Gość: widzewek IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 09:41 Radziu pozdrawiamy z widzewskiej Łodzi.Wiadomo że derby są nasze.Byłeś kozak na boisku,pamiętamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teo1908 Piłkarz, który grał z Michałem Probierzem w Wid... IP: 62.29.165.* 13.10.11, 10:00 Też mi zawodniczek. Ciepluch z gejowskim głosikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Piłkarz, który grał z Michałem Probierzem w W IP: *.kredytbank.pl 13.10.11, 11:08 Igorek S i Jasiu T- to za to są zawodnicy- wasi idole..... żal ściska, że udaje się wygrać raz na kilkanaście lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wawa Żeby zrozumieć trzeba być twardzielem, a nie cipą IP: 208.77.19.* 13.10.11, 11:32 Probierz to ambitny, twardy facet, a nie ci... jak Michalski, udająca komentatora, której komentarz zaczyna się i kończy na przytakiwaniu prowadzącemu studio dziennikarzowi. Michał wziął Jagę gdy miała ujemne punkty za korupcję, utrzymując ją w lidze. Następne wyzwanie to rozbity sportowo i psychicznie ŁKS. Ciebie leszczu to dziwi, bo ty do takich wyzywań nie jesteś stworzony. Skoro jedziesz po Probierzu, to dlaczego nie jedziesz po Smudzie, który po Widzewie objął znienawidzoną w Łodzi Legię? Jemu również wybaczasz? Szkopuł tym, że nikt twoim wybaczaniem nie zawraca sobie pałki, bo jesteś nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haze Re: Żeby zrozumieć trzeba być twardzielem, a nie IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 13:37 Marek- brawo chłopie. Jesteś z wawy ale widać,że masz jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawaciarz Re: Żeby zrozumieć trzeba być twardzielem, a nie IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 16:58 no no jak berety, "twardziel internetowy" wsrod Lksu to taki nowy kibic na mecz nie pojdzie bo strach za to w necie kozak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Żeby zrozumieć trzeba być twardzielem, a nie IP: 91.225.184.* 13.10.11, 19:05 Kur..a z ległej nigdy kur.e z kałesu łba nie urwie od lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Boiskowy kolega Probierza z Widzewa: - Nie rozu... IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 14:22 "GW - PROWIDZEWIAK", nowa nazwa gazetki? "Budujące" artykuły, a jakie "konsolidujące" środowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość57 Re: Piłkarz, który grał z Michałem Probierzem w W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 14:49 tylko te debilne wypowiedzi, wybaczam, nie wybaczam - kupa kretynów, to tylko sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Piłkarz, który grał z Michałem Probierzem w W IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 15:07 1. Panie Radku niech mnie pan tak nie rozśmiesza tym stadionem, rozumiem, że Widzew nie może go wybudować ze względu na finanse ale łks? Hahahahah przecież łks nie ma zamiaru niczego budować, łks to by szałasu nie wybudował, miasto musi wszystko robić za ten twór, w końcu im wszystko się należy, chyba za bardzo przywykli do pomocy jaką dostawali za komuny. 2. Po raz tysięczny można zauważyć migdalenie się kibiców łksu z warszawiakami heheh i niech ktoś mi tu jeszcze powie o "świętej wojnie" na linii łykysy - legła, widać jak bardzo was boli łódzki Widzew :) I ma boleć, w końcu legła przegrywa z nami na wszystkich frontach w całej Polsce a łks to już od paru lat przestał się liczyć, jesteście kwestią 2 - 3 pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycerze Wiosny Re: Piłkarz, który grał z Michałem Probierzem w W IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 18:25 taak, za to wy wszystko chcecie sami budować a później płaczecie że Łks-owi pomagają a wam nie ;P Klubem Łodzi Jest ŁkS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnick Błazen! 13.10.11, 16:47 Powyżej ktoś podał przykład Smudy(Widzew->Legia), a ja podam przykład Michalskiego, który Legię zamienił na Widzew. Rozumiem, że nie masz pan wstępu na piękny stadion Legii, ponieważ takich "zamian" nie powinno się wybaczać. Sorry facet, ale zrobiłeś z siebie błazna. Podchodząc tak do sprawy, mnóstwo trenerów nie miałoby roboty bo nie wypada trenować nielubianej konkurencji. Skorżę już dawno powinni zlinczować; najpierw Lech, potem Wisła, a teraz Legia, czyli trzy kluby które mają ze sobą tzw kosę. Człowieku, lepiej otwieraj ust bo co słowo, to kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHN Re: Błazen! IP: *.toya.net.pl 13.10.11, 19:03 Ciemna maso! Przecież to nie chodzi to że on trenuje ŁKS. Chodzi o to że jak grał czy był trenerem Widzewa to powiedział że jest jego kibicem, natomiast jak zaczął trenować ŁKS, to powiedział że kibicuje wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
rozbojnick Re: Błazen! 14.10.11, 00:35 A czy każdy kibic Widzewa jest kretynem, tzn fanatykiem chorobliwie nienawidzącym ŁKS? Nie! Znam wielu Widzewiaków, którzy gratulowali eŁKSiakom awansu do ekstraklasy. Ciemna masa, to właśnie ta grupa "kibiców" do których chcesz zaliczyć Probierza. Banda zawistnych, zniewieściałych frustratów, którzy bardziej żyją tym, co się dzieje u rywala zza miedzy niż we własnym klubie. Idź pod UM w proteście przeciw budowie stadionu miejskiego, jednocześnie skomląc, żeby miasto jak najwięcej dołożyło na widzewski. To jest kibicowanie? To jest jakaś choroba psychiczna! Weźcie, uszyjcie biało-czerwono-białe kukiełki i zacznijcie wbijać w nie szpileczki. Nikt nie mówi, że kibice Widzewa i ŁKS-u powinni lizać sobie tyłki. Można się nie lubić, ale w normalny sposób. Probierz jest fanem, a nie psychofanem Widzewa; tym się różni od wspomnianej przez ciebie ciemnej, widzewskiej masy. P.S. Skrzydlewski powiedział też, że kibice Widzewa zamiast protestować przeciwko działaniom mającym pomóc ŁKS powinni spytać właściciela swojego klubu - Sylwestra Cacka - dlaczego mimo wcześniejszych deklaracji nie buduje nowego stadionu. Powiedział też kibicom Widzewa, że przez wiele lat klub ten otrzymywał z miasta znacznie większą pomoc niż ŁKS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW=PSY 3:0 Boiskowy kolega Probierza z Widzewa: - Nie rozu... IP: *.gdynia.mm.pl 15.10.11, 11:49 Probierz !!! co ?? TY ZDRAJCO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś