forumowicz_pospolity 26.10.11, 22:08 brawo Karolcia! brawo pan Piotrek! :DD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teaforme Gorylica 27.10.11, 00:58 Ta baba zwana w swiatku tenisa, tenisowa gorylica, albo chlopo-baba, powinna juz dawno wyslac sie na emeryture, owszem widuje sie i 90 letnie tenisistki, ale.....litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Trzeba być chamem aby obrażać innych. 27.10.11, 11:17 To nie ona je tak nazywa, to tenisistki tak ja nazywaja....wsrod kobietek to normalne, i okazuje sie, ze wsrod top tenisistek nie jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Gorylica 27.10.11, 08:23 Baran może mieć na obroży "teaforme", ale to go nie czyni ekspertem ani od tenisa, ani od gorylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red.barbados Re: Gorylica IP: *.klodzko.hypnet.pl 27.10.11, 09:04 Jaka "gorylica", jaka "stara". Dziewczyna jest wysoka, ale to chyba atut ;-), pod warunkiem, że zainteresowany facet nie jest karzełkiem :-), a emerytura w wieku 24 lat to zdecydowanie przesada... Ja jej życzę jak najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Gorylica 27.10.11, 10:19 Wysoka? nie sadze, zeby to bylo przyczyna zawania ja gorylica, poniewaz nie jest az tak wysoka; To raczej szeroka sylwetka, meskie umiesnienie, poruszanie sie i stekanie na courtcie jak samica goryla jest powodem krazacej wsrod tenisistek tej nazwy! Ona juz nigdy nic nie wygra, stad ta rada o emeryturze....kilka lat wymowek ze cos tam ja boli i po stekaniach i sapaniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 27.10.11, 12:29 Lol Może gustujesz w lolitkach, a wtedy rzeczywiście nie ma dyskusji. No, ale spróbujmy: "Nie jest aż tak wysoka" - 188 cm, to chyba jednak sporo? Przy tym poniżej 60 kg wagi. "Szeroka sylwetka, męskie umięśnienie" - Toś pojechał po bandzie. Ma umięsnione ramiona, ale jakie ma mieć zawodowa tenisistka? W dodatku zachowuje kobiecą sylwetkę. Porównaj ją z niedźwiedziowatą Kvitową, albo dresiarą Zwonarjową. Albo z chłopobabskimi siostrami Williams. "Stękanie na korcie" - nie ona jedna krzyczy, za to jest waleczna. Wolę jej krzyki i wolę walki niż jakieś fochy. "kilka lat wymówek" - na razie ciągle jest numerem 2 na świecie, z niczego się to nie bierze. "Nigdy nic nie wygra" - może się założymy? Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Gorylica 27.10.11, 13:01 W rzeczywistosci nie jest wyzsza niz 185 cm, prawdopodobnie nawet nizsza, nie wiem kto dodaje jej te centymetry, i tak! ten wzrost nie nie kwalifikuje jej jako wysokiej, a jedynie nieco wiecej jak przecietna. 60kg? to chyba wazyla 10 lat temu, teraz same jej szerokie kosci nie waza duzo mniej, ponad 70kg a raczej blizej 75kg jest bardziej dzis prawidlowa jej waga. Czy Ty albo ja lubimy czy nie lubimy, jej stekania malo jest to istotne, wazniejsze ze nie znosza tego tenisistki muszace z nia grac. Nie wygra?, mialem na mysli waznego turnamentu, a nie pojedynczych meczy. Przyjmuje zaklad! Aguirre!, poczekamy i zobaczymy. Osobiscie przewiduje odejscie jej na emeryture z powodu kontuzji jako wymowki okolo 2013, ale moze to nastapic mawet w 2012! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 27.10.11, 17:49 Teraz się będziesz o 3 cm licytować. A ja mam niby 198, a w zależności od pory dnia i roku czasem 193, czasem 195. No, mniejsza z tym. To ile musi mieć dziewczyna wzrostu, żebyś uznał ją za wysoką? 75 kg? He he. To już by brzuch musiała mieć spasiony chyba. Widziałem ją przedwczoraj - nie ma. Przy jej wzroście i to by nie była jakaś nadwaga (aha, sorry, zapomniałem, że według Ciebie nie jest wysoka), ale wyglądałaby nieco inaczej. To że grające z nią tenistki przegrywając rozładowują frustrację marudząc, że przegrały przez jej okrzyki, niewiele mnie obchodzi. Szarapową też :). No to jak, wysyłasz ją na emeryturę już dziś, czy za dwa lata? Zdecyduj się. Oby jej zdrowie dopisało, to może grać do oporu. To jej zawód, który wykonuje z pasją i talentem. Kontuzja jako "wymówka"? A wiesz pan, panie ekspert, że w sporcie każdym, a w zawodowym to już strasznie, kontuzje ma się CAŁY CZAS? Tylko są lepiej lub gorzej podleczone. A wiesz jak się występuje z kontuzją? Próbowałeś kiedyś? Podpowiem Ci: ch..owo się występuje. Więc to nie jest nic dziwnego, że sportowiec przegrywa z kontuzją. Ani nie jest to żadna "wymówka". 3 tygodnie temu Szarapowa skręciła paskudnie kostkę. To skąd miała mieć formę w Masters? Nie wygra ważnego turnieju? Pożyjemy zobaczymy. Żebyś się nie zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u spadaj, trollu! 27.10.11, 20:24 naprawdę, żenujące są takie teksty . Co ty, teaforme możesz wiedzieć , o czym między sobą rozmawiają top- tenisistki ? Skąd wiesz, co się dzieje w ich szatni? co między nimi "krąży" ? Oj , krąży ci coś , ale nie wiadomo co, po tych twoich zwojach mózgowych. Nielicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 27.10.11, 09:50 teaforme napisał: > Ta baba zwana w swiatku tenisa, tenisowa gorylica, albo chlopo-baba Chyba przez ciebie jedynie. Szarapowa to jedyna naprawdę ładna dziewczyna wśród tenisistek z pierwszej dwudziestki. Figurą jedynie Hantuchowa może z nią konkurować, ale ona jest niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Gorylica 27.10.11, 10:08 Ladna? i ty piszesz to swiadomie? jezeli tak1do dlatego pewnie ze masz niskie wymagania, ale to dobra cecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 27.10.11, 12:08 teaforme napisał: > Ladna? i ty piszesz to swiadomie? jezeli tak1do dlatego pewnie ze masz niskie w > ymagania Nie bracie, mam oczy. www.widelec.org/zdjecie,maria-sharapova-w-bikini,320.html Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Gorylica 27.10.11, 13:07 I co tu takiego pieknego? Czy Ty inaczej iterpretujesz piekno niz wiekszosc ludzi? czy tylko tak z upartej natury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 27.10.11, 17:22 teaforme napisał: > I co tu takiego pieknego? Szarapowa > Czy Ty inaczej iterpretujesz piekno niz wiekszosc ludzi? czy tylko tak z upartej natury? Jeśli chcesz się trzymać takiego kryterium, to olbrzymia większość uznaje ją za najładniejszą z tenisistek. Czasem tylko się jakiś upierdliwy malkontent trafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: Gorylica 28.10.11, 08:07 Wiekszosc? oj! tu przesadzasz, a swoja subiektywna opinia podpisujesz te jakies wiekszosciwe opinie....ale gdzie one sa?, czy potrafisz przedstawic jakis ranking?, badania spoleczne na ten temat?. Ja tez moge tak powiedziec, ale wystarczy ze przedstawie wlasna opinie....gorylica nie grzeszy pieknoscia! Osobiscie widzialem gorylice wiele razy, i tu roznie sie od ciebie, i twoich wyobrazen opartych prawdopodobnie na wlasnych marzeniach i mass-mediach. Skad ty wiesz czy ja nie jestem sportowcem?, i nie zmierzalem sie i nie zmierzam z kontuzjami?, powiem wiecej!, jestem pewien ze o mnie slyszales, ale....zostawmy to tak jak jest, nie mam w koncu zamiaru draznic ciebie, w koncu nie probujesz mnie obrazac, a jedynie silnie bronisz swojej opini, a ja takie osoby zawsze szanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Gorylica IP: *.range86-168.btcentralplus.com 28.10.11, 10:53 teaforme napisał: > Wiekszosc? oj! tu przesadzasz, a swoja subiektywna opinia podpisujesz te jakie > s wiekszosciwe opinie....ale gdzie one sa?, czy potrafisz przedstawic jakis ran > king?, badania spoleczne na ten temat? Proszę bardzo: kwiecień 2005 - magazyn "People" wymienia Szarapową wśród 50 najpiękniejszych na świecie. 2002-2006 - "Maxim" przez 4 lata z rzędu umieszcza Szarapową na pierwszym miejscu listy "the hottest athlete in the world" Linkowany przeze mnie wyżej piktorial pochodzi ze specjalnego wydania Sports Illustrated Swimsuit Issue, gdzie Szarapowa znalazła się wśród 25 supermodelek i tak dalej. Tak więc, jak widać, moja opinia nie jest raczej odosobniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kania.u żenujące teksty trolla 27.10.11, 20:32 teaforme - zbastuj ciulu - jak nie masz nic do powiedzenia o sporcie to polecam pudelek.pl, tam sobie możesz bić pianę o niczym tu jest o tenisie, może nie zauważyłeś, głąbie Odpowiedz Link Zgłoś
teaforme Re: żenujące teksty kani u 28.10.11, 08:13 A ty kaniu u uuuu skad spadles? z kremlina? Jestes kaniu czy draniu? uuuuu? Uwazaj zeby twoj sasiad batem ciebie nie wybatozyl, taka jest zwykle dola dranii, tych uuuu tez! Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Tenis. Szarapowa wycofała się z Masters 28.10.11, 00:41 Smutne, że o miano numeru 1 rywalizują tylko tenisistki... może nie przeciętne ale... najwyżej dobre. Nie ma obecnie w kobiecym tenisie zawodniczek wielkich, wybitnych... jest chimeryczna Szarapowa, grająca bez błysku Woźniacka, nierówna Radwańska... do tego wynalazki pokroju Na Li czy Kvitova... każda z nich potrafi zachwycić by w kolejnym turnieju dostać ciężkie lanie w pierwszej rundzie od jakiejś anonimowej rywalki... Oczywiście - niektórym nieprzewidywalność może się podobać. I słusznie - to domena sportu. W tym wypadku jednak jest ona posunięta do granic absurdu - 1 zawodniczkę świata od 50 powinna jednak dzielić jakaś różnica umiejętności a z tym różnie obecnie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguirre Re: Tenis. Szarapowa wycofała się z Masters IP: *.range86-168.btcentralplus.com 28.10.11, 11:11 kcramsib napisał: > Oczywiście - niektórym nieprzewidywalność może się podobać. I słusznie - to dom > ena sportu. W tym wypadku jednak jest ona posunięta do granic absurdu Zgodzę się, że jest nieprzewidywalność w kobiecym tenisie, nie zgodzę się, że jest posunieta do granic absurdu. Osobiście lepiej mi się ogląda turniej kobiet, gdzie jest zaciekła walka i losy meczu potrafią się odwrócić kilka razy, niż turniej mężczyzn, gdzie drabinka jest tak ustawiona, że może sobie grać dowolnie wielu utalentowanych tenisistów, ale do czwórki zawsze wejdą Djoku, Feder, Nadal i Murray. Odpowiedz Link Zgłoś