Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Oli, wroc!!!

IP: *.zetosa.com.pl 16.08.01, 00:17
    Co moge napisac, co prawda zremisowalismy ale nie strzelilismy zadnej bramki.
    Co tu pisac bez Emmanuela Olisadebe nasz atak jest slabiutki. To nasz jedyny,
    prawdziwy rasowy napastnik. Oli to zawodnik ktory doskonale konczy akcje celnym
    strzalem. A w pilce noznej najwazniejsze sa przeciez bramki, bramki dzieki
    ktorym wygrywa sie mecze. Bohater dzisiejszego meczu - Jerzy Dudek, gdyby nie
    on mogloby byc duzo gorzej. Na szczescie mamy jeszcze tego wspanialego
    bramkarza. Jedyna nadzieja w tym ze Norwegia tez tylko zremisowala, a 1
    wrzesnia Oli powinien juz grac. No coz chlopcy trzymam kciuki, najwazniejsze
    jest aby zdobyc punkty w meczach z Norwegia i Bialorusia!
    Obserwuj wątek
      • Gość: sernik Re: Oli, wroc!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.01, 07:08
        wolę żeby Polska zremisowała bez Olego niż z nim wygrała,przynajmniej wiem ,że
        grała Polska a nie jakiaś zbieranina zdrajców swojego narodu.Dla mnie Oli to
        szczur ,który uciekł z tonącego okrętu.
        Byłem w ub.miesiącu w Gdańsku i zagadałem dwóch gostków z Nigerii o
        Olisadebe.Splunęli na chodnik i poszli dalej,potem spotkałem ich w knajpie i
        już po paru browarach powiedzieli ,że Oli dla nich to zwykła dziwka i
        zdrajca.Murzyni mają też swój honor:))
        • Gość: Mis Re: Oli, wroc!!! IP: 211.191.12.* 16.08.01, 07:42
          Gość portalu: sernik napisał(a):

> wolę żeby Polska zremisowała bez Olego niż z nim wygrała,przynajmniej wiem ,że
          > grała Polska a nie jakiaś zbieranina zdrajców swojego narodu.Dla mnie Oli to
          > szczur ,który uciekł z tonącego okrętu.
          > Byłem w ub.miesiącu w Gdańsku i zagadałem dwóch gostków z Nigerii o
          > Olisadebe.Splunęli na chodnik i poszli dalej,potem spotkałem ich w knajpie i
          > już po paru browarach powiedzieli ,że Oli dla nich to zwykła dziwka i
          > zdrajca.Murzyni mają też swój honor:))

Ty slonski szczurze nie gadaj o POLSKIEJ reprezie.

• Gość: macias Re: Oli, wroc!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 09:44
          Dobrze, iz wspomniales, ze w Gdansku...
          Domyslam sie, ze ci Nigeryjczycy, o ktorych mowisz mieszkaja wlasnie w tym
          miescie? Zapewne przedstawili Ci sie. Moglbys podac ich imiona/nazwiska?

Tak sie sklada, ze nie ma ich tu tak wielu (znaja sie nawzajem wszyscy
          Nigeryjczycy z Trojmiasta), wiec bedzie latwo zweryfikowac Twoja wypowiedz. Dwoch
          znam osobiscie - reszte zawsze mozna zagadnac. Czekam wiec...

Podejrzewam jednak, ze takiego przypadku w ogole nie bylo, a Ty na poczekaniu
          wymyslisz historyjke, ze oni sa z... Niemiec i tylko przelotem w Gdansku lub
          inna - rownie chwytliwa zapewne - bajeczke.
          • Gość: Hollow Re: Oli, wroc!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.01, 09:51
            Prawda jest smutna - bez Oliego nie umiemy wygrywac...
            • Gość: fatality Re: Oli, wroc!!! IP: *.pkp.wroc.pl 16.08.01, 13:30
              Prawda jest taka ,że Żewłakow jest do bani.Płaczący też nie dał rady,ale jemu
              wspaniałomyślnie wybaczmy..bo jest cool!!!Zobaczymy za to 1 września jak Oli z
              Płaczącym rozmontowywują norweską obronę :)) Tak będzię!!! pzdr.
              • Gość: solo Re: Oli, wroc!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 03:35
                macias,ty pewnie też jesteś nigeryjczyk,co?
                idż do michnika on cię obrzeza i wydymie:)))
        • Gość: emem Re: Oli, wroc!!! IP: *.ts.pl 20.08.01, 13:07
          Ty glupcze
          bredzisz tak ze trudno wytrzymac
          Idz i daj sie uspic u weterynarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka