Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Betis - Barcelona

IP: *.satfilm.net.pl 19.01.11, 22:09

mam nadzieje że barca wygra hociaż na poczotku bęzie cieżko
    Obserwuj wątek
      • Gość: nblkn Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 19.01.11, 22:15
        jakie dauny w 7 min przegrywac 2-0 i sklad barcy jest prawie w komplecie
        • Gość: dauny Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 19.01.11, 23:00
          3-1 pie...c barce
        • andro132 Re: Betis - Barcelona 20.01.11, 12:29
          Chyba głupi jesteś że grali w prawie kompletnym składzie nie grali: Valdes Puyol Dani Alves Iniesta Villa Pedro. Mało? A po drugie przypomnę wam mecz Barcelona kontra Real Madryt 5:1.
          No i co zatkało. A po trzecie barcelona zawsze na początku gra słabo a później dojdzie do finału i wygra.
          • Gość: dla pojeba (andro) Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 20.01.11, 18:16
            Valdes to bramkarz i gola nie strzeli
            i pedro nie jest w podstawowym skladzie tylko kiedys
            puol jest stary umie tylko technicnie grac

zostali tylko Villa dani alves i iniesta wiec to ch...u PRAWIE PODSTAWOWY SKLAD

NA POCZATKU ????????????????? na koncu nie pokonaky ich a DO tego MESSi nie trafil karnego
            • andro132 Re: Betis - Barcelona 21.01.11, 18:40
              Nie odzywaj się jak nie wiesz valdes w bramce jakby był to by nie popełniał takich błędów jak pinto. Puyol może i stary ale świetny piłkarz a dla twojej wiadomości podro jest w podstawie zobacz inne mecze barcy.
              • Gość: dal debila (andro) Re: Betis - Barcelona IP: *.access.telenet.be 21.01.11, 23:33
                pinto nie popewnial bledow przy bramkach

Puyol jest dobrym pilkarzem ale do ataku nic nnnie zrobi

a Pedro kiedys jest w ôdstawowym skladzie
                • andro132 Re: Betis - Barcelona 22.01.11, 15:10
                  Ty debilu nie odzywaj się jeśli nie jesteś kibicem barcy i wypie...j stąd bo ja mam racje
      • Gość: ... Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 23:00
        Domyślam się że filologi polskiej to Ty nie studiujesz, ale na miłość boską, jak można takie byki popełniać?!
        • mad-stork Re: Betis - Barcelona 19.01.11, 23:26
          Oczywiście chciałeś napisać filologii, prawda?
          • Gość: ... Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 02:33
            Owszem;) Dzięki za poprawienie, dbajmy o język;)
      • Gość: RealMistrz Betis - Barcelona IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 23:08
        Mam nadzieje że barca przegra.
        Real Mistrz!!!
        • Gość: ja Re: Betis - Barcelona IP: 178.219.19.* 19.01.11, 23:10
          HALA MADRID!
      • Gość: Realos Betis - Barcelona IP: 46.113.244.* 19.01.11, 23:27
        Jeb... barce jeb..! Cieniutko. Może boją się spotkać z REALEM M. w finale? Szkoda... Viva Betis!!!
        Bye, bye barcelona...
        • Gość: ;p Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 02:35
          Boją się im strzelić w finale 5 bramek pewnie;) A tak serio... Myślałeś że Barca przepuści 5 bramek z pierwszego meczu?;p
          • Gość: ja Re: Betis - Barcelona IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 10:52
            Noooo to jest prawdziwy Real ktory potrafi nawiazac walke z Barca, a nie jakies popierduki z Madrytu.
            • Gość: Barca!!:D Re: Betis - Barcelona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 12:18
              Weź cie fani realu nie pakujcie się w nie swoje mecze...
              I właśnie real pokazał w meczu z Barceloną jak umie walczyć, oni nic nieumią. A jak przegrywają to tylko agresja w nich buczy.
              Jakby był Villa,Pedro to może by inaczej mecz się skończył..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka