Gość: Łodzianin IP: *.4web.pl 25.10.11, 11:33 Jedno miasto, jeden klub, tylko ŁKS Łódź! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teo buahaha IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.11, 12:07 W pierwszym meczu też kibiców było co niemiara, tyle tylko że połowa weszła za darmo... Co to za bicie rekordu? W ten sposób to każdy dupek może gromadzić widownię. Problem polega na tym, by ci kibice chcieli za to zapłacić, a to się nie udaje w tym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe rozumiem, ze byłeś i wszedłeś za darmo :)? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 19:59 poziomem ledwo sięgasz baranków z gw..żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: buahaha IP: *.toya.net.pl 27.10.11, 19:19 To wiedz cymbale, że frekwencje określa się pod kątem ilości sprzedanych wejściówek, chyba, że Twój tata po zakończeniu szkoły (pewnie podstawowej) otrzymał super pracę liczenia osób na imprezach sportowych skoro masz takie wyborne informacje. Obyś talent odziedziczył po nim, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Oni zabiorą tylko kochanków... IP: *.ip.netia.com.pl 25.10.11, 12:09 i będą się miziać na trybunach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankrut TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 12:17 ciekawe kto zapłaci za wynajem Atlas Areny by ci nieudacznicy z kaliskiego mogli za darmo bić wydumany rekord frekwencji? nawet za darmo jak będą wpuszczali na widownię to ciekawe kto ich tam będzie chciał oglądać jak dostają manto od Sląska Wrocław? taniej im wyjdzie walkower Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... IP: 195.234.8.* 25.10.11, 12:18 ŁKS będzie koszykarskim klubem(o żydowskich korzeniach), a Widzew piłkarskim bo wszystko do tego zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
strain TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... 25.10.11, 12:34 Już w najbliższą sobotę koszykarski ŁKS będzie chciał ustanowić rekord frekwencji w halowych sportach w Polsce. Żeby tak się stało, mecz ze Śląskiem Wrocław musi przyciągnąć do Atlas Areny przynajmniej 10 016 kibiców. Zdania te są źle sformułowane, bo była już większa frekwencja na halowych sportach w Polsca jak np. na meczach FIVB World League czy CEV Champions League w Łodzi. Prawdopodobnie chodzi o rekord w rozgrywkach ligowych. Wtedy to sformułowanie byłoby prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... IP: *.146.174.48.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.10.11, 18:46 A ja napewno będę i rodzinę zabiorę. Pozdrawiam wszytkich kibiców koszykówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urodzony Łodzianin Re: TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabie IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 22:51 A ja jako lodzianin nigdy nie pojde na zaden mecz z udzialem LKSu,bo ten klub nie interesuje mnie i nie wiaza mnie z nim zadne emocje.Nawolywania dziennikarzy zwiazanych z tym klubem mam gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS Re: TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabie IP: *.pai.net.pl 28.10.11, 00:57 To zabieraj się na swój czerwony podmiejski kurnik, parówek nie potrzebujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekord TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.10.11, 23:00 Przyjdę bo chcę być częścią historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiki TBL. ŁKS chce pobić rekord frekwencji! "Zabierz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 04:32 Jak będę u ciotki w Łodzi, to zajrzę. Mam nadzieję, że bilety będzie można kupić przed halą! Odpowiedz Link Zgłoś