Gość: Lipek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 14:45 I PO CO TO KOMU NA FORUM SPORTOWYM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.02, 15:01 Oj nie przesadzaj, kazdy sie chce odnalezc w jakims fanklubie.....:-)). Poza tym nie wybieralismy jeszcze miss i mistera. Ani najladniejszego psa na forum. Masz jakiegos psa? To szybko go zglos, ja Cie popre!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:28 ja mam psa. . wyzla (braque de francais) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:31 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > ja mam psa. . wyzla (braque de francais) :-)))) ponoć właściciele upodabniają się do swoich psów: ja na przykład kąsam jak mój ukochany skundlowany - ale inteligenty - wilczur, a co robi Mario? pzdr, wasia :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:43 wasia napisał(a): >ponoć właściciele upodabniają się do swoich psów: ja na przykład kąsam jak mój > ukochany skundlowany - ale inteligenty - wilczur, a co robi Mario? > > pzdr, wasia :P Mario .. hmmm ... np wstaje o 5 rano .. i czasem uwielbia nocne spacery gdzie wyje do ksiezyca :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:45 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Mario .. hmmm ... np wstaje o 5 rano .. i czasem uwielbia nocne spacery gdzie > wyje do ksiezyca :-)) Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P pzdr, wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:46 > Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P > > pzdr, wasieńka czy sugerujesz ze w zwiazku z tym Ty jestes lepsza ode mnie ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:47 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > > Czyli masz psa melancholika? To mój jest lepszy :-P > > > > pzdr, wasieńka > > czy sugerujesz ze w zwiazku z tym Ty jestes lepsza ode mnie ? :-))) Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna rzeczywistość :-))) pzdr, wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:49 w> Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna > rzeczywistość :-))) > A co to ma do rzeczy kto co ma wiekszego i lepszego ? :-)))) A czy masz PSA lepszego to kwestia gustu :-)) Buzia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:52 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > w> Mam większego i lepszego psa... i to wcale nie była sugestia, a brutalna > > rzeczywistość :-))) > > > > A co to ma do rzeczy kto co ma wiekszego i lepszego ? :-)))) W sumie nic... nie jestem przecież facetem (chyba... :P), żeby się licytować kto ma większego... > Buzia :-))) Już bez zarazków? Jeśli, tak, to też buziak :-))) pzdr, wasieńka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:56 wasia ... jak mozesz to chodz na www.polchat.pl/chat/?room=veni%20vidi%20vici Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.02, 16:53 Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek wywinduje do niebotycznych rozmiarow!!!!! Trzymam kciuki! I jakby co-temat o psie byl MOJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario29 Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. IP: 157.25.192.* 05.03.02, 16:55 Gość portalu: lalka napisał(a): > Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek wywind > uje do niebotycznych rozmiarow!!!!! > Trzymam kciuki! > I jakby co-temat o psie byl MOJ. Kurde waska. . co ona gada >?? czy my may sie ku sobie ? LFC nie moze miec sie ku Derby !!!! o nie :-))) chyba ze oddacie punkty waska :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: SKANDAL!!! CORAZ WIECEJ FANKLUBOW POWSTAJE. 05.03.02, 16:57 Gość portalu: Mario29 napisał(a): > Gość portalu: lalka napisał(a): > > > Ludzie!!!!Wystarczy jedna majaca sie ku sobie para, a od razu byle watek w > ywind > > uje do niebotycznych rozmiarow!!!!! > > Trzymam kciuki! > > I jakby co-temat o psie byl MOJ. > > > Kurde waska. . co ona gada >?? czy my may sie ku sobie ? LFC nie moze miec s > ie ku > Derby !!!! o nie :-))) chyba ze oddacie punkty waska :-)) Jaka para??? Lalka wyraźnie bredzi... chyba się biedula przepracowuje... I oczywiście Mario i ja jesteśmy swoimi największymi wrogami. Żebyś ty słyszała, co on czasami o Liverpoolu wygaduje... pzdr, wasia ;-> Odpowiedz Link Zgłoś