Gość: KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 19:29 JESTEŚMY TAM GDZIE NASZ MKS GRA .TO MY SCYZORY.KORONA GOL SIALALALALASIALALALALA KORONA GOL SIALALALALASIALALALALA KORONA GOL SIALALALALASIALALALALA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: To moj klub Legia - Korona IP: *.range86-130.btcentralplus.com 06.05.11, 00:55 Przynajmniej jest kolejny powod do pozostania w Kielcach i nieogladania tych Sasalowskich Jebanych Nieudacznikow ! ps. jebac tekst " Korono nic sie nie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a wojewoda minus ok 150 tys. zl IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 23:41 Prezydent podpisał ustawę o odpowiedzialności majątkowej funkcjonariuszy publicznych za rażące naruszenie prawa. Maksymalna kwota odszkodowania to równowartość dwunastu miesięcznych wypłat urzędnika (czyli w przypadku woj. by to bylo ze 150 tys zł). To proste jak drut ze wojewodowie powinni zaplacic z wlasnej kasy jezeli kluby udowodnia ze wskutek bezprawnych decyzji poniosly straty, co nie bedzie trudne od strony prawno-procesowej, poniewaz wojewodowoe popelnili liczne bledy formalne i naruszyli przeslanki ustawowe. Ale by byla zabawa gdyby przed sadem wojewodowie powolali sie na polecenie sluzbowe premiera. Mam nadzieje ze wladzom klubow jaj nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoduch Legia - Korona IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.11, 20:49 Ilu widzów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Legia - Korona IP: 194.156.48.* 06.05.11, 20:53 Nakrzyczało się dzieciątko? To teraz siusiu, paciorek i spać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koroniarz Legia - Korona IP: *.dsl.siol.net 06.05.11, 20:55 mialo nas poiechac 1000 szkoda koronko grac o 3 punkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądaj w necie Legia - Korona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 20:56 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110506/KRAJ_SWIAT/54737903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judas1 Legia - Korona IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 21:16 A tak się zastanawiam: czy kibice KORONY też nie mogą na stadionie kibicować swojej drużynie? Na meczu widać, że ktoś siedzi na trybunach. Jakieś 20-30 osób (?). Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.30.tysiecy Norman, weź tabletki! 06.05.11, 21:17 Norman, weź tabletki! Tylko nie popijaj alkoholem! Odpowiedz Link Zgłoś
xdominicx Legia - Korona 06.05.11, 21:18 Haha nie jestem kibicem Korony ale porazka legii chyba cieszy całą Polskę. Trzeba pokazać "siusiumajtkom" gdzie ich miejsce w szeregu ! TYLKO POLONIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kissmeass a teraz osrajmajtku poszukaj sobie miejsca IP: *.home.aster.pl 06.05.11, 22:23 żeby wypróżnić się z żalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Legia - Korona IP: *.tktelekom.pl 06.05.11, 21:22 oglądam mecz i wyraźnie słychać doping kibiców !!! Czyżby nakaz rozegrania spotkania bez publiczności był cofnięty ??? A może to nielegalni kibice (partyjniacy, VIP'y i tym podobne stwory) i należy natychmiast zawiadomić prokuratora że złamano zakaz kibicowania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasa Re: Legia - Korona IP: *.acn.waw.pl 06.05.11, 22:01 Ty ku... tłumoku jeden to doping spod torwaru jest. Dzwoniłeś już z donosem? Pośmiali się z ciebie na dyspozytorni? ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha co za paszkwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MasTer.lol Legia - Korona IP: *.gre.pl 06.05.11, 21:24 Korona górą.! .! Niedzielan musi strzelić.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZOR uk Legia - Korona IP: *.range86-130.btcentralplus.com 06.05.11, 21:38 Coz za porywajace spotkanie ZBOWIDOWCOW z TKKF-em ! ps. patrze na ten SYF i sam sie dziwie ze patrze! Oczyscic po zezonie moja KORONE z TYCH JEBANYCH ANTY-PILKARZY. Sasal ty tez wypie...j wstydu oszczedz. TO JEST NAJCHUJOWSZY SKLAD KORONY KTORY WYSTEPOWAL w EKSTRAKLASIE!!! Brawo dzialacze(pijaki) brawo Sasal brawo dla wszystkich zjebanych kurew co sie do tego przylozyly! Lubawski wez sie do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Legia - Korona IP: *.unknown.vectranet.pl 06.05.11, 21:45 Długo czekałem,że może coś się zmieni... W tej chwili podpisuję się pod przedmówcą. DNO i WSTYD. KOMPLETNE ZERA !!!!! WSZYSCY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fas Re: Legia - Korona IP: *.tpnet.pl 06.05.11, 22:52 Nie żeby to była moja sprawa, bo kibicuję Legii, ale ci "anty-piłkarze" dali wam 2 miejsce jesienią. Coś się u was bardzo popsuło, ale sami piłkarze źli nie są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezarynka Legia - Korona IP: *.146.97.200.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.05.11, 21:48 Skorża to niszczyciel, a Legia to od czasów Deyny najbardziej szmatława drużyna w polskiej lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Legia - Korona IP: *.189.216.222.skyware.pl 06.05.11, 21:54 Cabral łapie formę. zostawilbym go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Legia - Korona IP: *.acn.waw.pl 06.05.11, 22:02 Nie za ~2 bańki.. nie opłaca się, młody świetnie zagrał. Ta liga takich właśnie małolatów potrzebuje. Żyro tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SCYZOR uk [...] IP: *.range86-130.btcentralplus.com 06.05.11, 22:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Legia - Korona IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.11, 22:22 kopanina.pl/federacja-winna-zabawom-riberyego-z-nieletnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@# Legia - Korona IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.11, 22:23 Jak piszecie to nie Emanuel Manu, można wtedy użyć Emanuel Jesus Bonfim Evaristo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Legia - Korona IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.11, 22:34 Ze Staruchem na trybunach to pewnie Legia by legla.Jak to dobrze grac bezstrestowo i bez troglotydow na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas kielce Scyzoruk 100% racji IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.11, 22:40 SCYZOR UK- 100% racji!!! Jak patzryłem na grę naszej Korony to myślałem, że się porzygam. Pewnie bym to zrobił, ale szkoda mi było tego piwka ktore wypiłem podczas oglądania tego żenującego widowiska. Korona jest zdecydowanie najgorszą drużyną tej i tak miernej ekstraklasy. Drużyna złożona z zawodników pozbawionych jakichkolwiek ambicji i godności, mających w głębokiej dupie klub, w którym grają i z którym ich nic nie łączy poza umową na niezłą pensje z miejskiej kasy. Tych dziadów należy siępozbyc jak najszybciej nawet za cenę spadku. Mam nadzieję że, nigdzie nie znajdą już pracy jako piłkarze. Takiego syfu jak ta druzyna już dawno nie widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Zmieńcie nazwę z Korony Kielce na Frajerzy Kielce! IP: 85.17.146.* 06.05.11, 22:42 ...bo tylko frajerzy nie ogrywają (L)eszczy Warszawa w rundzie wiosennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Zmieńcie nazwę z Korony Kielce na Frajerzy Kielce IP: *.leaseweb.com 06.05.11, 22:43 ...bo tylko frajerzy nie ogrywają (L)eszczy Warszawa w rundzie wiosennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebas kielce Re: Zmieńcie nazwę z Korony Kielce na Frajerzy Ki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.11, 23:18 Dokladnie tak! Z tymi dziadami z Warszawy prawie każdy w lidze wygrywa. Prawie każdy prócz Korony, która jest jeszcze większym dziadem i bandą nieudaczników. Ale oni pewnie mają w tym swój cel - ciepłe posadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankracy Legia - Korona IP: *.centertel.pl 06.05.11, 22:52 Jak zwykle pełno wpisów zakompleksionych frustratów z całej Polski... Świetny materiał dla socjologów,psychologów i psychiatrów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario_CK Legia - Korona IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 06:34 Panie Marcinie Sasal..."skończ Waść, wstydu oszczędź". Dotyczy ten zwrot również tzw. piłkarzy Korony Kielce...Smutne to jest. Odpowiedz Link Zgłoś