtek" zamkną się na stale, ale widzę, že znowu jak tylko noga (lewa) Malyszowi się zachwiala powylazili ze swych norek i szczekają jak kojoty. Powtorzę kiedys powiedziane, že Malysz nic nikomu nie musi udowadniac (wszystko pokazuje cala jego karjera sportowa), a i w reprezentacji nikogo miejsce nie zajmuje do tej pory pokąd nie jest 5 wsrod Polskich skoczkow. Jak widzimy z ostatnich wynikow, to piątym wsrod naszych to Malysz będzie mając 50 (a može i więcej) lat.
      • stivi47 Adam Małysz: Miałem dużo pecha 07.01.11, 13:19
        W pierwszym Skoku tak jak wszyscy pozozostali Polacy skacza bardzo zle oni juz na progu sie klada i wtedy ich skoki sa plaskie czolwka jak skacze to sie wybijaja i dopiero w powietrzu sie klada kiedys Adam tez tak skakal i bez problemu wygrywal a dzis zapomnial Norwegowie na poczatku popelaniali taki sam bland ten ich trener tym skoczkom wytlumaczyl zeby nie szybko sie kladli i na evekty niczeba dlugo czekac a polscy Trenerzy chyba sa dzienie po polskim Rozpusczalniku poprostu Pjani a z polakami bendzie coraz gozej polscy skoczkowie totalna katastrofa nadaja sie tylko skakac w Polsce z polakami.
        • Gość: ja Re: Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 13:36
          Domyślam się, że po wielu sukcesach na skoczniach całego świata zaczynasz karierę trenera życzę sukcesów i będę Ci kibicował. stivi47 Tak trzymaj
          • Gość: tak nie może być Re: przyłączam się i trzymam kciuki. może IP: *.23.54.194.generacja.pl 07.01.11, 21:06
            ktoś napisze do kruczka i hanu jaki nam się tu talent, jak perła marnuje.
        • Gość: cube Re: Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.xdsl.centertel.pl 08.01.11, 00:17
          stivi47 - zobacz sobie, na spokojnie, jak skacze Ammann... Chlopak kladzie sie blyskawicznie na narty, leci wyraznie nizej niz reszta zawodnikow, a mimo to odleglosc jest
      • Gość: gzyg Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: 188.33.192.* 07.01.11, 20:05
        Adaś, tu Wisła... tu Wisła ! Jak mnie słyszysz, to... zawracaj !
      • Gość: II-ha Adam Małysz: Miałem dużo pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 09:59
        Na treningu i w skokach konkursowych byl w okolicy 10 miejsca w kazdym, 10-15m krocej od najlepszych. Gdzie tu pech?!
      • Gość: gzyg wykrakałem... IP: 109.243.130.* 08.01.11, 20:16
        A nie krakałem , wczoraj (07.01.11 godz. 20.05) : ADAŚ, ZAWRACAJ !

Wisła trzymała kciuki !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka