Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Górnik - Lech

• Gość: tte Zawalili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 20:11
        ZAWALILI PUCHAY EUROPEJSKIE, ZAWALILI PUCHAR POLSKI, W LIDZE GRAJĄ W KRATKĘ. NIECH SAMI KUPIĄ SOBIE KARNETY, i wtedy mogą gwiazdorzyć!!!
      • Gość: kibic Górnik - Lech IP: *.7.199.109.static.rdi.pl 26.08.11, 20:14
        No to po wronkach! Górnik Zabrze !
      • mickey.mouse Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie grac 26.08.11, 20:14
        Macie w Zabrzu świetny sposób na drużyny przyjezdne - grę na targowisku.
        • Gość: zabol Re: Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie gr IP: *.cust.tele2.se 26.08.11, 21:36
          targowisko to masz w dupie
        • Gość: jess Re: Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 23:38
          ciulatej baletnicy przeszkadza rombek u spudnicy
        • Gość: Lopez Re: Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie gr IP: *.xdsl.centertel.pl 27.08.11, 00:08
          Przynajmniej nie musimy wymieniać trawy co 3 dni (i tracić przy tym kupę kasy).
          • Gość: lech Re: Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie gr IP: *.play-internet.pl 27.08.11, 01:01
            małe sprostowanie
            wy nie macie kasy
        • Gość: ggosci Re: Na takim "boisku" nikomu nie chciałoby sie gr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 12:09
          dokladdnie ! jak zobaczylem ten obiekt, gdzie lech bedzie gral to sie przerazilem !
      • markamiasto.pl Górnik - Lech 26.08.11, 20:44
        Szkoda...
      • Gość: kx Górnik - Lech IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.08.11, 20:59
        z igły widły, a z Lecha Barcelone. Lech kwalifikuje sie na 5, 6 miejsce.
        • Gość: wz Re: Górnik - Lech IP: 82.160.150.* 26.08.11, 23:28
          Ta z tą Barceloną to sobie jaja robili. Mimo wszystko nie skreślaj nas tak szybko, nie popełniaj mojego błędu gdy wczoraj skreślałem Twoją Legię :) , bo zapewne jesteś jej kibicem
      • Gość: ali Górnik - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 21:03
        dziadoki
      • Gość: Gość portalu Górnik - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 21:40
        Jak widze same wspaniałe wypowiedzi noi może 10% JEST OK RESZTA TO SAME DZIECIAKI I SPINACZE NA ONLINE, byłem na meczu i ciesze sie ze Górnik wygrał bo dalej twierdze ze Górnik gra lepiej niż Nawałka trenuje jak dla mnie jest już ponad sezon do wymiany, co do meczu Lech chyba podszedł za lekko do meczu imyślał ze wygra w cuglach a tu taka niespodzianka, Górnik zagrał Na swoje możliwości a Lech ma chyba mały kryzys tyle.
        Obiektywnie to Lech i Legia walczą o Mistrza, Górnik około 10-14 miejsca.
        • Gość: ;] Re: Górnik - Lech IP: 77.79.253.* 26.08.11, 23:03
          i Wisła Kraków
          • Gość: Agent Tomek ♠ Re: Górnik - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.11, 09:16
            Nie! Nie! Nie zrozumiałeś, Lech i Legia wlaczą o mistrza, a Wisła mistrza zdobędzie, jak zwykle.
        • Gość: wz Re: Górnik - Lech IP: 82.160.150.* 26.08.11, 23:04
          Świetny mecz Górnika, przykrył nasze gwiazdki wzorowo. Semir dziś grał pod siebie, zamiast podawać do Rudnevsa sam chciał kończyć akcje. W I połowie zabrakło walki, w II Lech zaczął grać ale było już za późno. Swoją drogą nie wiem jak musi grać Kiełb że nie dostaje szansy, przecież Wilk i Tonew to na dziś koszmar. Dobry debiut Brumy, jedyny plus dzisiaj

• Gość: W105N4 A idź Bakero! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.11, 04:25
        W momencie gdy Bakero odejdzie wszystko się zmieni.
        !!!
        Czy wy tego nie czaicie?
        niszczycie mojego LECHA!!!
        • Gość: TOMMEK21 Re: A idź Bakero! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.08.11, 11:53
          Kuchenkorza nie ma już kilka lat
          haha cieniasy
      • Gość: zabol Górnik - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 06:26
        taka druzyna jak lech to nawet na targowisku chyba powinna umiec grac no chyba ze juz wogole nie potrafia!!!!!!!!!!!!!!!!a zabole super!!!!!!!gwiazdy to nie wszystko trzeba grac dla kibicow a nie udawac ze jak sie zarabia bog wie jaka kase to biegac nie trzeba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka