Gość: luk123 IP: *.satfilm.net.pl 19.01.11, 22:09 mam nadzieje że barca wygra hociaż na poczotku bęzie cieżko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nblkn Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 19.01.11, 22:15 jakie dauny w 7 min przegrywac 2-0 i sklad barcy jest prawie w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dauny Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 19.01.11, 23:00 3-1 pie...c barce Odpowiedz Link Zgłoś
andro132 Re: Betis - Barcelona 20.01.11, 12:29 Chyba głupi jesteś że grali w prawie kompletnym składzie nie grali: Valdes Puyol Dani Alves Iniesta Villa Pedro. Mało? A po drugie przypomnę wam mecz Barcelona kontra Real Madryt 5:1. No i co zatkało. A po trzecie barcelona zawsze na początku gra słabo a później dojdzie do finału i wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla pojeba (andro) Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 20.01.11, 18:16 Valdes to bramkarz i gola nie strzeli i pedro nie jest w podstawowym skladzie tylko kiedys puol jest stary umie tylko technicnie grac zostali tylko Villa dani alves i iniesta wiec to ch...u PRAWIE PODSTAWOWY SKLAD NA POCZATKU ????????????????? na koncu nie pokonaky ich a DO tego MESSi nie trafil karnego Odpowiedz Link Zgłoś
andro132 Re: Betis - Barcelona 21.01.11, 18:40 Nie odzywaj się jak nie wiesz valdes w bramce jakby był to by nie popełniał takich błędów jak pinto. Puyol może i stary ale świetny piłkarz a dla twojej wiadomości podro jest w podstawie zobacz inne mecze barcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dal debila (andro) Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 21.01.11, 23:33 pinto nie popewnial bledow przy bramkach Puyol jest dobrym pilkarzem ale do ataku nic nnnie zrobi a Pedro kiedys jest w ôdstawowym skladzie Odpowiedz Link Zgłoś
andro132 Re: Betis - Barcelona 22.01.11, 15:10 Ty debilu nie odzywaj się jeśli nie jesteś kibicem barcy i wypie...j stąd bo ja mam racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 23:00 Domyślam się że filologi polskiej to Ty nie studiujesz, ale na miłość boską, jak można takie byki popełniać?! Odpowiedz Link Zgłoś
mad-stork Re: Betis - Barcelona 19.01.11, 23:26 Oczywiście chciałeś napisać filologii, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 02:33 Owszem;) Dzięki za poprawienie, dbajmy o język;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RealMistrz Betis - Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 23:08 Mam nadzieje że barca przegra. Real Mistrz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realos Betis - Barcelona IP: 46.113.244.* 19.01.11, 23:27 Jeb... barce jeb..! Cieniutko. Może boją się spotkać z REALEM M. w finale? Szkoda... Viva Betis!!! Bye, bye barcelona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;p Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 02:35 Boją się im strzelić w finale 5 bramek pewnie;) A tak serio... Myślałeś że Barca przepuści 5 bramek z pierwszego meczu?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Betis - Barcelona IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 10:52 Noooo to jest prawdziwy Real ktory potrafi nawiazac walke z Barca, a nie jakies popierduki z Madrytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barca!!:D Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:18 Weź cie fani realu nie pakujcie się w nie swoje mecze... I właśnie real pokazał w meczu z Barceloną jak umie walczyć, oni nic nieumią. A jak przegrywają to tylko agresja w nich buczy. Jakby był Villa,Pedro to może by inaczej mecz się skończył.. Odpowiedz Link Zgłoś