Gość: zolwik Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: 77.222.165.* 11.09.11, 01:45 Adamek to burak niech wraca owcw wypasać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka Nie było szans. Ale wielki szacunek dla Adamka. IP: *.fdk.abpl.pl 11.09.11, 01:54 Szacunek dla Adamka. To znakomity bokser. Ale to jednak nie jego kategoria wagowa. Sercem i umiejętnościami trudno nadrobić tą różnicę fizyczną... Mistrzowie Kliczko są nie do ruszenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skelp Real Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.11, 01:55 oby wyciągnął wnioski z dzisiejszej porażki, wierze że się łatwo nie podda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Za taka "walke" placic? IP: *.dclient.hispeed.ch 11.09.11, 02:02 Naiwnosc? Glupota? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_58_1 Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... 11.09.11, 02:15 To dziwne ,ale każdy przeciwnik Kliczków ,im dłużej patrzył im się w oczy ,tym gorszy był w ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xogo Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.76.244.87.jtglobal.com 11.09.11, 02:22 od 1 rundy nic nie zrobił , w 2 powinien byc na deskach, 3 ledwo ledwo ;)) , 4 niby wstał i macha łapmi , 5 oj chwiejemy sie , 6 nadzieja ozywa, 7 nadzieja jest matka glupich, 8, bede walczyl choc by niewiem co , 9 nic nie widze , 10 dość serce masz chlopie ale to nie ta waga, zycze ci mistrza z calego serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amon Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.11, 02:23 My tu bluzgu bluzgu, a Ziggy dwa razy był rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ori Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.chelmno.mm.pl 11.09.11, 02:24 Ja tylko chciałbym podziękować za uprzejmość telewizji RTL i podziękować polskim złodziejom za uprzejmość jaką dali polskim kibicom boksu inkasując za oglądanie walki 40zl. Mam nadzieje że plujecie sobie teraz w brodę że "pey per view" było idotycznym pomysłęm i nie zarobiliście tyle ile byście chcieli na biednych widzach. Żeby Niemcy mogli oglądać walkę za DARMO a ja Polak oglądający walkę obywającą się w Polsce z Polakiem miałbym za to płacić 40zł - to był cios poniżej pasa od organizatorów dla Kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak k IP: *.elpos.net 11.09.11, 06:31 to bylo 40 zl, ale (chyba) za cala gale bokserska, a rtl pokazal tylko ostatnia walke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don King Kompromitacja (adamka) 21 wieku IP: *.dsl.bell.ca 11.09.11, 02:30 to nie byla walka 21 wieku. To byla kompromitacja 21 wieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 02:39 Adamek bezapelacyjnie wygrał tę walkę! Więcej skakał i uderzał! Ten większy tylko chodził i machał rękami. Żądam od premiera Tuska aby zajął się tym skandalicznym werdyktem! To skandal i potwarz na arenie międzynarodowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliczko watpliwy Takiego Adamka zalatwiliby Wach i SZpilka IP: 178.73.48.* 11.09.11, 02:59 Wolnego,bez refleksu,bez ciosu.Kiedy Wach szybko ciezko znokautowal Mc Brida ,z ktorym Adamek meczyl sie 12 rund mozna bylo przypuszczac,ze ten nowy amerykanski trener wyprowadzi Adamka na manowce. Walczyl pod kazdym wzgledem gorzej ,niz w poprzednich walkach Odpowiedz Link Zgłoś
felucjan Panie Tomku, nie było źle. 11.09.11, 05:01 Cieszę się, że widziałem ta walkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Panie Tomku, nie było źle. IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 11.09.11, 05:34 A z czego sie cieszysz,ze widziales lanie na frajerze ktory nie nadaje sie do wagi najwyzszej? i do tego walczyl jak nowicjusz z profesjonalista?Polacy byli, sa,i zawsze beda chlopcami do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek to,ze jestes Polakiem i ciebie leja IP: *.elpos.net 11.09.11, 06:35 po glowie to widac i czuc, kolego:)) adamek to wciaz jeden z najlepszych bokserow swiata , tak samo jka man utd po porazce z barcelona (wyraznej) wciaz jest jednym z najlepszych klubow na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: Panie Tomku, nie było źle. IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.09.11, 06:50 Nie zgadzam się!, może sam jesteś "chłopcem do bicia" Adamek swoją pracą pokazał że może sie mierzyć z NR1, to nie znaczy że jest najlepszy może jest nr5 albo nr2, ale to nieznaczy że niepodja walki, 10 runda TKO, a nie 1:23 minuta walki deski i KO, zastanów się jakim byłeś "specjalistą od boksu" do 08-09-2011, a później oceniaj. Gdyby Adamek niebył oceniany na TOP 10 to by nikt go niedopuścił do walki z Kliczko, a miał taka szanse, spróbował i ma punkt odniesienia, i kto wie może za rok albo 4 lata WYWALCZY PAS (bo Tego sobie w Biedronce nie kupisz!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: zrob to samo IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 06:14 ale jestes naiwny, nawet jakby mogl go znokautowac w 1 rundzie to pomysl, czy zarobilo by rtl na reklamach w przerwach miedzy rundami? czy zaplacili by miliony wiedzac ze puszcza tylko jedna reklame??? to jasne jak slonce ze to musialo byc dogadane, i dlatego trwalo to tak dlugo pamietaj ze w tym sporcie chodzi o pieniadze! kliczko i jego ludzie robia to dla pieniadzy i nie moga sobie pozwolic aby walka skonczyla sie na 1 rundzie bo zarobili by duzo mniej! musi by widowiso, treba wycisnac z reklam ile sie da i ludzie kotrzy zaplacili za widowisko tez nie moga byc zawiedzeni jedna runda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DK Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.09.11, 06:30 Witam, walka O.K., ale na forum tylu bokserów co specjalistów od Katastrof lotniczych po Smoleńsku, rozbawiacie mnie:) Skoro jesteście tacy mądrzy to sami odbierzcie W.Kliczko pas czekam na Galę jeszcze w tym roku:] (jak to F.kiepski mówi "zatkało kakało") 10 rund a nie 1 minuta dobrze wróżą na przyszłość, jeszcze więcej pracy i może się uda (jest punkt odniesienia do Boksera NR1) Czy T.Adamkowi brakuje 50% czy tylko 10% umiejętności, aby wygrać to musi wypowiedzieć się Trener (może umiejętności są porównywalne, lecz warunki fizyczne Kliczko sprawiają, że trzeba mieć 120% umiejętności Kliczko aby "obejść zasięg ramion". Panie Tomku Wszystkiego Dobrego, "Niech Moc Gumisiojagód Będzie Z Tobą" Powodzenia. DK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba.lodz Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.toya.net.pl 11.09.11, 07:20 A ja mam watę w uszach, a ja mam watę w uszach... i mi jest ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojito Adamek nie miał najmniejszych szans IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.11, 07:36 Tylko idioci i wyprane kibolskie łyse łby mogły myśleć inaczej, a płacenie za to to już groteska. Adamek jak na prostego górala zbił o wiele więcej kasy niż całe pokolenia cieśli na Jackowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.jmdi.pl 11.09.11, 07:38 Jeszcze przez kilka lat bracia Kliczko będą niepokonani w wadze ciężkiej. Na świecie jest wielu dobrych pięściarzy wagi ciężkiej o gabarytach (wzrost i waga) zbliżonych do świetnych Ukrainców. "Jakoś" nie mogą przebić się do walki z Władimirem lub Witalijem Kliczkami - przegrywają walki rankingowe z lżejszymi ciężkimi - tymi, którzy niwelują różnicę warunków fizycznych szybkością i wyszkoleniem technicznym. Wczorajsza walka we Wrocławiu ponownie pokazała jednak, że Kliczko jest równie szybki jak Adamek i ma bajeczną technikę. Przy ogromnym zasięgu rąk nie pozwalał Adamkowi groźnie się trafic. W całej walce otrzymał nie więcej niż 10 ciosów w głowę. Przed Tomaszem Adamkiem obecnie ważna decyzja. Co ma robić dalej? Czy kontynuować walki w wadze ciężkiej, czy wycofać się z boksu zawodowego. Na zawodowym ringu zdobył już bardzo dużo: był mistrzem świata dwoch kategorii wagowych, zarobił wystarczająco dużo, by móc żyć na dobrym poziomie. Może warto, aby zaczął przekazywać swe umiejętności sportowe innym adeptom boksu zawodowego. Może powołać w Polsce szkółkę bokserską, podjąć pracę trenerską. Oczywiście, może powiedzieć: nic się nie stało i walczyć nadal. Potencjalnych przeciwników jest wielu. Myślę jednak, że szkoda jego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endryu Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.11, 07:41 nic sie niestalo ale polakowi niejest dane byc mistrzem w tej wadze super organizacja tylko polsat okazal sie zlodziejami ktorzy nabijaja kase na rodakach a TOMEK jeszcze na ciebie tez przyjdzie czas byc MISTRZEM PRZYNAJMNIEJ WALCZYLES JAK MOGLES A golota spier----l z ringu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Sądząc z podwójnego komentarza IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.11, 07:41 Rogalski był podwójnie rozczarowany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korad.ludwik02 Prawda była widoczna dla każdego już po 2. rundzie IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 07:50 Prawda była widoczna dla każdego już po 2. rundzie: bronią Tomka miała być szybkość, technika i zadziorność, prawda była taka, że to Kliczko był prędki, lepszy technicznie i zadziorny jak Adamek. Wystarczy powiedzieć, że górował na tyle szybkością, że Tomek w tych 10 rundach nie był w stanie wyprowadzić ani jednej kontry! No i nie palił się do walki w zwarciu, gdzie szanse trochę by się wyrównały, gdyż ciosy Dra Hammera utraciłyby nieco na sile. Ale już wchodząc na ring, widać było, że Tomek nie wierzy w siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy czempion Mial byc goralem a zostal walem IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.11, 07:51 I na co sie tak napinales Pyzdro, bo przeciez nie Janosiku- jeszcze narobie na tobie siku. Odpowiedz Link Zgłoś
kilokitu Po co tyle dzwonił do RM? 11.09.11, 08:18 Adamek wielokrotnie dzwonił do Radia Maryja i modlił się na antenie wraz ze słuchaczami. Twierdził, że to właśnie wiara w Boga pomoże mu pokonać Witalija Kliczkę w walce o tytuł mistrza świata wagi ciężkiej. Niestety teraz widzimy, że Ojciec Dyrektor niewiele może pomóc. Telefony do Torunia nie działają bo tam Boga nie ma. Działają tylko przekazy pieniężne, które zmieniają jego Imperium . Wkrótce będzie tam park rozrywki i to będzie główna działalność tego imperium! Odpowiedz Link Zgłoś
kilokitu Re: kilokitu idz sie leczyc baranie 11.09.11, 09:12 Dziękuję za "dobrą radę". Szkoda tylko, że Ciebie nie stać na bardziej inteligentniejszą odpowiedź. Moim zdaniem całkowitym idiotyzmem jest modlitwa aby Bóg pomógł Adamkowi sprać pysk Kliczki. Taka modlitwa świadczy o zerowej znajomości Boga! A Bóg jest miłością i nie będzie nikomu pomagał w robieniu innym krzywdy. Takich informacji powinni uczyć na lekcjach religii... niestety polska wiara skoncentrowana jest na baśniach, podaniach, ceremoniale, mamonie (pieniądze za msze) a nie na wierze. Polscy katolicy traktują Boga jako maszynkę do spełniania ich zachcianek. Dziwi mnie to bo Bóg złych zachcianek nie spełnia, a ludzie nadal się o nie modlą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szabla Adamek Kliczko. Adamek: Chciałem wygrać jak każ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 08:35 Trzeba bylo Adamek skupic sie na walce, a nie demonstrowac swoje przywiazanie do Radyja Maryja, bredzic o bogu i patriotyzmie. A baty dostales piekne az przyjemnie bylo patrzec i wlasciwie szkoda, ze sedzia przerwal wasza walke przed czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyndalski_bis ADAMEK był lepszy... 11.09.11, 08:56 Trochę przewrotnie ale to prawda - styl walki Kliczki określiłbym stylem pijanego mistrza spod remizy OSP ! ;-) Ale nie musi pięknie walczyć mając takie warunki fizyczne... Tak więc pod tym względem Adamek prezentował "prawdziwy boks" - co z tego, jeśli to za mało na Kliczkę! Wczoraj wyglądało to tak, jakby ktoś chciał się ścigać z bolidem F1 dysponując seicento... Kliczko zgodnie z przewidywaniami bawił się z Adamkiem i cały czas kontrolował przebieg walki. Adamkowi nawet jeden raz nie udało się trafić soczyście Kliczki. Gdyby nie układy z telewizją Kliczko wykończyłby Adamka już w 2-3 rundzie, ale on wie, że telewizja musi swoje zarobić i wyemitować wszystkie wykupione reklamy... Potem w 6 rundzie zarysowała się kolejna przewaga i Kliczko znowu odpuścił, żeby przypadkiem Adamek nie pękł. Tak jak to zwykle robi ostatnio (np. z Sosnowskim) finałowe trafienie zostawi sobie na 8-10 rundę. I tak się też stało wczoraj... Z Kliczko może wygrać na dziś tylko Kliczko (drugi...) - no może kiedyś Wach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: ADAMEK był lepszy... IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 11.09.11, 09:06 mecz do jednej bramki ale nie ma co się podniecać to było do przewidzenia,Adamek sam nie wierzył ze wygra liczył na cud a walczył tylko dla milionów które zagwarantowały spokojna emeryturę . Taki mały kogucik walczył o mistrza w wadzę olbrzymów i za to ze tam dotarł czapki z głów przed Panem Adamkiem Odpowiedz Link Zgłoś