Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE.

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 14:45
    I PO CO TO KOMU NA FORUM SPORTOWYM ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: lalka Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.02, 15:01
        Oj nie przesadzaj, kazdy sie chce odnalezc w jakims fanklubie.....:-)). Poza tym nie wybieralismy jeszcze miss i mistera. Ani najladniejszego psa na
        forum. Masz jakiegos psa? To szybko go zglos, ja Cie popre!!!!
        • Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:28
          ja mam psa. . wyzla (braque de francais) :-))))
          • wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:31
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> ja mam psa. . wyzla (braque de francais) :-))))

ponoć właściciele upodabniają się do swoich psów: ja na przykład kąsam jak mój
            ukochany skundlowany - ale inteligenty - wilczur, a co robi Mario?

pzdr, wasia :P
            • Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:43
              wasia napisał(a):

>ponoć właściciele upodabniają się do swoich psów: ja na przykład kąsam jak mój
              > ukochany skundlowany - ale inteligenty - wilczur, a co robi Mario?
              >
              > pzdr, wasia :P

Mario .. hmmm ... np wstaje o 5 rano .. i czasem uwielbia nocne spacery gdzie
              wyje do ksiezyca :-))
              • wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:45

> Mario .. hmmm ... np wstaje o 5 rano .. i czasem uwielbia nocne spacery gdzie
                > wyje do ksiezyca :-))

Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P

pzdr, wasieńka
                • Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:46
                  > Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P
                  >
                  > pzdr, wasieńka

czy sugerujesz ze w zwiazku z tym Ty jestes lepsza ode mnie ? :-)))
                  • wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:47

> > Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P
                    > >
                    > > pzdr, wasieńka
                    >
                    > czy sugerujesz ze w zwiazku z tym Ty jestes lepsza ode mnie ? :-)))

Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna
                    rzeczywistość :-)))

pzdr, wasieńka

• Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:49
                      w> Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna
                      > rzeczywistość :-)))
                      >

A co to ma do rzeczy kto co ma wiekszego i lepszego ? :-))))

A czy masz PSA lepszego to kwestia gustu :-))

Buzia :-)))
                      • wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:52

> w> Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna
                        > > rzeczywistość :-)))
                        > >
                        >
                        > A co to ma do rzeczy kto co ma wiekszego i lepszego ? :-))))

W sumie nic... nie jestem przecież facetem (chyba... :P), żeby się licytować kto
                        ma większego...

> Buzia :-)))

Już bez zarazków? Jeśli, tak, to też buziak :-)))

pzdr, wasieńka
                        • Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:56
                          wasia ... jak mozesz to chodz na

www.polchat.pl/chat/?room=veni%20vidi%20vici

• Gość: lalka Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.02, 16:53
        Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek wywinduje do niebotycznych rozmiarow!!!!!
        Trzymam kciuki!
        I jakby co-temat o psie byl MOJ.
        • Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:55
          Gość portalu: lalka napisał(a):

> Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek wywind
          > uje do niebotycznych rozmiarow!!!!!
          > Trzymam kciuki!
          > I jakby co-temat o psie byl MOJ.

Kurde waska. . co ona gada >?? czy my may sie ku sobie ? LFC nie moze miec sie ku
          Derby !!!! o nie :-))) chyba ze oddacie punkty waska :-))
          • wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:57

> Gość portalu: lalka napisał(a):
            >
            > > Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek w
            > ywind
            > > uje do niebotycznych rozmiarow!!!!!
            > > Trzymam kciuki!
            > > I jakby co-temat o psie byl MOJ.
            >
            >
            > Kurde waska. . co ona gada >?? czy my may sie ku sobie ? LFC nie moze miec s
            > ie ku
            > Derby !!!! o nie :-))) chyba ze oddacie punkty waska :-))

Jaka para??? Lalka wyraźnie bredzi... chyba się biedula przepracowuje... I
            oczywiście Mario i ja jesteśmy swoimi największymi wrogami. Żebyś ty słyszała, co
            on czasami o Liverpoolu wygaduje...

pzdr, wasia ;->

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka