Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Pogon sie podlozy Legii?

IP: 217.98.233.* 05.03.02, 11:20
    Pogon nie ma kasy, na Mistrzostwo nie liczy a Legia walczy co najmniej o
    puchary i punktow potrzebuje jak ryba wody...
    Poza tym oba kluby laczy pewna zazylosc.
    Typuję jednobramkowa wygrana Legii.

Jak myslicie?
    Obserwuj wątek
      • sardo Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? 05.03.02, 11:25
        W jej stanie kadrowym i bez trzech podstawowych piłkarzy nie będzie musiała.
        Ale pożyjemy zobaczymy.
        Pozdr.
        • Gość: Endrju Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 192.168.3.* 07.03.02, 17:52
          Pewnie że się ,,polozy" ! Kazdy ma swoja cene...
      • Gość: Sz-n Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 213.77.101.* 05.03.02, 14:10
        nie musi sie podkladac a kazdy inny wynik niz zwyciestwo Legii bedzie sensacja
        kolejki
        • ant. Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? 05.03.02, 15:14
          Właśnie:))))))
        • Gość: Szaszko Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 217.98.233.* 05.03.02, 16:09
          Gość portalu: Sz-n napisał(a):

> nie musi sie podkladac a kazdy inny wynik niz zwyciestwo Legii bedzie sensacja
          > kolejki

Chyba przesadzasz z ta sensacja. Pogon jest u siebie zawsze grozna, a Legia taka
          znowu mocna nie jest.
          Nie chce tu szerzyc spiskowych teorii, ale cos mi mowi, zeby bardzo uwaznie
          przygladac sie poczynaniom obu druzyn i sedziego...
          • Gość: greg Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.03.02, 00:09
            taaa... zawsze groźna to ona jest, ale przypomnij mi kiedy z Legią ostatnio
            wygrała, Holmesie.
        • Gość: frank Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.zigzag.pl 05.03.02, 16:15
          Pogon-Legia 3:1
        • Gość: frank Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.zigzag.pl 05.03.02, 16:18
          Jakoś nie wierze w taką potęge cweli żeby wywalczyli remis.
          • Gość: Kuchar Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.chello.pl 05.03.02, 16:55
            ŚLEDŹ: CWELUCHA 2:1
            • Gość: Szaszko Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 217.98.233.* 06.03.02, 15:28
              Gość portalu: Kuchar napisał(a):
              > ŚLEDŹ: CWELUCHA 2:1

Gość portalu: frank napisał(a):
              > Jakoś nie wierze w taką potęge cweli żeby wywalczyli remis.

No i dwoma kretynskimi postami zepsuliscie fajny watek... Ja sam za Legia nie
              przepadam, ale jakies minimum kultury i wzajemnego szacunku obowiazuje. Chcecie
              poszczekac to zalozcie swoj watek, najlepiej od razu w oslej lawce!!!
      • Gość: Robert Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.internetia.pl 06.03.02, 15:33
        Nie musi,jest tak słaba że nawet chłopcy Okukisobie znia poradzą.
      • pc pewnie tak... 06.03.02, 15:36
        Chodzą słuchy że Legia się podłożyła w Valencii. Ale trochę za bardzo się
        wczuli ... ;-)

Pozdr.
        • przystojny_bystry_skromny Re: pewnie tak... 06.03.02, 15:40
          Ja słyszałem (z moich własnych-tajemniczych-pewnych źródeł) że Irlandia płn.
          podłożyła się Polsce a sume wyłożył Lubański by promować swoich kadrowiczów :)
          • Gość: kajo95 Re: pewnie tak... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:46
            przystojny_bystry_skromny napisał(a):

> Ja słyszałem (z moich własnych-tajemniczych-pewnych źródeł) że Irlandia płn.
            > podłożyła się Polsce a sume wyłożył Lubański by promować swoich kadrowiczów :)

a ja słyszałem, że tobie bombe pod auto podłożyli i teraz musimy cierpieć patrząc
            na to co wypisujesz...
            • przystojny_bystry_skromny Re: pewnie tak... 06.03.02, 16:03
              Mów za siebie. A najlepiej idź na stadion powyrywaj siedzonka :)
              • Gość: kajo95 Re: pewnie tak... IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 16:44
                przystojny_bystry_skromny napisał(a):

> Mów za siebie. A najlepiej idź na stadion powyrywaj siedzonka :)

zawsze mówię za siebie. wiele z fury chyba nie zostało co ?
                • Gość: Jaros Jak w przysłowiu ! IP: *.dialup.medianet.pl 06.03.02, 16:49
                  Kurwa kurwie łba nie urwie !
                  • Gość: komsomoł Re: Jak w przysłowiu ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 22:03
                    Twoja matka uczy cię takich przysłów? W takim razie wie co mówi!. Ma
                    doświadczenie dizewczyna.

Pytanie dnia czy Polonia podłoży sie Wiśle?
                    Obie drużyny nie lubią Legii, a Polonia bankrutuje. A więc...
                    Szaszko ciekway wątek to ty masz w spodniach, a kuchar i jakieś tam inne gówno
                    nic nie zepsuli bo już niczego się w tym wątku zepsuć nie dało!!!
                    Do BARANÓW od komsomoł
                    Zróbcie laski swoim matkom taka jest moja propozycja.
                    • Gość: Szaszko Re: Jak w przysłowiu ! IP: 217.98.233.* 06.03.02, 23:12
                      Brawo komsomol, brawo! Gratuluje inteligencji.
                      Piekne swiadectwo wystawiasz swojej ukochanej legii...
                      • Gość: komsomoł Re: Jak w przysłowiu ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 23:24
                        Jakos specjalnie się nie wsytdzę swojej wypowiedzi. Na tle twojego ( i całej
                        reszty ) bredzenia moja wypowiedź wznosi sie na poziomy, na które twój
                        prymitywny umysł nie jest w stanie wdrapać się nawet po 100 latch egzystencjii.
                        Natomiast ty bucu zamiast pisać pierdoły, następnym razem uruchom ten
                        instrument powyżej dupy ( chodzi o plecy oczywiście) i zastanów się czy twoje
                        wypociny to już patologia czy zwykłe ogranicznie umysłowe.
                        Moja rada nie pisz więcej!!! Bełkotać potrafisz. Ale pisać z sensem? Nie do
                        tego poziomu nie jesteś w stanie doszusować!!!! Praczka!!!
                        • Gość: Porter A moze nowy watek? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 00:32
                          Czy Wisla zaplaci Pogoni za walke z Legia do ostatniej kropli krwi?
                          Pogon o nic nie walczy, nie ma kasy, a Wisla w meczu z Ruchem pokazala, ze
                          przygotowana jest tak sobie, moze bac sie o wynik bezposrednich meczow z Legia,
                          zas kasy ma sporo. Wiec...
                          • Gość: Szaszko Re: A moze nowy watek? IP: 217.98.233.* 07.03.02, 01:17
                            Gość portalu: Porter napisał(a):

> Czy Wisla zaplaci Pogoni za walke z Legia do ostatniej kropli krwi?

Zaraz, z poprzednich postow kibicow warszawskich wynika, ze pogon jest tak slaba,
                            ze nic jej nie pomoze w walce z legia...
                            Za co ma wiec placic Wiselka? Paranoja.
                            • Gość: kajo95 Re: A moze nowy watek? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 08:05
                              Gość portalu: Szaszko napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                              >
                              > > Czy Wisla zaplaci Pogoni za walke z Legia do ostatniej kropli krwi?
                              >
                              > Zaraz, z poprzednich postow kibicow warszawskich wynika, ze pogon jest tak slab
                              > a,
                              > ze nic jej nie pomoze w walce z legia...
                              > Za co ma wiec placic Wiselka? Paranoja.

myslę, że wisełka powinna zpłacić za twoje leczenie debilu! po co rozpoczynasz
                              debilny wątek? przecież wiadomo jest, że każdy mecz legia kupuje. legii udało się
                              kupić amicę ( a dla niepoznaki obie drużyny udawały, że graja do końca) to i uda
                              się jej kupić pogoń. nie wiem jak będzie z wisłą. ale chyba też kupią...
                            • Gość: Porter Re: A moze nowy watek? IP: *.orion.pl 07.03.02, 09:33
                              Gość portalu: Szaszko napisał(a):

> Gość portalu: Porter napisał(a):
                              >
                              > > Czy Wisla zaplaci Pogoni za walke z Legia do ostatniej kropli krwi?
                              >
                              > Zaraz, z poprzednich postow kibicow warszawskich wynika, ze pogon jest tak slab
                              > a,
                              > ze nic jej nie pomoze w walce z legia...
                              > Za co ma wiec placic Wiselka? Paranoja.

To po jaka cholere zaczynasz watek, ze Pogon sie podlozy? Skoro jest taka slaba,
                              to nie ma znaczenia. A co do Twego pytania - to Wisla moze zaplacic za np
                              kontuzjowanie kilku zawodnikow Legii.
                        • Gość: Szaszko Re: Jak w przysłowiu ! IP: 217.98.233.* 07.03.02, 02:06
                          Komsomol, ty chyba na Nobla z literatury liczysz...
                          Ciezko bedzie ale staraj sie. Moze docenia geniusza?
                          • Gość: komsomoł Szaszka? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 22:16
                            Co prymitywie gryzie cię, żeś głupi jak puste wiadro. Nadajesz się li i jedynie
                            do sprzątania odchodów mojego ps. Chociaż może bardziej mnie rozbawisz jeśli
                            napiszesz o jakimś kolejnym ciekawym spisku? Nie, jednak nie wracaj do budy
                            pieksu i już nie szczekaj bo boli mnie głowa od twojego wycia.
                            Pociesz się Szasza ( czy jak cię tam w twoim chlewie zwą), że mimo swojej
                            głupoty paru ludzi ( jakże podobnych do ciebie) z tego forum na pewno cie
                            polubiło. A teraz przestań pisać bydlaku bo nie mam siły tego czytać.
                            • Gość: Szaszko Re: Szaszka? IP: 217.98.233.* 08.03.02, 18:27
                              Gość portalu: komsomoł napisał(a):

> Co prymitywie gryzie cię, żeś głupi jak puste wiadro. Nadajesz się li i jedynie
                              > do sprzątania odchodów mojego ps. Chociaż może bardziej mnie rozbawisz jeśli
                              > napiszesz o jakimś kolejnym ciekawym spisku? Nie, jednak nie wracaj do budy
                              > pieksu i już nie szczekaj bo boli mnie głowa od twojego wycia.
                              > Pociesz się Szasza ( czy jak cię tam w twoim chlewie zwą), że mimo swojej
                              > głupoty paru ludzi ( jakże podobnych do ciebie) z tego forum na pewno cie
                              > polubiło. A teraz przestań pisać bydlaku bo nie mam siły tego czytać.

To ty czytac umiesz? Ciekawe, sadzac po twoim poziomie umyslowym (czy raczej jego
                              braku) sadzielem ze ktos ci czytal te posty a ty doszczekiwales odpowiedzi.
                              A propos - co to jest "buda pieksu"? Moze nasz forumowy geniusz wymyslil jakis
                              nowy pierwiastek chemiczny?
                    • Gość: Adam Re: Jak w przysłowiu ! IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.02, 20:51
                      Gość portalu: komsomoł napisał(a):

> Twoja matka uczy cię takich przysłów? W takim razie wie co mówi!. Ma
                      > doświadczenie dizewczyna.
                      >
                      > Pytanie dnia czy Polonia podłoży sie Wiśle?
                      > Obie drużyny nie lubią Legii, a Polonia bankrutuje. A więc...
                      > Szaszko ciekway wątek to ty masz w spodniach, a kuchar i jakieś tam inne gówno
                      > nic nie zepsuli bo już niczego się w tym wątku zepsuć nie dało!!!
                      > Do BARANÓW od komsomoł
                      > Zróbcie laski swoim matkom taka jest moja propozycja.

A ty ruski potomku wyliz jaja swojej mamie
      • Gość: :) Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 18:58
        Ale głupoty piszecie. Choć jestem za Wisłą to nie wyobrażam sobie innego wyniku
        niż wygrana Legii. Skoro Pogoń nie potrafiła specjalnie zagrozić Legii jak
        walczyła o mistrza to dlaczego miałaby to zrobić teraz. A pierdol... typu
        kupili, sprzedali mecz jest na poziomie idiotów
      • Gość: komar Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 20:09
        nie podlozy sie pogon bedzie walczyc ale LEGIA pokaze swoja klase i wygra 3-1
        • Gość: ??? Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.lanl.gov 07.03.02, 21:51
          Gość portalu: komar napisał(a):

> nie podlozy sie pogon bedzie walczyc ale LEGIA pokaze
          swoja klase i wygra 3-1

Fajnie jak by ta klase pokazala z Valencja a nie z klubem
          ktory jest na wysprzedarzy (dodatkowo zaprzyjaznionym).
          • Gość: Jaros Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.chello.pl 08.03.02, 10:01
            Gra kurwa z kurwą, no to wszystko jest możliwe.
            • Gość: kajo95 Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:22
              Gość portalu: Jaros napisał(a):

> Gra kurwa z kurwą, no to wszystko jest możliwe.

a w co gra twoja matka z twoją babką?
              • Gość: Pafko Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.acn.waw.pl 08.03.02, 13:49
                Fajne dyskusje prowadzicie:->.Wydaje mi sie ,ze tego typu dyskusjami w tak
                poczytnym miejscu przyczyniacie się do tego ,że prestisz tej szarej ligi
                jeszcze bardziej spada.:(
      • Gość: youngzet Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 213.77.101.* 08.03.02, 14:54
        hihihihi co to za pytanie !!! Jestem fanem Pogoni od małego i zawsze będę jej
        kibicował , ale w istniejącej sytuacji nie wydaje mi się , aby zaistniała taka
        potrzeba. Z drugiej jednak strony każdy jest w stanie przewidzieć wynik a nawet
        gdyby Pogoń sie podłożyła i tak by to nic nie zmieniło . no może z wyjątkiem
        kasy , którą portowcy by dostali :)
        young zet.
        • Gość: Wronio Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: 62.89.85.* 08.03.02, 15:05
          A ja po prostu bym chciał, żeby był ciekawy meczyk! I co, może to oznacza, że
          jestem prymitywem utopistą albo lajkonikiem?
          • Gość: ??? Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.lanl.gov 08.03.02, 16:29
            Gość portalu: Wronio napisał(a):

> A ja po prostu bym chciał, żeby był ciekawy meczyk! I
            > co, może to oznacza, że
            > jestem prymitywem utopistą albo lajkonikiem?

Moze po prostu jeszcze nie wyroslales?

Czyzbys uczeszczal do spolecznego przedszkola -
            uwazaj to moze odbic sie w niepozytywny sposob
            na twoim doroslym zyciu!
            • Gość: Tequas Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? IP: *.elartnet.pl 08.03.02, 17:43
              Pogon przegra z Legia, ale nie bedzie to mialo zwiazku z nieczysta gra.
              Wystarczy spojrzec na sklad obrony Pogoni. Nie twierdze, ze legionisci graja
              dobra pilke, lecz trudno bedzie im przegrac ten mecz. Badz co badz graja z
              ostatnia druzyna w tabeli. Nie trzeba wszedzie doszukiwac sie oszustw.
              • kwieciu Re: Czy Pogon sie podlozy Legii? 08.03.02, 18:38
                Niech wygra lepszy.
      • Gość: kaboo/\\ JAK TERAZ LEGIA WYGRA TO BĘDZIE WIADOMO ŻE ZA KASĘ IP: *.he.net 08.03.02, 20:02
        Chyba każdy widzi że Pogoń przeważa dodatkowo w Legii stoi bramkarz-pierdoła z
        rezerwy. Gdyby mecz był czysty, Pogoń ruszyłaby do przodu i zmiotła
        legionistów, może 3:0, może 4:1, 4:2. Ale frontalny atak na tak
        niedoświadczonego bramkarza musiałby przynieść sukces.

Jeżeli natomiast wygra Legia to chyba każdy będzie już wiedział że za kasę. Ale
        przecież zawodnicy Pogoni nie dostali kilku ostatnich pensji, o premiach za
        zwycięstwo też już zapomnieli.

NIEDŁUGO DRUGA POŁOWA. ZOBACZYMY KTÓRY WARIANT SIĘ SPRAWDZI. JEŻELI WYGRA POGOŃ
        TO WYGRA TEŻ FAIR PLAY. Gdy wygra Legia, wygra też korupcja i zakichane
        interesy, tak typowe dla naszej ligi...

A gdy będzie remis? Nie, to niemożliwe. Remisu nie będzie.
        • Gość: Jaros Re: JAK TERAZ LEGIA WYGRA TO BĘDZIE WIADOMO ŻE ZA KASĘ IP: *.chello.pl 08.03.02, 20:10
          Kurwy grają z kurwami. Kogo to obchodzi ?
          TYLKO WIDZEW !
        • Gość: zenon77 Re: JAK TERAZ LEGIA WYGRA TO BĘDZIE WIADOMO ŻE ZA KASĘ IP: *.man.polbox.pl 08.03.02, 20:57
          Gość portalu: kaboo/\\ napisał(a):

> Chyba każdy widzi że Pogoń przeważa dodatkowo w Legii stoi bramkarz-pierdoła z
          > rezerwy. Gdyby mecz był czysty, Pogoń ruszyłaby do przodu i zmiotła
          > legionistów, może 3:0, może 4:1, 4:2. Ale frontalny atak na tak
          > niedoświadczonego bramkarza musiałby przynieść sukces.
          >
          > Jeżeli natomiast wygra Legia to chyba każdy będzie już wiedział że za kasę. Ale
          >
          > przecież zawodnicy Pogoni nie dostali kilku ostatnich pensji, o premiach za
          > zwycięstwo też już zapomnieli.
          >
          > NIEDŁUGO DRUGA POŁOWA. ZOBACZYMY KTÓRY WARIANT SIĘ SPRAWDZI. JEŻELI WYGRA POGOŃ
          >
          > TO WYGRA TEŻ FAIR PLAY. Gdy wygra Legia, wygra też korupcja i zakichane
          > interesy, tak typowe dla naszej ligi...
          >
          > A gdy będzie remis? Nie, to niemożliwe. Remisu nie będzie.

Panowie i Panie.
          Nie chcialbym byc posadzony o kibicowanie stolecznej Legii, ale 90% wypowiedzi w
          tym watku to typowe pierdoly frustratow. Atak frontalny rzadko jest skuteczny
          nawet w podworkowym boksie, a w pilce noznej to juz typowa recepta dla samobojcow.
          Nasza ekstraklasa podnieca juz naprawde niewielka grupe ludzi. Na stadiony
          przychodzi 2-3 tys. widzow, kodowana telewizja, ktora kupila prawa do transmisji
          tego "widowiska" nie zrobila najlepszego interesu na tym. Wiekszosc klubow I ligi
          to bankruci. Polska liga kojarzona jest glownie z chamstwem, cwaniactwem i
          rozrobami podchmielonych malolatow. W takiej sytuacji pozyskanie powaznego
          sponsora staje sie marzeniem scietej glowy. Wiec, do cholery, kto komu, z czego i
          za co mialby placic.
          • Gość: sk Re: JAK TERAZ LEGIA WYGRA TO BĘDZIE WIADOMO ŻE ZA KASĘ IP: *.kaliny.szn.pl 08.03.02, 21:50
            Jest remis !
            • Gość: ??? Re: JAK TERAZ LEGIA WYGRA TO BĘDZIE WIADOMO ŻE ZA KASĘ IP: *.lanl.gov 08.03.02, 22:03
              Gość portalu: sk napisał(a):

> Jest remis !

No to moze teraz kazdy kto wypowiadal sie powizej na
              temat przekupnosci w tym meczu powinien troche
              sie ukorzyc ... ?

A jak ktos nadal twierdzi ze mecz
              byl kupiony to niech tez powie kto komu zaplacil
              i skad na to wziela pieniadze biedna Pogon
              (czyzby pilkaze Pogoni wzieli pozyczki
              w Kredyt Banku i przekazali je Legionistom)?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka