Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani

IP: *.zamosc.mm.pl 06.05.04, 08:17
    a coś takiego jak rozłożenie sił w długim turnieju i trochę pokory? nie od
    dziś wiadomo, że liczy się faza pucharowa, inna sprawa, że jednak Czechów
    szkoda
    Obserwuj wątek
      • Gość: gary Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.is.pcz.czest.pl 06.05.04, 08:19
        grupa E: Czesi Kanada (reszta to leszcze)
        grupa F: Finlandia Szwecja Słowacja Rosja USA

No i zemscilo sie :)
        • Gość: honza Re: Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.koleje.cuni.cz 06.05.04, 08:35
          dokoladnie tak. nie wiem, czy ustawili, w kazdym razie widac bylo, ze Amerykanie
          sa "rozegrani", przyzwyczajeni do trudnych spotkan, a Czesi oprocz Kanady
          zaliczyli same "treningi"- z Kazachstanem itp. Tym niemniej: ciszej nad ta
          trumna i uszanujmy zalobe narodowa u sasiadow...
          • Gość: Bartek ......... IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 08:57
            Nie zgadzam sie z tym, ze Czesi przewazali w pierwszej tercji. Widzialem ten
            mecz i mialem troche inne wrazenie!!!
            • Gość: Bartek .......................................... IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:06
              A Vokoun musial sie niezle uwijac, potem zgoda, ale ta przewaga nie byla
              wyrazna. Wyrownane spotkanie. Poza tym to dziewiaty strzal w karnych
              przesadzil o wygranej, bo pierwsi najezdzali Amerykanie.
        • Gość: AjKot Re: Czesi ustawili sobie druga runde !! IP: *.303.krakow.pl 06.05.04, 09:27
          Smieszne argumenty. O wszystkim decyduje ustawienie drużyn wynikające z wyników
          ubiegłorocznych MŚ. Regulamin ustalono dawno i Czesi nic tu nie mieli do
          majstrowania.
          I tak np już dawno było wiadomo, że w eliminacjach olimpijskich w II rundzie /
          pierwsza nawet dla polskich hokeistów wydaje sie być do przejścia /, spotkamy
          sie ze Słowenią i drużynami, które w tegorocznych MŚ zajmą odpowiednio 9 i 10
          miejsce. Wypadło na Austrię i Danię. A mogła to byc np Kanada i Finlandia.
          My wszędzie doszukujemy sie spisku.
          I to byłoby na tyle.
      • Gość: Maryush I Bardzo dobrze IP: *.coig.katowice.pl 06.05.04, 09:06
        Dobrze że tak sie stało, tak naprawde liczy sie na świecie 7 drużyn a czesi tak
        sobie ułozyli grupy że 5 z tych 7 drużyn było w jednej grupie , natomiast w
        czeskiej grupie tylko Kanada.Nie ma sie więc co dziwić że wygrali wszystkie
        wcześniejsze mecze.JEST SPRAWIEDLIWOŚĆ W HOKEJU :))
        • Gość: Bartek 6:2 IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:10
          Nie wiem czy sobie ustawili, bo to chyba odbywa sie to w losowaniu, ale pewien
          nie jestem. Fakt faktem grupe mieli duzo latwiejsza. Ale Kanade swoja droga
          rozniesli 6:2.
          • Gość: Bartek Re: 6:2 IP: *.dialup.vol.cz 06.05.04, 09:13
            Teraz pozostaje czekac jak bedzie grala Kanada, a o tym przekonamy sie niebawem
        • Gość: ATieQ Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:23
          Co ty wiesz o Hokeju ? Człoweku jak można sobie ułożyć losowanie,
          nie mam pojęcia co ty mówisz a się odzywasz jakie 7 drużyn miałeś na myśłi ??
          Bo ja mam : Czechy, Słowacja, Canada, Szwecja, USA nic więcej mi na myśl nie
          przychodzi ;]
          • Gość: danp Re: Szkoda IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 06.05.04, 13:27
            plus Finlandia i Rosja zapewne
      • Gość: cr Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: *.bchsia.telus.net 06.05.04, 09:15
        jaki madry
        • silesia Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 09:51
          W Czechach dramat , ich przegrana to jak.. przegrana Anglii na Weembley z
          Polakami. Sam jezdzę na czeską ligę do Vitkovic , czasami dwa razy w tygodniu
          (mieszkam w Bytomiu) i żal mi naszych braci.Ah jo.
          • gkompert Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 10:35
            Szkoda Czechów :( Pechowy gol na 2-2, później te karne... no cóż gdyby tak
            Polska odpadła w 1/4 MŚ to bym nie płakał (pomarzyć dobra rzecz) ale dla
            Czechów to porażka i to u siebie. :((((((
            • Gość: ol4 Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 213.76.128.* 06.05.04, 15:08
              MI tam czechow nie szkoda. A wrecz przeciwnie, wredny narod i maja o nas slabe
              zdanie. To juz wole zeby nasi "sojusznicy" z USA szli dalej:)
              • Gość: Funes Slabe zdanie. IP: *.ktct.cz 07.05.04, 13:41
                A z čeho by měli Češi o Polácich ziskat nějaké "śilne zdanie"? Osobní
                zkušenosti většiny Čechů jsou negativní a hokej Polsko hraje mizerně.
        • maniekxxx Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani 06.05.04, 23:03
          a ty Gucio co tu wyrabiasz?-zydzi niegraja w hokeja azebys i
          w hokeju ich obwinial rowniez!
      • Gość: Viking GO SWEDEN ! FRAMOT SVERIGE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:57
      • Gość: Chris USA ALL THE WAY!!!!!!!! IP: 149.123.191.* 06.05.04, 19:02
        Tak trzymac!
      • Gość: pol Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.chello.pl 06.05.04, 19:21
        Ale sie ciesze!
        • Gość: abc Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.futrzak.net / *.futrzak.net 07.05.04, 16:13
          odpadli - niespodzianka. ale nie zadna sensacja. finlandia, szwecja, slowacja,
          rosja, czechy, usa, kanada - poziom tych zespolow jest tak zblizony, ze jak
          ktokolwiek z kimkolwiek tu wygra, to sensacji nie bedzie. gw zna sie na hokeju
          jak na pilce, itp...

pzdr

abc.
          • Gość: bazyliszek Re: Jesttttttttttttttttttttt! IP: *.chello.pl 07.05.04, 20:09
            ale biorąc pod uwage składy obu drużyn, to porażka Czechów jest ogromną
            sensacją. przecież ten Amerykanin, który strzelił jedynego karnego gra w
            Szwajcarii (sic!)...
            • cover_wielki Re: Jesttttttttttttttttttttt! 07.05.04, 21:46
              Gość portalu: bazyliszek napisał(a):

> ale biorąc pod uwage składy obu drużyn, to porażka Czechów jest ogromną
              > sensacją. przecież ten Amerykanin, który strzelił jedynego karnego gra w
              > Szwajcarii (sic!)...

racja, niespodzianka to mało. To jest sensacja.
      • Gość: Vilik Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 193.85.243.* 08.05.04, 11:36
        Holt, je to v prdeli. Ted to asi vyhraje Slowacja nebo mozna Swecja
        • Gość: Cover Re: Sensacja w MŚ w hokeju. Czesi wyeliminowani IP: 80.48.246.* 08.05.04, 18:15
          Słowacja : Szwecja w finale ? dlaczego nie !
          Słowacjo gola, my chcemy gola !
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka