Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żenada na Apatorze

IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 17.05.04, 10:07
    Zastanawiam się czytając gazete jaki jest sens odjeżdzania takich spotkań jak
    wczorajszy Apator-RKM,to żenujące przedstawienie do jednej bramki nie
    przynosi żadnych korzyści i nie powinno się wogóle odbyć(4000 kibiców i debet
    w kasie klubu po meczu!)!!!Za samo podejście do zawodów rybnicki
    klub,powinien jeździć na zapleczu ekstraklasy i oddać pole chociażby
    gdańszczanom!Kontuzja Staszewskiego i absencja Lorama nie usprawiedliwiają
    słabej postawy gości!Przez takie zespoły jak ten z Rybnika liga traci na
    wartośći!Mam nadzieje,że Rybnik spadnie z wielkim hukiem!!!Swoja drogą
    przegrałem na szczeście mała kasę,obstawiając +40 dla Apatora(było
    +50):).Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jazon Re: Żenada na Apatorze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 10:18
        Na szczęście takich spotkań w sezonie nie ma zbyt wiele...Faktem jest że
        ogladanie biegów w których w ogóle nie ma walki jest niemal zupełna strata
        czasu. Z drugiej strony nie ma co płakac że wygralismy- dwa punkty dla nas, mam
        nadzieje ze kolejne dwa w rewanżu. A Rybnik przyjeżdza do wszystkich więc tego
        typu plaga spada po równo na wszystkie kluby...:)
        • Gość: sasiad Re: Żenada na Apatorze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 12:36
          takie sa uroki sportu imo. w koncu rybnik na ten awans solidnie zapracowal w ubieglym roku i nagroda za to sa wystepy w e-lidze, nikt im tego ptzy zielonym stoliku nie dal. dzieki bogu dzialacze zrozumieli ze za spotkanie ze znajomymi nie mozna wymagac 20 zl i zrobili normalna cene, ja sie dosc dobrze bawilem choc troszke inaczej niz zwykle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka