Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

O kibicach Legii trochę prawdy

05.03.02, 08:37
    Znawca był na piątkowym meczu ligowym w Warszawie i jest szczerze zaniepokojony
    postawą kibiców Legii. Znawca informuje niedoinformowanych, że "najlepsi
    kibice w Polsce" gdy zaczęło im się robić zimno zmieszali po pierwszej połowie
    swoją drużynę z błotem. A podobno tak kochają tę swoją legię.
    Znawca uważa takie zachowanie za szczyt gówniarstwa. Jest to także przejaw
    złego wychowania, ale Znawca nigdy nie posądzał kibiców Legii o inne.

Legia to my krzyczą kibice legii. Dlaczego??? Dlaczego legią ma być banda
    chłopa która nie potrafi wykazać się cierpliwością przez 90 minut? Na mecze
    przychodzi raz na dwa tygodnie i nie daj Boże gdy poczuje się nie dość
    ukontentowana. Wtedy swoją legię się miesza z błotem. WSTYD!!!

Legia to już bardziej zawodnicy. Im przynajmniej zależy na jak najlepszej
    postawie bo od tego jaki zagrają mecz zależy sytuacja finansowa rodziny (w
    dłuższym okresie).

To tyle.
    Znawca pozdrawia Swoich fanów.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuchar Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.chello.pl 05.03.02, 09:05
        Kibice Legii to ogromnej większości bezrozumny pierdolony motłoch.
        • Gość: Mario29 Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: 157.25.192.* 05.03.02, 09:12
          Gość portalu: Kuchar napisał(a):

> Kibice Legii to ogromnej większości bezrozumny pierdolony motłoch.

Ktos kto tak pisze sam sie stawia na podobnej pozycji - a moze nawet gorszej...
          ciekawe komu ty kibicujesz ?? po takiej wypowiedzi ktos powie o twoim klubie -
          'ten to ma dopiero kibicow - gowniarzy co nawet argumentowac nie potrafia a
          tylko inwektywami rzucac' ... jak w dziubku ??

Geenralnie - kibice wiekszosci klubow w Polsce to w wiekszosci zwykli normalni
          ludzie ktorzy lubia pilke a ze mieszkaja w tym miescie to akurat kibicuje tej
          druzynie. Jezeli powiecie mi ze wiekszosc kibicow lubi rzucac plytami
          chodnikowymi w policjantow (a nie 3% z nich) zamisat oglada mecz to polecam
          poradnie zdrowia psychicznego ....
          • wasia trochę prawdy... 05.03.02, 09:19
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

Mario, znowu ci się z pracy nudzi? :-))))

pzdr, wasieńka
          • przystojny_bystry_skromny Mario29 to motłoch 05.03.02, 09:21
            polecam notkę:
            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
            dzial=0511&forum=SPORT&wid=1282875&aid=1282875&layout=2

Więc przestań pieprzyć człoweiku
            • Gość: Mario29 Re: Mario29 to motłoch IP: 157.25.192.* 05.03.02, 09:31
              I o czym ma niby swiadczyc tamten post ?? O tym ze ten kto ukradl ma oddac
              maskotke ? Czy ta maskotka bedzie Wisly czy Polonii czy LKS Granica Lubycza
              Krolewska to dobrze by bylo gdyby jej nie zabierac (tak jak dobrze by bylo nie
              deptac flagi USa - jak hokeistki Kanady czy tez flagi Rosji jak co poniekotre
              buce przed konsulatami). Czlowieku to nie ja powinienem przestac pieprzyc tylko
              ty sie obudzic ...
            • wasia Peoblemy w domu, przystojny??? 05.03.02, 09:33
              ... czy może głupota wrodzona?

wasia (oczywiście bez pzdr)

przystojny_bystry_skromny napisał(a):

> polecam notkę:
              > www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
              > dzial=0511&forum=SPORT&wid=1282875&aid=1282875&layout=2
              >
              > Więc przestań pieprzyć człoweiku

• Gość: pm Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:25
          kim ty jestes cieciu jeden? kolejnym pastuchem ktory ma kompleks stolicy?
          zwalniam cie z dalszych wypowiedzi.
      • maciekl Re: O kibicach Legii trochę prawdy 05.03.02, 09:56
        Też byłem na meczu,i "najlepsi kibice" nie dopingowali swojej drużyny kiedy potrzebowała
        zachęty.Raczej deprymowali zawodników.Dopiero po bramce Magiery zaczeli dopingować.Noa po
        golu Kucharskiego to siedzący obok mnie (narzekający całe 89 minut goście) wpadli w euforię i
        mamrotali o mistrzostwie.
        Po raz kolejny twierdzę że kibice Legii są tacy sami jak inni ale są przekonani o swojej wyjątkowości.
        • Gość: Mario29 Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: 157.25.192.* 05.03.02, 10:01
          maciekl napisał(a):
          > Po raz kolejny twierdzę że kibice Legii są tacy sami jak inni ale są przekonani
          > o swojej wyjątkowości.

A ja po raz kolejny powtorze - tak sie zwchowuja kibice wszedzie !!! W Warszawie,
          w Krakowie, w Pcimiu Dolnym czy w Madrycie .... Zebys ty widzial jak angielskie
          gazety obsmarowuja MU czy LFC a prym wioda 'zaniepokojeni kibice ... A oni
          notorycznie zdobywaja swoje 'srebra'...
          • znawca Re: O kibicach Legii trochę prawdy 05.03.02, 10:10
            Znawca wyprasza cię ze Swojego wątku.

WON
            • Gość: ed Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.zigzag.pl 05.03.02, 15:54
              znawca niech mnie cmoknie w pompe
              • Gość: Kuchar Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.chello.pl 05.03.02, 16:58
                Większość kibiców Legii pochodzi z Małkini, Grodziska Maz. i Czarnej
                Białostockiej. To biedni, skromni i ograniczeni chłopcy.
                • Gość: dexter Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 05.03.02, 17:07
                  A skąd Ty jesteś, panie miastowy, że tak wszystko wiesz? I przestań pieprzyć
                  głupoty, bo stadion Legii to ty najwyżej w telewizji mogłeś widzieć, jeśli
                  udało Ci się włączyć odbiornik.
                • Gość: Cynio Re: kuchar to polonista, czyli emeryt :)) IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 05.03.02, 17:15
                  ty za to jesteś chłopak z muranowa, no i oki, siedź tam i gnij w pizdu, po co
                  ty wlaściwie wchodzisz na te forum??? naprawdę nie rozumiem, idź popatrz na
                  konwiktorską, usiądź i zalej się łzami, no a po drodze złóż kwiatuszki pod
                  pomnikiem wywiezionych na wschód, kto wie może i polonię tam wywiozą??? :)))

• Gość: pm Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 23:33
                  ... and?
        • Gość: cwaniak Re: O kibicach Legii trochę prawdy IP: *.astercity.net / 10.134.129.* 07.03.02, 18:40
          maciekl napisał(a):

> Też byłem na meczu,i "najlepsi kibice" nie dopingowali swojej drużyny kiedy pot
          > rzebowała
          > zachęty.Raczej deprymowali zawodników.Dopiero po bramce Magiery zaczeli dopingo
          > wać.Noa po
          > golu Kucharskiego to siedzący obok mnie (narzekający całe 89 minut goście) wpad
          > li w euforię i
          > mamrotali o mistrzostwie.
          > Po raz kolejny twierdzę że kibice Legii są tacy sami jak inni ale są przekonani
          > o swojej wyjątkowości.
          Byłem człowieku na tym meczu i po stracie gola sektor A, tam gdzie siedziałem
          zaczoł bić brawa i zagrzewać chłopaków spiewając LEGIA.......

• Gość: dexter Re: do "znawcy" IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 05.03.02, 17:13
        Znawca napisał: "Znawca informuje niedoinformowanych, że "najlepsi
        kibice w Polsce" gdy zaczęło im się robić zimno zmieszali po pierwszej połowie
        swoją drużynę z błotem.(...) Legia to my krzyczą kibice legii. (...) Wtedy
        swoją legię się miesza z błotem. WSTYD!!!"

Człowieku, chyba byłeś na innym meczu, albo w przerwie sobie za dużo łyknąłeś.
        Po co kłamiesz??? Nikt nie mieszał Legii z błotem, nikt również nie śpiewał na
        tym meczu "Legia to my". I nie wypisuj tu głupot.

• Gość: Kuchar Do "dextera" i gnojka "Cynio". IP: *.chello.pl 05.03.02, 17:36
          Do "dextera" !
          Ponieważ nie jest Ci obca umiejętność kulturalnego formułowania myśli to ja ze
          swej strony odpowiem Ci w sposób uprzejmy.
          Otóż ja urodziłem się (28 lat temu) i wychowywałem się takim starym
          przedwojennym bloku na Śniegockiej. (Jak nie wiesz gdzie to jest to poszukaj na
          planie Warszawy. Dla ułatwienia dodam, że to pomiędzy Rozbrat a Czerniakowską.)
          Grałem w trampkarzach w Agykoli i chodziłem na mecze Legii (pierwszy
          raz "byłem" na meczu jak miałem trzy lata. Mój stary zamiast pójść ze mną do
          parku zabrał mnie na mecz. Nic z niego nie pamiętam. Ale mam zdjęcie z tego
          spotkania.) Przestałem jak skończyłem 17 lat ponieważ zmuszeni byliśmy do
          przeprowadzki do Krakowa. Ale już wtedy zaobserwowałem, że coraz mniej
          chłopaków z Warszawy (a nawet z Czerniakowa i Powiśla)kibicuje aktywnie, a
          coraz więcej motłochu przyjeżdza z tzw. linii otwockiej. Z moich kolesi na
          Żylecie mało który chodzi na mecze.
          Mieszkam i pracuję w Krakowie. Z "rozpaczy" chodzę na mecze Wisły (Craxa gra
          taką kaszanę, że głowa mała). Od paru kolesi z podwórka wiem, że coraz większy
          syf panuje na stadionie. Dawna żyleta opanowana jest przez pod- i poza
          warszawski motłoch. Lub przez palantów z tzw. wielkich anonimowych blokowisk.
          Pozdawiam

Do "Cynio"
          Ja brzydziłbym się położyć ci chuja na czole i wysrać ci się na ryj.
          Na więcej męska kurwo nie licz.
          • Gość: M Re: Do IP: *.chello.pl 06.03.02, 01:36
            Na Legię, oprócz motłochu (jak na każdy stadion w Polsce) przychodzą także (a
            może przede wszystkim) porządni ludzie (jak na każdy stadion w Polsce). A tak
            przy okazji to nie wypowiadałbym się na temat danego miejsca i ludzi tam
            przychodzących gdyby mnie tam nie było przez 11 lat.
          • Gość: kajo95 DO KUCHARA IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 08:06

> Do "dextera" !
            > Ponieważ nie jest Ci obca umiejętność kulturalnego formułowania myśli to ja ze
            > swej strony odpowiem Ci w sposób uprzejmy.
            > Otóż ja urodziłem się (28 lat temu) i wychowywałem się takim starym
            > przedwojennym bloku na Śniegockiej. (Jak nie wiesz gdzie to jest to poszukaj na
            >
            > planie Warszawy. Dla ułatwienia dodam, że to pomiędzy Rozbrat a Czerniakowską.)
            > Grałem w trampkarzach w Agykoli i chodziłem na mecze Legii (pierwszy
            > raz "byłem" na meczu jak miałem trzy lata. Mój stary zamiast pójść ze mną do
            > parku zabrał mnie na mecz. Nic z niego nie pamiętam. Ale mam zdjęcie z tego
            > spotkania.) Przestałem jak skończyłem 17 lat ponieważ zmuszeni byliśmy do
            > przeprowadzki do Krakowa. Ale już wtedy zaobserwowałem, że coraz mniej
            > chłopaków z Warszawy (a nawet z Czerniakowa i Powiśla)kibicuje aktywnie, a
            > coraz więcej motłochu przyjeżdza z tzw. linii otwockiej. Z moich kolesi na
            > Żylecie mało który chodzi na mecze.
            > Mieszkam i pracuję w Krakowie. Z "rozpaczy" chodzę na mecze Wisły (Craxa gra
            > taką kaszanę, że głowa mała). Od paru kolesi z podwórka wiem, że coraz większy
            > syf panuje na stadionie. Dawna żyleta opanowana jest przez pod- i poza
            > warszawski motłoch. Lub przez palantów z tzw. wielkich anonimowych blokowisk.
            > Pozdawiam
            >
            > Do "Cynio"
            > Ja brzydziłbym się położyć ci chuja na czole i wysrać ci się na ryj.
            > Na więcej męska kurwo nie licz.

gdzie tak ładnie nauczyli cię mówić? w królewskim i wielce kulturalnym mieście
            krakowie?!
            • znawca Re: DO KUCHARA 06.03.02, 08:25
              Gość portalu: kajo95 napisał(a):
              > gdzie tak ładnie nauczyli cię mówić? w królewskim i wielce kulturalnym mieście
              > krakowie?!

Znawca upomina że nie odpowiedziałeś na meritum, a czepiasz się tylko najsłabszej
              merytorycznie części postu. Nieładnie.

Karzę cię NAGANĄ ZNAWCY.
              • misza01 Re: DO Znawcy 06.03.02, 09:22
                czy Ty aby nie jesteś zakonspirowanym dziennikarzem należącym do
                ogólnokrajowego spisku przeciwko Jedynej Nieskalanej Drużynie i Jej Najlepszym
                Na Świecie Kibicom. Przecież:
                a) wszyscy wiedzą ,że Legia grała wspaniale, tylko dziennikarze napisali
                inaczej bo przecież mają kompleksy pastuchów ze wsi - więc jak kibice mogli
                gwizdać?
                b)kibice Legii sa najlepsi na świecie, i bylo ich 9 tys (komplet), tylko źli i
                nieuczciwi dziennikarze WSZYSTKICH mediów (tak te pastuchy z kompleksem
                stolicy) napisali,że raptem 6,5 tys.- dowód pierwszy
                c) Kibice Legii nigdy nie gwiżdżą na swoich pupili, nie mieszają z błotem
                prezesa swojego klubu, nie podpalają ukochanego stadionu swojej ukochanej
                drużyny, nie rzucają rac na boisko w czasie meczu pucharowego, nie robią zadym,
                a jeśli telewizja cos takiego pokazuje a dziennikarze opisuja to jest to prosty
                fotomontaż i kolejny dowód (dowód drugi)spisku i kompleksów kilku pastuchów

To wszystko jest jakąś horrendalna mistyfikacją mającą na celu zdyskredytowanie
                nieskalanego do tej pory wizerunku klubu ze stolicy w mediach. Ulegam przemocy
                ale stanowczo i ostro protestuję przeciw takim praktykom.
                "Nieprawda,że namioty przeciekały zwłaszcza,że prawie w ogóle nie padało"
                He, he.

• Gość: Markus Do Miszy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:39
                  W kwesti punktu b-komplet,to chyba jakiś 15tyś,a co do prasy,to nie wiem czy to
                  ich wina że zaniżają frekfencje czy może organizatorzy[może chodzi o podatki]
                  Śp,Jan Ciszwski i uwczesna prasa tak umieli,podgrzać publikę że stadiony,zawsze
                  były pełne,frekfencja była podawana w górę,a nie w dół jak teraz
                  • Gość: Radek R. Jestem kibicem Legii. IP: 157.25.130.* 06.03.02, 13:12
                    Byłem,jestem i będę kibicem Legii, ale tego pierdolonego motłochu (Ząbki,
                    Grodzisk Maz., Otwock) nie mogę znieść na naszym stadionie !
                    Poza tym posrańców z TB'95 (to w rzeczy samej konfidenci. Wszyscy z nich odbyli
                    służbę wojskową w policji, tzw. oddziały prewencji).
                    • Gość: Gela Re: Jestem kibicem Legii. IP: *.szydlowiec.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:11
                      uwielbiam Legię od wielu lat mimo że jestem kibicem Radomiaka, w
                      takim razie powiedzcie mi ile osób w (nie znam ostatnich danych szac
                      zaludnienia W-wy)
                      mieście chodzi na mecze jeżeli przy 9 tys gro stanowią przyjezdni,
                      to jakaś paranoja, czyżby za dużo dekoderów?

Pozdrawiam wszystkich
                      • Gość: kajo95 Re: Jestem kibicem Legii. IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:21
                        Gość portalu: Gela napisał(a):

> uwielbiam Legię od wielu lat mimo że jestem kibicem Radomiaka, w
                        > takim razie powiedzcie mi ile osób w (nie znam ostatnich danych szac
                        > zaludnienia W-wy)
                        > mieście chodzi na mecze jeżeli przy 9 tys gro stanowią przyjezdni,
                        > to jakaś paranoja, czyżby za dużo dekoderów?
                        >
                        > Pozdrawiam wszystkich

jakieś 500. w schalke na 60 tys. kibiców ok. 15 tys. stanowią przyjezdni spoza
                        zagłębia ruhry.

• Gość: Cynio Re: do kuchara, odpada IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.03.02, 16:19

>
            > >
            > Do "Cynio"
            > Ja brzydziłbym się położyć ci chuja na czole i wysrać ci się na ryj.
            > Na więcej męska kurwo nie licz.

Che,che,che rozbawiłeś mnie setnie. chyba faktycznie w takim kraku mogłeś znaleźć
            robotę, bo w wawie z takim sprawnym języczkiem, (jak ty go trenujesz, masz jakieś
            psie woreczki do lizania co wieczór????) nawet najgorszej roboty byś nie znalazł.
            Druga rzecz arcy ciekawa skąd ty masz kolesi i jakich? czy aby czasem oni nie
            szczekają i gołymi dupami nie latają? Myśle że jako wierny kibic wisełki pojawisz
            się za tydzień na meczyku, bedziesz mógł skonfrontować wyszczekane i wyszczane
            newsy od swoich kolesiów z rzeczywistością. Zapraszam cie serdecznie!!!!

PS. Żeby kłaść komuś chuja na czole trzeba go najpierw mieć.....
            • Gość: Kuchar Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.chello.pl 07.03.02, 16:55
              Moja mowa będzie krótka,
              Cynio to kurwa i prostytutka !
              • Gość: L.A Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:34
                ty kuchar o co ci kurwa chodzi czy ty nie masz innych
                zainteresowań niż pisanie tekstów o legii i jak jej nienawidzisz ????
                Wyjaśnij mi to bo nie mogę tego załapać skąd się to u ciebie bierze
                • Gość: Kuchar Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.chello.pl 07.03.02, 19:07
                  Gość portalu: L.A napisał(a):

> ty kuchar o co ci kurwa chodzi czy ty nie masz innych
                  > zainteresowań niż pisanie tekstów o legii i jak jej nienawidzisz ????
                  > Wyjaśnij mi to bo nie mogę tego załapać skąd się to u ciebie bierz
                  > e
                  Chuj ci do tego. Nie dziękuj. I nie płaszcz się. Po prostu spierdalaj.
                  • Gość: gazza Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: 213.195.132.* 07.03.02, 19:21
                    noooooooo misiu ,niezła ciocia z ciebie kuchar .kiedy ostatnio nabluzgałem
                    komus dosc soczyscie, nazwałes mnie bodajże podwarszawskim motłochem i
                    prymitywem.a co robisz teraz ??? argumentów brakuje czy nerwy padły??? coś mało
                    w tobie czerniakowskiej krwi.prawdopodobnie mi też pobluzgasz wiec składam ci
                    życzenia od chrzesnej maciory i żeby cie wsciekły byk w tą tłustą dupe
                    dymał . pozdr.
                  • Gość: L.A Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 21:15
                    Serdecznie dziękuję za wyważoną i niezwykle głęboką wypowiedź.
                    Potrafisz rzeczowo i konkretnie argumentować. Faktycznie różnisz się od
                    jak sam piszesz warszawskiego motłochu. Jednak ja jako przedstawiciel
                    tego warszawskiego motłochu cię pozdrawiam i życzę żeby ci się jakoś
                    życie ułożyło bo ja na razie kolego cienko...cienko!!.Oczywiście na
                    pewno odpiszesz,że położysz mi chuja na głowę i się zesrasz cz coś
                    takiego - bo już coś takiego komuś napisałeś, ale ja myślę, że mi go
                    jednak nie położysz bo go nie masz, a widząc kogoś z warszawskiego
                    motłochu po prostu byś kolego uciekł. A i jeszcze prośba nie pisz
                    już nic więcej dobrze????????????
                    • Gość: gazza Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:31
                      nie mam ochoty kłaść mego fiuta na twej głowie(pewnie masz łupierz).pisać bede
                      bo lubie ,a ty najwyżej nie musiszmnie czytac .nie lubie nikogo obrażać bez
                      uzasadnienia ale skoro sam skazałeś sie na motłoch to twoja sprawa .ja dalej
                      kibicuje legii ty pewnie dalej jej ubliżasz (pewnie lubisz )życie toczy sie
                      dalej.co do mojego penisa może kiedys go zobaczysz to sie przekonasz.
                      • Gość: L.A Re: Do Cynia z Grodziska Maz. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 22:24
                        Gazza kurwa sorry ja to pisałem jako odpowiedź do Kuchara śpieszyłem
                        się i wpisałem to jako odpowiedź do twojego tekstu jeszcze raz sorry..
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka