Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Transfery w Anwilu i Zepterze

IP: *.osemka.p.lodz.pl 21.05.01, 16:40
    Skonczyl sie final a zaczna spekulacje
    Ja mysle ze w Anwilu na 100 % powinien zostac Vladek Krstic, Romek Prawica,
    Genek Kisurin no i oczywicie Igor, zastanawiam sie nad Davorem ale raczej na 90
    % powinien zostac mimo wszystko.
    Na 100 % powinien odejsc Misza.
    Co wy na to ?
    A w Zepterze ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: mefju Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.osemka.p.lodz.pl 21.05.01, 22:20
        Aha i jeszcze Stefek Tot powinien zostac
      • Gość: saper Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.05.01, 23:14
        na wstępie powiem tak:
        1/ nie za bardzo wiem kto ma na ile kontrakt podpisany.
        2/ wyrażam tylko swoje widzimi się

teraz dopiero mogę zaczynać. na początek włocławek. prawica, szefowie anwilu
        zrobili by duże głupstwo pozawalając odejść takiemu koszykarzowi, podobnie:
        krstić (ciekawe czy będzie chciał zostać) oraz igor; niechby i jankes został i
        może jeszcze szcześniak (jacyś polacy grać tam muszą) a co do tomaszewskiego
        nie mam zdania. kisurin również nie powinien odchodzić. natomiast miladin:
        jeśli się go nie pozbędą ... (innej możliwości nie ma) czyżby jeszcze ktoś
        został??? edgar - powinni zatrudnić kogoś innego na jego miejsce - zanim się
        facet po kontuzji rozkręci puchar saporty sie w nowym sezonie skończy dla
        Anwilu? zaś marcelić??? jak sam do śląska nie odejdzie to mogli by mu działacze
        dać jeszcze jedną szansę...
        ;) ;) ;) ;) ;) ;)
        w ten sposób chyba nie za bardzo zmieniłem skład włocławian..

przejdźmy do śląska.
        zielony zostaje na bank. tak samo józek i ray. dżemik out, adomaitis także,
        sasha również, helmanis pewnie też. kościuk niechby został, bo w polskiej lidze
        się sprawdza. domino sie wie musi zostać, bajer & ten drugi junior gdzieś ich
        wypożyczyć bo chłopaki za bardzo się do ławki przyzwyczają, i zostaje mi
        jeszcze baletnica. jeśli się pozbywać to tylko na zachód za dużą kasę....
        • Gość: mefju Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.osemka.p.lodz.pl 22.05.01, 00:06
          A Urlep i Tot
          Moim zdaniem Tot zostanie
          • Gość: saper Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.05.01, 11:10
            tot na pewno ma zostać. a co do urlepa???? nie wiem.
        • Gość: Andy Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 12:42
          Anwil:
          - Krstić - jego odejście na pewno nie będzie stratą, nadawał się do gry tylko
          do poziomu finału LBL,
          - Szcześniak - trudno będzie znaleźć równie dobrze broniącą polską "jedynkę"
          (chyba, że zgodzi się Kościuk)
          - Prawica - dać mu odejść to duży błąd, zdecydowanie najlepszy w tym sezonie
          zawodnik WTK,
          - Griszczuk - bez niego WTK to nie będzie już to samo - życzę mu takiej formy
          do pięćdziesiątki,
          - Marcelic - jeśli przejdzie po sezonie do Śląska, sam pojadę na mecz do
          Włocławka, żeby pierd... go zbukiem (wielki blamaż w finale),
          - Sneps - jego zajebistej obrony najbardziej brakowało w meczach ze Śląskiem -
          nie sądzę, by przy nim Zielony rzucił tyle punktów w meczu nr 2,
          - Tomaszewski - człowiek od czarnej roboty, solidny, twardy, ale niestety nie
          gwiazda,
          - Jankowski - nadal jeden z najlepszych silnych skrzydłowych w Polsce, szkoda,
          że zamiast grą zajmuje się udzielaniem wywiadów,
          - Kisurin - w finale pokazał, że jednak warto na niego stawiać - na pewno warto
          zainwestować w jego kontrakt,
          - Mutavdzić - jak facet o takiej muskulaturze, grający "piątkę" może dać się
          przepychać Wójcikowi czy Adomaitisowi,

Śląsk:
          - Kościuk - pamiętam go z występów w Stargardzie - grał dużo, był pewny miejsca
          w pierwszej piątce i wyraźnie mu to pomagało,
          - Miglinieks - nie sądzę żeby udało mu się podpisać lukratywny kontrakt na
          zachód od Odry, jak na "jedynkę" to nie ta motoryka,
          - Avlijas - kto to jest i dlaczego w tak ważnym momencie złamał nos Józkowi -
          zgroza ;-)
          - Zieliński - chyba w końcu uda się na zasłużoną emeryturę do Francji, Włoch,
          Hiszpanii albo innego ciepłego kraju - czego mu z całego serca życzę,
          - Adomaitis - jego pozostanie badź odejście ściśle związane jest z losem Urlepa
          we Wrocku,
          - Wójcik - ktoś powiedział, że w PLK zawsze wygrywa zespół, w którego składzie
          gra - ciekawe jak w przyszłym roku ustalimy mistrza,
          - Jamison - LBL to chyba za niskie progi jak na jego czarne (bez obrazy) nogi -
          w przyszłym sezonie będzie mogli go obejrzeć co najwyżej w Wizji Sport,
          - McNaull - kilka lat temu cały Stargard po nim płakał - nie życzę tego samego
          kibicom z Wrocka,

- Urlep - obawiam się, że jak na warunki Euroligi może Schetynie nie
          wystarczyć, a zastąpi go być może ...
          - Tot - parafrazując tytuł płyty Kolaborantów "Znowu po stronie wygranych" -
          moim zdaniem największe moralne rozczarowanie minionego sezonu

P.s. Mam nadzieję, że oba kluby odpieprzą się od naszego, szczecińskiego
          Szymona Szewczyka - zwłaszcza Zepter. Pozdro.
          • Gość: saper Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 26.05.01, 20:43
            > - Wójcik - ktoś powiedział, że w PLK zawsze wygrywa zespół, w którego składzie
            > gra - ciekawe jak w przyszłym roku ustalimy mistrza,

mowa o byłym kołczu pruszkowa. on się chyba nazywał majk mackaloł

> P.s. Mam nadzieję, że oba kluby odpieprzą się od naszego, szczecińskiego
            > Szymona Szewczyka - zwłaszcza Zepter. Pozdro.

święte słowa. śląsk zniszczył łopatkę, bajer & zwolak się marnują i jeszcze
            kuźniarz - też słuch po nim zaginął. nie chcę żeby to samo zrobili z szewczykiem.
            gość jest spoko i tylko tego brakowało, żeby dołączył do wyżej wymienionych
            (klubu zmarnowanych talentów)

• Gość: ziutol Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: 195.205.73.* 22.05.01, 09:30
        w slasku : zostają : adam, zielony, ray, adomaitis, kosciuk, domino,
        odchodza: urlep, NIESTETY CHYBA JOZEK !!!!!!!!!!!!, sasza ,
        helamnis, jamison
        przyjda : prawica (hihi), o'bannon, frasunkiewicz, szewczyk, suski, krstic(hihi)

w awilu odejdzie : krstic i prawica , mutawdz, i chyba marcelic
        kogo kupi polatowski : tego nie wie nikt
        pozdro dla mefju
        zaproszenie na piwo we wroclawiu caly czas aktualne
        • Gość: robert Krytyki pana Schetyny słów kilka... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.01, 10:59
          Panie i Panowie!
          O Anvilu się nie wypowiem bo nie interesuje mnie.
          Śląsk:
          moim zdaniem powinien odejść PAN SCHETYNA. Albo przynajmniej zatrudnić choćby
          MNIE jako dyrektora marketingu. Jeżeli ktoś chodzi na mecze i widzi co się
          dzieje z najlepszym polskim zespołem to ręce opadają. Takiego dyletanctwa i
          braku jakiejkolwiek wiedzy dawno nie widziałem.
          To, że sprzedano bilety na miejsca, których nie ma, to nic ( przecież to jedyny
          mecz PLK przy pełnych trybunach więc trzeba zarobić). Nikt się nie zastanowił
          dlaczego tak jest!!
          To, że panowie gwiazdorzy koszykarze po meczu nie wyszli do kibiców, oczywiście
          nie jest problemem ( w przyszłym sezonie pan PREZES znowu będzie marudził na
          telewizję, że nie promuje koszykówki).
          To jaka jest oprawa meczów ( baloniki i wyjąca muzyka przy której nawet
          tancerki nie potrafią tańczyć) nie jest problemem ponieważ popisy naszych
          koszykarzy wystarczą za wszystko ( oczywiście pan PREZES powie, że to nie jego
          wina bo telewizja pokazuje siatkówkę). Proponuje obejrzeć relację i zastanowić
          się dlaczego tak jest.
          Transfery...
          uważam, że to będzie problem, ponieważ nie będzie pieniędzy. Ilu sponsorów
          wyłoży ciężką kasę aby usłyszeć, że siatkówka ma większą oglądalność ( w
          telewizji regionalnej!!!!). Moi drodzy to będzie prawdziwa Euroliga i z panami
          Urlepem i Miglinieksem będziemy tylko i wyłącznie mistrzami naszej podwórkowej
          koszykóweczki ( którą ja uwielbiam).

• Gość: mefju Re: do ziutola IP: *.osemka.p.lodz.pl 22.05.01, 16:26
            Senks za zaproszenie na browara, na razie nie pozwala mi czas bo studiuje ( 5
            rok ) i pracuje. Zapraszam do Włocławka rowniez, juz niedlugo wykoncza hale i
            wiecej kibicow z Wroclawia bedzie moglo przyjezdzac do nas na mecze, cieszy ze
            sa w Polsce jeszcze kibice z ktorymi mozna pogadac o sporcie a nie tylko
            wyzywac sie od "kurew" i okladac sztachetami ;)
            Za rok tez bedzie final Anwil:Zepter
      • Gość: Yeti Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.05.01, 18:40
        Jozek niestety odejdzie (wielka strata dla Zeptera) bedzie gral na zachodzie
        moze Treviso, Ziele jest za slaby nawet na polska lige ale zostanie bo
        jest "GWIAZDA", Ray odpada bo z roku na rok gra coraz gorzej (dziwie sie ze sa
        na niego chetni), Adomajtis zostanie przyda sie do koncepcji Urlepa choc i on
        nie blyszczal forma w tym sezonie, wroci Bigus ale wypozycza go dalej (wedlug
        dzialaczy powinien sie ogrywac- nie podzielam opini), Domin zostanie bo ma
        wazny kontrakt a poza tym wazny jest jego stoicki spokoj, Avli do domu choc go
        lubie to i tak przyjda lepsi, Helmanis rowniez out. Wojcik wielka niewiadoma,
        choc ma podpisany kontrakt, jezeli odejdzie to nie uswiadczymy jego obecnosci
        na krajowych podworkach. Choc uwielbiam Zeptera to w tym roku grali kiepsciutko
        a jedna porazka w mistrzostwach swiadczy tylko o tym jak slba jest nasza liga.
        Kto przyjdzie do Zeptera tego nikt nie wie pewne jest tylko to, ze ktos ze
        slawetnej ligi NBA. O Anvilu sie nie wypowidam bo nie ma o czym sa slabi i tyle
        godny uwagi jest tylko Prawica.
        • Gość: saper Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.05.01, 18:42
          cze. z którego pokoju nadajesz?
        • Gość: mefju Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: 212.191.78.* 23.05.01, 08:27
          hehe Yeti powiedzial ze Anwil jest slaby, ale dżołk buahahaa
          • Gość: Piolo Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 23.05.01, 11:04
            Yeti, chrzanisz okrutnie...
      • Gość: jjimmy Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.co.ae.katowice.pl 23.05.01, 12:47
        Anwil powinien sie wzmocnic,jesli chce za rok powalczyc z Zepterem o
        mistrza.Slyszalem,ze dzialacze z Wloclawka interesuja sie takimi gwiazdami
        polskiej kosztkowki jak:Wojciech Blonski (Bobry),Jacek Sowinski (AZS
        T.),Radoslaw Broda (Pogon).A z obcokrajowcow podobno W.Czeczuro (Malfarb) i
        Jeff Strrn.Powodzenia.
      • Gość: mefju Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.osemka.p.lodz.pl 24.05.01, 17:03
        Pierdzielisz jjimmy
        • Gość: mefju Re: Transfery w Anwilu i Zepterze IP: *.osemka.p.lodz.pl 27.05.01, 12:46
          Slyszalem ze Krstic na bank odchodzi i kupuja Savanovica
          Nie wiadomo czy przedluza kontrakt z Jankowskim i Tomaszewskim
          Prawica zostaje
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka