kamuta 08.02.11, 10:13 Super wieści. Oby szybko wrócił do pełni sił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggoosscc Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:16 tez podają czy zrobił kupę? bo to poważna informacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Z ostatniej chwili: IP: *.ip.jarsat.pl 08.02.11, 11:36 Kupa była -170g świeżego pachnącego urobku - oznacza to że udało się również zrekonstruowac odbyt. Nie wyklucza się również iż polska pielęgniarka w ramach wstępnej rehabilitacji zostanie poproszona o zrobienie loda, powinno to poprawić stan kierowcy - szczegóły na żywo w TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Re: Z ostatniej chwili: IP: *.ip.jarsat.pl 08.02.11, 11:40 ps. Robertowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia - powyzsza krytyka dot. debilizmu dziennikarzy którzy zachowuja sie jak stado baranów. Czekam już tylko na "sensacyjną wypowiedz" świeżo wypisanego pacjenta Sergio Patatosa który będzie a)zachwalał szpital b)powie że widział przez 0.25 sekundy Kubice - co pozwoli TVN24 ustawić ramówkę co najmniej do Szkła Kontaktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:17 A stolec był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO DEBILA Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:20 w twojej głowie jak zrobili ci wymianę zawartości łba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociak Forza Robert! IP: 178.73.32.* 08.02.11, 10:18 Najważniejsze, że przeżył ten wypadek!!! Teraz wracaj szybko do zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visc Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.bul.uni.lodz.pl 08.02.11, 10:21 na sniadanie oczywiscie zjadł chińszczyznę - pałeczkami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.icpnet.pl 08.02.11, 10:23 To super niech Pan wraca do pełni zdrowia, formula1 bez Pana Roberta to nie będzie juz formula :) Odpowiedz Link Zgłoś
jandalf a bąki też już puszcza ? to ważne:)) 08.02.11, 10:28 przestańcie z tym Kubicą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.centertel.pl 08.02.11, 10:40 Dzieci neostrady, jeżeli was to nie interesuje, to nie czytajcie i nie komentujcie, bo waszym jedynym osiągnięciem jest puszczanie bąków, 95 procent tego społeczeństwa nie osiągnie nawet 10% tego co Robert. Wielu ludzi interesuje Jego stan zdrowia i informacja, że poruszył palcami, czy zjadł śniadanie jest ważna, bo nastraja to optymistycznie co do dalszej przyszłości Roberta. Robert, życzę zdrowia i szybkiego powrotu na tory F1 i trasy rajdowe Odpowiedz Link Zgłoś
jandalf Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) 08.02.11, 10:46 też mu zyczę wszystkiego najlepszego i ciesze się, że wraca do zdrowia; ale serwisów sportowych nie może zdominować informacja o jednym człowieku; i wypadek takiego gościa nie może być sensacją, on uprawia sport ekstremalny i co dzień prosi się o nieszczęście, więc jego wypadke jest sprawą jakby to rzec ...normalną. Cenię jego talent, pracę i osiągnięcia, ja nigdy bym tego nieosiągnął, ale w serwisach sportowych chcę przeczytac także o innych nie tylko o Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: a ty potrafisz strzepnac kapucyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:52 10 razy w ciagu 3 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.wil.pk.edu.pl 08.02.11, 10:51 Zamilcz DEBILU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Koleś napisał to żartobliwie, a już wyrosło IP: *.toya.net.pl 08.02.11, 10:53 stado debili, którzy by go zlinczowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GupiJandalf Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.11, 10:58 Jandalf - ty wyzuty z emocji, empatii i ludzkich cech - OŚLE Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) 08.02.11, 11:07 jandalf napisał: > przestańcie z tym Kubicą Nie przestaną dopóki Tomuś czy jakiś inny Grześ nie zatruje się na jesieni grzybem. Cierpliwości to jeszcze trochę ponad pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Bąki puszcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:08 I wbrew pozorom dla Polaków to jest ważniejsze niż zdrowie prezydenta, premiera i innych prezesów partii razem wziętych. Że nie wspomnę o Smoleńsku... Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_i_jego_worek Re: Bąki puszcza 08.02.11, 11:31 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > I wbrew pozorom dla Polaków to jest ważniejsze niż zdrowie prezydenta, premiera > i innych prezesów partii razem wziętych. Że nie wspomnę o Smoleńsku... Odnośnie Smoleńska to się z Tobą nie zgodzę. Cały styczeń był pod znakiem Smoleńska. Teraz jest przerwa techniczna bo nastąpiło zmęczenie materiału czyli odbiorców wiadomości o Smoleńsku. Smoleńsk będzie wracać i to regularnie bo tego chcą Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:49 Nie chcesz to nieczytaj, każe ci ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.ip.adam.com.au 08.02.11, 11:57 Jak coś nie pasuje to nie czytaj. Nie musisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO DEBILA Re: a bąki też już puszcza ? to ważne:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:16 DEBIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Jestem idolem Andrzeja Kubicy IP: 95.108.69.* 08.02.11, 10:29 Jego prawy prosty mnie powala. Tylko niech on nie mdleje na widok nart... Odpowiedz Link Zgłoś
1lucy76 Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... 08.02.11, 10:29 Panie Robercie, życzymy powrotu do pełni sił i jeszcze niejednego podium w życiu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.zone3.bethere.co.uk 08.02.11, 10:32 Robert, wracaj do zdrowia Trole, wracajcie do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McSquard Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:35 Turbodymomen zawstydził Kubicę, zjadł dwa śniadania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna nie wiem kim jest ta Kubica ale wiem jedno... IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:39 codziennie w wypadkach drogowych w naszym kraju ginie 10 osob a rannych zostaje kilkadziesiąt...problem polega na tym ze wine za to ponosza nasi kierowcy...a nie mokry asfalt i hopka na drodze( sic!) jak w wypadku Kubicy..ktora zajmuje zawsze 4 lub nizsze miejsce we wszelkich rankingach i mial wypadek na wlasne zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.net.stream.pl 08.02.11, 10:46 "- Robert jest w dobrym stanie, porusza wszystkimi kończynami, dużo je..." no to teraz czekamy na artykuł w gazecie o tym że jak Kubica będzie nadal tak jadł to nie zmieści się w bolid po powrocie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yom Proszę jeszcze podać co zjadł na śniadanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 10:50 i czy miał wypróżnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info0 Dobre sobie ;). IP: *.toya.net.pl 08.02.11, 10:52 Przesadzacie z tym optymizmem, ale tylko to Wam zostało w gazecie. Zapomnieliście, że ma uszkodzoną kość udową, przebite płuco,uszkodzoną prawą dłoń, uszkodzony łokieć i kości przedramienia. Samo złamanie uda to rehabilitacja minimum 6 miesięcy *u osób chcących nawet do roku :(. Do tego trzeba jeszcze przywrócić pełną sprawność prawej ręki, z czym będzie problem. Jak osiągnie sprawność na poziomie 80% to będzie dobrze (Andrzej Gołota?:)). Ja bym się wstrzymał z przywracaniem Kubicy do F1/rajdów przynajmniej przez 3 miesiące, ale teraz będę o nim czytał codziennie aż do obrzydzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.access.telenet.be 08.02.11, 10:54 A pierwszą kupkę już też zrobił? Ludzie ogarnijcie się. Szkoda, że nie poświęcicie ułamka tego czasu co Kubicy np. ofiarom wypadków w wypadkach drogowych w Polsce, dla których to naprawdę są tragedie bo nie mogą sobie pozwolić na najlepszych specjalistów na świecie i uwaga: oni też giną lub o włos nie zginęli a ich opłacane ubezpieczenia zdrowotne są trwonione na kolejne siedziby NFZ. To jest tragedia. W Polsce dzieci umierają na stołach operacyjnych i to jest tragedia dla rodziny a tu ma się każdy dzień zaczynać od wiadomości typu Kubica się uśmiechnął, Kubica dzisiaj miał kupę o konsystencji i zabarwieniu takim a takim. Trochę powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: 213.71.28.* 08.02.11, 11:45 To CO TU ROBISZ? Oglądaj sobie "Urzekła mnie twoja historia" albo jedź do hospicjum i udzielaj się, załóż fundację finansującą operacje ofiarom wypadków drogowych, których nie stać na leczenie, zamiast p.i.ep.r.zy.ć. farmazony. Zawsze tak było, jest i będzie, że znani i bogaci bedą mieć lepszą opiekę od biednych i tyle. A co? Miał może Robert wykitować z solidarności z tymi, których nie stać na najlepszego chirurga? Miał powiedzieć: "Nie, nie operujcie mnie, bo w Polsce dzieci umierają na stołach operacyjnych"? Puknij się w łeb. To jest forum dla fanów Formuły 1 i stan Roberta to dla mnie najwazniejsza informacja dnia. Wazniejsza od wszystkiego innego. A Ciebie jesli to nie interesuje, po prostu nie czytaj. Kiedy moja najukochańsza najblizsza osoba odchodziła, całej reszcie swiata było to obojętne. Ludzie tańczyli, imprezowali, bawili się, podczas gdy dla mnie zawalił się świat. Ale trudno byłoby miec do nich pretensje. Takie jest życie. Jeden się cieszy, inny płacze. Każdy w swoim czasie. Więc skoro nie interesuję Cię Kubica, po prostu idź, zajmij się poprawą losów tych biednych dzieci, o których piszesz. zamiast miec pretensje do Kubicy, że jest sławny i bogaty, a więc cały świat się nim interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sytuacjonista Santo Subito! IP: *.home.aster.pl 08.02.11, 11:03 Fantastyczna wiadomość- na znak solidarności z Kubicą również zjadłem śniadanie! Na facebooku powstała grupa Robert Kubica- Santo Subito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal3 Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 11:07 Bercik trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coliber Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica IP: *.kensolutions.com 08.02.11, 11:07 Co Cie nie zabije to Cie wzmocni, trzymaj sie Robert jesteśmy z Tobą !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica 08.02.11, 12:21 To niech mu może ktoś powie żeby trochę zwolnił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryl! Wypadek Kubicy. Najnowsze informacje: Kubica w ... IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.11, 15:42 dobrze że to się stało we Włoszech,w Polsce byłby już bez dłoni (aluzja do wypowiedzi minister kopacz)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Gdyby to była twoja matka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:26 jak czytam niektóre wypowiedzi to mi się nóż otwiera w kieszeni -skąd się biorą debile -k....a niestety sami się rodzą-jak nie macie nic konkretnego do powiedzenia to nie piszcie -BANDO POLSKICH POPAPRAŃCÓW!!!!!!!! tyczy się jandalfów i innych popaprańców Odpowiedz Link Zgłoś