Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Facebook Wygraj Ligę

05.08.11, 18:38
    Witajcie, zachęcamy Was do przyłączenia się do facebook'a WL

Oto adres profilu: www.facebook.com/pages/WYGRAJ-LIG%C4%98/356499655139

Zachęcamy również do dzielenia się opinią na temat aktualnej wersji beta, wyrażania swoich frustracji (bez wulgaryzmów) i podsyłania sugestii, które pomogą nam jeszcze bardziej ulepszyć grę.
    Obserwuj wątek
      • akst1 Re: Facebook Wygraj Ligę 11.08.11, 22:55
        To jest właśnie to, czego ja szukałem, Prezesie t-clapek. "Frustracja" jest słowem, którym określa się nas, Panowie Prezesi. Dla tych, co siedzą po tej jaśniejszej stronie księżyca, po prostu jesteśmy chorymi psychicznie frustratami (można to sobie sprawdzić w słowniku języka polskiego). Rozumiecie teraz tę grę, Panowie, którą z nami prowadzą admini? Jeżeli ta nasza WL do jutra nie wypali, to jest to na 100% prawda. Koniec kropka.
      • fedorov21 Re: Facebook Wygraj Ligę 11.08.11, 23:08
        Ja nie miałbym żadnych pretensji do Wygraj ligę BETA po za tym ,że mam błędy w 2 teamach w naliczaniu wysokości budżetu klubów i już od dłuższego czasu niestety nie mogę się doprosić o naprawienie tych usterek w drużynach DREAM TEAM FC i ALL STARS TEAM .
        Jeśli to szanowna redakcja poprawi o co bardzo proszę to wówczas gra dla mnie jest OK :) .
        • akst1 Re: Facebook Wygraj Ligę 11.08.11, 23:20
          Prezesie fedorov21, czy postulaty chorych psychicznie mogą być przez nich poważnie traktowane?!
          • akst1 Re: Facebook Wygraj Ligę 11.08.11, 23:40
            Ale przepraszam , fedorov, bez urazy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka