Gość: jurrr IP: *.zamosc.mm.pl 06.05.04, 08:17 a coś takiego jak rozłożenie sił w długim turnieju i trochę pokory? nie od dziś wiadomo, że liczy się faza pucharowa, inna sprawa, że jednak Czechów szkoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gary Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.is.pcz.czest.pl 06.05.04, 08:19 grupa E: Czesi Kanada (reszta to leszcze) grupa F: Finlandia Szwecja Słowacja Rosja USA No i zemscilo sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honza Re: Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.koleje.cuni.cz 06.05.04, 08:35 dokoladnie tak. nie wiem, czy ustawili, w kazdym razie widac bylo, ze Amerykanie sa "rozegrani", przyzwyczajeni do trudnych spotkan, a Czesi oprocz Kanady zaliczyli same "treningi"- z Kazachstanem itp. Tym niemniej: ciszej nad ta trumna i uszanujmy zalobe narodowa u sasiadow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek ......... IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 08:57 Nie zgadzam sie z tym, ze Czesi przewazali w pierwszej tercji. Widzialem ten mecz i mialem troche inne wrazenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek .......................................... IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:06 A Vokoun musial sie niezle uwijac, potem zgoda, ale ta przewaga nie byla wyrazna. Wyrownane spotkanie. Poza tym to dziewiaty strzal w karnych przesadzil o wygranej, bo pierwsi najezdzali Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AjKot Re: Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.303.krakow.pl 06.05.04, 09:27 Smieszne argumenty. O wszystkim decyduje ustawienie drużyn wynikające z wyników ubiegłorocznych MŚ. Regulamin ustalono dawno i Czesi nic tu nie mieli do majstrowania. I tak np już dawno było wiadomo, że w eliminacjach olimpijskich w II rundzie / pierwsza nawet dla polskich hokeistów wydaje sie być do przejścia /, spotkamy sie ze Słowenią i drużynami, które w tegorocznych MŚ zajmą odpowiednio 9 i 10 miejsce. Wypadło na Austrię i Danię. A mogła to byc np Kanada i Finlandia. My wszędzie doszukujemy sie spisku. I to byłoby na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryush I Bardzo dobrze IP: *.coig.katowice.pl 06.05.04, 09:06 Dobrze że tak sie stało, tak naprawde liczy sie na świecie 7 drużyn a czesi tak sobie ułozyli grupy że 5 z tych 7 drużyn było w jednej grupie , natomiast w czeskiej grupie tylko Kanada.Nie ma sie więc co dziwić że wygrali wszystkie wcześniejsze mecze.JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ W HOKEJU :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek 6:2 IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:10 Nie wiem czy sobie ustawili, bo to chyba odbywa sie to w losowaniu, ale pewien nie jestem. Fakt faktem grupe mieli duzo latwiejsza. Ale Kanade swoja droga rozniesli 6:2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: 6:2 IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:13 Teraz pozostaje czekac jak bedzie grala Kanada, a o tym przekonamy sie niebawem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATieQ Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:23 Co ty wiesz o Hokeju ? Człoweku jak można sobie ułożyć losowanie, nie mam pojęcia co ty mówisz a się odzywasz jakie 7 drużyn miałeś na myśłi ?? Bo ja mam : Czechy, Słowacja, Canada, Szwecja, USA nic więcej mi na myśl nie przychodzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Szkoda IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 06.05.04, 13:27 plus Finlandia i Rosja zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cr Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: *.bchsia.telus.net 06.05.04, 09:15 jaki madry Odpowiedz Link Zgłoś
silesia Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 09:51 W Czechach dramat , ich przegrana to jak.. przegrana Anglii na Weembley z Polakami. Sam jezdzę na czeską ligę do Vitkovic , czasami dwa razy w tygodniu (mieszkam w Bytomiu) i żal mi naszych braci.Ah jo. Odpowiedz Link Zgłoś
gkompert Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 10:35 Szkoda Czechów :( Pechowy gol na 2-2, później te karne... no cóż gdyby tak Polska odpadła w 1/4 MŚ to bym nie płakał (pomarzyć dobra rzecz) ale dla Czechów to porażka i to u siebie. :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol4 Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 213.76.128.* 06.05.04, 15:08 MI tam czechow nie szkoda. A wrecz przeciwnie, wredny narod i maja o nas slabe zdanie. To juz wole zeby nasi "sojusznicy" z USA szli dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funes Slabe zdanie. IP: *.ktct.cz 07.05.04, 13:41 A z čeho by měli Češi o Polácich ziskat nějaké "śilne zdanie"? Osobní zkušenosti většiny Čechů jsou negativní a hokej Polsko hraje mizerně. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 23:03 a ty Gucio co tu wyrabiasz?-zydzi niegraja w hokeja azebys i w hokeju ich obwinial rowniez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking GO SWEDEN ! FRAMOT SVERIGE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris USA ALL THE WAY!!!!!!!! IP: 149.123.191.* 06.05.04, 19:02 Tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:21 Ale sie ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.futrzak.net / *.futrzak.net 07.05.04, 16:13 odpadli - niespodzianka. ale nie zadna sensacja. finlandia, szwecja, slowacja, rosja, czechy, usa, kanada - poziom tych zespolow jest tak zblizony, ze jak ktokolwiek z kimkolwiek tu wygra, to sensacji nie bedzie. gw zna sie na hokeju jak na pilce, itp... pzdr abc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.chello.pl 07.05.04, 20:09 ale biorąc pod uwage składy obu drużyn, to porażka Czechów jest ogromną sensacją. przecież ten Amerykanin, który strzelił jedynego karnego gra w Szwajcarii (sic!)... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Jesttttttttttttttttttttt! 07.05.04, 21:46 Gość portalu: bazyliszek napisał(a): > ale biorąc pod uwage składy obu drużyn, to porażka Czechów jest ogromną > sensacją. przecież ten Amerykanin, który strzelił jedynego karnego gra w > Szwajcarii (sic!)... racja, niespodzianka to mało. To jest sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vilik Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 193.85.243.* 08.05.04, 11:36 Holt, je to v prdeli. Ted to asi vyhraje Slowacja nebo mozna Swecja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 80.48.246.* 08.05.04, 18:15 Słowacja : Szwecja w finale ? dlaczego nie ! Słowacjo gola, my chcemy gola ! Odpowiedz Link Zgłoś