Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem...

IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 14:08
    szpilka? ten spasly wislak? ktory wychodzi przy muzie firmy? (notabene zespol kibicow cracovii) heheh
    Obserwuj wątek
      • Gość: kat666 [...] IP: *.zielonagora.hypnet.pl 10.06.11, 14:41
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: dr Docent Niech udowodni że nie jest więzienną PARÓWĄ! IP: *.elartnet.pl 10.06.11, 18:44
      • Gość: Maerkol Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 16:31
        Ten prostak może co najwyżej bidony podawać w narożniku za pare lat. W boksie ten bandyta i łozbuz nic nie osiągnął i na pewno nie osiągnie. Tyle w temacie...
        • ukrytyserb Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz 11.06.11, 02:20
          Proponuję mu jeszcze jedną burdę w jakiejś "dysce".
          A potem na 5 latek bez zawiasów.
          Chyba że zmądrzał.
          Ale nie wierzę.
          • Gość: chór wujów Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.internetia.net.pl 11.06.11, 09:41
            To sobie nie wierz. Facet odsiedział swoje i chce wrócić na ring, jego prawo. Komentujący, jak widać, daliby mu najchętniej za tę bójkę dożywocie albo karę śmierci... Boks rzadko bywał sportem dla ministrantów, najczęściej bokserzy mają mocno pokręcone życiorysy, jeśli Szpilka swój wyprostuje - jego zysk...
      • Gość: japoni Ale spaślak IP: *.41.111.109.threembb.co.uk 10.06.11, 17:14
        Talent nabyty w wiezieniu? Ja tez chce:)
      • Gość: aq Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.meskonet.pl 10.06.11, 17:14
        po co pisac o takich prostakach? w pierdlu mu bylo dobrze, to niech tam zostanie
        • Gość: maxx Re: Boks. Szpilka wraca na ring... IP: 173.233.198.* 10.06.11, 17:16
          Widac, ze "Gazeta" lubi promowac pospolitych bandytow (bo to nie jest pierwszy artykul Gazety o Szpilce)!
          • Gość: jo Re: Boks. Szpilka wraca na ring... IP: *.tktelekom.pl 10.06.11, 17:32
            30 kg przytył w więzieniu... Normalnie masakrę mają w tych więzieniach... głodowe porcje, cięzka praca, małe cele....
      • Gość: lol Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.zone14.bethere.co.uk 10.06.11, 17:32
        Mam nadzieje,że dostanie porządny w.p.i.e.r.d.o.l i raz na zawsze ktoś wybije mu z tępego łba bycie bokserem. I wtedy kopać rowy za 800 zł na rękę..
      • Gość: deee "na dystansie czterech rund" IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 17:33
        Proponuje jako przeciwnika tego idiote ktory splodzil ten belkot...
      • Gość: frankyy Wypas w pierdlu IP: *.home.aster.pl 10.06.11, 17:35
        gdyby dłużej tam posiedział to otyłość by go zabiła.
        Czym karmią tych garusów, że tak tyją? za czyje pieniądze?
      • Gość: Funny$hit W USA juz nie powalczy. Karany. IP: 83.142.230.* 10.06.11, 17:36

Bo karany jest. Nie dostanie zadnej wizy do tego kraju i dobrze, bandytow tu dosc.
        • ukrytyserb Re: W USA juz nie powalczy. Karany. 11.06.11, 02:27
          Żebyś się nie zdziwił karany czy nie karany jak wygra uznają go za sportowca.
          A może za bohatera narodowego!
          Nie znasz tego po.........go państwa:)
          • Gość: Will See Najpierw musi dostac wize. IP: *.dualrack.com 13.06.11, 17:50
            W tym celu musi zostac zlozony wniosek o wize typu "P" w ambasadzie. We wnisoku jest miedzy innymi pytanie o niekaralnosc aplikanta. Klamac nie wolno bo jak to wyjdzie na jaw to ma przerabane na 10 lat.
            Dla pewnosci puszcze jeszcze e-maila do Homeland Secutiry, gdyby przepuscili go w ambasadzie i dali wize to zawroca go stad.
      • Gość: eM Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.toya.net.pl 10.06.11, 17:45
        30 KG ! To koksu musiał łopatą w siebie ładować + taczkami żarcie. C|-|uj mu w pysk!
        • pan_abrahadabra Zaraz tony koksu. Trochę metki i winka w diecie. 10.06.11, 18:13
          Ale żeby teraz to mięcho z głową pociąć...
          ;)

Myślę, że da radę i jeszcze pokaże co nieco.
          Ja życzę mu powodzenia.
      • Gość: paf Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 10.06.11, 17:53
        dlaczego promujecie bandyte z wiezienia?
      • ulanzalasem Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... 10.06.11, 17:56
        bo za kratkami przytył około 30 kg.

Coś za dobrze karmią za nasze podatki ;)
        • Gość: KB Władza (PełO) dba o swój... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:45
          najwierniejszy i najpewniejszy elektorat (ten za kratkami oczywiście).
          • Gość: psychiatra ..pierdnal mózgiem idiota z PIS... IP: *.acn.waw.pl 11.06.11, 08:23
      • Gość: sxgnx dlaczego promujecie takich ludzi ? Nie wstyd wam ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 17:58
        brak słów. Nie kupie czegokolwiek co reklamował będzie ten człowiek !!!
      • Gość: Człowiek lat 90. Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 17:59
        Chuligani internetowi..Tylko w necie możecie uderzać w każdego bez strachu..Mówicie o bandytach itd. a Tyson kim był?do 15 roku życia miał już 35 spraw a jaki z niego został zawodnik.Więc jak tacy jesteście mądrzy tutaj to powiedzcie mu w oczy co sądzicie.
        • Gość: ww Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:17
          w dupie mam tysona i tego głupola i nie musze mowic mu niczego w oczy
          w łapie silny ale głupol, na takich to mozna co najwyzej splunąć a nie gadać takim czy mu się przyglądać
      • Gość: Gienek Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.231.9.119.koba.pl 10.06.11, 18:08
        Przytył w więzieniu 30 kg! A w szpitalach na śniadanie dostajesz dwie marne kromki chleba i jedno jajko... Ciekawe ile by ważył gdyby pobył w szpitalu 1,5 roku.
        • Gość: fatality Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.e-wro.net.pl 10.06.11, 18:22
          szkoda gadać Panowie,szkoda gadać...
        • Gość: kwitek44 Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.stansat.pl 11.06.11, 20:43
          Stary on by nie przeżył 1,5 miesiąca w szpitalu, konowały, głodówka i sepsa by go powaliły to byłby nokaut.
      • senseiek za dobrze karmia w tych wiezieniach.. 10.06.11, 18:16
        za dobrze karmia w tych wiezieniach..
      • Gość: garownik a ja sie zakladam ze w ciagu roku... IP: *.wask.wroc.pl 10.06.11, 18:20
        wroci do pudla.
      • Gość: klawisz Re: szpilka - kobyła IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 18:26
        ty git- czlowiek szpilka, a temu frajerowi promotorowi podajesz reke?
      • opozycyjnykoalicjant jak ja nie lubię takich buraków 10.06.11, 18:48
        z powrotem za kraty łobuzie z bramy !
        • Gość: My, Naród Re: jak ja nie lubię takich buraków IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.11, 19:31
          DO GAZU Z TOBĄ I TWOIMI FĄFLAMI SPOD CELI PARÓWO NIEWYMYTA!
      • aniol_samiec Korva mać ! 10.06.11, 18:49
        Z więzienia powinno wyjść najwyżej pół "Szpilki", a nie dwie !
        Teraz powinien kombinować jak tu by (za swoją forsę) przytyć a nie schudnąć.
        Szpilkopodobni w więzieniach tyją, a dzieci chore na raka muszą żebrać
        po gazetach aby mieć na leczenie ! Co za poje bany kraj...
        • Gość: purify morda tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:56
          ty jakis ku... niedorobiony jestes. Gosciu dostal za udzial w bojce poltora roku wiezienia. Chce wyjsc na prosta i sport mu w tym pomaga. Dlatego zamiast pie...c o jakichs dzieciach chorych na raka, dopinguj typa, bo ma potencjal. Wielu bokserow bylo w wiezieniu i wielu z nich osiagnelo ogromny sukces (chociazby Tyson czy Hopkins). Myslisz zreszta, ze obchodza go Twoje biedne komentarze? Pozdro.
          • Gość: rozsądek Re: morda tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 20:15
            siedział za bójkę - czyli sport dał mu agresję i umiejętność bicia - a nie wyprowadził na prostą.
            • Gość: Autor Re: morda tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 23:01
              czyli każdy dresiarz który kogoś pobił to sportowiec?
          • opozycyjnykoalicjant Re: morda tam 10.06.11, 21:42
            fantastyczne autorytety ... Tysona powinni u czóbów zamknąć od razu
          • aniol_samiec Re: morda tam 11.06.11, 09:41
            Nie.
            To ty jakiś ku... niedoje b jesteś bo bronisz pie rdolca i systemu gdzie więzienie jest nagrodą a ma być KARĄ ! Sam sobie dopinguj pier dolca.
      • Gość: Zdziwiony Kibol wraca na ring IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 18:53
        Coś niedobrego się dzieje z Wyborczą. Nie wykorzystała tak znakomitej szansy, bo dowalić kibolom.
        Może naczelny przysnął, bo tytuł powinien brzmieć co najmniej: "Kibol wraca na ring. Chowajcie dzieci"
      • Gość: igła Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: 81.219.81.* 10.06.11, 18:59
        Qrwa, ta świnia tyle przyrosła na wadze m.in. za moje pieniądze! Szok, gdzie ten kraj podąża? Powinna tam zgnić ta ciota,tutaj niestety z takich robi się bohaterów! Przykro jakie państwo tacy bohaterowie. Pozdrawiam normalnych ludzi w tym kraju.
        • Gość: Autor Re: Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 23:02
          statystycznie, za Twoje podatki to mógł co najwyżej wodę z kiblu spuszczać i tyłek szarym papierem podcierać... na nic więcej nie wystarczyło...
      • Gość: runrunaway Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:01
        Jak patrzę na twarzyczkę Pana Szpilki to się nie dziwię. Co innego miałby robić w życiu ten gościu jak nie okładac innych po mordach i samemu być okładanym? Facet nie jest głupi, wie że na wybiegu i w teatrze raczej kariery nie zrobi. Jak chce żyć na poziomie musi bić mocnij od innych.
      • Gość: ww czemu k*waaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:14
        promujecie takie coś?????????????????????????
        nie zgadzam się! i nie tylko ja.
        • Gość: kumpel Szpilka, czy więzienna szparka?! IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 19:29
          • Gość: pijawka Re: Szpilka, czy więzienna szparka?! IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 22:22
            Powiedz mu to w oczy.cwaniaczku z PKSu. :>
      • Gość: DEMIANS Boks. Szpilka wraca na ring: "Chcę być mistrzem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:27
        WIELKI SZPILKA A PO RAZ PIERWSZY O NIM SŁYSZE BEZ OBRAZY ALE JAK NARAZIE JEST NIKIM PRZEKONAMY SIĘ GDY ROZEGRA 5 WALK W W.CIĘŻKIEJ I WTEDY PODSUMUJEMY JEGO OSIĄGNIECIA JAK NARAZIE MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE Z TEGO CHLEB MOŻE BĘDZIE.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka