Gość: julio IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 00:59 Wisła sprzedaje mecze bo mistrzostwo ma w kieszeni, w lecie sprzeda piłkarzy, odpadnie z pucharów a potem znowu spadnie do drugiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krystian Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 09:11 wisla to cwele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 13:38 Brawo Towarzystwo Sprzedawczyków Wisła. Wszyscy narzekajš na piłkarzy Legii, że nie szanujš kibiców, ale co można powiedzieć o piłkarzykach Wisły. Kpina prosto w oczy. Je�li nasz mistrz przegrywa z ostatnim zespołem ligi nawet na własnym boisku to nie ma czego szukać w pucharach. Wstyd i hańba!!! Panie Kulesza - cała Polska widziała, że Wisła pu�ciała ten mecz. Co Pan na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.tk.krakow.pl 20.05.01, 18:07 JESLI WISLA SPRZEDAJE MECZE TO TAKZE legia(MECZ ZE STOMILEM) I pogon(MECZ Z RADZIONKOWEM) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erge Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.ds1.agh.edu.pl 20.05.01, 14:45 Nie wiem o co Wam chodzi z tym sprzedawaniem meczy przez Wisłe Kraków. To co wszyscy opowiadacie jest poprostu chore i niedorzeczne.Naprawde nie wiem po co mialaby to robic? Jest zmeczona sezonem, a Jej przewaga pozwala na chwilowe zmęczenie w końcówce sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skedek Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.acn.waw.pl 20.05.01, 16:07 Tak to mozna wszystko wytlumaczyc a prawda jest taka ze Wisła nie zasluguje na mistrza i nie szanuje swoich kibicow bo chyba nie wierzymy w metamorfoze Orlenu który juz jest w drugiej lidze. Mam nadzieje ze Wisełka dostanie porzadne baty w eliminacjach do Champions League. Szkoda tylko ze ucierpi na tym wizerunek polskiej pilki. Jesli tak zachowuja sie profesionalisci to nie mamy czego szukac poza swoim podworkiem Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 20:47 Gość portalu: Skedek napisał(a): > Tak to mozna wszystko wytlumaczyc a prawda jest taka ze Wisła nie zasluguje na > mistrza i nie szanuje swoich kibicow bo chyba nie wierzymy w metamorfoze Orlenu > > który juz jest w drugiej lidze. Mam nadzieje ze Wisełka dostanie porzadne baty > w eliminacjach do Champions League. Szkoda tylko ze ucierpi na tym wizerunek > polskiej pilki. Jesli tak zachowuja sie profesionalisci to nie mamy czego > szukac poza swoim podworkiem > Pozdro Piłkarze pierdolš swoich kibiców i to nie podlega dyskusji. Co ich obchodzi kibic, który by wydać 30-50 złotych na mecz, kosztem wielu wyrzeczeń chce widzieć efektowny futbol i przede wszystkim zaangażowanie, a dostaje w zamian takiego gówno jak polska liga. Panów piłkarzy to nie obchodzi, gdyż majac fantastyczne, jak na polskie warunki kontrakty, nie chca ryzykować zdrowiem, a zawsze znajdzie się klub, który zechce zatrudnic pana piłkarzyka, jesli w dotychczasowym klubie będzie juz niechciany. Coraz mniej jest zawodników kochajšcych grę w piłke, a zdecydowana większosc to miłosnicy wielkiej kasy. I dopóki największš radosc piłkarze będš czerpac przy wypłacie, a nie po wygranym meczu, dopóty polska piłka będzie okręgówkš cywilizowanej Europy. Strach pomyslec o kwalifikacjach do Ligi Mistrzów... Pozdrawiam kibiców czystego futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julio Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:14 Miałem rację. Teraz spojrzałem na terminarz najbliższych spotkań. Nie macie się o co martwić, kibice Wisły. Ostatni mecz Wisła gra z Zagłębiem i będzie wielka feta na Reymonta. Odpowiedz Link Zgłoś