gadam 11.07.11, 22:37 Panowie za niecałe 3 tygodnie start ligi. Czy konkurs ruszy? A jeśli tak to kiedy? Myślę że pytanie to nurtuje wiele osób. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benostrz1 Re: Start 12.07.11, 11:17 Obawiam się, że konkurs Wygraj Ligę dobiegł końca. Dowodami na to są: - Mała aktywność Kowala na forum podczas 20 edycji wygraj ligę - Brak kontynuacji galerii sław po 19 i 20 edycji wygraj ligę - Lekceważenie grających /nie dostarczanie koszulek wygraj ligę za wygranie kolejek w sport.pl-sam osobiście tego doświadczyłem/. - Do rozpoczęcia rozgrywek zostało już tylko 17 dni a od organizatorów nie ma żadnej informacji - co dalej z konkursem Wygraj Ligę. Ja osobiście brałem udział we wszystkich edycjach konkursu Wygraj Ligę i była by wielka szkoda gdyby konkurs Wygraj Ligę dobiegł końca. Odpowiedz Link Zgłoś
maleckik Re: Start 12.07.11, 16:32 Tu jest komunikat, że startuje konkurs: fantasyliga.wp.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sportsmanxx1 Re: Start 14.07.11, 12:26 Gratuluję prezesowi: maleckik znakomitego żartu :) Nic dodać, nic ująć - fantasy liga jest produktem znacznie lepszym od Wygraj Ligę. Mówię to z pewnego rodzaju żalem, bo nie mam zielonego pojęcia jak można było roztrwonić wieloletni wysiłek i prestiż gry "piłkarzykowej" organizowanej przez gazetę.pl (Agora). Kultowa gra została zakasowana w ostatniej rundzie wiosennej przez konkurencję i to w tak efektownym stylu, że chyba nikt się tego nie spodziewał. Skoro WL miała sporo mniej drużyn niż fantasy liga (przy ograniczeniu do 5 drużyn na osobę), to śmiech na sali. Wieloedycyjna gra przegrywa z prototypem?:) Mimo wszystko WL i tak ruszy, a cisza na forum ze strony organizatorów (administratorów) nie powinna nikogo dziwić, bo olewka była zawsze :) Pewnie koło 20 lipca będzie pierwszy jakiś lakoniczny komunikat, a szczegóły dopiero na 3 dni przed pierwszymi meczami - tak było zawsze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
salvador87 Re: Start 14.07.11, 21:15 A ja niestety tez jestem zdania że może byćto koniec Wygral Ligi;) Świadczyć o tym może wyłączenie serwisu... Tekst linka Chyba że szykują jakąś nową odsłone:) i wielkie nowości:D Odpowiedz Link Zgłoś
gadam Re: Start 14.07.11, 22:20 Ja myślę że to koniec bo gdy szykuje się jakąś nowość to logiczne jest że się ją reklamuje aby informacja dotarła do jak największej ilości osób. A tymczasem tu nawet słowa o czymkolwiek. Po tylu latach wspólnej gry ani be ani me:) Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz2911 Re: Start 15.07.11, 08:19 wybacz ale ja się z tobą nie zgadzam, według mnie organizatorzy chcą zmienic wygląd strony i dlatego chwilowo ją zamknęli, wygraj ligę ma bardzo długą historię i w związku z tym jestem pewien że tym razem także wystartuje, poza tym zawsze organizatorzy długo czekali z komunikatem o starcie więc należy cierpliwie czekac chocby do przyszłego tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
sportsmanxx1 Re: Start 15.07.11, 09:59 Prezes gadam ma racje pisząc: "gdy szykuje się jakąś nowość, to logiczne jest, że się ją reklamuje, aby informacja dotarła do jak największej ilości osób". Owszem to jest logiczne, ale po primo: działanie organizatorów WL już dawno nie ma nic wspólnego z logiką, a secundo: chyba nie zależy im na tym, aby w WL grała jak największa ilość osób, no chyba, że są tak nieudolni, że nie mają zielonego pojęcia jak przyciągnąć rzesze graczy - ale zakładam raczej, że błędy popełniają z lenistwa i niedbalstwa, a nie z braku wiedzy czy świadomości. Faktem jest, że z każdą edycją liczba graczy maleje, a to świadczy o coraz mniejszej randze konkrusu. Kilka lat temu kilku moich znajomych brało udział w tej zabawie, ale to było dawno i nieprawda, od kilku lat żadnego z nich nie mogę już namówić do gry w WL. Liczba graczy maleje, budżet nagród coraz mniejszy, koszulek jak na lekarstwo i podobno są problemy z ich odbiorem, forum zamilkło, admini olewają jak zwykle, proponowane przez prezesów zmiany w regulaminie są ignorowane, konkurencja zbiera żniwo, a gazeta.pl rozkłada ręce i to wszystko po wielu latach tradycji??? WL i tak wystartuje, bo ciągle mała grupa fanatyków wysyła tak dużo smsów, że opłaca się zorganizować konkurs :) Odpowiedz Link Zgłoś
olboy Re: Start 18.07.11, 21:28 Podobno organizatorzy są w Wrocławiu na przesłuchaniu,dlaczego nie dostarczyli wszystkich koszulek.Konkurs może się opuznić... Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 Re: Start 19.07.11, 11:02 a tymczasem pojawił nam się kolejny konkurs, którego inauguracja miała miejsce wczoraj, tak dalej niech sen trwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 Re: Start 20.07.11, 07:11 dokładnie, ten konkurs miałem na myśli, jest tam ciekawe inne podejście do tej zabawy więc warto zobaczyć... nazwy portalu nie podawałem bo już były wątki ale je kasowano ale dla chcącego nie ma nic trudnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz2911 Re: Start 20.07.11, 07:33 za kilka dni chce tam zrobic lige prywatną, wiec jakby co to moge liczyc na was? Odpowiedz Link Zgłoś
sportsmanxx1 Re: Start 20.07.11, 10:17 Co do ligi prywatnej, to zapraszamy tradycyjnie do BAD COMPANY :) Odpowiedz Link Zgłoś
dejv Re: Start 20.07.11, 12:00 Wszystko super fajnie tylko no na 1 rzut oma widać, że nagrody są z kosmosu i na chwilę obecną niemożliwe do spełnienia. Ani słówka o 1 sponsorze. Wg mnie ktos próbuje coś z tego zrobić, ale nagrody marzenie na chwile obecną. Odpowiedz Link Zgłoś
piast78 Re: Start 20.07.11, 12:48 tych nagrod o wiekszej wartosci nie ma za wiele a wszystkie sa porozrzucane po wielu rankingach co mi osobiscie bardziej odpowiada niz walka o prawie wszystko w jednym rankingu w generalce, no a to czy firma to organizujaca da rade udzwignac to sie okaze, na ich forum jest na ten temat wątek, w regulaminie sa wszystkie dane firmy-organizatora wiec... ja jestem na tak, im wiecej tego rodzaju konkursów na rynku tym wieksza bedzie konkurencja o graczy, a nawiazujac juz do tego forum i tej gry no to widac ze nikt nie powziął jakichs przemyśleń z ostatniego sezonu, wtedy start nowego konkursu zabral wielu graczy, a teraz kolejni organizatorzy wchodzą a tu jak nie było zapowiedzi nowego sezonu tak nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
olboy Re: Start 20.07.11, 16:13 Po prostu tu się nie dba o klienta.Reklama do dno.Moja11.pl zdecydowanie zostawiła WL z tyłu.W szanujących się firmach reklama jest dzwignią handlu a tu dołowaniem.Organizatorzy po prostu mają to gdzieś lub słabi amatorzy.Jestem zawiedziony organizacją WL. Odpowiedz Link Zgłoś
sportsmanxx1 Re: Start 20.07.11, 23:44 Skoro moja11.pl zostawila WL mocno w tyle, to co można powiedziec o fantasy liga, ktora robi z WL totalne posmiewisko i to w ciagu jednej rundy?:) A sen zimowy trwa dalej... hehe Odpowiedz Link Zgłoś