lean1 21.05.04, 20:29 Czytam skład i relację z meczu i w Wiśle występuje jakiś Żórawski . Co to za jeden ?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bockxer Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 20:52 Goooooolll!!!!! 1:0 dla Wisły. Maciej Stolarczyk po dośrodkowaniu Żórawskiego uderzył piłkę kolanem z odległości 5 metrów. No masz i nawet asystę zarobił . A u mnie Żurawski jest w składzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
emilos11 Re: Nowy napastnik Wisły ?! 22.05.04, 14:03 85. min Wolański dostał drugążółtą kartkę i w konsekwencji czerwoną. (ale bykia jak na dyktandzie w 4 klasie) !!!!! 85. min Wolański dozdał tróką rzułdą kartdkę i w konsegwencii cierwoną. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 21:01 Po co ja Żurawskiego kupiłem ... Trzeba było Żórawskiego kupić ... Odpowiedz Link Zgłoś
vvvkonradm Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 21:04 może sobie żuraw punkty nabijać. co to za różnica jak prawie wszyscy (a w naszej lidze chyba wszyscy) mają go w drużynie. u mnie jest kapitanem, więc liczę na niego najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 21:11 Żórawski zniknął, już jest Żurawski. Za to powstał nowy klub!!!! "Rozpoczyna Wianisła" :DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vvvkonradm Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 21:25 gdzie wy to śledzicie bo na stronie łęcznej jest słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Nowy napastnik Wisły ?! 21.05.04, 21:40 Te 'kwiatki' są tutejsze, z ligi na żywo . Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Nowy napastnik Wisły ?! 22.05.04, 12:35 No, bieda! Ja też mam tylko Żurawskiego ;) A tu Henio jakiegoś innego sprowadził i chłopak asystę od razu zarobił;) Odpowiedz Link Zgłoś
shattaner Re: Nowy napastnik Wisły ?! 22.05.04, 13:00 W następnej kolejce to chyba pora by w ataku zagrał Rzórawski . Odpowiedz Link Zgłoś
millan12 Re: Nowy napastnik Wisły ?! 22.05.04, 14:04 a ja słysząłem że zagraja całkiem nowym składem.... Majtan, Paszczyński,Głos,Zdolarczyk,Kłowacki, Uczeń,Rzymkowiak,Kantor,Korafski, wyżej wspomniany Rzórawski..no i...Frankowska:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś