Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Mołdawia

IP: *.xdsl.centertel.pl 06.02.11, 19:32
    Obserwuj wątek
      • Gość: ksp Re: Polska - Mołdawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 20:40
        Tymczasem Polonia Warszawa pokonała Zenita St Petersburg 1:0 po golu Smolarka. Jakoś nie widzę tej informacji w GW.
        • Gość: do dyskopolowca Re: Polska - Mołdawia IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 22:07
          hehehe "ksp", weź kup okulary se ;)
        • Gość: smolarek Re: Polska - Mołdawia IP: *.acn.waw.pl 07.02.11, 02:15
          ... smolarka!:)
      • Gość: marco "Fantastyczny" gol i rywal także !!! IP: *.starachowice.vectranet.pl 06.02.11, 20:53
        Czy już nikt nie chce z nami grać ????
      • Gość: 3434 Polska - Mołdawia IP: *.elgrom.laz.digi.pl 06.02.11, 22:14
        w XVII w. tez nas gnębiła Mołdawia
      • Gość: Misouroki Polska - Mołdawia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.11, 22:22
        Jedyne co zapamiętam z tego meczu to przyśpiewka polskich kibiców :

PZPN PZPN J*bać J*bać PZPN xD
      • Gość: bobek Polska - Mołdawia IP: *.54.169.25.tvksmp.pl 06.02.11, 22:32
        reprezentacja - nędza
        przeciwnik - nędza
        gra - nędza jak cały ten śmieszny kraj!
        • adam81w Re: Polska - Mołdawia 06.02.11, 23:08
          Gość portalu: bobek napisał(a):

> reprezentacja - nędza
          > przeciwnik - nędza
          > gra - nędza jak cały ten śmieszny kraj!

Twój kraj obconarodowcu jest lepszy?
          • Gość: bobek Re: Polska - Mołdawia IP: *.54.169.25.tvksmp.pl 06.02.11, 23:14
            ale faszystów nie lubię:(
      • Gość: naszetypy Polska - Mołdawia IP: *.inetia.pl 06.02.11, 22:45
        www.naszetypy.npx.pl
      • Gość: Longer Polska - Mołdawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.11, 22:47
        Partia szachów rozegrana przez 2 gimnazjalistów dostarczyłaby mi więcej emocji niż ta kopanina. Straciłem 2 h z życia na przedstawienie czeskiej (kiepskiej) komedii przez 13 polskich aktorów, w dodatku kiepskich. Z roli wywiązał sie tylko bramkarz, jak zwykle z resztą. Pożegnajmy się z Euro 2012 już teraz, bo co będzie jak zabraknie kogoś z piłkarzy polskich grających za granica?! KUPA!!!
        • Gość: dr1 Re: Polska - Mołdawia IP: *.icpnet.pl 07.02.11, 01:04
          całe szczęscie, ze poszedłem na przepłacone, kiepskie piwo w pubie :)

j* j* PZPN !

co to jest z Mołdawią wygrać 1:0 po kopaninie? żenła.
      • adam81w Polska - Mołdawia 06.02.11, 23:06
        Brawo Polska. Wygrana to zawsze coś. Zawodnicy muszą grać. Trening to za mało. Brawa też dla rodaków, którzy wybrali się na mecz by pokibicować.
        • Gość: bp Re: Polska - Mołdawia IP: *.dynamic.caiway.nl 06.02.11, 23:18
          A u mnie dzisiaj było wesoło, bo za żona mam właśnie Mołdawiankę. Polecam wszystkim wyjazd w te strony, jeszcze nie dotknięte przez komercyjną turystykę. Pozdrawiam.
          • Gość: Jerry Re: Polska - Mołdawia IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.02.11, 23:41
            Na Polske to sie porywaja nawet juz dziady,bo wiedza ze to najslabszy chlopiec do bicia w Europie.I niech Dyzma nie wmawia ze Moldawia to mocny przeciwnik.
      • Gość: ble Re: Polska - Mołdawia IP: *.aster.pl 06.02.11, 23:38
        Straszne... To mają być najlepsi piłkarze w lidze... Jest w niej tylko jeden Polak, który umie grać - Mierzejewski. Reszta z 10-15 lat temu grałaby w 3 lidze. Poziom jest coraz niższy.
      • Gość: ghost Polska - Mołdawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:40
        Gdyby realizator pokazał statystyki, to Mołdawia na tle Polski okazała by się Barceloną, polska reprezentacja to organizacyjne zero, gramy z kontry niezależnie od sytuacji na boisku, ale czego wymagać skoro ligowcy chowani są na "polskiej myśli szkoleniowej by Antoś and Co."
        Franek,Antoś, Engel, Lato i Kręcina wypłacą sobie premię za to zwycięstwo.
        • Gość: Jerry Re: Polska - Mołdawia IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 06.02.11, 23:44
          No przeciez wiadomo ze "startowe"jest wyplacane niezalezne od wyniku,dlatego ci nedzni kopacze olewaja sie szkolic.
          • Gość: Idiota Re: Polska - Mołdawia IP: *.ghnet.pl 06.02.11, 23:59
            Ciekawe, czy był jakiś pomysł na to spotkanie, bo po obejrzeniu nadal zastanawiam się nad tym, co widziałem. Dobrze, że jakimś cudem udało się w ogóle strzelić na bramkę, a że gol był to opatrzność jakaś.
        • maz-47 Re: Polska - Mołdawia 07.02.11, 09:17
          W pierwszej połowie było całkiem ok. Biegali, walczyli, przechwytywali piłkę, no i strzelili gola. Farfocla, bo farfocla (ich bramkarz musiał uważnie studiować "najsłynniejsze parady" Boruca, Dudka i Puszczaka), ale zawsze gola, skoro to wpadło do bramki.
          Druga faktycznie była tragiczna i lepiej o niej zapomnieć...
      • Gość: K Polska - Mołdawia IP: 212.180.165.* 07.02.11, 00:20
        Nie myślałem że Nowak to aż taka masakra...
        Z niedowierzaniem przejrzałem składy - ale tak naprawę to rzeczywiście prawie nie ma kogo wziąć z polskiej ligi...
      • Gość: Majdan Gratulacje dla Smudy. IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 07.02.11, 02:12
        Znakomity początek przygotowań do Euro... Boruc nigdy więcej u mnie nie zagra, a na Polonię i bogu ducha winnych czterech zawodników się trener obraził... i wyśmienicie przygotował, ilu? 15 ligowych zawodników... którzy oddali dwa strzały na bramkę drużyny niebywałej klasy: Mołdawii. Respekt, znakomite zwycięstwo.
      • Gość: pietrek pobiliśmy, aż im kredki z tornistra wypadły IP: *.acn.waw.pl 07.02.11, 02:13
        a ja muszę się pochwalić, jestem czysty! nie oglądam już polskiej "piłki nożnej" i muszę przyznać, że czuję się dużo lepiej i mam więcej czasu. serdecznie polecam wszystkim!

tak na marginesie: Mołdawia to dwudziestoletni kraj z trochę ponad 4 milionami mieszkańców. nasze cyferki znacie:)
      • Gość: Smudaaaaa Polonia wygrała z mistrzem Rosji. IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 07.02.11, 02:22
        Zenit St.Petersburg Spallettiego (wczsniej Advocata) to chyba jednak silniejszy rywal niż Mołdawia. Asysta: Mierzejewski, Gol: Smolarek... Jodłowiec z Sadlokiem z tyłu nie dość ze solidnie, to na zero z Mistrzem Rosji... SMUDA ty się lepiej ogarnij... JW ci zgrywa środek obrony, przygotowóje rozgywającego i do tego Sobiecha, a ty fochy strzelasz...
        Do tego obrażając się jak 5-letnie dziecko... pozbawiasz nas, Reprezentacje i siebie!!! ewidentnie najlepszego i najbardziej doświadczonego bramkarza w Polsce, jakim jest Boruc!
        Który gra regularnie w mocnej lidze!
        • guru133 O co ty masz pretensje do Smudy? To Wojciechowski 07.02.11, 09:11
          nie wypuścił na zgrupowanie kadry osiołków ze swojej kadry, ale to mu i tak nic nie pomoże, bo Polonia nic nie ugra nawet w tej naszej beznadziejnej ekstraklasie. A co do Boruca, to Smuda ma rację, pijusów ci u nas dosyć i nie ma żadnego powodu żeby ich do kadry powoływać.
          • Gość: K Re: O co ty masz pretensje do Smudy? To Wojciecho IP: 212.180.165.* 07.02.11, 12:33
            Dokładnie, to całkowity burak.
            Lech za chwilę wkrótce o stawkę a jakoś nie robił scen z powodu oddania aż 4 (!) graczy.
      • Gość: ms Polska - Mołdawia IP: *.play-internet.pl 07.02.11, 05:50
        To wielki sukces naszej drużyny. Po piewrwsze udało się chłopakom wyjść w jedenastu - niewiele brakło by ich tylu zabraklo na boisku. Po drugie - mamy kolejna drużynę na ME 2012. Po trzecie nie sztuka strzelic bramke w okienko, ale sztuka tak oszukać bramkarza, że ten puszcza piłkę między nogami. Po czwarte znów piłkarz Legi, któremu udało się trafić w jakimś meczu od razu jest w kadrze. Po piąte jakaż to nadzieja dla młodych adeptów piłki, że tak niewiele trzeba by być w kadrze. Trzeba się cieszyć, bo chociaż poziom meczu nie był najwyższy, ale mecz się odbył (nie wiadomo po co?) i do usypiania w niedzielny wieczór był w sam raz. Nie obejrzałem meczu do końca., zasnęło mi się, ale bramkę widziałem.
      • Gość: xx koniecpzpn.pl IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 07:03
        Prawdziwy kibic nie korzysta z firm, które wspierają burd.l pt. pzpn.

A są to w szczególności (nazwy firm i produktów, które nabijają kasę leśnych dziadków):

- Biedronka
        - 4move
        - warka
        - orange
        - Polskie składy budowlane
        - fakro
        - kreisel
        - ursa
        - tiger
        - bet-at-home
        - hormann
        - wbk
        - castrol

Tym firmom kibice dziękują już za współpracę.
      • guru133 Piłkarze Smudy, to adekwatna nazwa tych kopaczy, 07.02.11, 09:04
        bo nazwanie ich reprezentacją polski ubliżało by tym piłkarzom, którzy kiedys udanie reprezentowali Polskę na międzynarodowej arenie.
      • Gość: know as Polska - Mołdawia IP: 80.87.38.* 07.02.11, 09:11
        ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Lech-pokonal-Steaue-Rumuni-zdziwieni,wid,13107297,wiadomosc.html
      • Gość: antropoid Polska - Mołdawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 15:14
        Największym sukcesem jest nazwanie tej zbieraniny reprezentacją Polski...
      • Gość: mnich Polska - Mołdawia IP: *.mnc.pl 07.02.11, 16:13
        Zobaczcie jak ograć buka! www.typ-dnia.pl
      • Gość: kibic Przykre... IP: *.icpnet.pl 07.02.11, 21:19
        że przez ten kiepski mecz Bandrowski przepłacił kontuzją.
      • mateusz.894 Polska - Mołdawia 07.02.11, 21:20
        Bardzo średni a chwilami nudny mecz. Może i polacy grali ale to wciąż za mało. Z nimi powini wygrać przynajmiej 3-0. Brawo Sandomierski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka