Gość: zlosliwy IP: *.stud.uni-goettingen.de 26.05.04, 00:11 rozumiem,ze Tomaj ma problem,bo juz od niego fajek w Niemczech kupowac nie chca...;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: humbak Ogłosić żałobę! IP: *.ghnet.pl 26.05.04, 00:56 No tragedia po prostu! I cóż ta nasza reprezentacja poczyni bez tego rewelacyjnego obrońcy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS Re: Ogłosić żałobę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 07:06 Nie będę teraz nikogo na siłę szukał, żeby zastąpił Hajtę. Chcę zobaczyć, jak w defensywie spisywał się będzie Mirosław Sznaucner. Dawno nie widziałem zawodnika Iraklisu. - Tu jak on go powołał??????? naz jakiej podstawie???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczypisk hahaaha, świetny komentarz, hahahaha IP: *.golebia.clarus.com.pl 26.05.04, 08:52 co zrobi? wygra! hahahaahahaaqhahahahaahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw101 Re: Kadra bez Hajty IP: *.brzesko.net.pl 26.05.04, 07:49 Trener powinien w końcu zrezygnować z pseudosportowców. Przecież mamy w Polsce wielu utalentowanych młodych graczy i najwyższy czas pokazać "sobiepankom", ż nie sa niezastapieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek z Klanu Re: Kadra bez Hajty IP: *.swissoft / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:34 Tomek po prostu chce sobie oglądnąć na żywo finał Ligi Mistrzów w Gelsenkirchen z kumplami z klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser dostawa papierosow IP: 158.75.29.* 26.05.04, 16:16 dobrze ze go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Kadra bez Hajty IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 26.05.04, 17:29 a moze by tak:atak:Jelen,Smolarek,pomoc:Kosowski,Zurawski (wysuniety),Rasiak,Mila,obrona:Bak,Glowacki,Klos,Kucharski,bramka:Dudek. zmiany na druga polowe:Dudek-Boruc,za Klosa,lub Baka-Wojciechowski,+Brozek za najslabiej spisujacego sie pomocnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zona Hajty Kadra bez Hajty IP: 67.71.130.* 27.05.04, 03:51 a ja bylam dzisiaj z tomkiem na finale ligi mistrzow a WY NIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś