Gość: foxx IP: *.as13285.net 17.07.11, 12:31 Ja wiem ,że lepiej póżniej niż wcale... ale 00:00 to lekka przesada! To nie Copa America!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosciu Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.plock.mm.pl 18.07.11, 19:47 a co ten mecz odbedzie w Argentynie na Copa America ,ze tak pozno :) A tak na serio zeby nikogo nie wprowadzili w blad mecz bedzie o 20:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot 2:1 !!!!!! zczubaki napiszcie cos o: IP: *.awakom.net 21.07.11, 21:00 "wróceniu z dalekiej podróży" - nie ma D. Szpakowskiego więc nie ma co liczyc na ten tekst ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 20.07.11, 03:52 zgadzam się tobą ale ja na ten mecz będę jechał bo ja z dundee ale jestem za ślaskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.217.146.194.generacja.pl 20.07.11, 16:39 gdzie w necie można zobaczyć spotkanie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Obrona 21.07.11, 21:31 Czy w Śląsku są na boisku jacyś obrońcy? Bo mnie się wydaje, że nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 19:30 po co w necie w tv oglądaj ;D zapowaiada sie ciekawe widowiską zwycietswo tylko Śląsk!!! innej opcji nie ma pozdrawiam kibiców Śląska Wrocław !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.07.11, 13:51 Mamy doskonalego trenera, dobry zespol, no i reprezentujemy wspaniale miasto i tradycje. Dzisiejszy mecz to swieto dla wszystkich kibicow Slask i mieszkancow Wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Do boju WKS! IP: 94.75.80.* 21.07.11, 21:46 no i co wiesniaczku z niemieckiego Breslau? Jak tam wasz dobry zespol? wspaniale miasteczko? a tradycje? boli dupka? HAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.07.11, 21:53 Wiesniakiem jestes TY. Ze Slaskiem jest sie na dobre i na zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris I co szwabie? Glupio ci teraz? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.07.11, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Do boju WKS! IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.11, 07:29 Gość portalu: kr napisał(a): > no i co wiesniaczku z niemieckiego Breslau? Jak tam wasz dobry zespol? wspanial > e miasteczko? a tradycje? boli dupka? HAHAHAHAHAHAHAHA Jesteś debilem. Pewnie robili cię po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Do boju WKS! IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:19 Gość portalu: Chris napisał(a): > Mamy doskonalego trenera, dobry zespol, no i reprezentujemy wspaniale miasto i > tradycje. > Dzisiejszy mecz to swieto dla wszystkich kibicow Slask i mieszkancow Wroclawia. Ze wszystkim sie zgadzam, ale... Niestyty z kibicow wylazla wiocha i chamota, bo, jak w rozgrywkach europejskich mozna wyzywac gospodarzy od ku...ew, no ludzie, miejmy szacunek dla innych, jezeli chcemy byc sami szanowiani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xfish Re: Do boju WKS! IP: *.as13285.net 22.07.11, 08:59 Gość portalu: tadek-wku...ony napisał(a): > Niestyty z kibicow wylazla wiocha i chamota, bo, jak w rozgrywkach europejskich > mozna wyzywac gospodarzy od ku...ew, no ludzie, miejmy szacunek dla innych, je > zeli chcemy byc sami szanowiani. Zwlaszcza jeden moment dobrze slyszalny w tv: "Cos cie tak cicho, hej k... cos cie tak cicho" byl na poziomie wroclawskim. Niby buduja im europejski stadion, europejskie drogi ale pokolenie wiesniakow musi umrzec zanim do Wroclawia zawita na dobre Europa. Az dziwne, ze kibice Dundee im nie odpowiedzieli... ...a moze oni tak spiewali do swoich pilkarzy bo zauwazyli brak komunikacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: Do boju WKS! 21.07.11, 23:58 @ Chris : jakie to " wspaniale miasto " i TRADYCJE (?) - LOL !!! - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Do boju WKS! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:16 antycenzor.3 , Tradycje tworza ludzie. A nie budynki. Wroclaw to miejsce spotkan. Mieszkancy Kresow koegzystuja tu od 1945 z Warszawiakami i Polakami z centralnych terenow RP. Kompleksow nie mamy. Bo niby dlaczego? Wroclaw w Niemczech byl miastem wschodniej prowincji. Hamburg, Monachium, Kolonia, Drezno, Berlin, Hannover czy nawet Norynberga byly dla Niemcow blizsze. Podobnie jak Lwow dla Polakow. Jestes na cos zly. Ale ja nie bede kupowal twoich problemow. Do boju WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: Do boju WKS! 22.07.11, 00:32 @ Chris : wszystko ladnie i pieknie : spotykajcie sie dalej , tylko nie " szczaj " tymi " tradycjami i pieknem " , bo obrazasz POLSKIE miasta , na prawde piekne i na prawde z tradycjami , w porownaniu z twoimi 66-letnimi wroclawicami . Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Do boju WKS! 22.07.11, 06:35 Wrocław ma ponad 1000 lat, nie 66. Dał światu wielu wybitnych Polaków i Niemców. Weź się lecz, dziecko neo. Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: Do boju WKS! 22.07.11, 09:50 "strusi ogon" : tysiac lat to maja ( ponad ) : POZNAN , GNIEZNO , KRAKOW , KALISZ I PARE INNYCH , A twoj Wroclaw ma dokladnie 194 lata , potem byl Breslau , i od 1945 roku ---wroclawice . A ci wybitni Polacy ? : Z.Cybulski ....., chyba nie Dutkiewicz ???..... . Niemiaszkowie nie bardzo mnie interesuja , nawet jesli byli wybitni . Tak to jest gdy , zbior ludzi bez tozsamosci i historii , sobie na sile jej szuka !!! . A ..... , i tradycji . I oczywiscie jest naj , naj .... , pod kazdym wzgledem . Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Do boju WKS! 22.07.11, 10:22 > A twoj Wroclaw ma dokladnie > 194 lata , potem byl Breslau , i od 1945 roku ---wroclawice Wrocław został załozony w IX wieku (najpóźniej). Nazywał się Wortizlav, Wratislav, Wroczław, Bratslau, Breslau - ale to cały czas to samo miasto i oczywistości nie jesteś w stanie zaprzeczyć. Jakim cudem w 60-letnim mieście zabytki mające po 800 lat? Należał do Czech, później do monarchii Piastów, później był stolicą samodzielnego księstwa, później znowu był w Czechach, od 1742 roku wzięło go królestwo Prus, później były Niemcy, od 1945 roku - Polska. Ale to cały czas jest to samo miasto, żebyś nie wiem jak się zżymał. Przypomnę tylko, że twoje przykłady Gniezna, Poznania i Krakowa mógłbym obalić równie głupią argumentacją - przypomnę że Gniezno i poznań znaczną część swojego istnienia leżały w Prusach a później w Niemczech. A Kraków w Austrii (Austro-Węgrach). >Niemiaszkowie nie bardzo mnie interesuja , nawet jesli byli wybitni . Są częścią historii tego miasta i też pracowali na jego wielkość i na to żeby taki jełop jak ty mógł się powk..wiać z zazdrości. Z Wrocławia wywodzi się lub z Wrocławiem było związanych 10 laureatów nagrody Nobla, kilku wybitnych naukowców, którzy Nobla nie dostali (wrocławska szkoła matematyków - m.in. Hugo Steinhaus), parę postaci powszechnie rozpoznawalnych na całym świecie, od Antarktydy po Grenlandię - m.in. Manfred von Richthofen (urodzony w wiosce, która dziś jest częścią Wrocławia). Do tego mogę doliczyć kilkudziesięciu medalistów olimpijskich, wybitnych sportowców (najlepszy polski koszykarz w historii - Mietek Łopatka i najlepszy polski piłkarz ręczny w historii - Jerzy Klempel to wrocławianie), zasłużonych działaczy antykomunistycznego podziemia (Frasyniuk, Fydrych), wyśmienitych artystów (Eugeniusz Get-Stankiewicz) i ludzi kultury, a także show-businessu (Jan Borysewicz). Tak rzuciłem na rybke, mógłbym wyliczać godzinami. >Tak to jest gdy , zbior ludzi bez tozsamosci i > historii , sobie na sile jej szuka !!! Na jaką k.urwa siłę? Jestem Ślązakiem z Wrocławia, urodzonym tutaj i wychowanym przez rodziców też urodzonych i wychowanych tutaj. Obie babcie i dziadkowie też urodzili się już tutaj. Jaki ja mam mieć problem z tożsamością? Potrafisz wykazać, że 100% żyjącej rodziny mieszka w twojej miejscowości od blisko 70 lat? Jeśli nie to stul gębę i daruj sobie swoje żałosne wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Do boju WKS! 22.07.11, 10:42 Już nie będę się rozwijał nad tym, że pitolenie o tożsamości w ustach kibica Amiki Poznań brzmi równie śmiesznie jak dywagacje gwałciciela-recydywisty o moralności. Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Do boju WKS! 24.07.11, 19:23 Nie ma sensu z tobą dyskutować. Ty po prostu jesteś głupi. "Ciekawszą " historię. Ciekawe, czym to mierzysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Do boju WKS! IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.11, 07:35 antycenzor.3 napisała: > @ Chris : wszystko ladnie i pieknie : spotykajcie sie dalej , t > ylko nie " szczaj " tymi " tradycjami i pieknem " , bo obraza > sz POLSKIE miasta , na prawde piekne i na prawde z tradycj > ami , w porownaniu z twoimi 66-letnimi wroclawicami . Jakie "polskie"? debilu. Czubku, biorąc pod uwagę twój "dowód" na "nie-polskość" Wrocławia to jakie masz w naszym kraju miasta "polskie"? Warszawa - rosyjska Kraków - austriacki Poznań - niemiecki mam dalej wyliczać, idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buddy Re: Do boju WKS! IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 09:39 Mnie też już ta nachalna, wrocławska propaganda denerwuje. Co rusz na forum znajdzie się jakiś ( płatny? ) propagandzista i opowiada jaki to Wrocław wspaniały, bla, bla, tradycje, ha,ha, bla ,bla, metro wybudujemy, ha,ha i może i rakietę na księżyc wyślemy. Mam tylko nadzieję, że za swoje to wszystko zbudujecie. Dajcie ludziom samym odkryć zalety Wrocławia, a nie tłuczcie do głów tych banialuk. Szczerze powiedziawszy to fajniejszym i ciekawszym miastem jest Kraków, Gdańsk. W Lublinie jest przyjemnie,Poznaniu, a i Warszawa ma ciekawe miejsca.Wrocław niczym szczególnym się nie wyróżnia. Proszę więc Was, skończcie już z tą wrocławską propagandą, bo się porzygać od niej można.Ludzie nie są głupi.Wyczuwają ten fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś
grumpy.1 Re: Do boju WKS! 22.07.11, 20:35 @ antycenzer-3 - nie znam cie gosciu , ale musze przyznac , ze masz duzo racji i pod wieloma wzgledami sie z Toba zgadzam . Mnie tez wku...a ta nachalna wroclawska propaganda , jakby nie bylo nic wiecej godnego uwagi w Polsce . A jest wiele , nawet w pomijanej przez wszystkich Lodzi , o Szczecinie nie wspomne . Te i wiele innych miast ogromnie traca , przez "desant" wroclawski na Wiejskiej w Warszawie . EURO 2012 , jest tego najlepszym przykladem . A zadluzenie wroclawia siega zenitu . Uwazam , ze wroclaw dostal o wiele za duzo , kosztem innych miast , bo ma "kolesi " !!! . Zgadzam sie i z Toba I z "buddym " . A najsmieszniejsza jest ta ich zacieklosc . Zreszta , niech buduja co chca , byle na WLASNY koszt . Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: Do boju WKS! 22.07.11, 10:12 " sprawiedliwy ' (?! ) -----KRAKOW - Odpowiedz Link Zgłoś
strusi_ogon Re: Do boju WKS! 22.07.11, 10:37 >A gdzie sa groby KROLOW POLSKICH ??? , IDIOTO !!! . W TYM ZALOZYCIELI PANSTWA : >MIESZKA I , jego syna BOLESLAWA CHROBREGO -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 18:00 Normalnie jestem załamany, ponieważ nie mam polsatu sport. Pomóżcie, gdzie można oglądnąć meczyk w necie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.146.87.147.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.07.11, 19:09 soccer-live.pl lub pójść do baru hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.man.tk-internet.pl 21.07.11, 19:27 Na zwykłym polsacie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepp No właśnie... po co w necie jak jest w Polsacie? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 19:52 Dziwni jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: No właśnie... po co w necie jak jest w Polsac IP: 82.160.86.* 21.07.11, 20:04 Nie ma na otwartym polszmacie meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pas Jak to nie ma? Nie trollujcie! Jest na otwartym! IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.11, 20:24 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.11, 20:02 NO właśnie sprawdzam i nie ma na zwykłym polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.man.tk-internet.pl 21.07.11, 20:09 Fuck! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin już znam wynik! IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 20:34 wpisujcie wasze typy dla mnie pewne jest jedno : WKS SLASK gra dalej! a dzisiaj Dundee -Slask 0:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfds Re: już znam wynik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 20:50 7:1 dundee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: już znam wynik! IP: 82.160.150.* 21.07.11, 21:38 Ostro pojechałeś, a myślałem że to ja będę pesymistą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:26 Gość portalu: asd napisał(a): > Fuck! :( www.google.com ...fuck...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastuch Re: Gdzie zobaczyć w necie ????????????????/ IP: *.77.classcom.pl 22.07.11, 08:45 Następnym razem poszukajcie tutaj. Zawsze oglądam to co chcę. livetv.ru/pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.07.11, 20:39 www.drhtv.com.pl/transmisja-3419.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 82.160.86.* 21.07.11, 20:39 activepl.tv/ drhtv.tnb.pl/viewpage.php?page_id=1 pl-sport.tv/ www.webtvhq.pl/index.php mecz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Mecz w necie IP: *.awakom.net 21.07.11, 20:52 rulez.vot.pl/?option=com_content&view=article&id=3:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAKARY Żegnaj Europo!! IP: *.icpnet.pl 21.07.11, 20:49 Ledwo się zaczęło, a już się skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Witaj Europo!! IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 20:51 ok, zmieniam wynik 4-2 dla Slaska!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: Witaj Europo!! IP: 82.160.150.* 21.07.11, 21:41 Zmieniasz wynik na 4-3 dla Śląska? Sorry za złośliwość ale sam się o to prosisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Dundee wyeliminowane Hey Śląsk!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.07.11, 23:45 No i co teraz powiesz mądralo????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee wyeliminowane Hey Śląsk!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:57 lolo - gdyby grali z Karabachem to byłoby 7:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1_facet Żegnaj mózgu IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 22:34 Dawno sie widac juz ze swoim pozegnales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaah 6 min i 2:0, co będzie w 70? IP: *.ip.jarsat.pl 21.07.11, 20:50 hahahaahahahahahahaahahahaahahahahhaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wks Re: 6 min i 2:0, co będzie w 70? IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 20:53 będzie 4-2 dla Sląska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1_facet Re: 6 min i 2:0, co będzie w 70? IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 22:33 w 90 3:2 dla dundee slask wchodzi , moze teraz sie posmiejesz hahahaahahahahahahaahahahaahahahahhaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusti kibic lecha Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 88.220.176.* 21.07.11, 20:53 hahaha 5 minuta 2-0 no śmiechu warte Śląsk do domu haha nie zaczeli grać i już przegrywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 82.160.86.* 21.07.11, 22:35 No i co półgłówku z Poznania?Kibicu Wronek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.dyn.optonline.net 21.07.11, 20:53 ALE jaja kilka minut i dwa stracone gole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKresy Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.c193.msk.pl 21.07.11, 21:01 Polsat Wrocław (dawniej Śląsk) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Guderian Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 21:06 DO BOJU SLASK! BEDZIEMY WALCZYĆ DO KONCA, DO OSTATNIEJ CEGŁY W MIESCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 82.160.86.* 21.07.11, 21:14 Przecież nie gramy z Warszawiakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knut hansen Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 178.73.49.* 21.07.11, 23:59 Cegły z Wro już dawno są w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kusti kibic lecha Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 88.220.176.* 21.07.11, 21:26 no jakoś ta gra sie uspokoiła ale mam ogromny szacunek do trenera Śląska ale nie powinien zmieniać Ćwielonga grał dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Głód Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 21:28 Mabyć 2:5 JASNE BO Już Wisła lepiej grała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.aircity.pl 21.07.11, 21:35 To co wyprawia dzisiaj obrona Śląska nadaje się do prokuratury. Mam nadzieję że w przerwie Lenczyk spałuje d..y swoim piłkarzom, bo ten cały Dundee jest zdecydowanie do ogrania, a porażkę fundujemy sobie sami przez błędy! Śląsk popełnia mnóstwo katastrofalnych błędów. Ile można się usprawiedliwiać brakiem doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffuck it Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 21.07.11, 21:40 Obrona,to totalna porazke, wychodzi mentalnosc polactw, zobaczyli wypelniony stadion i nnogi im sie uginaja, pie....e prowincjusze, niech mi jeszcze jakie pi...ny Fh...ot powie cos o Arboledzie, to mu pojde i na glupia morde nasram. Kelemen ten kelner powinien podawac rezerwowym na lawce zimne piwo, a nie beronic barw Slaska, ten pajac do ZOO sie nadaje a nie na bramke! Jak mozna bylo oddac 3 gole za darmo, bez walki, jak banda malp a nie pilkarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIESTETY Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 21:52 NA TLE GRAJĄCYCH W KRATKĘ SZTOKÓW ŚLĄSK PREZENTUJE SIE JAK PRZESTRASZONY PROSIAK PRZEZD ZARŻNIĘCIEM.BEDZIE CO NAJMNIEJ 4:1 A KTO WIE CZY NIE 7:2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heinz Guderian Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 21.07.11, 22:23 BRONIĆ WYNIKU ZA WSZELKĄ CENE!TO JEST SPRAWA HONORU !!! TERAZ WYSTAWIE LEKKIE DYWIZJE NA LEWE SKRZYDŁO ORAZ ZAPRAWIONYCH W BOJU NAPASTNIKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyWawa Warszawa gratuluje Wrockowi:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.11, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdulgdur Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 22:36 ŚLĄSK!!! ŚLĄSK!!! WKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: 1980 Pomszczony!!!!!!! 22.07.11, 00:21 @ Chris : chyba " poszczany " ?!.... . Chlopcze , jestes coraz bardziej smieszny !!! . TO NIE BITWA POD GRUNWALDEM . Po ktorej stronie byly wtedy " wroclawice " ??? : sprawdz synu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: 1980 Pomszczony!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:32 Człowieku wiemy wszyscy że po zdobyciu (44/45 rok) Wrocław był prawie całkiem pustym miastem. Wiemy że wcześniej był kilkaset lat miastem Niemieckim. Ale dziś jest Polskim, miastem zaludnionym przez ludzi kiedyś ze Lwowa (wschodu w każdym razie). I dzisiaj jest bardziej Polski niż Lwów czy Wilno. A co do historii to miasto jest naprawdę stare i ładne. Ma tradycję długowieczną (może nie całkiem polską tradycję ale co z tego?). Nasza historia jest tyleż ciekawa co i poplątana. ALE to jest forum o wydarzeniach SPORTOWYCH więc odpuść sobie to pie.. w bambus i przestań drzeć japę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paw Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.broker.com.pl 21.07.11, 22:46 Nie ważne w jakim stylu ważne że awansowali. W 1. meczu grali zdecydowanie lepiej, w 2. trochę gorzej. Jednak widać postęp, w lidze Sląsk nie utrzymywał się przy piłce - strzelał bramki tylko z kontry, był słabą drużyną. W tym dwumeczu częściej grali piłką od rywali, w dzisiejszym spotkaniu nie mieli pomysłu na grę, ale się udało. Ja w europejskich pucharach kibicuje wszystkim drużyną, więc powodzenia w kolejnej rundzie dla Legii, Wisły i Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Dundee United - Śląsk Wrocław 21.07.11, 22:56 No to jestem, żeby ktoś nie pomyślał, że się chowam po mysich norach. Okazało się, że miałem rację, w tym sensie, że "Dundee rzuci się na Śląsk, jak sępy na padlinę", bo tak było. Jednak ogromna determinacja Śląska i nie załamanie się początkiem meczu została nagrodzona. Jeśli ktoś myśli, że jestem z tego powodu załamany, to jest kompletnym głupcem. Cieszę się, że Śląsk awansował, Dundee Utd. to był równorzędny przeciwnik i zdecydowały niuanse. Tak naprawdę to ten gol na 3:2 to był w stylu Lecha Poznań z ub. sezonu, gdzie M. Możdżeń walnął przepiękną bramkę Juventusowi w pierwszym meczu LE. Cieszymy się, bo się udało, w sporcie potrzebne jest szczęście. Dziś było po stronie Śląska, ale nie do końca. Okazało się, że wiara i determinacja do samego końca opłacają się, więc dzięki temu Śląsk awansował. Brawo i gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:10 maz-48 napisał: > No to jestem, żeby ktoś nie pomyślał, że się chowam po mysich norach. > Okazało się, że miałem rację, w tym sensie, że "Dundee rzuci się na Śląsk, jak > sępy na padlinę", bo tak było. > Jednak ogromna determinacja Śląska i nie załamanie się początkiem meczu została > nagrodzona. Jeśli ktoś myśli, że jestem z tego powodu załamany, to jest komple > tnym głupcem. Cieszę się, że Śląsk awansował, Dundee Utd. to był równorzędny pr > zeciwnik i zdecydowały niuanse. Tak naprawdę to ten gol na 3:2 to był w stylu L > echa Poznań z ub. sezonu, gdzie M. Możdżeń walnął przepiękną bramkę Juventusowi > w pierwszym meczu LE. > Cieszymy się, bo się udało, w sporcie potrzebne jest szczęście. Dziś było po st > ronie Śląska, ale nie do końca. Okazało się, że wiara i determinacja do samego > końca opłacają się, więc dzięki temu Śląsk awansował. > Brawo i gratulacje... Nareszcie piszesz z sensem i to mnie cieszy nawet bardziej, niz wywalczony awans Slaka, a z awansu szaleje z radosci. ;) Trzymaj fason i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrkee Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.tktelekom.pl 21.07.11, 23:20 Z tego, co pamiętam, to Możdżeń strzelił Manchesterowi City :) Juventusowi hat-tricka walnął Artjoms! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:23 Gość portalu: piotrkee napisał(a): > Z tego, co pamiętam, to Możdżeń strzelił Manchesterowi City :) Juventusowi hat- > tricka walnął Artjoms! OK, nie wazne. Chopak na codzien tak bardzo sie kompromituje, ze tym razem trzeba mu mala wpadke wybaczyc, niech sie dzieciak uczy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Dundee United - Śląsk Wrocław 21.07.11, 23:31 Oczywiście masz rację, ale czy to cośkolwiek zmienia w tej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 22.07.11, 00:51 maz-48 napisał: > Oczywiście masz rację, ale czy to cośkolwiek zmienia w tej sytuacji? Nieeeeee no, co to moze zmienic, Juventusowi na wyjezdzie, czy Man.C u siebie niczego nie zmienia, jak sie kompromitowales, tak dalej sie kompromitujesz. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 08:53 Brawo dla Śląska ! ŁADNA BRAMKA. Możdrzeń strzelił gola City, A Rudnev (Rudnevs) Juventusowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacciq Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.11, 10:24 Możdżeń nie strzelił Juve, tylko Manchesterowi City w rewanżowym spotkaniu grupowym LE w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Huta TSW Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 195.116.127.* 21.07.11, 23:05 ależ były emocje brawo Śląsk!!! cała Szkocja w cieniu ŚLĄSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:17 Gość portalu: Nowa Huta TSW- jesteś ślepy? Ta kompromitacja, ma być sukcesem? Ci debile karmieni "potworną" kasą, do płacy kretynów co to popierają. W drugiej rundzie PE, gdzie grają prawie wyłącznie amatorzy z trzeciego świata, klub na którego łoży się kasę, większą niż na kilka kilometrów autostrady, powinien ten mecz kończyć wynikiem 14:0. WSTYD. Te barany nie tylko klub pozbawiły punktów, ale POLSKĘ. W tym czasie Kazachstan zdobył 1,5 pkt. Na starcie ligi Śląsk powinien dostać za tę kompromitację - 5 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:22 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Gość portalu: Nowa Huta TSW- jesteś ślepy? Ta kompromitacja, ma być sukcesem? C > i debile karmieni "potworną" kasą, do płacy kretynów co to popierają. W drugiej > rundzie PE, gdzie grają prawie wyłącznie amatorzy z trzeciego świata, klub na > którego łoży się kasę, większą niż na kilka kilometrów autostrady, powinien ten > mecz kończyć wynikiem 14:0. WSTYD. Te barany nie tylko klub pozbawiły punktów, > ale POLSKĘ. W tym czasie Kazachstan zdobył 1,5 pkt. Na starcie ligi Śląsk powi > nien dostać za tę kompromitację - 5 pkt. Debilu z obesranym mozgeim, wyltlumacz mi dlaczego za tak kase tylko 14:0, a nie 28:0, no i wytlumacz mi debilu, co moga powiedziec ci "biedni Szkoci" z kilometrem autostrad (nigdy nawet debilu nie byles w Szkocji), skoro ich pilkarze zarabiaja kilkakrotnie wiecej od tych ze Slaska.? BUA HA HA H AH AH AH A HA HA H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:44 tadek-wku...ony - w Szkocji to byłeś ale na zmywaku, takie kretynizmy to opowiadaj kumplom przy "jabolu". Policz co te "gwiazdy" ze Śląska zarabiają w porównaniu z tymi raczej amatorami z Dundee, i ich osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 22.07.11, 00:57 Gość portalu: gość tk napisał(a): > tadek-wku...ony - w Szkocji to byłeś ale na zmywaku, takie kretynizmy to opowi > adaj kumplom przy "jabolu". Policz co te "gwiazdy" ze Śląska zarabiają w porówn > aniu z tymi raczej amatorami z Dundee, i ich osiągnięcia. Smarku, mam 40 lat i od 40 lat mieskam w UK, wiec nie mow mi gdzie bylem, a gdzie nie bylem, bo cie smiechem zajade ci w pulaka z taka gladkoscia, ze nawet o maselko nie bedziesz skomlal. :-D Nie wytlumaczyles mi, dlaczego nie 28:0, przeciez cii ze Slaska zarabiaja praktycznie miliardy, taka Barcelona, Man.U, Real to biedne pryszczyki w porownanie z tymi ze Slaska, ty glupi capie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 02:30 tadek-wku...ony w tym wieku to Ty jesteś smarkiem dla mnie. Wracając do tematu: to jest II seria eliminacji do LE, gdzie startuje IV świat europejskiej piłki. Czy uważasz, że szkocka piłka to jest czołówka? Do tego Dundee? Może w cymbergaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:15 Gość portalu: gość tk napisał(a): > tadek-wku...ony w tym wieku to Ty jesteś smarkiem dla mnie. Wracając do tematu: > to jest II seria eliminacji do LE, gdzie startuje IV świat europejskiej piłki. > Czy uważasz, że szkocka piłka to jest czołówka? Do tego Dundee? Może w cymberg > aja? Wiekiem moge byc smarkiem, i tego sie nie wstydze, a nawet mi to schlebia, ale intelektualnie, mentalnie, zawodowo, no i rodowo oraz kim jestem tutaj w UK raczej nie stawia mnie w pozycji smarka w stosunku do ciebie. Gdybys ty nie byl intelektualnym i mentalnym smarkiem, to z moich slow zrozumialbys, ze nie stawiam szkockiej pilki fgdzies wysoko, ale tez nie stawiam wysoko polskij pilki (ktorej kibicuje z calego serca), poprostu, chcialem ci smarku wytlumaczyc, ze nie masz zadnychpodstaw do tego, zeby wymagac od Slaska, ktory w Europie jest zupelnie nie znany, takim kopciuszkiem, zeby przechodzic takie Dundee z paluszkiem w pupie, jak to mowicie w Polsce. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.11, 03:18 Śląsk był lepszy. Traciliśmy bramki po takich fatalnych błędach, że żal pisać . Bramki zdobyliśmy po ładnej akcji Soboty , wygranej główce Elsnera i pięknym;) uderzeniu Dudka(nie było przypadkowe bo w I części też ładnie uderzył) Szkoci mieli w tym dwumeczu więcej szczęścia zdobywając dwie bramki po wielbłądach( Polska defensywa, a w szczególności środek obrony w europucharach vide mecze z Karabachem czy Levadią to temat do przemyśleń). Serbowie(Vojvodina Novy Sad) odpadli z drużyną z Liechtensteinu wtapiając u siebie 1-3( na wyjeździe wygrali 2-0). To księstwo ma 1 reprezentanta w pucharach i o jakiej kompromitacji Ty tu mówisz. Dodatkowo wycena całej drużyny Śląska to ok.15,5 mln euro a Dundee 13,5 mln euro( wycena na podstawie transfermarkt.de) tyle, że w kadrze WKS-u jest 31 zawodników a w D. United 21 Ja wiem , że kompleks w stosunku do polskiej piłki jest dla niektórych straszny , ale żeby aż tak. Co niewątpliwie martwi to brak czystych sytuacji dla Śląska w tym dwumeczu(chodzi o takie 1 na 1), ale jak się ma w składzie 1 napastnika, który przed rewanżem doznaje kontuzji a Voskamp widać, że jest gotowy na 20-30 minut( bo Szewczuk to z całym szacunkiem, ale już nie podoła w ataku) dodając do tego wielbłądy Celebana oraz Kelemena , którzy byli raczej podporą naszej drużyny w zeszłym sezonie, ale i zdarzały im się błędy(choć nie aż takie nawarstwienie). Bułgarzy są do ogrania i myślę , że powinno być łatwiej wiele zależeć będzie od pierwszego meczu w czwartek, gdzie trzeba wypracować zaliczkę(choć to już nie te czasy co kiedyś robili sędziowie w tamtej części Europy):D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:23 matizz, wielki szacukek. Nareszczie ktos, kto podziela moje zdanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:29 Gość: matizz Twoja analiza słuszna, ale na tym etapie rozgrywek powinno to lepiej wyglądać. Taka postawa z bułgarami źle sie skończy. Nie można też tak beznadziejnie grać na własnym boisku, bo to była tragedia. Bez strzelenia 3, 4 bramek u siebie w eliminacjach, nie ma co marzyć o spokojnym awansie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:50 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Gość: matizz Twoja analiza słuszna, ale na tym etapie rozgrywek powinno to lepi > ej wyglądać. Taka postawa z bułgarami źle sie skończy. Nie można też tak beznad > ziejnie grać na własnym boisku, bo to była tragedia. Bez strzelenia 3, 4 bramek > u siebie w eliminacjach, nie ma co marzyć o spokojnym awansie. Serio, ile ty masz lat ? bua ha h ah a h ah ah ah ah ha h ah a ha h Odpowiedz Link Zgłoś
antycenzor.3 Re: Dundee United - Śląsk Wrocław 22.07.11, 01:08 @ nowa huta tsw : i do tego cala arktyka i z pol sahary !!! . LOL . Milicja i i "wielka tradycja " . Jedna tradycja wieksza od drugiej . Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.11, 23:08 solorz dorzuć ze dwie bański, bo nie wygląda to dobrze, żeby nie ten strzał rozpaczy to odpadłaby ta twoja drużyna z patałachami/ Bo mecz był kopaniną, a te twoje frędzle grały jak aktorki w serialach Polasatu. Czyli do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 21.07.11, 23:15 szpak.nie napisał: > solorz dorzuć ze dwie bański, bo nie wygląda to dobrze, żeby nie ten strzał roz > paczy to odpadłaby ta twoja drużyna z patałachami/ Bo mecz był kopaniną, a te t > woje frędzle grały jak aktorki w serialach Polasatu. Czyli do dupy. Za 2 banki, to Solorz moze se kipic piwa, ochlac sie nim i ci na glupi leb nasikac. Jezeli Slask gral zle, to ty mlocie nie masz zielonego pojecia o pilce, owszem, obrona byla tragiczna, ale przez 80% meczu Slak kontrolowal gre, a grali na wyjezdzie i ze Szkotami, ktorzy graja bardzo fizyczny futbol. Tam nawet Barcelona nie wygladala by lepiej, choc wynik bylby zupelnie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 23:24 I owszem to Śląsk grał w piłkę a Szkoci na kontry (skutecznie bardzo, przy nie małej pomocy obrony i Kelemena). Ale ilość sytuacji nawet 50% dla Śląska była mniejsza niż Szkotów. Śląsk miał piłkę i fajnie grał ale ... no właśnie co z tego wynikało ? NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.11, 23:36 Gdyby wyciąć z tego meczu pierwsze 5 minut, to zupełnie inne byłyby nasze oceny, ale stało się. Śląsk stracił 2 bramki i to przypominało obraz boksera, który po pierwszej rundzie 2 razy jest liczony. Zresztą już teraz to nie ważne, Śląsk awansował i to jest najważniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 01:01 maz-48 napisał: > Gdyby wyciąć z tego meczu pierwsze 5 minut, to zupełnie inne byłyby nasze oceny > , ale stało się. Śląsk stracił 2 bramki i to przypominało obraz boksera, który > po pierwszej rundzie 2 razy jest liczony. Zresztą już teraz to nie ważne, Śląsk > awansował i to jest najważniejsze... Jak chcesz, to potrafisz :D Wystarczy, ze nie chwalisz sie swoim telewizorkiem z kanalami HD i juz inny chop jestes. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetia.net.pl 21.07.11, 23:36 Śląsk oddał 3 celne strzały na bramkę, a Dadee grało dno - taka prawda. Wstyd byłoby odpaść ze szkockimi ogórkami, a niewiele brakowało by tak się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.11, 23:56 Przestań bredzić! Na obraz tego meczu i jego przebieg, oraz nasze oceny w kontekście ostatecznego sukcesu Śląska wpłynęło pierwsze 5 minut. Cały misterny plan i taktyka wymyślona przez Lenczyka runęły w gruzach. Podejrzewam, ale nie będę się upierał, że tylko od kreatywności, determinacji i woli walki Śląska zależał los tego awansu. Oni wierzyli, że mogą pomimo fatalnego początku awansować i dopięli swego. Za to należą im się brawa i gratulacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:58 maz-48- i tylko tu sie zgadzam z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 01:32 maz-48 napisał: > Przestań bredzić! Na obraz tego meczu i jego przebieg, oraz nasze oceny w konte > kście ostatecznego sukcesu Śląska wpłynęło pierwsze 5 minut. Cały misterny plan > i taktyka wymyślona przez Lenczyka runęły w gruzach. Podejrzewam, ale nie będę > się upierał, że tylko od kreatywności, determinacji i woli walki Śląska zależa > ł los tego awansu. Oni wierzyli, że mogą pomimo fatalnego początku awansować i > dopięli swego. Za to należą im się brawa i gratulacje... No i znowu straciles fason i zaczynasz bredzic, bo napisales cale mnustwo inteligetnie brzmiacych slow bez zadnego znaczenia, a nawet calkowicie przeczacych sobie, bo piszesz: > Przestań bredzić! Na obraz tego meczu i jego przebieg, oraz nasze oceny w konte > kście ostatecznego sukcesu Śląska wpłynęło pierwsze 5 minut. Cały misterny plan > i taktyka wymyślona przez Lenczyka runęły w gruzach. A dalej: :D > Podejrzewam, ale nie będę > się upierał, że tylko od kreatywności, determinacji i woli walki Śląska zależa > ł los tego awansu. Oni wierzyli, że mogą pomimo fatalnego początku awansować i > dopięli swego. Za to należą im się brawa i gratulacje... Jezeli caly misterny plan Lenczyka runal w gruzach, to znaczy, ze ten plan, ktory ronal w gruzach byl planem calego meczu, ale jednak Slaks konsekwentnie atakowal pozycyjnie i kontrolowal gre przez znaczna wiekszosc meczu, co calkowicie przeczy slowom, ktore wypowiedziales. :D Malo tego, Slask grajac na wyjezdzie, ktory stracil 2 bramki w 5 pierwszych minutach meczu, potrafil nawiazac rownorzedna walke i strzelic gole. Pozniej pod koniec pierwszej polowy, znowy stracili bramke po kolejnym fatalnym bledzie obrony i zeszli do szatni, po wyjsci na druga polowe Slask przez 40 minut calowicie kontrolowal przebieg gry, gral konsekewntnie, madrze i to Slask kontrolowal przeciwnika, a nie przeciwnik kontrolowal Slask, czego efektem byla "konsekwentna" bramka Dudka. Jezeli Slask wedlug twoich slow polegl juz na samym poczatku, bo cala taktyka wymyslona przez Lenczyka padla na samym poczatkum a to znaczy, ze padla taktyka calego meczu, bo tak doslownie piszesz, to, jak Slask mogl pozniej grac kreatywnie, jak piszesz i z determinacja (...) Czlowiekiu, twoje slowa przecza samym sobie i nie robia zadnego sensu. Nie wystarczy uzyc kilku ladnie zlozonych zdan, bo wqtedy tylko brzmisz madrze, ale to z madroscia nie ma zupelnie nic wspolnego. :D Jezeli jestes inteligetny za jakiegochcialbys uchodzic, to powinienes bez urazy i zadnego problemu zrozumiec moje slowa. :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnl lepiej przegrać 2:3 niż wygrać 4:) IP: 217.153.67.* 22.07.11, 11:27 Dlaczego lepiej przegrać 2:3 niż wygrać 4:0? www.wrocnolove.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 00:59 Gość portalu: K.P napisał(a): > I owszem to Śląsk grał w piłkę a Szkoci na kontry (skutecznie bardzo, przy nie > małej pomocy obrony i Kelemena). > Ale ilość sytuacji nawet 50% dla Śląska była mniejsza niż Szkotów. > Śląsk miał piłkę i fajnie grał ale ... no właśnie co z tego wynikało ? NIC. Bo Szkoci w przeciwienstwie do Slaska mieli calkiem niezle poukladana linie obrony. Gdyby Slask nie oddal za darmo trzech bramek, wrazenia z meczu bylyby zupelnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:24 szpak.nie - czy jesteś kretynem czy tylko kibolem? Solorz od dawna mówił, że nie interesują go europejskie puchary. Twierdził, że za 1/3 kasy na Słowacji grałby w tych pucharach, ale nie w Polsce. Przy PZPN, debilach kibicach, "polskiej szkole trenerskiej", mentalności piłkarzy "żelaży" jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 01:39 Gość portalu: gość tk napisał(a): > szpak.nie - czy jesteś kretynem czy tylko kibolem? Solorz od dawna mówił, że ni > e interesują go europejskie puchary. Twierdził, że za 1/3 kasy na Słowacji grał > by w tych pucharach, ale nie w Polsce. Przy PZPN, debilach kibicach, "polskiej > szkole trenerskiej", mentalności piłkarzy "żelaży" jest to niemożliwe. Zupelnie nie zrozumiales slow Solorza.Jemu nie zalezy na pucharach, jezeli do awansu do nich musialby zainewstowac tyle, ile inne kluby inwestuja by cos w pucharach wygrac, czy ugrac, ale jezeli Slask przejdzie klasyfikacje z tym co ma, to tak, jak na Slowacji moze zainwestowac kilka baniek i miec nadzieje, ze wyjda z grupy. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 02:38 Solorz nie kiep, i wie w co inwestować. W bagno nie będzie. Jak widzi piłkarzyków co w II rundzie eliminacji w trzeciorzędnym pucharze, ledwo się prześlizguje, to woli zbudować blaszany barak na Ukrainie i zatrudnić dziewczyny ze wsi, które będą zapieprzać za 1/100 000 płacy tych 'żelaży" (i to z zyskiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:51 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Solorz nie kiep, i wie w co inwestować. W bagno nie będzie. Jak widzi piłkarzyk > ów co w II rundzie eliminacji w trzeciorzędnym pucharze, ledwo się prześlizguje > , to woli zbudować blaszany barak na Ukrainie i zatrudnić dziewczyny ze wsi, kt > óre będą zapieprzać za 1/100 000 płacy tych 'żelaży" (i to z zyskiem). Nic madzejszy od tego, ktoremu odpowiadasz nie jestes, macie oboja taka sama mentalnosc wsioka z tego blaszaka.:D Uwieerz mi, biznes nie polega tylko na taniej sile roboczej, gdzie zatrudniasz tanie ukrainki w blaszaku, a wrecz przeciwnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:02 Daję tylko najprostszy przykład w co Solorz może bez obaw inwestować. Inwestowanie w polską piłkę to już jest wielka desperacja, albo celowe działanie na pranie brudnych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:19 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Daję tylko najprostszy przykład w co Solorz może bez obaw inwestować. Inwestowa > nie w polską piłkę to już jest wielka desperacja, albo celowe działanie na pran > ie brudnych pieniędzy. Widze, ze wiesz cos na temat inwestycji, to moze skantaktujesz sie ze mna prywatnie oi pogadamy, kto wie, moze razem (jezeli cie stac) zainwestujemy w paragwajska pilke i zarobimy. :D A tak na powaznie. Jestes zalosnie smiesznym czlowiekiem. Czym sie zajmujesz awodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:33 Prowadzę biznes, i mam też m.innymi dobrych kontrahentów w Aberdeen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:53 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Prowadzę biznes, i mam też m.innymi dobrych kontrahentów w Aberdeen. Prowadzisz bizens? :D I masz kontrahentow w Avberdeen? :D Podaj mi szczegoly twojego biznesu, jezeli jest wiarygodny, to z wielka checia zainwestuje nawet w tym tygodnie jakies £500-$800k. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.11, 23:28 W sporcie tak samo jak w życiu potrzebne jest szczęście, Śląsk awansował szczęśliwie i kto wie, czy ręka Solorza (szczęśliwa do interesów) nie odegrała w tym sukcesie jakiejś roli. Tego nikt wykluczyć nie może. Czeka nas w następnym tygodniu starcie Polsko - Bułgarskie, Wisła będzie walczyć z Litexem, a Śląsk z Lokomotivem. Emocje będą ogromne, ale chciałbym, żeby nie tylko szczęście odgrywało główną rolę w tej rywalizacji. Kiedyś Andrzej Strejlau powiedział, że "suma szczęścia w sporcie zawsze równa się zero". Ma rację, bo życie pokazało nie raz, że w sportowej rywalizacji jeśli masz raz szczęście, to innym razem go nie masz. Lepiej więc będzie, jeśli sportowe umiejętności zdecydują, oby tylko polskie drużyny to udowodniły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:36 maz-48 - wreszcie coś sensownego, tylko dlaczego na tym poziomie? Trzeci świat piłkarskiej Europy? Nie jesteś PISowcem, przecież jesteśmy najlepsi na tym kontynencie (i w kosmosie), tylko ruska mgła i brygady anty-Macierewiczowskie nam brużdżą, i nie pozwalają zdobyć mistrzostwo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris tk - pokazales swoj poziom w przerwie spotkania IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.07.11, 23:54 Jak Slask przegrywal 1:3. Jestes sfrustrowanym asekurantem. Pieniaczem i politykierem. Dlaczego czepiasz sie wszystkiego? Teraz gdy nasza druzyna awansowala krytykujesz styl tego awansu. Za tydzien powiesz ze Bulgarzy sa slabi itd. Ty zapluty karle, Slask jest zespolem z WROCLAWIA. Pan Dutkiewicz nie reprezentuje opisywanych przez ciebie opcji politycznych. Jestesmy mlodym, swietnie rozwijajacym sie miastem europejskim. Ponad podzialami. Solidarnosciowa antykomuna.Jak ci zal, to sie napij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: tk - pokazales swoj poziom w przerwie spotkan IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:06 Chris- a tu Cię popieram. Walcz o swój klub, tylko nie podkładaj wielkomocarstwowości do tego. Chcę Ci tylko uzmysłowić na jakim poziomie rywalizujesz. Wkurzony nie jestem na Śląsk (klub- bo zrobił duże postępy, w odróżnieniu od mojego ulubionego klubu), ale na małostkowe pochwały za nic. To jest II runda eliminacji, dla IV świata europejskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: tk - pokazales swoj poziom w przerwie spotkan IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:23 I tutaj mamy zasadnicza roznice. Ty masz "swoj" klub a ja jestem rozdarty. Bo gdy Polske reprezentuje Lech, Legia czy Polonia Bytom, to ja odkladam na bok wewnetrzne igraszki. Wazne jest dla mnie aby awansowal polski klub. Slask to zrobil. Gra jak gra ale na Szkotow to wystarczylo. 31 lat temu Slask przegral z Dundee 7:2. Ja postep widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: tk - pokazales swoj poziom w przerwie spotkan IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:41 Chris- ale ja nie widzę w tym sprzeczności. Ja też BARDZO MOCNO kibicuję Śląskowi. Bo to polski klub. Jeździłem za naszymi klubami od Londynu, Hamburga, Rzymu, Barcelony, Pragi (choć nie były to moje kluby, bo niestety z moim do Lizbony się nie zabrałem), i ich dopingowałem, ale nie zgodzę się z bezkrytycznym chwaleniem, za grę poniżej średniego poziomu. To jest nie moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_mz Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.11, 01:04 Nie jestem kibicem Śląska, ale jestem obiektywny i jak czytam wpisy poszczególnych osób to mi ręce opadają. Ludzie bądźmy obiektywni nie jaki tk napisał, że takich amatorów to Śląsk powinien ogrywać po 14:0 Ci amatorzy jak to ich nazywasz w rankingu klubowym są na 188 miejscu wyżej niż np Legia, a liga tych amatorów jest na 15 miejscu w rankingu lig europejskich gdzie nasza liga zajmuje w tym rankingu 24 miejsce. Chciałbym zauważyć, że nazywanie ich amatorami których powinno się ogrywać po 14:0 jest raczej nietrafione. Pozdrawiam serdecznie wszystkich piszących na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic piłkarski Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.11, 07:26 Już wyzywałem Śląska jak Jagę za porażkę 3:1 bo byłby wstyd, ale zwracam honor i życzę kibicom Śląska dotarcia do fazy grupowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 01:46 Gość portalu: gość tk napisał(a): > maz-48 - wreszcie coś sensownego, tylko dlaczego na tym poziomie? Trzeci świat > piłkarskiej Europy? Nie jesteś PISowcem, przecież jesteśmy najlepsi na tym kont > ynencie (i w kosmosie), tylko ruska mgła i brygady anty-Macierewiczowskie nam b > rużdżą, i nie pozwalają zdobyć mistrzostwo świata. Z doczesanych wypowiedzi maz-48 zawsze myslalem, ze jest PiSowcem, bo to dokladnie ta mentalnosc .:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.07.11, 23:43 Ale to sportowe umiejetnosci zadecydowaly o awansie Slaska. Prosze nie zapominac ze to Slask musial rozegrac pierwsze spotkanie u siebie. Juz samo to stawialo go w sytuacji gorszej od Szkotow. Slask zdobyl dwie bramki na wyjezdzie przegrywajac. To swiadczy o umiejetnosci przejscia z gry z kontry na taktyke pozycyjna. Wroclawianie wywalczyli ten awans podobnie jak Widzew wiele lat temu z Broendby Kopenhaga. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 21.07.11, 23:49 No dobrze, ale nie powiesz mi, że Dudkowi nie wyszedł "strzał życia". W ub. sezonie coś takiego pokazał A. Rudnevs w Turynie, ale wtedy jego gol nie decydował o "być, albo nie być" Lecha. Choć, przyznaję, dał mu impuls do nieprawdopodobnej walki w LE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:30 maz-48 napisał: > No dobrze, ale nie powiesz mi, że Dudkowi nie wyszedł "strzał życia". W ub. sez > onie coś takiego pokazał A. Rudnevs w Turynie, ale wtedy jego gol nie decydował > o "być, albo nie być" Lecha. Choć, przyznaję, dał mu impuls do nieprawdopodobn > ej walki w LE... Zeby tobie cokolwiek w zyciu wyszlo, jak ten strzal Duska, szczerze zucze ci tego. bo wiem, ze kisisz sie w swojej biedocie, gdyby tak nie bylo, to rozumialbys, ze w zyciu zawodowem licza sie wlasnie takie male chwile "szczescia", raz ci cos wyjdzie, a dziesiatki razy nie wyjdzie, dokladnie tak samo jest z wielkimi gwiazdami, im tez tylko raz na jakis czas cos wychodzi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:52 Chris - a wiesz dlaczego Śląsk gra pierwszy mecz u siebie w II rundzie eliminacji, kiedy prawdziwi piłkarze odpoczywają do września? Bo polska piłka to IV świat europejskiej piłki. Pociesz się, że po totalnej kompromitacji Jagielonii i porażki Śląska z tak niskiej rankingowo drużyną, będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.11, 00:04 Niczego nie zmieni twój, co by nie było, logiczny wpis. Polska piłka klubowa jest, gdzie jest i musi walczyć od I rund eliminacyjnych. Muszą nasze kluby awansować i przechodzić pierwszych przeciwników, a nie kompromitować się jak do tej pory Jagiellonia, czy w ub. sezonach Wisła Kraków. Innego wyjścia nie ma, spadliśmy tak nisko, że teraz musimy się wygrzebywać z bardzo głębokiego gówna. Ponosimy tego koszty, gdyż muszą niektóre nasze kluby zaczynać już w czerwcu rywalizację z pucharami. Ale nic na to nie poradzimy, jedyne wyjście, to przechodzić pierwszych przeciwników i awansować jak najdalej. Innego wyjścia niema, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
droper Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.11, 00:10 DOKŁADNIE!!! Rzucanie inwektywani i hasełkami jest łatwe i przyjemne. Ale zetknięcie z rzeczywistością bywa bolesne... I wtedy najłatwiej reagować agresją i bluzgami... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:10 lolo - dlatego musimy dopingować nasze kluby do zwiększonego wysiłku, a nie wychwalać za ledwo co odwaloną wspaniale opłaconą robotę. Nie podoba się, to mają przecież na każdym kroku pracę przy zbiorach owoców lub warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.11, 00:29 "Nie podoba się, to mają przecież na każdym kroku pracę przy zbiorach owoców lub warzyw." Można ich tam zawsze wysłać, tak jak Jagę obecnie i Wisłę w ub. sezonach. Tylko, ze nic to nie zmieni, ani nasza piłka klubowa nie stanie się lepsza, ani wyżelowanych piłkarzyków do niczego to nie zmobilizuje. Jedynie co, to możemy sobie ulżyć i wyładować naszą frustrację z ich postawy, do czego, tak uważam, mamy prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:48 maz-48 - ale tu się z Tobą nie zgadzam. możemy sobie > ulżyć i wyładować naszą frustrację z ich postawy, do czego, tak uważam, mamy prawo...< to nie tylko prawo, ale i obywatelski obowiązek, wyrażać niezadowolenie z pracy jaką wykonują przez nas opłacani pracownicy ( a na razie tak jest, bo Śląsk nie jest prywatnym klubem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:23 maz-48- ale właśnie o to mi chodzi. Jak kibice cieszą się, że ich ulubiony klub pokonał amatorów, to nie mam im tego za złe. Jednak jak sukces z tego powodu uznają, właściciele klubu, trener i zawodnicy to jest to już perwersja i nieuczciwość wobec tych, których kasa jest na to łożona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.86.* 22.07.11, 01:24 Zaraz popuścisz lub już popuściłeś z zazdrości że Śląsk przeszedł dalej pokonując w dwumeczu lepszą/wyżej notowaną drużynę a twój klubik nic nie znaczy i przegrałby nawet z drużyną z okręgówki. Człowieku ta zazdrość cię zabiję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 01:44 derek - nie napinaj się, bo kluby z Albanii, Bułgarii czy Cypru rozniosą twój klub doszczętnie. Marzeniami, że dojdą do etapu kiedy będą mogli grać z klubami z Czech lub Danii, możesz nadal żyć Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:38 Gość portalu: gość tk napisał(a): > derek - nie napinaj się, bo kluby z Albanii, Bułgarii czy Cypru rozniosą twój k > lub doszczętnie. > Marzeniami, że dojdą do etapu kiedy będą mogli grać z klubami z Czech lub Danii > , możesz nadal żyć Powodzenia. Nie jestem kibicem Slaska, ale jak czytasm twoj wpis, to zastanawiam sie, gdzie stawiasz swoj klub i dlaczego tak bardzo srasz na niego, debilu.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 02:47 derek - bo uważam, że płaci się za wykonywaną pracę, a nie za podpis na liście, Za awans do III rundy eliminacji LE to w kraju 40 milionowym z piłką nożna jako sport narodowy, to jest to minimum przyzwoitości, a nie sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:54 Gość portalu: gość tk napisał(a): > derek - bo uważam, że płaci się za wykonywaną pracę, a nie za podpis na liście, > Za awans do III rundy eliminacji LE to w kraju 40 milionowym z piłką nożna jak > o sport narodowy, to jest to minimum przyzwoitości, a nie sukces. Zawsze placisz za kontrakt, ktory przewiduje wykonana prace, jak dorosniesz i zaczniesz zarabiac na siebie, to z pewnoscia zrozumiesz takie male niuasne. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 02:58 TAK. W kontrakcie masz premie za wyniki. A wyniki w sporcie powinny być podstawą, a nie suma od której pobierają prowizje różne ciemne indywidua. Piłkarze tylko zbierają resztki z tego stołu i olewają dlatego swoją pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:04 Gość portalu: gość tk napisał(a): > TAK. W kontrakcie masz premie za wyniki. A wyniki w sporcie powinny być podstaw > ą, a nie suma od której pobierają prowizje różne ciemne indywidua. Piłkarze tyl > ko zbierają resztki z tego stołu i olewają dlatego swoją pracę. A co dzisdiaj miales, jak nie dobry wynik. Wyrggali dwumecz z Dundee. U, strzelili 2 bramki na wyjezdzie, zagrali dobra pilke, kontrolowali wieksza czesc meczu. Co jeszcze wiecej przewidywalby twoj kontrakt smarkaczu. ? bua ha h ah ah a h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:15 ALE PRZEGRALI !!!! I to w II rundzie eliminacji LE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:26 Gość portalu: gość tk napisał(a): > ALE PRZEGRALI !!!! I to w II rundzie eliminacji LE Nie placz maly, przeciez awansowali!!! Man. U, Barcelona, Real, Arsenal, ktorego jestem stalym kibicem i na ktorego mecze chodze regularnie bo mieszkam na Higfhbury tez przegrywa. Jak to byl ten polski wierszyk? Nie placz, nie placz kocie bury, swoja kita otrzyj lzy.... Dorosnij, smarkaczu., :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:39 Nie chwal się bo się ...... Też bywam na meczach w Barcelonie, Rzymie, Londynie, Hamburgu itd Nie ucz mnie prowincjuszu, daleko Ci do mnie. To że jesteś na zapyziałej wyspie, nie nobilituje Cię do pouczania innych. Jeszcze musisz trochę się poduczyć i trochę przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:48 Ja jestem Londynczykiem (urodzilem sie tutaj, wychowalem, wyksztalcilem, tutaj mieszkam. Mam rozniwsz nieruchomosci w Canne, Florencji, Barcelonie i LE) ,a nie porwincjiuszem, na dodatek posiadam po rodzicach spora forutne, ktora obracam z sukcesem, a ty, kim ty jestes, bo przeciez nie pracujesz zawodowo. Gdybys pracowal zawodowo, to znalbys realia swiata ludzi doroslych i nie pisalbys tych wszystkich bzdur, ktore p[iszesz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 22.07.11, 12:01 Z tobą naprawdę jest źle. Nie dosyć, że każdemu ubliżasz w swych głupich paszkwilach, to jeszcze chwalisz się swoim bogactwem. Dla mnie jesteś zwykłym gównem, od którego tylko smród czuć dookoła. Siedź sobie w tym swoim Londynie i nie pajacuj, bo gó... wiesz o polskiej piłce, a na ludziach znasz się jak świnia na gwiazdach. Możesz sobie wypisywać co chcesz, mam to głęboko w dupie. Więcej już na twoje chamskie prowokacje odpowiadał nie będę i mam nadzieję, że inni też z takim psycholem dyskutować nie będą. Spadaj na bambus banany prostować. Odpowiedz Link Zgłoś
judicajuste Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! 23.07.11, 15:22 " tadek-wku...ony " : czytam te twoje prymitywne wpisy i nie wytrzymalem . Wszystko masz , tylko jednego ci brakuje : KLASY . Jednego jestem pewien , ze jesli odnosisz jakies sukcesy w biznesie , to tylko moge domyslac sie co to za " biznesy " . Jestes "brakujacym ogniwem w teorii Darwina " . Popelniane przez ciebie bledy , stawiaja cie na jej najnizszym szczeblu . Wszystkim ublizasz , lezysz na pieniadzach , masz mnostwo "nieruchomosci " - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:06 "Pociesz się, że po totalnej kompromitacji Jagielonii i porażki Śląska z tak niskiej rankingowo drużyną, będzie jeszcze gorzej." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:34 Chris- o ile wyżej? I to tylko za lata 2007/8. Śląsk - 3,183, Dundee 6,528, Liteks - 8,575, Apoel Nikozja (Cypr) 13,124, Makccabi Hajfa 21,400, BATE Borysów (Białoruś) - 23, 216 mam dalej cytować? Kogo chcesz jeszcze pokonać po takim meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:34 Gość portalu: gość tk napisał(a): > Chris - a wiesz dlaczego Śląsk gra pierwszy mecz u siebie w II rundzie eliminac > ji, kiedy prawdziwi piłkarze odpoczywają do września? Bo polska piłka to IV świ > at europejskiej piłki. Pociesz się, że po totalnej kompromitacji Jagielonii i p > orażki Śląska z tak niskiej rankingowo drużyną, będzie jeszcze gorzej. Dundee chociaz nie jest wielkim klubem, to jest rozpoznawalmny w Europie, a kto kiedy slyszal o Slasku w Szkocji (nie licz tego 30 lat temu), kto slyszal o Slasku w Anglii, Hiszpaniii, Holandii, Niemczech, Czechach, Rosji, Wegrzech, Kazachstanie, Mozambiku, Kuwejcie, Malcie... Zastanow sie nad soba, idioto. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 02:54 tadek-wku...ony w Europie? Masz rację że w Czechach, Węgrzech, Kazachstanie, Mozambiku, Kuwejcie, Malcie.to tak, ale to klub z prawie trzeciej setki. Potencjał Śląska przerasta go wielokrotnie (niestety tylko potencjał). Start na początku lipca wiele mówi o jego miejscu, jak i piłki szkockiej. Na zakończenie Twój cytat. Zastanow sie nad soba, idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:01 Gość portalu: gość tk napisał(a): > tadek-wku...ony w Europie? Masz rację że w Czechach, Węgrzech, Kazachstanie, M > ozambiku, Kuwejcie, Malcie.to tak, ale to klub z prawie trzeciej setki. Potencj > ał Śląska przerasta go wielokrotnie (niestety tylko potencjał). Start na począt > ku lipca wiele mówi o jego miejscu, jak i piłki szkockiej. > Na zakończenie Twój cytat. > Zastanow sie nad soba, idioto. Ja tylko chcialem ci uswiadomic, ze Slask nie jest zadna lepsza druzyna od Dundee, ktora chociaz slaba jest rozp[oznawalna w Europie i nawet na swiecie, Slask jest totalnym prowincjuszem, ktory zbudowal na tyle silna druzyne, zeby pokonac takie Dundee, ty natomiast masz za zle Slakowi, ze nie gral, jak Barccelona i nie wygral, jak Barcelona, dlatego kazalem ci sie zastanowic nad soba, idioto. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 03:14 Nie wiem czy Ty w ogóle rozumiesz na jaki temat zabierasz głos. Ja tylko podkreślam,że na tym etapie rozgrywek, i miejscu na jakim znajduje się Polska, każdy punkt jest na wagę złota. Kolejny rok, a tu Jaga odpada z kelnerami, Śląsk nawet nie remisuje na wyjeździe. To jest niedopuszczalne w kraju, w którym na piłkę łoży sie taką kasę. Zbyt wielu żeruje na tej kasie, a za mało idzie na zapłatę za wartościowe wyniki. Kupuje się mecze, aby móc zagrać w europejskich pucharach, po to aby odpaść w pierwszej rundzie. Widzisz tu logikę? Będę się cieszył jak Śląsk awansuje do rozgrywek grupowych, bo to jest jego poziom, ale teraz to był tylko jego obowiązek, aby uniknąć kary ujemnych puntów na starcie ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 03:44 Czlowieku, w tym kraju na cala pilka lozy sie mniej kasy, niz w Rosjii na szkolenie trampkarszy w kilku czolowych klubach, a jezeli masz pretensje o stracony puknt, to napisz petycje do slowackiego zweiazku pilkarskiego o ukaranie Kelemena za spowodowanie karnego i utrate drogocennego punktu dla POLSKIEJ PILKI, ktory stawia ta POLKSA PILKE w kolejce za kelnerami ze Szkocji, ktorzy loza na swoja pilke kilkakrotnie wiecej niz POLACY. :D Dorosnij smarku :D SLASK AWANSOWAL DO NASTEPNEJ RUNDY I SPRAWA PUNKTOW JEST JAK NAJBARDZIEJ OTWARTA!!! JEszcze 2 lata temu wszystkie polskie kluby odpadly w pierwszej rundzie, a dzisiaj, no pomysl, maly. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.P Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 00:13 Nie wiem jak ty wspominasz ten mecz Widzewa ale był fatalny. Szczęśliwie dla drużyny Smudy udało się przegrać 3:2. Ale jak mnie pamięć nie myli w tamtym meczu Widzew nie istniał. Dziś było inaczej = lepiej. Ale ... no właśnie lepiej do 20 metra przed bramką. Śląsk grał momentami pięknie piłką ale nie było z tego żadnych efektów. strzał Dudka i bramka po dośrodkowaniu z kornera to jednak dość przypadkowe sytuacje. Gra się jak przeciwnik pozwala a dzisiaj obie drużyny pozwalały na dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:26 Dundee pozwolilo na dwie bramki grajac u siebie. Slask na Oporowskiej nie pozwolil im nawet na jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 02:57 Gość portalu: K.P napisał(a): > Dziś było inaczej = lepiej. Ale ... > no właśnie lepiej do 20 metra przed bramką. Śląsk grał momentami pięknie piłką > ale nie było z tego żadnych efektów. Dwie brameczki z kapelusze nie wyszly, wiec, jak mozesz twierdzic, ze nic z tego nie bylo? Bramka Dudka byla konsekwencja tego, co Slask robil przez caly czas, bo chyba nie powiesz, ze 3 bbramki strzelone przez szkotow byly efektem ich wyrafinowanej i precyzyjnej gry? Mysl chlopie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek-wku...ony Re: Solorz!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.as13285.net 22.07.11, 01:44 maz-48 napisał: > W sporcie tak samo jak w życiu potrzebne jest szczęście, Śląsk awansował szczęś > liwie i kto wie, czy ręka Solorza (szczęśliwa do interesów) nie odegrała w tym > sukcesie jakiejś roli. Tego nikt wykluczyć nie może. > Czeka nas w następnym tygodniu starcie Polsko - Bułgarskie, Wisła będzie walczy > ć z Litexem, a Śląsk z Lokomotivem. Emocje będą ogromne, ale chciałbym, żeby ni > e tylko szczęście odgrywało główną rolę w tej rywalizacji. > Kiedyś Andrzej Strejlau powiedział, że "suma szczęścia w sporcie zawsze równa s > ię zero". Ma rację, bo życie pokazało nie raz, że w sportowej rywalizacji jeśli > masz raz szczęście, to innym razem go nie masz. Lepiej więc będzie, jeśli spor > towe umiejętności zdecydują, oby tylko polskie drużyny to udowodniły... Slask nie awansowal sz\czescliwie, bo Slas w pierwszym meczu pewnie wygral 1:0, a w rewaznu na wyjezdzie pomimo strasznych pomylek w obronie, ktora sprezentowala Szkotom 3 bramki kontrolowal calosc gry i strzelil 2 bramki na wage awansu i magoczna raczka Solorza nie miala z tym zupelnie nic wspolnego. Co do szczescia w sporcie, to calkowicie sie z toba zgadzam, tylko jak to sie ma do twoich slow, gdzie po wygranym meczu Wisle na Lotwie twierdziles, ze paniekni ogalyby Wisle, bo obraz na twoim telewizorze z kanalami HD byl brzydki...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.static.korbank.pl 21.07.11, 23:19 "Wrocław jak to Wrocław od zawsze poddaje się ostatni" - Kazik Staszewski!!! Dwie najpiękniejsze bramy meczu a może kolejki to Śląsk strzelił!!! Śląsk pokazał charakter i awansował!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość tk Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 21.07.11, 23:29 zed - Ty uważasz, to za sukces wraz z klubami z Albanii, Kazachstanu, Armenii i Macedonii ? Masz tupet. Ciekawe czy jak Tusk wg. płac z tych krajów policzy Ci od sierpnia twoją wypłatę, będziesz równie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knut hamsen Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: 178.73.49.* 22.07.11, 00:02 Czemu wszędzie wpie*dalasz się z polityką? Masz obsesję? To się leczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knut hamsen Re: Dundee United - Śląsk Wrocław IP: *.mikolow.multimetro.pl 22.07.11, 00:12 knut hamsen - a czym jest Śląsk Wrocław jak nie politycznym tworem? Mieszkasz na Księżycu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris To czym sa Rangersi czy Celtic? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:32 Oni sa tworem polityczno-religijnym. A Slask reprezentuje Wroclaw. No i jest duma regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris tk-a dlaczego nie zarobki z UK? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 22.07.11, 00:29 Albo Finlandii, Norwegii lub Islandii? Przedstawiciele tych panstw rowniez graja w obecnej fazie rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś