Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FC Barcelona - Manchester United

IP: *.ostnet.pl 24.05.11, 19:44
    Według mnie najlepiej by było żeby niewygrała , ani barca , ani manu.Najlepiej by było gdyby wygrała magia i piękno futbolu , a nie to czy ile razy messi kiwnie , albo czy rooney trafi karniaka.Wiem jedno że oba zespoły grają piękny futbol i obie drużyny zasługują na zwycięstwo i jeśli ten mecz nie stanie się brutalną grą tylko sportową rywalizacją to będzie piękny i niezapomniany mecz.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ttt FC Barcelona - Manchester United IP: *.access.telenet.be 25.05.11, 07:44
        barcalona wygra
      • Gość: gość portalu FC Barcelona - Manchester United IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 26.05.11, 09:02
        Barca WYGRA
      • Gość: jaceloth podobno IP: *.icpnet.pl 28.05.11, 08:32
        we czwartek był finał women's champions league. myślałem, że to tam miała grać barca. chyba jednak z twardo grającymi piłkarkami lyonu nie poradzili by sobie.
        • Gość: Mes que un club napisz cos jeszcze pajacu.... IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 22:56
          Może o aktorskich zdolnościach albo pomocy sędziów i o tym że posiadanie piłki ....
      • Gość: Dr.Revelka FC Barcelona - Manchester United IP: *.netpoint.pl 28.05.11, 08:51
        Manchester wygra!!!!
        • Gość: Mes que un club Może kiedyś ... IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 22:57
          Ale dzisiaj to było 3:0 nie liczę gola ze spalonego:)))
      • Gość: mecz w necie FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 18:44
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110527/SPORT_NOZNA/575037160
      • Gość: dxaytr FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 19:35
        Manchester pokona cioty barcę
        • Gość: szkoda gadać ciotą jedyną jesteś ty IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 22:58
          A mecz był baaardzo fajny
      • Gość: arsenal fan FC Barcelona - Manchester United IP: *.dynamic.mm.pl 28.05.11, 19:48
        POLSKA WYGRA!!!
        • Gość: Hatsune Miku Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.broker.com.pl 28.05.11, 23:19
          Wygra, tak jak zawsze:p
      • Gość: marcelo FC Barcelona - Manchester United IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.11, 20:45
        busquets przy powitaniu nie złapał się za twarz i nikogo nie zwyzywał od małp - jest dobrze
        • Gość: szkoda gadać miało być śmiesznie, ale wyszło głupio IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:00
          Postaraj się lepiej następnym razem
      • Gość: Akonsoleta FC Barcelona - Manchester United IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.05.11, 21:42
        Odpowiedz na pytanie :P Legia Warszawa :))
      • jedyny-manchester1100 Re: FC Barcelona - Manchester United 28.05.11, 21:58
        Mecz z Legią Warszawa ;)
        • jedyny-manchester1100 Re: FC Barcelona - Manchester United 28.05.11, 21:58
          Ave Manchester <333
          • Gość: rosomak co tam robił ten drewniany manchesterek w tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:45
            finale?
      • Gość: Jova FC Barcelona - Manchester United IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 22:04
        barca barca tak
        • Gość: roney gol Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:18
          nooooooby barca
      • Gość: michal FC Barcelona - Manchester United IP: *.159.53.194.static.crowley.pl 28.05.11, 22:14
        żal 3-1
      • Gość: sawik FC Barcelona - Manchester United IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:15
        KURNA BARCELONA SPALONY I 8-1 KOCHAM MESSIEGO
        • Gość: goooool Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:17
          mesii to frajer
          • Gość: szkoda gadać a tycw... ! IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:03
            Messi to najlepszy piłkarz świata. I tylko tyle nie minej nie więcej.
      • Gość: Big fan baca FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:16
        messi do gnoju widły ci w d..e barca do chlewa
      • Gość: maciek.karas@gmail FC Barcelona - Manchester United IP: *.promontel.net.pl 28.05.11, 22:21
        manchester gra bardzo agresywnie ale,barca ciągle prowadzi . barca to zło !!!!!!!!!!!!!!!!
        3-1 opciach
        • Gość: Jan Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.internetia.net.pl 28.05.11, 22:57
          Mnie. Ja jestem dzisiaj Barcelończykiem, a ty na zawsze Piździszewianinem :D
      • Gość: ble Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.aster.pl 28.05.11, 22:28
        Męczyser i FC Farsa kogo to obchodzi? ktoś z was jest Katalończykiem, albo pochodzi z Męczyseru?
        • Gość: MQUC Katalończycy w Hiszpanii są nazywani Polakami IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:09
          I ja od dwudziestu lat jestem Catalan
      • Gość: maciek.karas@gmail FC Barcelona - Manchester United IP: *.promontel.net.pl 28.05.11, 22:29
        messi to mała bomba która mam nadzieję wybuchnie.Giggs ma problemy man.utd jest zmęczony gdyby ronaldo został w manchesterze to by było 10 do 0.zrąbana barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: le Ming FC Barcelona - Manchester United IP: 178.73.49.* 28.05.11, 22:45
        Bądźmy szczerzy: jest dziś tylko jeden trener, który umie coś ugrać z Barceloną i który w ostatnim czasie wygrał z nią jakiś ważny mecz. I nie jest nim sir Alex.
        • Gość: Przybij piątkę!!!! mecz wygrał przypadkowo IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.11, 23:06
          A w LM i PD okazał się cieniasem
          • Gość: le Ming Re: mecz wygrał przypadkowo IP: 178.73.49.* 28.05.11, 23:14
            Tak, oczywiście. Przypadkowo. He, he, he.
            W innych meczach (oprócz tego pogromu na jesieni) Barcelona była żenująco wspomagana przez sędziów. Przykre, ale prawdziwe.
            • Gość: prosiak Re: mecz wygrał przypadkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:33
              co ty nie powiesz śmierdzielu,Barca jest lepsza i tyle , a wspomaganie przez sedziow to tlumaczenie nieudacznikow i pizdzielcow takich jak ty i tobie podobni
              • Gość: :) Re: mecz wygrał przypadkowo IP: *.globalconnect.pl 29.05.11, 00:47
                Agresja i ogólne niedoru...ie pryszczatych pseudokibiców farsy w Polsce jest po prostu śmieszne. Swoim zachowaniem doprowadzacie do tego, że mało który kibic piłkarski w naszym kraju szanuje ten klub. Zresztą, do kogo ja piszę... Poziom poniżej zera.
                • Gość: prosiak Re: mecz wygrał przypadkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 01:29
                  odezwal sie nastepny poręconycw...ik,my nie chcemy szacunku takich smieci jak ty, nasz szanuja ludzie z wyzszej polki a nie takie barachło
        • Gość: Hatsune Miku Masz z pewnością na myśli Pawła Janasa! IP: *.broker.com.pl 28.05.11, 23:24
          :D
      • Gość: barcafan FC Barcelona - Manchester United IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.11, 23:00
        ludzie jak jesteście fanami manchesteru to przynajmniej nie wrzucajcie messiemu i calej barcelonie a jak nie umiecie przegrywac to won!!!
        • Gość: :) Re: FC Barcelona - Manchester United IP: *.globalconnect.pl 29.05.11, 00:51
          "Won", to możesz powiedzieć do swojej matki - jest tego warta, skoro wychowała cię na takiego prostaka. Nie ma dnia, żebyście nie obrazili kogoś na forum. To po części doprowadzi do tego, że jak w końcu Messi fiknie na zawał po tych sterydach, to tysiące polskich kibiców otworzy butelki z szampanem. Myślę, że gdyby piłkarze Barcy poczytali wypociny swoich "wielkich kibiców" z Polski, to by spuścili głowy i przeprosili.
      • ulanzalasem FC Barcelona - Manchester United 29.05.11, 01:10
        Barcelona źle nie zagrała, ale za to o grze MU nie można powiedzieć nic dobrego, stali jak kołki to Manchester czy spadający z ligi West Ham?
      • papigo FC Barcelona - Manchester United 29.05.11, 01:19
        wygral lepszy.
      • Gość: prosiak FC Barcelona - Manchester United IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 01:27
        odezwal sie nastepny poręconycw...ik,my nie chcemy szacunku takich smieci jak ty, nasz szanuja ludzie z wyzszej polki a nie takie barachło
      • Gość: MK FC Barcelona - Manchester United IP: *.pikonet.pl 29.05.11, 01:31
        Troche szacunku, Barcelona byl w tym meczu po prostu lepsza, zagrali lepiej, liczyla sie dyspozycja dnia itp. Manchesterowi nalezy sie szacunek za dotarcie w ladnym stylu do finalu. Ktos ten final musial przegrac, padlo na United. Ja obejrzalem ladne widowisko, bez aktorstwa, bezsensownych fauli i dywagacji. Gratulacje dla Barcelony, zagraliscie po prostu lepiej.
        /Kibic MU.
        • Gość: xXx Re: FC Barcelona - Manchester United IP: 178.73.48.* 29.05.11, 02:10
          Jak wielu fanów MU tej nocy, zyskałeś mój szacunek. Przegrać też trzeba umieć i chwała Wam za to - od kibiców, przez piłkarzy, do Sir Alexa. Wielka klasa. Podziwiam i dziękuję za wspaniałe widowisko.
      • yayetchco FC Barcelona - Manchester United 29.05.11, 01:32
        FCBarcrlons...kupujemy mecz...dobrqnoc...Spie...ć polaczki..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka