Gość: igorra IP: 79.97.3.* 11.10.11, 20:29 oj, jaki fikuśny fason wdzianek naszych chłopców, niemal jak ludziki ze skoków narciarskich w które grało się dekadę temu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamerzysta Polska - Białoruś IP: *.net.autocom.pl 11.10.11, 20:32 super sędzia techniczny pokazuje mecz ze swojej kamery :), jak będa zmiany to obraz na chwilę zniknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuchar Polska - Białoruś IP: *.244.137.165.mielec137.tnp.pl 11.10.11, 20:32 Co to za kamera? Nie dość że gramy w Niemczech to jeszcze jakość obrazu żenująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Polska - Białoruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:39 Jaką kadre ja oglądam? Przed chwilą między parą naszych stoperów zabrakło ponoć komunikacji. Komentator zdziwił się tym bardzo, gdyż jak stwierdził obaj mówią przecież po francusku. Merde! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zMI Re: Polska - Białoruś IP: *.hvc.res.rr.com 11.10.11, 21:43 Niestety w miejsce Brozka, Mierzejewskiego i Wawrzyniaka nadal nikogo, bez sekatych kolkow miast nog, nie wynalezlismy. Przed Euro juz nie zdazymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten on Polska - Białoruś IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 20:40 tym razem nie da się oglądać z innego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerzysta Polska - Białoruś IP: *.net.autocom.pl 11.10.11, 20:42 szkoda że bramki są tak daleko od kamery bo goli nie będzie widać, nie wiecie czy ktoś kto siedzi wyżeju na stadionie nie nadaje streamingu do neta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh eh Polska - Białoruś IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 20:44 Panie Smuda! Nuda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzma Polska - Białoruś IP: *.hsd1.mi.comcast.net 11.10.11, 22:10 Jaki to musi byc slaby Komorowski, skoro Polska prowadzi 2:0, mecz towarzyski, 20 min do konca meczu i Smuda go nie wpusci. hahaha Tylko po co go powolywal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Po meczu wywiad IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 22:26 HAHAHA zagramy z Włochami i ze Związkiem Radzieckim, ja pierdziele w jakim świecie on żyje chyba faktycznie nie ma matury, oj Smuda jak wyjdziesz z grupy to ci to wybaczę!!!heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 niepilnowany Lewy w sytuacji jeden na jeden IP: *.bb.sky.com 11.10.11, 23:29 trafia w bramkarza.na szczęście rozkraczonego Odpowiedz Link Zgłoś