deborah_deborah 25.04.04, 14:34 jak pięknie się forum rozwinęło od czasu mojej ostatniej (i pierwszej jednocześnie) wizyty!!! gratuluję!!! a teraz lecę się podopisywać do wątków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronka Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 15:17 deborah_deborah napisała: > jak pięknie się forum rozwinęło od czasu mojej ostatniej (i pierwszej > jednocześnie) wizyty!!! > > gratuluję!!! > > a teraz lecę się podopisywać do wątków... to ja się w ramach reważu dopiszę do twojego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
deborah_deborah Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 15:46 dzięki :) co trzy wpisy to nie jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 18:38 deborah_deborah napisała: > dzięki :) > > co trzy wpisy to nie jeden :) No tak. Pierwszy na tym forum wątek spamerski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 20:14 To ja się też wpiszę. Taki wątek: sztuka dla sztuki. A nawet kilka sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiana Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 20:45 Skoro lista obecnosci, to ja tez sie wpisuje ;) uroczysty wpis przed meczem Hendrego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: wow wow wow!!! 25.04.04, 21:11 gawronka napisała: > Lista obecności, znaczy się ;) Może raczej zaznaczenie obecności, bo postów więcej niż obecnych w wątku. :) Odpowiedz Link Zgłoś