Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Białoruś

IP: 79.97.3.* 11.10.11, 20:29
    oj, jaki fikuśny fason wdzianek naszych chłopców, niemal jak ludziki ze skoków narciarskich w które grało się dekadę temu...
    Obserwuj wątek
      • Gość: kamerzysta Polska - Białoruś IP: *.net.autocom.pl 11.10.11, 20:32
        super sędzia techniczny pokazuje mecz ze swojej kamery :), jak będa zmiany to obraz na chwilę zniknie :)
      • Gość: Kuchar Polska - Białoruś IP: *.244.137.165.mielec137.tnp.pl 11.10.11, 20:32
        Co to za kamera? Nie dość że gramy w Niemczech to jeszcze jakość obrazu żenująca.
      • Gość: mike Polska - Białoruś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 20:39
        Jaką kadre ja oglądam? Przed chwilą między parą naszych stoperów zabrakło ponoć komunikacji. Komentator zdziwił się tym bardzo, gdyż jak stwierdził obaj mówią przecież po francusku. Merde!
        • Gość: zMI Re: Polska - Białoruś IP: *.hvc.res.rr.com 11.10.11, 21:43
          Niestety w miejsce Brozka, Mierzejewskiego i Wawrzyniaka nadal nikogo, bez sekatych kolkow miast nog, nie wynalezlismy. Przed Euro juz nie zdazymy.
      • Gość: ten on Polska - Białoruś IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 20:40
        tym razem nie da się oglądać z innego powodu...
      • Gość: kamerzysta Polska - Białoruś IP: *.net.autocom.pl 11.10.11, 20:42
        szkoda że bramki są tak daleko od kamery bo goli nie będzie widać, nie wiecie czy ktoś kto siedzi wyżeju na stadionie nie nadaje streamingu do neta?
      • Gość: eh eh Polska - Białoruś IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 20:44
        Panie Smuda! Nuda!
      • Gość: Dyzma Polska - Białoruś IP: *.hsd1.mi.comcast.net 11.10.11, 22:10
        Jaki to musi byc slaby Komorowski, skoro Polska prowadzi 2:0, mecz towarzyski, 20 min do konca meczu i Smuda go nie wpusci.
        hahaha
        Tylko po co go powolywal?
      • Gość: makary Po meczu wywiad IP: *.icpnet.pl 11.10.11, 22:26
        HAHAHA zagramy z Włochami i ze Związkiem Radzieckim, ja pierdziele w jakim świecie on żyje chyba faktycznie nie ma matury, oj Smuda jak wyjdziesz z grupy to ci to wybaczę!!!heheheh
      • Gość: cezar85 niepilnowany Lewy w sytuacji jeden na jeden IP: *.bb.sky.com 11.10.11, 23:29
        trafia w bramkarza.na szczęście rozkraczonego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka