Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i Po...

IP: *.ists.pl 08.07.11, 19:23
    Bułgarzy wygrali dla siebie LUB dla Polski
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i Po... IP: *.nitka.net.pl 08.07.11, 19:35
        Nie wiem z czego taka wielka radość. Raczej powinniśmy być zaniepokojeni tym, że Bułgaria rozbija Włochów, z którymi Polska nie nawiązała walki.
        • Gość: gość drugi Re: Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:39
          nie zapominaj, że my rozbiliśmy bułgarię (no, pokonaliśmy ;) )
        • Gość: obiektywny Re: Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i IP: *.suwalki.vectranet.pl 08.07.11, 19:40
          przeciez to nie kibice tylko KIBOLE przeciez maja zasloniete i pomalowany twarze !!! wlepic im zakazy na 10 lat i zamknac wszystkie hale bo sa niebezpieczne!!!
      • Gość: bankrut Re: Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i IP: *.146.113.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.07.11, 19:43
        a kaszaniarze z wybiórczej prezentują nie aktualną tabelę po tym meczu. ciekawe za co oni pobierają wynagrodzenie?
        • Gość: Argentynczyk Re:bic tych nieudacznych Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:49
          zloic ich do zera, puscic ich z torbami,skopac im jaaajcca.Wiecej nie pamietam.
      • Gość: taa Makaroniarze :-) IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 19:47
        Makaroniarze tak się wczoraj rozpisali w prasie i w mediach o pokonaniu Polski, tak jakby mieli złoto... :D
      • maura4 Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i Po... 08.07.11, 19:59
        Mam nadzieję, że Bułgarzy nie liczą, że zagramy dla nich.
      • jude_gang I teraz klasyczny mecz o wszystko, 08.07.11, 20:01
        który zgodnie z typowo polską tradycją powinien zakończyć się jak zawsze.
        • Gość: Ax Re: I teraz klasyczny mecz o wszystko, IP: *.radom.vectranet.pl 08.07.11, 23:49
          I zakończył się! Tak jak przewidywałeś? Zadowolony jesteś?
      • ant44 Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i Po... 09.07.11, 00:57
        sam jesteś bułgarem, abo i mongołem
        • Gość: wymyśl se Re: Liga Światowa. Bułgarzy wygrali dla siebie i IP: 89.204.153.* 09.07.11, 06:37
          bycie mongołem albo bułgarem nie jest minusem,ty ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka