Gość: aleccc IP: 195.94.208.* 08.02.11, 15:13 nawet w tej przykrej sprawie wymuszacie klikanie slajdami? żałośni jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.zone2.bethere.co.uk 08.02.11, 15:17 koniec do ch....!! przegieliście pałe >:[. to że z wypadku Roberta zrobiliście sobie kopalnię kliknięć (po kilkanaście artykułów na głownej, w większości o tym samym), to było do przewidzenia. ale wasz zakichany pokazik slajdów z wpisów z twittera czy innych życzeń to już jest PRZEGIĘCIE!! długo już się nosiłem z tym zamiarem, bo ostatnie parę lat wasz poziom spadł katastrofalnie, ale doczekałem sie. na wasze 10-lecie żegnam się z tym nędznym pseudo-portalem. 10 lat temu mi się podobało. ale takiego wyłudzania kliknięć dalej po prostu nie strawię.. usuwam was z wszystkich zakładek i szukam nowego portalu. nie do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thi Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.wspiz.edu.pl 08.02.11, 15:19 Nick to najbardziej mysli o tym, jak to od razu wycyckac Roberta i wkrecic sie do Renault... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoxman Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: 194.114.62.* 08.02.11, 15:32 Ja również żegnam. Adblock na *gazeta.pl^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.dzierzoniow.vectranet.pl 08.02.11, 16:18 Ślicznie Ci dziękujemy za korzystanie z tej strony i wynoś się ordynarny chamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forfiter Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 16:44 Ja też, za chwilę przestanę z niej korzystać. I jak Ci w pysku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoWi Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.11, 17:11 Robert życzę szybkiego powrotu do zdrowia i za kierownicę bolidu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka 08.02.11, 15:21 Żenada to klikanie, a dziś to już w ogóle szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
balbin79 Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka 08.02.11, 15:31 troche glupio ze z wypadku Kubicy robimy niemalze drugi Smolensk. w kazdych wiadomosciach wzmianka, w kazdym niusie spekulacje kto go zastapi, co spowodowalo ten wypadek, kto winny etc etc. litosci. mial wypadek zdarza sie, szkoda chlopaka bo czekaja go dlugie miesiace rehabilitacji (jesli wszystko pojdzie dobrze). Odpowiedz Link Zgłoś
robert_wwa Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka 08.02.11, 15:38 Zgoda, ale te klikające newsy były do tej pory zarezerwowane dla takich raczej śmiesznych newsów a'la YT, można było robić o transferach czy o czymś tam jeszcze ale generalnie stricte rozrywkowe one były, ale jednak pewna sfera z takich klikających wiadomości była wyłączona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: islander Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:00 "Drugi Smoleńsk"? To Ty chyba zapomniałeś o tym, co się do porzygania działo w mediach przy okazji Smoleńska... W mediach jest teraz sporo o Kubicy, bo to interesuje wiele osób, które emocjonowały się jego występami w F1. Bo Kubica był u progu walki o Mistrzostwo F1. Dla niektórych to jest tragedia nawet w subiektywnym odczuciu większa niż Smoleńsk, gdzie zginęli jacyś nie budzący emocji politycy i niezbyt poważana para. Kubica jest naprawdę kimś, z kogo możemy być dumni i dlatego sprawa jego wypadku zasługuje na dużą uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka 08.02.11, 15:30 no slides, no fun Jeszcze tylko fizis Leniarskiego brakuje na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
anduu Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka 08.02.11, 15:35 Dziwi mnie, ze piszecie o Heidfeldzie, Buttonie i innych, ktorzy napisali pare slow po dlugim czasie, a nie wspominacie nawet o Rubensie. On nie tylko pierwszy napisal, ale po napisaniu nie zapomnial od razu, jak Button, ktory chwile potem napisal jakies pierdoly o tym jak spedzil dzien. A Hamilton w koncu tez napisal, wiec mozecie zmienic koncowke tekstu. PS. przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze z telefonu i mam wylaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 16:16 Żenada gazeto.... Z premedytacją z małej litery. Wasze klikanie przestało być zabawne. Wylądowaliście w jednym koszu z superakiem i fakciorem-szmaciorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lublin Trzymaj sie Robert IP: *.pg.com 08.02.11, 16:29 Wszyscy mamy nadzije, ze Robert dojdzie do zdrowia tak szybko jak po kraksie w Kanadzie. Mam nadzieje, ze powstrzyma sie od jazdy w rajdach do zakonczenia kariery w F1. Mysle, ze tez zaluje swoich slow o tym, ze "od Pietrowa nauczyl sie nie wypadac z toru". Na pewno Rosjaninowi nie bylo przyjemnie czytac takich komentarzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forfiter Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 16:42 Kochana Gazeto, rozumiem, że chcecie tymi pokazami slajdów nabić sobie liczbę odsłon, ale weźcie pod uwagę, że w wielu przypadkach spowoduje to, że w ogóle nie będziecie odwiedzani. COMPRENDE ? SLAJDY = 0 ODSŁON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Cenzura gazety lamie bezczelnie prawa czlowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 16:45 Rozumiem, że Ciebie religia i pochodzenie bronią przed wiedzą?;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosław Kaczyński drogi Robertu IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 17:04 Robercie, jestem wstrzasniety, ja, moi koledzy ZPIS i Alik i Hoffman, mam nadzieje, ze znaleziono juz czarne skrzynki i Pietrow odpowie za swoj czyn, zapewniam Cie, ze Antoni i Fa'tyga beda dązyc do prawy, szinczerely Jar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoWi Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.11, 17:06 Wszystko co piszą zawodnicy F1 i przyjaciele Roberta Kubicy pewnie jest mówione szczerze.Napewno nikt nie chciał by mieć takiego wypadku jak Robert więc niech nikt nie gada że to tylko dla pokazówki padają takie słowa z ust sportowców.Robert jestem z tobą duchem i życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia i za kierownicę bolidu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Wi Do Wi Re: Wypadek Kubicy: kierowcy F1 wspierają Polaka IP: *.subscribers.sferia.net 08.02.11, 17:15 Nawet w takiej sprawie nie umiemy się zgodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypis debilu IP: 81.180.120.* 08.02.11, 17:22 zniknij, tworki czekaja na ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinuhe Forza roberto! IP: *.acn.waw.pl 08.02.11, 18:13 Jesteś wielki! Bez Ciebie F1 jest nudna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) egzaltacja IP: *.proxy.aol.com 08.02.11, 21:26 Gość portalu: sinuhe napisał(a): > Jesteś wielki! Bez Ciebie F1 jest nudna! rozumiem, ze dobrze Robertowi zyczysz? Ja tez ! Ale f1 interesujesz sie od niedawna (dopiero od startow Kubicy), inaczej nie pisalbys takich pie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p ale to nie jest oficjalny profil fernando alonso IP: *.aster.pl 08.02.11, 18:55 ale to nie jest oficjalny profil fernando alonso na twitterze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juri żenada wymuszacie kliknięcia nawet w takiej sprawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 20:49 w takim temacie podział na slajdy aby było więcej kliknięc jesteście załosni strasznie mali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm takie tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.11, 21:04 ktoś tu porównał zachowanie mediów wobec wypadku w Smoleńsku i Kubicy. He he he. Tak po prawdzie mówiąc to mało mnie interesował Smoleńsk. A Kubica jak najbardziej. Raz że się F1 interesuję. Dwa tamtych polityków można zastąpić. Drugiego polaka jeszcze długo nie zobaczymy w F1. Tak się trudno tam dostać. Obawiam się niestety że to koniec kariery Roberta w F1 a w najlepszym razie niestety jego schyłek. Odpowiedz Link Zgłoś