Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Piątkowa operacja potrwa 6-7 go...

IP: *.play-internet.pl 10.02.11, 17:55
    Witam, Ten facet imponuje mi co raz bardziej. Mowa oczywiście o Robercie. Nie jestem ekspertem i pewnie również mój komentarz pokusi prawdziwych fachowców do kolejnych negatywnych komentarzy o ludziach, którzy myślą tylko kiedy Robert powróci do F1. Nie wiem czy, i jeżeli tak, to kiedy powróci do ścigania, ale podziwiam go jako sportowca, a teraz tym bardziej jako zawodowca. Musiał tyle przejść żeby dostać się do F1, a teraz udowadnia dlaczego tam jest i dlaczego jest wymieniany jako kandydat do tytułu mistrzowskiego. Jest niesamowicie silny fizycznie i mentalnie!!! Kto z nas nie załamałby się po czymś takim. Ale jak pisałem już wczesniej, Robert to typ człowieka, który nie ogląda się za siebie. Patrzy tylko co i jak się potoczy w przyszłości. Jeżeli tylko jego stan fizyczny pozwoli mu wrócić do ścigania, to jestem przekonany, że kiedyś tytuł mistrza świata będzie dla niego osiągalny jak dla żadnego kierowcy w ostatnich latach. Robert i tak tego nie przeczytasz, ale sprawiasz, że 'nasze' marzenia (zwykłych ludzi) nabierają całkiem innego znaczenia!!! Piotrek z Poznania
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaa Wypadek Kubicy. Piątkowa operacja potrwa 6-7 go... IP: 82.160.111.* 10.02.11, 18:13
        na forach internetowych i w mediach pojawia się bardzo wiele wątpliwości dotyczących startów Kubicy w tym rajdzie. w jego kierunku "fani" ślą słowa krytyki, że ich zawiódł, że zachował się jak nieodpowiedzialny głupek, ma to, na co zasłużył. ale zauważmy, że przed tym wypadkiem też brał udział w rajdach i NIKT go za to nie krytykował. nikt się specjalnie tym nie przejmował, a kiedy wygrał jakiś odcinek specjalny to wszyscy byli wręcz zadowoleni. po wypadku wszyscy znawcy zaczęli wypowiadać się na temat jego nieodpowiedzialności, ryzykował pracę swoją i całego zespołu Lotus Renault. ale i on i jego ekipa mieli świadomości tego ryzyka. gdyby szef zespołu zabronił mu występów w rajdach to by się nie wydarzyło, ale on wiedział jaki jest Kubica. dla niego nie są najważniejsze pieniądze jakie ma w F1 tylko adrenalina podczas startów, a jazda po idealnie równym torze nie jest chyba zbyt emocjonująca. nie dziwie się, że chciał się spełniać w swojej pasji i nikt mu tego nie zabroni. to był jego wybór. my, kibice, nie możemy tego kwestionować bo przecież i tak poniósł karę za ten rajd, bardzo cierpi i fizycznie i psychicznie, bo wie, że zawiódł nas i swój team. nie może startować w wyścigach, a przecież tak czekał na testy w swoim bolidzie. on kocha samochody, ściganie się, to jest całe jego życie, jak wiele razy podkreślał. ja mam nadzieję, że wszyscy jego prawdziwi kibice są z nim, wspierają go i wierzą tak jak ja, że powróci na tor i to szybciej niż wszystkim się wydaje. to człowiek o niezłomnym charakterze więc poradzi sobie w tej sytuacji. trzymam za niego kciuki, bo wierzę do samego końca. miał wiele wypadków i ze wszystkich wychodził mocniejszy, wygrywał, dawał sobie radę. mam nadzieję, że tak będzie i tym razem. darujmy sobie teraz spekulacje na temat jego czynu. wystąpił, stało się. mógł równie dobrze mieć taki wypadek na torze F1 i też nie wiadomo, jakie miałby obrażenia. teraz liczy się jego zdrowie, więc trzymajmy za niego kciuki! ROBERT WRACAJ DO ZDROWIA I NA TOR!
      • mgr.nauk Ten doktor Francesco Lanza... 10.02.11, 18:19
        ...szef oddziału traumatologii to chyba se dyplom doktora na bazarze w Kabulu kupil. On mowi, ze najblizsze dni pokaza czy Kubica wroci do F1 bo nie rozumie, ze to oczywista oczywistosc ze Kubica wroci. Rozumie to kazdy polski fanatyk ydola Kubicy a nie rozumie tego "doktor". To juz jest zdecydowane i nie ma odwolania ze Kubica wraca bo tak chca pismaki z gazet, plotkarze z TV i polscy kybice.
      • Gość: info0 A co innego może robić? Nic. IP: *.toya.net.pl 10.02.11, 19:41
        Ma 5 klas podstawówki skończone i raczej wykształcenia już nie zdobędzie, pewnie jak nie wróci do ścigania to będzie ekspertem w TV :).

• Gość: o Re: A co innego może robić? Nic. IP: *.centertel.pl 10.02.11, 20:31
          No, no, dosyć obijania się. Wracaj do zmywania podłogi w Mc Donaldzie..
          • Gość: info0 Łatwo obrażać w internecie co? Kmiocie ;) IP: *.toya.net.pl 10.02.11, 21:58
            To, że ty zmywasz podłogi w Mc Donald's nie znaczy, że wszyscy muszą robić to samo ;).
            • Gość: gość Re: Łatwo obrażać w internecie co? Kmiocie ;) IP: *.net.stream.pl 10.02.11, 22:06
              Możesz mu wypominać brak wykształcenia, ale równocześnie możesz tylko pomarzyć o jego pieniądzach :-).
            • Gość: o Re: Łatwo obrażać w internecie co? Kmiocie ;) IP: *.centertel.pl 10.02.11, 22:15
              A TY, Kmiocie ;), łatwo tak możesz obrażać Kubicę w internecie, co?
              On ma ukończoną szkołę średnią, więc to, że TY masz tylko 5 klas podstawówki ;) nie znaczy, że on też ma tak samo.
      • amazonka-0 Wypadek Kubicy. Piątkowa operacja potrwa 6-7 go... 10.02.11, 20:49
        co by nie było i jak by nie było z Robertem Kubicom, głęboko wierzę w to, ze jeszcze w tym sezonie wróci do F1 ; ROBERT WRACAJ DO ZDRÓWKA BO LOTUS-RENIA CZEKA NA CIEBIE. POZDRO JANEK
      • amazonka-0 Wypadek Kubicy. Piątkowa operacja potrwa 6-7 go... 10.02.11, 20:49
        co by nie było i jak by nie było z Robertem Kubicom, głęboko wierzę w to, ze jeszcze w tym sezonie wróci do F1 ; ROBERT WRACAJ DO ZDRÓWKA BO LOTUS-RENIA CZEKA NA CIEBIE. POZDRO JANEK
      • Gość: forza Robert! Trzymaj się!!! IP: 178.73.32.* 10.02.11, 20:54
        Jesteśmy z Tobą!!! Trzymaj się! Wyjdziesz z tego i będziesz Mistrzem Świata!!!
      • Gość: . Kubica to katolik IP: *.multi-play.net.pl 11.02.11, 09:13
        poprosił o zdjęcia Papieża w szpitalu. Prawdziwy Polak, tylko taki moze odnieść sukces.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka