Gość: Kamil; ) IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.10.11, 19:41 Do Boju Do Boju Do Boju WKS!!! 4:0 Śląsku; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocławianin GKS - Śląsk IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 12:51 Mimo tego liczymy na zwycięstwo trenerze , no może remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: GKS - Śląsk IP: *.echostar.pl 15.10.11, 15:25 ahahahaha Kiepsko to dzis poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: GKS - Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 15:32 No prawie było 4-0 :) tylko, że dla Bełchatowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obejrzysz tu GKS - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 13:07 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101106/SPORT_NOZNA/10071469 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: GKS - Śląsk IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 13:36 od kiedy to transmisja o o godz. 17 jest online, na żywo ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Ba Bu Re: GKS - Śląsk IP: *.244.71.150.smlw-legionowo.pl 15.10.11, 14:21 dodano: 6 listopada 2010, 14:09 Kolego, chyba coś pomieszałeś. Ten twój link jest z 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maycin GKS - Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 13:48 Co za stroje Śląska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Brawo Bełchatów! IP: *.icpnet.pl 15.10.11, 14:56 3 brami sypnąć Śląskowi! myślałem, że w tym roku będzie w końcu spadek (nie jestem zwolennikiem klubów grających za Państwowe pieniądze), ale po takim meczu widmo się oddala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kret GKS - Śląsk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.10.11, 13:57 Początek raczej mało udany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo hahahaha IP: *.icpnet.pl 15.10.11, 14:03 Slask na mistrza jasne hahahahahaha!!! Yeah!!!! W dupe juz 2:0 i to z kim?? Z Bełchatowem!!!! Hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K GKS - Śląsk IP: 212.180.165.* 15.10.11, 14:11 Tyle dobrze że Lenczyk zauważył swój błąd (rozbicie dobrze grającej pary stoperów), do tego przy bardzo defensywnym składzie dostali 2 bramki. Pietrasiak w środku jednak nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano GKS - Śląsk IP: *.dolsatbelchatow.pl 15.10.11, 14:51 Stronniczość sędziowania i komentowania - porażająca. Przy spalonym liczy się gdzie znajdują się stopy zawodnika a nie reszta ciała a komentatorzy canalu niby specjaliści uparcie co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: GKS - Śląsk IP: 82.160.150.* 15.10.11, 14:55 Nie masz racji, liczy się wszystko poza rękoma którymi nie można strzelać bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS tylko GKS - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:05 poprostu gks ma farta w tym sezonie oprucz tego meczu widać kto jest lepszy gks jest na 15 pozycji a wks na 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wz Re: GKS - Śląsk IP: 82.160.150.* 15.10.11, 15:22 Dzisiaj Bełchatów był wyraźnie lepszy. Śląsk w meczu z Polonią czy Lechem nie mógł narzekać na brak szczęścia, dzisiaj z kolei wszystko ułożyło się dobrze dla GKSu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojewoda Re: GKS - Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 15:33 Jestem kibicem WKS-u. Jak dla mnie to sromotna klęska, i to nie ze względu na 3 stracone bramki. Jak można tak dobrze grać przeciw Lechowi czy Polonii i odwalać taką padakę przeciw takim słabeuszom. GKS wcale nie grał dzisiaj dobrze, po prostu to Śląsk zagrał fatalnie. A Cetnarskiego to powinni oddać z powrotem do Bełchatowa i dopłacić jeszcze, bo nie wiem który zespół chciałby mieć takiego słabego piłkarza w kadrze. Bardzo słaby występ Mili, co miał piłkę to praktycznie pewna strata. Śląsk miał zero pomysłu na grę w ofensywie, prawie wszystko walili środkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja34 GKS - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 15:22 jak się ma same panienki w składzie typu mila , socha , madej , itp to o czym tu marzyć . zero walki i tyle żenada Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 GKS - Śląsk 15.10.11, 15:29 Śląsk grał na poziomie III ligi.Beznadziejnie.Jak przodownik Ekstraklasy może spasć na takie dno.Straciłem dużo zdrowia.Niech ich szlag! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Dwuletnie studium dla wuefistow IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.11, 15:41 ...z ktorego Lenczyk jest tak dumny jednak nie pomoglo w zdominowaniu ligi. Panie Lenczyk, n iech pan sprawdzi, czy trener Belchatowa ma mature, z czgo ja zdal i jakie dostal oceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz GKS - Śląsk IP: 87.207.145.* 15.10.11, 15:47 W jakim wielkim stylu? Bełchatów grał słabo , a Śląsk beznadziejnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max55 GKS - Śląsk IP: *.wroclaw.vectranet.pl 15.10.11, 16:07 jestem fanem Śląska i muszę pogratulować GKS-owi: wygranego meczu i dążenie do wytyczonego celu,co niestety nie mogę powiedzieć o piłkarzach Śląska.Irytuje mnie jednak interpretacja "spalonego" - był,ale z duchem sportu...,ale tylko 30 cm...,to więc był czy nie.Od ilu cm. zaczyna się spalony ?zostawmy duchy w spokoju,a zacznijmy patrzeć realnie.Sam zawodnik GKS-u przed kamerami powiedział " że Lechowi zaliczyli bramki ze spalonego to czemu nie im "-czyżby precedens ? Może zacznijmy grać bez spalonych będzie łatwiej sędziować i będzie weselej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daysleeper GKS - Śląsk IP: *.wroclaw.hypnet.pl 15.10.11, 16:28 No niestety.... Drużyna, która aspiruje do medalu i to nawet złotego nie ma prawa w jednym meczu wygrać z Polonią 4:0 a w następnej kolejce przegrać z przedostatnim zespołem w tabeli 0:3 i to w tak fatalnym stylu. Drużyna, która aspiruje do mistrzostwa i chciałaby grać w pucharach musi mieć charakter, który powinna pokazać przy stanie 2:0 - rzucić się do ataku, odrobić straty i wygrać ten mecz. To samo było w meczu z Widzewem, ale po meczach z Lechem i Polonią nabrałem nadziei, że jednak ta drużyna jakoś działa - teraz okazuje się, że nie, a te wygrane to nie zasługa dobrej gry Śląska - trochę szczęścia i błędy rywali, ot recepta na sukces w tej lidze... W tym meczu Śląsk nie pokazał ani charakteru, ani woli walki i potwierdził tylko jak bardzo nieprzewidywalna jet drużyną, co świadczy o braku profesjonalizmu - graczy, trenerów, działaczy i całego sztabu. Jeżeli Śląsk chce walczyć o najwyższe stawki to potrzebna jest GRUNTOWNA modernizacja tej drużyny i to na każdym szczeblu. Nawet, jeżeli jakimś cudem Śląsk zdobędzie mistrzostwo, to niewiele to będzie znaczyło w tej totalnie nieprzewidywalnej lidze, w której wygrywa drużyna, która akurat ma danego dnia więcej szczęścia. I to się tyczy zresztą każdego mistrza Polski (jak patrzyłem na grę Wisły w pucharach, to ciągle zadawałem sobie pytanie - "Boże, jak z taką grą, taka drużyna mogła zostać mistrzem Polski?"). Jestem kibicem Śląska i życzę mu jak najlepiej, chciałbym żeby grał dobrze i wygrywał - stąd moja krytyka. Zimny prysznic panowie, dużo ciężkiej pracy przed tą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwiara Re: GKS - Śląsk IP: *.internetunion.pl 15.10.11, 21:40 Skoro jesteś kibicem to powinieneś wiedzieć że piłka nożna jest nieprzewidywalna,gdyby już przed meczem mozna było dopisywać drużyną pkt,to podejrzewam nie chodziłbyś na stadion bo i po co,a nasi specjaliści od futbolu już po 9 kolejkach typują spadkowiczów,mistrzów i pucharowiczów..wróćcie pamięcią do zeszłego sezonu gdzie był Śląsk i np. Jagiellonia a jak na koniec wyglądała tabela....tak na koniec Real i Barcelona też przegrywają mecze a na papierze wygląda to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były kibol za to Bełchatów nie ma stadionu ;)) IP: *.e-wro.net.pl 15.10.11, 17:47 a WKS ma Zdecydowany przerost formy nad treścią. Śląsk powinien trafić z powrotem tam gdzie jego miejsce; 2 liga z tendencjami spadkowymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1977! Re: GKS - Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 17:53 3:0 a moglo skonczyc sie nawet 5. Teraz dopiero sie zacznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap kto jeszcze chce by Lenczyk był trenerem kadry:))) IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 19:32 Odpowiedz Link Zgłoś
everybody GKS - Śląsk 17.10.11, 13:59 jeden slaby mecz i juz chca slaska z ligi puszczac hahhaha :D psy szczekaja karawana jedzie dalej, pogadamy sobie z belchatowem na koniec sezonu bo moze byc smiesznie ze druzyna ktora wygrywa z mistrzem spada z ligi ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxer Re: GKS - Śląsk IP: *.dolsatbelchatow.pl 17.10.11, 18:34 Twoje niedoczekanie ! :) Bedziecie mieli 5 miejsce, a my 10. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś