bigbrada 24.02.02, 15:08 www.polsat.com.pl/index_1.html Jak ktoś zdąży, niech zerknie. Ktoś chyba wnerwil się na kodowanie meczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: Polsat hacked IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 15:54 Dobrze im tak, złodziejom emocji sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: Polsat hacked IP: *.chello.pl 24.02.02, 17:18 Bravo !!!....tak trzymać ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drobis Re: Polsat hacked IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 24.02.02, 18:39 Super tak trzymac...Pieolony Solorz Wąglika do Solorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: Polsat hacked IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.02, 20:22 I to jest słuszna koncepcja. A tak wogole to solorz szykuj dupe cinkciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maras Re: Polsat hacked IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 23:43 He, HE, HE !!! Oby tak dalej ! Borek - bedziesz gadał jak komentator radiowy z tej Korei, bo nikt nie będzie nic widział...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Polsat hacked IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.02.02, 03:53 kurde.. nie zdazylem tego zobaczyc.. ma ktos screena? co tam zrobili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drobis Re: Polsat hacked IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:43 o wlasnie ja to widziale ale jak ktos ma screena to czy moglby mi go przeslac drobis@wp.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mluxus Re: Polsat hacked IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 19:48 No wlasnie... jakby ktos bardzo uprzejmy byl to niech przesle screen'a... cholernie chcialem to zobaczyc. mluxus@interia.pl A jesli nikt jednak screena nie ma to moze w paru zdaniach opisalby co sie tam dzialo? :>>> Thz z gooooooooory Uzdr / Mlux Odpowiedz Link Zgłoś