Gość: zibi IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 00:27 szumu dużo przed walką,a ring pokazał kto stoi w którym szeregu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.netpoint.pl 11.09.11, 00:29 Dziękujemy Tomek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 00:33 nie ważne, ze pan udawał boks! Ważne jest to, ze pan zarobił kupę forsy! Super, powodzenia~w wydawaniu kasy za wygłupy na ringu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk [...] IP: *.as13285.net 11.09.11, 00:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vu-uf Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k 11.09.11, 18:56 dzieki za to ze udajesz boksera i wielu sie na to nabiera! Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 00:31 nie [przejmuj się panie Adamku! Raz go pan trafiłeś przecież. Jak pan potrenujesz to - kto wie, może go trafisz ze dwa razy kiedyś? Ale to teraz nie istotne - już wkrótce, drodzy telewidzowie, wielka walka - Adamek vs Pudzianowski!!!! Transmisja będzie płatna - 50 zł + Vat, ale to będzie walka 21 wieku, prawdziwa sensacja!!! Płaćcie, płaćcie~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madiba Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.zone8.bethere.co.uk 11.09.11, 00:32 to, ze wygral kliczko, niespodzianka nie jest. ale rozmiar tego zwyciestwa jest szokujacy! doslownie zdemolowal adamka. gdyby kliczce obcieli jedna reke to tez raczej adamek nie mialby szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 00:43 adasiu nie przejmuj sie tymi obsrancami wyzej. jak urosniesz to mu jescze pokazesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajec Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 01:16 Parsknąłem piwem na monitor. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k 11.09.11, 01:42 ale w sumie to zyczliwą prawdę napisał Adamkowi. Jak tak z 10 kilo mięśni urośnie to będzie o czym rozmawiać ;) Tyson jest z 10 cm niższy od Adamka a czy ktokolwiek zaprzeczy, że jest dobrym bokserem? Zatem nie o wzrost tutaj chodzi a o masę mięśniową, której Adamek nie ma. Przy porównaniu z Kliczką wypadł mega blado. Niech przypakuje na siłowni to może jeszcze będą z niego ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaculski No i się polaczki rozkręcili... IP: *.zone7.bethere.co.uk 11.09.11, 00:44 Ciekaw jestem ilu z was weszłoby z Witalijem do ringu :/ Dla Tomasza szacunek...chciał być mistrzem w królewkiej i był o krok. Powodzenia Panie Tomaszu. Szkoda, że wy jesteście zapracowani bo przez to nie ma kto Kliczki pobić... Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: No i się polaczki rozkręcili... 11.09.11, 06:29 Gość portalu: jaculski napisał(a): > Ciekaw jestem ilu z was weszłoby z Witalijem do ringu :/ W życiu bym nie wyszedł- głupi nie jestem i wiem że zdrowie jest najważniejsze:) Dla Tomasza szacunek.. Za co? Za głupotę???? > .chciał być mistrzem w królewkiej i był o krok Jaki krok? Lata świetlne... . Powodzenia Panie Tomaszu. A to jak najbardziej. Powodzenia! Szkoda, że wy jesteście zapracowani bo przez to nie ma kto Kliczki pobić... Hehehe, posikaliby się po pierwszym ciosie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: listonosz Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 00:46 w czasie, gdy odbywało się to śmieszne ustawione widowisko pt. "inkasowanie kasy od ludzi nabitych w butelkę", z żenującym czekaniem kliczki, żeby nie znokautować za wcześnie tego małego pięściarza z kompletnie innej kategorii wagowej - adamka, na eurosporcie (w cenie abonamentu!) można było obejrzeć wielki, prawdziwy sport i genialny mecz federera z djokoviciem, który serb wygrał mimo dwóch meczboli federera. żałujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 00:56 ja oglądałem obijanie Adamka w RTL za darmo. Mimo, że zapraszano mnie do knajpy osiedlowej, a właściciel, majac nadzieję na ekstra zyski, rozdawał nawet darmowe kiełbaski. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa_222 Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 00:47 I tak oto zakończył się atak Tomasza Adamka z motyką na Słońce! Naszą polską szansą jest: ARTUR SZPILKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZK Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 01:18 Chyba szansą na udaną resocjalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
lia.13 Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k 11.09.11, 01:45 ;) lovely Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwiel Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.warszawa.vectranet.pl 11.09.11, 01:22 Nie lubię go (Szpiliki), ale masz rację (choc pewnie niedoczekamy). To była najgorsza walka Adamka, niestety. Dużo więcej pokazał z Grantem. Spalił się facet. Odpowiedz Link Zgłoś
hubertusj Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 00:48 Buractwo na forum jest o wiele gorsze, niż walka w wykonaniu Tomka. Popracujcie nad sobą przy okazji wsieszania na nim psów, popaprańcy z małymi w spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 00:50 Adamek dał z siebie wszystko. Wielki szacun dla niego. Niestety Kliczko okazał się lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleg Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 00:55 ========= KONKURS: Wytypuj wynik zespołu Mercedes w GP Włoch. Wszystko o F1 2011 na profilu F1Gra. www.facebook.com/notes/f1-gra/konkurs-wytypuj-wynik-zespo%C5%82u-mercedes-w-gp-w%C5%82och/235315609847542 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Pozdrawiam wojownika ze Śląska IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 00:57 Walczył, nie przewrócił się w I rundzie. Niech wraca do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.as13285.net 11.09.11, 00:58 Gość portalu: zibi napisał(a): > szumu dużo przed walką,a ring pokazał kto stoi w którym szeregu Tak wyglada zawodowy boks. Przed kazda prestizowa walka jest duzo szumu i pozniej ten silniejszy pokazuje slabszemu miejsce w szeregu, ale ty smark zasrany jestes i na dodatak bardzo jeszcze glupi, wiec skad mozesz o takich rzeczach wiedziec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k 11.09.11, 01:01 a sraj to, nasi itkarze wygrali z Niemcami na ME, a wy tu jakieś pierdoły p.t. lanie po mordzie Adamka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.254.91.99.manx.net 11.09.11, 02:31 że niby ty tłumoku jeden wiesz wszystko....eeeeeh.... Odpowiedz Link Zgłoś
szpak.nie Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 00:59 trzeba przyznać, że Adamkowi bardzo dobrze wychodziło unikanie walki przez 9 rund. Niestety w dziesiątej rundzie Kliczko postanowił już iść do domu no i stało się to co się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaza Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: 89.72.55.* 11.09.11, 01:00 Adamek... koleś z klasą. Tak to mu trzeba przyznać umie wygrywać ale jeśli przegrywa tą klasę zawsze widać. Mistrzem jeszce będzie, to kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k 11.09.11, 01:05 I tak całe szczęście, że Kliczce głupio było tego walecznego chłopca bić z całej siły – pół honorarium by poszło na lekarzy, w tym chirurgów plastycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.09.11, 01:05 Kliczka zlał Adamka jak burą sukę. Adamek wyglądał w ringu jak jakiś przedszkolak startujący do bicia licealisty. Nie miał absolutnie żadnych argumentów na wygranie tej walki. Powiem więcej, dzisiaj Adamek zaprezentował się o wiele gorzej niż Albert Sosnowski czy David Haye. Tamci przynajmniej mieli jakieś momenty, wyprowadzali mocne ciosy a Adamek tylko się cofał i udawał że walczy. Żał było na to patrzeć, Adamek zostanie teraz na zawsze zapamietany jako ten, który został straszliwie pobity przez Kliczkę. Nikt nie będzie pamiętał o jego pasach z innych wag, wszyscy zapamiętają tylko tą bezradność i lanie z dzisiejszej walki. Adios panie Adamek, nachapałeś się już wystarczająco kasy, a teraz zejdz ze sceny i zajmij się czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 01:08 możliwości jest wiele - "taniec z gwiazdami" n.p./ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk [...] IP: *.as13285.net 11.09.11, 01:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: zrob to samo IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 01:19 ale się nayebało, co? Chlało się od 19. A na koniec miała być super walka i Adamek Mistrz świata. A tu ch.j, znowu te pier.olone p wszystko zepsuło (no bo to przez PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk [...] IP: *.as13285.net 11.09.11, 01:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 01:12 Na początek chciałbym pogratulować frajerom, którzy dali się wydymać płacąc za tę beznadziejna galę po 4 dychy. Brawo, frajerzy! Jeśli chodzi o meritum, to napiszę krótko. Adamek nie pokazał nic, nie przyjechał do Polski z niczym, czym mógłby zaskoczyć, bądź pokazać, że chce zostać mistrzem świata. Jego porażka jest bezapelacyjna i bezdyskusyjna! Kliczko od samego początku, od pierwszych sekund bawił się z nim w kotka i myszkę i bardzo, ale to bardzo zadbał, by sponsorzy i reklamodawcy byli zadowoleni. Jak zapowiadał, tak zrobił. Powiedział przed walką, że da Adamkowi 9 rund i tak było. W 10 rundzie jego przewaga była tak duża, że sędzia nie miał wyjścia i musiał skończyć ten nierówny pojedynek. Nie chcę tutaj obwieszczać, że Adamek nie miał żadnych szans, bo miał, tylko do takiego pojedynku trzeba oprócz zwykłego 10-cio tygodniowego przygotowania włożyć coś więcej. Trzeba było się przygotować mentalnie i wymyślić coś, czego do tej pory się nie robiło. Nic takiego nie miało miejsca, dlatego Adamek poległ z kretesem i absolutnie nie zasłużył na ten zielony pas mistrza świata. Oglądałem ta walkę w RTL i nie wiem, co opowiadali polscy komentatorzy, ale cieszę się, że nie musiałem ich słuchać, bo pewnie co chwilę pieprzyli, że za chwilę Tomek ruszy, że za chwilę pokaże swój boks i załatwi Kliczkę na amen. Tymczasem walka ta od pierwszych sekund niczego takiego nie zapowiadała. Tak to odebrałem i myślę, że jest to zgodna opinia nie tylko moja, jako zwykłego kibica, ale też obiektywnych fachowców... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry adamek jest zarozumialym burakiem 11.09.11, 01:13 lekcja pokory dla tego aroganckiego maryjnego buca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pk Re: adamek jest zarozumialym burakiem IP: *.as13285.net 11.09.11, 01:20 wybitniemadry napisała: > lekcja pokory dla tego aroganckiego maryjnego buca Adamek jest zagorzalym PiSowcem, jak ty, glupia PiSowska cioto zalogowana, jako kobieta, wiec masz racje. :) bua ha a ha h ah a ha h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: adamek jest zarozumialym burakiem IP: *.internetia.net.pl 11.09.11, 01:26 zbyt często cię przecwelali, pk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan uk Re: adamek jest zarozumialym burakiem IP: *.as43234.net 11.09.11, 03:17 a Ty jesteś pedał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Adamek, mowilem ci ze rujnujesz swoja kariere IP: *.dsl.bell.ca 11.09.11, 01:22 Adamek, 1/ pisalem ci co najmniej 20 razy ze przechodzac do wagi ciezkiej rujnujesz swoja kariere a moze nawet zdrowie. 2/ pisalem ci po zwyciestwie nad Arreola ze jest to OSTATNI moment kiedy z wielkimi honorami mozesz powrocic do swojej naturalnej wagi i zostac legenda boksu. 3/ Pisalem ci ze nawet jesli w wadze ciezkiej zarobisz troche pieniedzy, to nie bedziesz ich mogl policzyc z powodu parkinsona. 4/ pisalem ci ze w wadze polciezkiej zarobisz wiecej pieniedzy bo tam twoje walki sa widowiskowe. W wadze ciezkiej jestes palantem uciekajacym po ringu. Kto chcialby ogladac takie walki? Ludzie ktorzy przychodza na gale bokserska chca ogladac walke, taka jak np. walki Szpilki, a nie slynne ucieczki po ringu. 5/ Pisalem ci ze kliczko studiowal i zrobil doktorat. Do walki podejdzie w sposob naukowy. Pierwsza zasada tego sposobu jest: "jest fizyczna niemozliwoscia aby cialo adamka balansowalo szybciej niz rece kliczki". 10 razy moze ci sie udac unik ale potem bedziesz zmeczony, i za 11 razem kliczko cie trafi. A gdy cie trafi, twoje oczy zaczna patrzec w dal, i twoj refleks, ostatnio bardzo slaby, bedzie jeszcze slabszy. Masz chlopie szczescie ze sedzia ringowy sie na twoim stanie poznal i przerwal walke bo inaczej trzaslbys sie jak mohammad ali. 6/ pisalem ci ze ta walka jest dla polskiego boksu niepotrzebna, ze skompromituje polski boks, tak samo jak walka goloty z lennoxem lewisem skompromitowala polski boks. Nie masz naturalnych warunkow do wagi ciezkiej wiec trzeba byc realista i walczyc w polciezkiej, i wiedziec kiedy zakonczyc. Od czasu do czasu mogles dla pieniedzy stoczyc walke z kims z wagi ciezkiej, ale to powinien byl byc dobrany przeciwnik a nie mistrz swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amon Re: Adamek, mowilem ci ze rujnujesz swoja kariere IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.11, 02:34 To się popisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: 178.219.117.* 11.09.11, 01:25 Jebane polskie buractwo, ja sie ciesze że Tomek doszedł tak daleko i mimo że go nie znam to sledzę jego KARIERE od dawna i wiem iż ostatniego słowa nie powiedział. To nie było starcie typu najeb żula pod sklepem albo najebanego goscia na dyskotece TYLKO mistarz swiata który się doskonale przygotował na starcie, ten który miał przewage nad wsystkim oprócz serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlad Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 01:28 Przegrał z Witalijem, nie Wladimirem, zero profesjonalizmu, pan autor się nie postarał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amon Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.11, 02:39 Wład też tam był. Prawie Im się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Nie chodzi o to,ze Adamek ma tylko 98kg(Tyson tez IP: 178.73.48.* 11.09.11, 01:37 tyle mial).Ale,ze te dodatkowe 8 kg,to sztuczne miesnie robione metoda kulturystow,czy ciezarowcow.To nie sa miesnie dynamiczne,do zadawania uderzen,a do pchania,podnoszenia,napinania. Zwrocono na to uwage na rosyjskim portalu bokserskim vringe.com. Adamek byl wolniejszy,bardziej ociezaly ,niz w poprzednich wakach. Nasi szkoleniowcy radzili Adamkowi by zrezygnowal z tego nowego ameryknskiego trenera,ktorym Adamek byl zauroczony. Jego metody przyniosa wiecej szkody niz pozytku. Latwo bylo zauwazyc,ze biceps Adamka byl grubszy niz Kliczki,a ciosy slabe,niecelne. Stracil refleks,za to popisywal sie muskulatura. Doswiadczenie Pudzianowskiego tylko to potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 01:40 Wcale nie był Pan gorszy Panie Tomku, taka prawda że Witalij to też wielka klasa, no i waga, ale nie o to chodzi, Pan się nie bał, i tyle. Szczekaczom życzę natomiast spotkania Pana Tomasza gdzieś na piwie, i powiedzenia tego mu prosto w oczy, myślę że nie ma w Polsce takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.205.51.174.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.11, 01:57 a co? radiomaryjec wali od razu w ryło za słowa prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.09.11, 04:30 tomasz "kasa"Adamek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.lodz Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.toya.net.pl 11.09.11, 07:17 "i powiedzenia tego mu prosto w oczy, myślę że nie ma w Polsce takiego." Jes. Ja mu to wygalnąłem ale psetlwałem jakos. Jutlo mam wisytę u dentysy. Odpowiedz Link Zgłoś