Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!!

IP: *.ssk.pl 01.03.02, 23:10
    AAAAaaaaaaaa, jak dobrze, że mam bilety do Harrachowa...razem z qmplami nie
    zostawimy suchej nitki na szkopach! MILKA I HANKA, zatrzęsą się wam dupska!!!
    Polacy!!! Do boju!! Nie bedzie Niemiec pluł nam w twarz!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: jucha NIE BĘDZIEMY GWIZDAĆ NA SCHMITTA KRETYNIE!!!!!!!!! IP: *.he.net 01.03.02, 23:18
        Zastanów się co mówisz. Ja też z kumplami jadę do Harrachova. Wiem też co myślą
        inni którzy tam będą. I każdy kto będzie gwizdał na Schmitta który okazał się
        wielkim sportowcem i człowiekiem (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi) dostanie w
        Harrachowie w ryło. Natomiast Hannawald zostanie wygwizdany, bo ten śmieć na to
        po prostu zasłużył.

Pozdrowienia
        • Gość: gwizdek Re: NIE BĘDZIEMY GWIZDAĆ NA SCHMITTA KRETYNIE!!!!!!!!! IP: *.ssk.pl 01.03.02, 23:22
          OK, Schmitta oszczędzimy, ale za to dwa razy głosniej na Hannawalda, OK?? I
          buczenie!!! Ale bedzie jazda!!! Muszę sie najpierw ostro nawalić... qrde, żebym
          tylko nie pomylił zawodników....
      • ellivia Re: No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!! 01.03.02, 23:21

Spróbuj tylko a bedziesz mial ze mna do czynienia!
        • Gość: gwizdek Re: No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!! IP: *.ssk.pl 01.03.02, 23:23
          Mam nadzieje, że lubisz długo, powoli i kilka razy w ciągu nocy...
          • Gość: dan Re: No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 09:15
            Kilka razy? ty? chyba na rok? Jak ci sie poszczesci....
          • ellivia Re: No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!! 02.03.02, 13:32
            Gość portalu: gwizdek napisał(a):

> Mam nadzieje, że lubisz długo, powoli i kilka razy w ciągu nocy...

Z Tobą? NIGDY.
            Ja cie dorwę i wygwiżdzę. A jak zaczynam gwizdać to szyby w oknach pękają ! Więc
            sie strzeż!

• Gość: hihi Re: No to już dwóch szkopów do wygwizdania!!! IP: *.czes.gazeta.pl 02.03.02, 13:45
            gwizdek? jak gwizdek? raczej kawał ch...
      • Gość: Svenka Chamy pozostaną chamami IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 11:58
        A jeszcze niedawno Martin był supersympatyczny, uprzejmy, inteligentny... a
        przed dwoma miesiącami nie wiedziałeś, kim w ogóle jest Hannawald. Oto polska
        umiejętność przegrywania, polska kultura...to takie smutne. I tak boleśnie
        prawdziwe. A tyle było apeli ze strony Adama, trenera... ech, szkoda słów i
        nerwó. Chamy pozostaną chamami.
        • lxlxl Re: Chamy pozostaną chamami 02.03.02, 12:05
          Gość portalu: Svenka napisał(a):

Idz Svenka do chlewa i daj swini noz i widelec. Skutek bedzie taki sam jak i tych
          twoich listow. Bydlo to bydlo, jego natury nie zmienisz. Bydlo nie ma tez z tym
          problemu, ze jest bydlem, uwaza sie za cos absolutnie wyjatkowego i unikalnego,
          niczym nie ustepujace ludziom.

I tylko kwiczy jak sie go zarzyna i nie rozumie dlaczego...

• Gość: Morphie Re: Chamy pozostaną chamami IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 02.03.02, 12:44
            Heeh Svenka gdzies uciekla ale wiedzialem ze wroci jak tylko wroca na tapete
            skoki narciarskie ;)
            Nom widzisz nie zmienisz tego, na glupote leku jeszcze nie wymyslono.
            pzdr
            • Gość: Svenka Svenka nie uciekła IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 21:25
              Svenka ma odłączony internet i całe ferie była poza domem:(((
              • Gość: Morphie Re: Svenka nie uciekła IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 02.03.02, 22:53
                To byla przenosnia ;)
                welcome back
                swoja droga to lalka slosznie zauwazyla ze osobom ktore pisza takie posty
                zalezy wlasnie na sprowokowaniu innych - i chyba nie ma sensu odpowiadac, bo
                a) im wlasnie na tym zalezy
                b) to i tak nie zmieni ew. zachowania kibicow w Harrachowie
                c) tylko sie traci nerwy i czas [i jeszcze Cie potem od netu odlaczaja, no
                patrz co za perfidnosc]
                pzdr
      • Gość: lalka Przeciez ten facet Was prowokuje.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.02, 14:13
        Pewnie w ogole nigdzie nie pojedzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka