Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wisła sprzedaje mecze

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.05.01, 00:59
    Wisła sprzedaje mecze bo mistrzostwo ma w kieszeni, w lecie sprzeda piłkarzy,
    odpadnie z pucharów a potem znowu spadnie do drugiej ligi
    Obserwuj wątek
      • Gość: krystian Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.05.01, 09:11
        wisla to cwele
        • Gość: Rafał Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 13:38
          Brawo Towarzystwo Sprzedawczyków Wisła. Wszyscy narzekajš na piłkarzy Legii, że nie szanujš kibiców, ale co można powiedzieć o piłkarzykach Wisły. Kpina prosto w oczy. Je�li nasz mistrz przegrywa z ostatnim zespołem ligi nawet na własnym boisku to nie ma czego szukać w pucharach. Wstyd i hańba!!!
          Panie Kulesza - cała Polska widziała, że Wisła pu�ciała ten mecz. Co Pan na to???
        • Gość: leon Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.tk.krakow.pl 20.05.01, 18:07
          JESLI WISLA SPRZEDAJE MECZE TO TAKZE legia(MECZ ZE STOMILEM) I pogon(MECZ Z
          RADZIONKOWEM)
      • Gość: erge Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.ds1.agh.edu.pl 20.05.01, 14:45
        Nie wiem o co Wam chodzi z tym sprzedawaniem meczy przez Wisłe Kraków. To co
        wszyscy opowiadacie jest poprostu chore i niedorzeczne.Naprawde nie wiem po co
        mialaby to robic? Jest zmeczona sezonem, a Jej przewaga pozwala na chwilowe
        zmęczenie w końcówce sezonu.
        • Gość: Skedek Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.acn.waw.pl 20.05.01, 16:07
          Tak to mozna wszystko wytlumaczyc a prawda jest taka ze Wisła nie zasluguje na
          mistrza i nie szanuje swoich kibicow bo chyba nie wierzymy w metamorfoze Orlenu
          który juz jest w drugiej lidze. Mam nadzieje ze Wisełka dostanie porzadne baty
          w eliminacjach do Champions League. Szkoda tylko ze ucierpi na tym wizerunek
          polskiej pilki. Jesli tak zachowuja sie profesionalisci to nie mamy czego
          szukac poza swoim podworkiem
          Pozdro
          • Gość: Rafał Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 20.05.01, 20:47

Gość portalu: Skedek napisał(a):

> Tak to mozna wszystko wytlumaczyc a prawda jest taka ze Wisła nie zasluguje na
            > mistrza i nie szanuje swoich kibicow bo chyba nie wierzymy w metamorfoze Orlenu
            >
            > który juz jest w drugiej lidze. Mam nadzieje ze Wisełka dostanie porzadne baty
            > w eliminacjach do Champions League. Szkoda tylko ze ucierpi na tym wizerunek
            > polskiej pilki. Jesli tak zachowuja sie profesionalisci to nie mamy czego
            > szukac poza swoim podworkiem
            > Pozdro
            Piłkarze pierdolš swoich kibiców i to nie podlega dyskusji. Co ich obchodzi kibic, który by wydać 30-50 złotych na mecz, kosztem wielu wyrzeczeń chce widzieć efektowny futbol i przede wszystkim zaangażowanie, a dostaje w zamian takiego gówno jak polska liga. Panów piłkarzy to nie obchodzi, gdyż majac fantastyczne, jak na polskie warunki kontrakty, nie chca ryzykować zdrowiem, a zawsze znajdzie się klub, który zechce zatrudnic pana piłkarzyka, jesli w dotychczasowym klubie będzie juz niechciany. Coraz mniej jest zawodników kochajšcych grę w piłke, a zdecydowana większosc to miłosnicy wielkiej kasy. I dopóki największš radosc piłkarze będš czerpac przy wypłacie, a nie po wygranym meczu, dopóty polska piłka będzie okręgówkš cywilizowanej Europy. Strach pomyslec o kwalifikacjach do Ligi Mistrzów...
            Pozdrawiam kibiców czystego futbolu...
      • Gość: julio Re: Wisła sprzedaje mecze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 00:14
        Miałem rację.
        Teraz spojrzałem na terminarz najbliższych spotkań. Nie macie się o co martwić,
        kibice Wisły. Ostatni mecz Wisła gra z Zagłębiem i będzie wielka feta na
        Reymonta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka