Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ???

02.05.04, 17:38
    Ja na Kropka bo O'sullivan za bardzo kozaczy swoją grą. Pozatym ten zmiażdzył
    mojego idola Hendrego :-(
    Obserwuj wątek
      • deborah_deborah Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:39
        hmmm... sadząc po tym co się dzieje, będzie ciekawie

ale Ronnie jednak
      • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:40
        Hm, hm, finał już trwa. 4:0 dla Kropka, jak na razie. mimo to obstawiam R. :)))
        • chojrak_tp Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:44
          dobrze wiedzieć że trwa bo Kruk wczoraj zapowiadał że 1 sesja odbędzie się o
          godzinie 18.00 LIVE . Mógł powiedzieć że finał zacznie się wcześniej :[
          • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:46
            No i co by Ci z tego przyszło? I tak nie ma gdzie obejrzeć. Poza tym powiedział
            pewnie, że transmisja z pierwszej sesji będzie o 18. Bo tak będzie. Jeszcze 4
            frame'y.
            • chojrak_tp Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:50
              Szkoda że nie mogę zobaczyć miny Syfolivana :D
              Ale za 10 min.....
          • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:47
            Miał się zacząć o 18, ale Kropek się pospieszył i już stuka. Ronnie przyjdzie
            punktualnie... ;)
      • jewta Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:47
        teraz jestem za Kropkiem, a i tak Ronnie wygra...może by tak 18-17 i czarna po
        trzech bandach... ups
        • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:48
          Jewta, co tam się dzieje, u licha????
          • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:49
            No właśnie, czy on naprawdę sam gra? ;)
          • jewta Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:50
            przeciez widze to samo co ty...tzn tenis:)
            • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:52
              I co, jak wejdziesz na wizję, to nie powiesz, co było przedtem????
              Żartuuujesz... ;)
              Nawet takiego malutkiego telewizorka ze snookierkiem wam nie dali in advance????
              • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:54
                Taki mały, czarodziejski telewizorek. Kiedy nie włączysz, dają snookera. ;)
                • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:55
                  Z komentarzem?... Bo się rozmarzyłam... ;)))
                  • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:58
                    Koniecznie z komentarzem. I z Royem Orbisonem. ;))
                    • gawronka Idę! 02.05.04, 18:00
                      Wam też życzę miłego oglądactwa :)))
              • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:55
                gawronka napisała:

> I co, jak wejdziesz na wizję, to nie powiesz, co było przedtem????

On raczej na fonię wejdzie. ;)
                • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:56
                  Biedna fonia ;))
                  • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:58
                    Hmmm.... ;))))
            • chojrak_tp Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:57
              Ide zrobić popcorn :p
          • chojrak_tp Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:51
            Pieprzony tennis grrrrrrrrrr :[
          • dorota_snooker Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 17:53
            Dodam tylko że mi się wizja palmtopa oddala ;) ( kropek zdaje się szaleje w
            następnym frejmie )
            • chojrak_tp Co jest grane ?? 02.05.04, 18:45
              Panowie komentatorzy co jest grane. Weszliście na wizję na 45 min. ???
              A gdzie framy wygrane przez Dotta ??????????????????????????????????
              Mam nadzieje że to przeczytacie i puścicie nam wieczorkiem po 2 sesji :)
              • jewta Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:49
                dott jest mało medialny przy stole wiec pierwszych pięciu frejmów nie
                bedzie:)))))
                • chojrak_tp Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:52
                  Hamstwo :[
                  • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:53
                    chojrak_tp napisał:

> Hamstwo :[

nie obrażaj szynki... ;)
                    • chojrak_tp Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:03
                      Nie bierz mnie za słówka, nie lubie tego :[
                      • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:08
                        chojrak_tp napisał:

> Nie bierz mnie za słówka, nie lubie tego :[

Taki z ciebie chojrak? ;)
                        No dobrze :))))
                    • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:18
                      gawronka napisała:

> nie obrażaj szynki... ;)

Może to o chomika chodziło. ;))
                      • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:19
                        Nie dokuczaj Chojrakowi, jak sobie nie życzy. Mi możesz (podokuczać) :))
                        • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:22
                          No dooobra. :) Tylko musisz dać jakiś powód. ;)
                          • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:26
                            Yyyy... a jak powiem, że panowie Jewta i Przemek nie są najlepszymi
                            komentatorami na świecie? ;)
                            ja wolę pana Goldstroma od skoków narciarskich... ;)
                            • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:31
                              Eee, tak w ciemno się nie mogę wypowiadać, bo moze masz rację? Nie miałam
                              przyjemności słuchać pana PrądaMorskiego. :)
                              • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:33
                                Żartowałam przecież. Para Kruk&Jewta is best of all.

BTW, zauważyłaś, że już nie ma Roya Orbisona? :((((
                                • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:35
                                  Wczoraj jeszcze był. Nie może nie być, snooker bez Orbisona jest nieważny. ;)
                                  • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:37
                                    dziś przebiły go Czechy :( Pepiki skubane, ledwo wlazły do Unii i już się
                                    pchajom :(
                                    • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:40
                                      The Chech Republic widziałam już dawno, może Roya nie ma chwilowo, nie mogą nam
                                      tego zrobić!
                                      • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:43
                                        Roy został Only The Lonely po prostu :(
                                        • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:49
                                          NIE OPUŚCIMY ROYA. Ktoś może nagrał? ;)
                                          • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:52
                                            Anything you want - you've got it...
                                            Niestety ja nie mam... :(
                                            (nagrane)
                                            • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:54
                                              Może chłopaki nagrali. :)
                  • jewta Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:54
                    trudno- nie zmieściły się. miał pecha że wygrał pierwsze pięć
                  • chojrak_tp Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:00
                    A tak pozatym to Dott zyskuje coraz większą popularność nie tylko na naszym
                    forum, ale też w cruciblle. Nie wiem czy pamiętacie jak widzowie w meczu ze
                    Stevensem krzyczeli "go Graham !". Więc nie mów drogi Rafale że Dott jest mało
                    medialny, tylko puść nam te framy bo chciałem zobaczyć minę O'sullivana :D
                    PLIZ!!!
                    Powiedz szefom Eurosportu że wasze forum się domaga się tego odcinka meczu.
                    W przeciwnym razie ogłosimy STRAJK na forum :p
                    • parmenion Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:02
                      chojrak_tp napisał:

> A tak pozatym to Dott zyskuje coraz większą popularność nie tylko na naszym
                      > forum, ale też w cruciblle. Nie wiem czy pamiętacie jak widzowie w meczu ze
                      > Stevensem krzyczeli "go Graham !". Więc nie mów drogi Rafale że Dott jest
                      mało

Chyba 'Go Graeme!'

> medialny, tylko puść nam te framy bo chciałem zobaczyć minę O'sullivana :D
                      > PLIZ!!!
                      > Powiedz szefom Eurosportu że wasze forum się domaga się tego odcinka meczu.
                      > W przeciwnym razie ogłosimy STRAJK na forum :p

Przecież już tłumaczyli że Ronnie przyszedł dopiero o 18.00. Wcześniej Kropek
                      grał sam, więc co mieli pokazywać?
                      • chojrak_tp Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:38
                        A pieron wie jak się jego imię pisze . Graham brzmi niezle , conajmniej jak
                        taki duzy chleb ;] No teraz full serwice GRAHAM KROPEK

LOL
                        • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:41
                          I tak oto parmenion został pieronem. :)
                • parmenion Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:55
                  jewta napisał:

> dott jest mało medialny przy stole wiec pierwszych pięciu frejmów nie
                  > bedzie:)))))

A jak Ronnie nic już nie wygra do końca? ;-)
                  Oby!
                  • wolfe Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:02
                    Jak Dott wygra to zapuści włosy jak Hunter i O'Sullivan... Wtedy to będzie medialny... :-)
                    • parmenion Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:05
                      A jak jeszcze kij by połamał na wizji to ho, ho...
                      Ile on w ogóle ma lat? Bo z głosu sądząc to ok 10 - 11.
                      • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:33
                        parmenion napisał:

> A jak jeszcze kij by połamał na wizji to ho, ho...
                        > Ile on w ogóle ma lat? Bo z głosu sądząc to ok 10 - 11.

Dott ma 26.
                        • parmenion Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:54
                          gatta13 napisała:

>
                          > Dott ma 26.

Dobry rocznik.
                          Może trzeba jednak było wybrać snookera, a nie kariere w W-wie ;-)

BTW czy to nie dzisiaj rano Rafał J. miał grać meczyk snookerowy? Mówił coś na
                          fonii jak poszło?
                    • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:05
                      wolfe napisał:

> Jak Dott wygra to zapuści włosy jak Hunter i O'Sullivan... Wtedy to będzie
                      medi
                      > alny... :-)

O, cześć nowy :)))
                      Widzę, że szybko łapiesz lokalny sposób myslenia ;)))
                      • wolfe Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:12
                        gawronka napisała:

> O, cześć nowy :)))
                        > Widzę, że szybko łapiesz lokalny sposób myslenia ;)))

O, cześć... Jednak muszę powiedzieć że nie jestem taki do końca nowy, bo mimo że się nie odzywam, to czytam forum od dawna... I wierzę że Dott z długimi piórami zastąpi dotychczasowych idoli :-))
                        • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:14
                          wolfe napisał:

> gawronka napisała:
                          >
                          > > O, cześć nowy :)))
                          > > Widzę, że szybko łapiesz lokalny sposób myslenia ;)))
                          >
                          > O, cześć... Jednak muszę powiedzieć że nie jestem taki do końca nowy, bo mimo
                          ż
                          > e się nie odzywam, to czytam forum od dawna... I wierzę że Dott z długimi
                          pióra
                          > mi zastąpi dotychczasowych idoli :-))

ja już jestem pod jego subtelnym urokiem Ashleya Wilkesa ;)
                          • wolfe Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:18
                            gawronka napisała:

> ja już jestem pod jego subtelnym urokiem Ashleya Wilkesa ;)

Że niby Dott arystokrata a O'Sullivan... punk?
                            • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:21
                              wolfe napisał:

> gawronka napisała:
                              >
                              > > ja już jestem pod jego subtelnym urokiem Ashleya Wilkesa ;)
                              >
                              > Że niby Dott arystokrata a O'Sullivan... punk?

Nieeee, przystojny koniuszy ;)
                              • chojrak_tp Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:30
                                marcin powiedził że jego tata powiedział............
                              • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:32
                                Koniuszy? A Hunter na pastuszka? ;))))
                                • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:35
                                  No tak, Ronnie do sielanki za bardzo nie pasuje, a Hunter wręcz przeciwnie ;)
                                  • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:36
                                    Taaak, owieczki na hali, a Pawełek oparty o kamień gra na fujarce... :))))
                                    • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:38
                                      A Ronnie galopuje obok z biczykiem w ręku ;)
                                      • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:42
                                        Kowboj czy ekonom? ;)
                                        • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:45
                                          Przecież mówię wielkimi literami, że KONIUSZY.
                                          Pół- Włoch, żeby było lepiej ;)
                                          • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:46
                                            A prawda, koniuszy. Kurczę, jak mu ładnie w tym kapeluszu.
                                            • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:47
                                              Boso ale w ostrogach, hihi. ;)
                                              • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:52
                                                Ależ to musiałby być pięny obrazek... ;)
                                                • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:56
                                                  Taaa... tylko kogo obsadzić w roli szlachcianki? Michaelę? ;)
                                                  • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:59
                                                    Chyba innych typów za bardzo nie ma... Lindsay się nie nadaje, ta czarnulka od
                                                    Ronniego też mi niezbyt pasuje na szlachciankę. Może przebrać Kropka?
                                                    • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 20:03
                                                      No przecież Kropek robi za szlachcica!
                                                      Z widowni też trudno którąś wyłowić, bo wszystkie jakby, hm, przy kości ;)
                                                    • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 20:06
                                                      To może Holender. Przywiózłby przy okazji jakiś wiatrak do wkomponowania w
                                                      krajobraz.
                                                    • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 20:10
                                                      Wiatrak jak najbardziej pasuje do naszego landszaftu, ale na szlachciankę
                                                      proponuję zrobić kasting wśród snookerzystek ;)
                                                      (Ciekawe, że żadna z nas nie wspomniała jeszcze o Lyndsay)
                                                    • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 20:12
                                                      Napisałam wyżej, że się nie nadaje. :)) To nie jest typ szlachcianki, no. ;)
                                          • mari.na Re: Co jest grane ?? 04.05.04, 15:21
                                            ale wam fantazja GALOPUJE.
                                            • gatta13 Fantazja 04.05.04, 15:45
                                              "Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego
                                              żeby bawić się, żeby bawić się, żeby bawić się na całego..."

Tak śpiewały jakieś dziewczątka w czasach mojego dzieciństwa.
                    • dorota_snooker Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:09
                      biedny, nie ma szans na długie włosy ;)
                      • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:21
                        dorota_snooker napisała:

> biedny, nie ma szans na długie włosy ;)

A od czego technologia? Dorobią mu. :)
              • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 18:49
                Myślę, że to lipa z tymi frejmami Kropka. Manipulacja i tyle. ;)))
                • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:20
                  No tak, nie pokazali i wmawiają teraz, tak?
                  • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:23
                    Właśnie. Wykorzystali, że Ronnie się spóźnił troszeczkę i kit mu wciskają (i
                    nam), że niby Kropek nawstrzelał wysokie brejki z nudów ;))
                    • wolfe Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:28
                      gawronka napisała:

> że niby Kropek nawstrzelał wysokie brejki z nudów ;))
                      Heh, a sędzia mu snookery ustawiał, żeby nie miał za łatwo :-)
                      • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:29
                        Albo paproszki na bile podrzucał. ;)
                        • gawronka Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:32
                          e, po co sędzie, kików i bez sędziów bez liku ;)
                          • gatta13 Re: Co jest grane ?? 02.05.04, 19:34
                            A może to właśnie sędzia niby wycierając bile po kryjomu coś do nich dokleja? :)
      • kartofel79 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 18:50
        a ja zdania nie zmienię i stawiam na stevensa:)
        • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 18:51
          To chyba w przyszłym roku ;)
      • svenia Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 19:11
        Bardzo bym chciała, żeby Ronnie wygrał bo do tej pory szedł jak burza, więc
        byłoby szkoda gdyby teraz mu nie wyszło. Ale jeśli wygra Kropek to też będzie
        dobrze. Coś się dzisiaj nie mogę zdecydować i kibicuję temu zawodnikowi, który
        właśnie jest przy stole.
        • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 19:17
          Gdyby nie to, że gardłowałam za Ronniem przez ostatnie tygodnie, to też bym
          miała dylemat :))

Kto tam stawiał na Kropka w wątku obstawieniowym? Bo jeśli wygra Ronnie, to
          może nie starczyc miejsca na wyszczególnienie na froncie wszystkich wygranych.
          Z Kropkiem takiego problemu nie ma :))
          • svenia Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 20:02
            gawronka napisała:

> Gdyby nie to, że gardłowałam za Ronniem przez ostatnie tygodnie, to też bym
            > miała dylemat :)

A już myślałam, że coś ze mną nie tak o:)
            Za Ronniem jestem już z przyzwyczajenia ale Kropek wydaje się być sympatycznym
            chłopcem i ciągle zatroskanym, więc chciałabym zobaczyć jak się uśmiecha.
            • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 20:04
              Prawie się popłakał, jak mu Ronnie ręki zapomniał podać... :(
              • svenia Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 20:12
                A jak raz nie wbił bili to przeżywał to przez całego frame`a.
                Może on jest artystą i dlatego jest taki wrażliwy. Ma takie długie palce jak
                pianista ...o:))
                • gawronka Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 20:16
                  Dziwię się, że on w ogóle kij podnosi ;)
                • aviendhaa Kropek też się uśmiecha 03.05.04, 19:41
                  A jak się raz ucieszył, że mu bila wpadła...
                  od razu lepiej wyglądał, bo cały czas to taki mizerny.
                  Ale przyznać trzeba,że kiedy się tak wpatruje w bilę,
                  gdy celuje to coś w tych oczkach ma... jakiś błysk czy co?
              • gatta13 Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 20:18
                gawronka napisała:

> Prawie się popłakał, jak mu Ronnie ręki zapomniał podać... :(

A jak ładnie Ronnie podskoczył, jak mu się o tej ręce przypomniało. ;)
      • marciorek Re: Za 20 min. finał !!!!! Na kogo stawiacie ??? 02.05.04, 19:45
        a najlepiej ma i tak slynna Lindsey...to ona wygrywa :)tfuuu
      • chojrak_tp Trafny temat fora 02.05.04, 20:30
        Trafy temat dyskusji wymyśliłem, jak narazie 92 wpisy :)))))) piszcie dalej
        może będzie 200 pod koniec finału

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka