Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 01.03.02, 12:18 Czyś ty się chłopie uwziął.Przez ostatnie 20 min.cały czas podajesz wiadomości piłkarskie.Może się upiłeś.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario29 Re: Do Mario29 IP: 157.25.192.* 01.03.02, 12:19 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Czyś ty się chłopie uwziął.Przez ostatnie 20 min.cały czas podajesz wiadomości > piłkarskie.Może się upiłeś.:) Moze :-))) a tobie nic do tego :-))) A powiedz czy wiedziales to wszystko i czy to cie w ogole nie interesuje ? :-))) jak nie to nie czytaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Do Mario29 01.03.02, 12:59 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Moze :-))) a tobie nic do tego :-))) A powiedz czy wiedziales to wszystko i czy > > to cie w ogole nie interesuje ? :-))) jak nie to nie czytaj :-))) Co ty Mario znowu mieszasz??? Wyjaśnij, gadzino! I jakie znowu wiadomości? pdzr, wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do Mario29 IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:05 > Co ty Mario znowu mieszasz??? Wyjaśnij, gadzino! I jakie znowu wiadomości? > > pzdr, wasieńka Wasienko ... kobieto puchu marny ... :-))) Czytaj moje newsy ... Gerrard wciaz 'unfit' :-))) Biscan placze za mamusia ... a milan Baros sie gniewa na Tommiego :-))) calus ... Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Do perfidnego Mario29 01.03.02, 13:57 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > Co ty Mario znowu mieszasz??? Wyjaśnij, gadzino! I jakie znowu wiadomości? > > > > pzdr, wasieńka > > Wasienko ... kobieto puchu marny ... :-))) Proszę mnie tu od puchów (i to do tego marnych) nie wyzywać... > Czytaj moje newsy ... Gerrard wciaz 'unfit' :-))) Biscan placze za mamusia ... > a > milan Baros sie gniewa na Tommiego :-))) Problemy zdrowotne biednego Stevie'go tak cię cieszą? Nieszczęście Biscana i Barosa cieszy cię? Ty sadysto perfidny!!! > calus ... buźka zwrotna (chyba), wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do perfidnego Mario29 IP: 157.25.192.* 01.03.02, 14:03 >> Proszę mnie tu od puchów (i to do tego marnych) nie wyzywać... Aj no .. czytaj miedzy wierszami ... ja tu cie wierszem wieszczow wielbie .. a ty co ... > Problemy zdrowotne biednego Stevie'go tak cię cieszą? Nieszczęście Biscana i > Barosa cieszy cię? Ty sadysto perfidny!!! Wprost przeciwnie moja droga .. wprost przeciwnie ... Stevie to lebski chlopak i Angilom zycze jak najlepiej - zreszta wiesz o tym (vide moje boje z krytykantamim angielskiej pilki...). A Biscana wlasnie sobei zakupilem do Realu w CeeMie :-))) na right wing backa :-)) KILLER !!! :-)))) tylko czemu tyle mi kazali zaplacic te kutwy z LFC ?? :-)))) > buźka zwrotna (chyba), wasieńka nie chyba. . a na pewno ... (i tak cie lubie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: Do perfidnego Mario29 01.03.02, 14:12 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > >> Proszę mnie tu od puchów (i to do tego marnych) nie wyzywać... > > Aj no .. czytaj miedzy wierszami ... ja tu cie wierszem wieszczow wielbie .. a > ty > co ... Taaa... ale jak napiszesz, za innym wieszczem, "Fraily, thy name is woman" to się już na pewno obrażę... > > Problemy zdrowotne biednego Stevie'go tak cię cieszą? Nieszczęście Biscana > i > > Barosa cieszy cię? Ty sadysto perfidny!!! > > > Wprost przeciwnie moja droga .. wprost przeciwnie ... Stevie to lebski chlopak > i > Angilom zycze jak najlepiej - zreszta wiesz o tym (vide moje boje z krytykantam > im > angielskiej pilki...). A Biscana wlasnie sobei zakupilem do Realu w CeeMie :-)) > ) > na right wing backa :-)) KILLER !!! :-)))) tylko czemu tyle mi kazali zaplacic > te > kutwy z LFC ?? :-)))) Cena specjalnie dla Realu - jak mają co wydać, niech płacą :-)))))) > > buźka zwrotna (chyba), wasieńka > > nie chyba. . a na pewno ... > > (i tak cie lubie :-)))) ja ciebie zresztą też (oczywiście oprócz momentów, gdy próbujesz wmówić mi ZNPM...) pzdr, wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
lhp Re: Do Mario29 01.03.02, 13:02 po zbyt duzej ilosci wiadomosci narciarskich - taka odmiana wyjdzie na dobrze dla naszego forum pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do Mario29 IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:17 Dla mnie bomba! Nareszcie jakieś ciekawe tematy, zamiast wojny z Niemcami :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: Do Mario29 IP: 157.25.192.* 01.03.02, 13:18 Gość portalu: Luxc napisał(a): > Dla mnie bomba! Nareszcie jakieś ciekawe tematy, zamiast wojny z Niemcami :) > pozdr Na litosc bosko luxc .. nie mow tak bo bede cie musial calowac w zamioan .. a tego bym nie przezyl :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Do Mario29 IP: 213.17.164.* 01.03.02, 13:55 Hi hi - to chyba nie najlepszy pomysł - ale może zamiast tego pociągnąć temat naszego forumowego spotkania, który oczywiście rozwiał się. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Do Mario29 01.03.02, 13:59 Luxc - faktycznie ... Zapomniałem już o tym :( A jestem jak najbardziej za! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pc Re: Do Mario29 01.03.02, 14:01 lhp napisał(a): > po zbyt duzej ilosci wiadomosci narciarskich - taka odmiana wyjdzie na dobrze > dla naszego forum Narciarskie wiadomości mogą szybko wrócić - no chyba że Małysz będzie znowu ciągle wygrywał, wtedy już ich tak dużo nie będzie... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś