Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Brak slow...

27.05.04, 23:22
    sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2096873.html
    Ja nie wiem, jak mozna taka bzdure napisac. Temat walkowany od nie wiem kiedy,
    a ci taka rzecz pisza. No porazka.
    Obserwuj wątek
      • otreb Re: Brak slow... 27.05.04, 23:46
        O, widze, ze sami podlinkowali terminarz, z ktorego jak wol wynika, ze losowanie
        III r. jest przed meczami II r. ;) A na lamach tej samej gazety narzeka sie na
        wtorny analfabetyzm ;)
      • Gość: mmm Re: Brak slow... IP: *.cs.ucr.edu 27.05.04, 23:49
        Na rozstawienie nie ma szans, ale jest szansa, ze ktoras z druzyn zaczynajace od drugiej rundy (AC Sparta Praga; oni maja wspolczynnik 54!, gdzie my jestesmy?; Club Brugge, Rosenborg BK) odpadna w drugiej rundzie a ich miejsce zajmie jakas slabsza druzyna. Tylko, ze to tez zalezy od losowania.

Nawiasem mowiac, najnizej rozstawione Dynamo Kijów (o ile bedzie na jednym z dwoch pierwszych miejsc w lidze) ma 41 pktow w rankingu. Cale lata swietlne przed Wisla o innych polskich druzynach nie wspominajac.
        • otreb Re: Brak slow... 28.05.04, 00:03
          W tym problem, ze nie. Chocby druzyna rozstawiona w II r. odpadla, jej rywal
          "przejmuje" ranking. Zreszta, losowanie III r. jest przed meczami II r., wiec
          jak niby mialo by to wygladac?
          • Gość: mmm Re: Brak slow... IP: *.cs.ucr.edu 28.05.04, 00:31
            A co bedzie jak wylosujemy Sparte Praga, ktora odpadnie w drugiej rundzie?
            • otreb Re: Brak slow... 28.05.04, 00:35
              Gość portalu: mmm napisał(a):

> A co bedzie jak wylosujemy Sparte Praga, ktora odpadnie w drugiej rundzie?

Gramy z tym, z kim odpadnie. Mamy szczescie :)
              • Gość: mmm Re: Brak slow... IP: *.cs.ucr.edu 28.05.04, 02:10
                No wlasnie o to mi chodzilo wczesniej :)
                • otreb Re: Brak slow... 28.05.04, 10:36
                  Gość portalu: mmm napisał(a):

> No wlasnie o to mi chodzilo wczesniej :)

Przeczytalem jeszcze raz i faktycznie :) Pozno bylo ;))

Ale co ciekawe, tego samego dnia ten sam autor popelnil taki oto artykul, ktory
                  prawidlowo przedstawia sytuacje. Podejrzewam, ze jeden z tych tekstow napisal
                  kolega i pan Bialonski nie wiedzial, co w nim jest ;)

miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,2097467.html
                  Pzdr
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka