edek_2007 18.05.07, 09:32 To jeden wielki skandal!!! Zabiła brata i śmie się odwoływać. Nie godne sportowca . Wstyd !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koham.mihnika po prostu ratuje swoja de, co ma glowe na pienku 18.05.07, 13:08 polozyc? Winna jest , jak sadze, ale nie musi dobrowolnie poddawac sie karze. broni sie, jak umie. Odpowiedz Link Zgłoś
kabra Re: po prostu ratuje swoja de, co ma glowe na pie 18.05.07, 14:38 Ja mam już dość swojej baby zatem jak ją ------------------------no wiecie to też dostanę nadzwyczajne złagodzenie kary ze względu na śmierć bliskiej osoby? Sędzia i cały ta III władza leczy się chyba u tego samego psychiatry co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Otylia - ma prawo do odwołania. 18.05.07, 15:16 edek_2007 napisał: > To jeden wielki skandal!!! > Zabiła brata i śmie się odwoływać. Nie godne sportowca . Wstyd !!! Ma prawo. Nie nam Ją krytykować.Jest wielkim sportowcem i dobrym,wrazliwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Otylia - ma prawo do odwołania. 18.05.07, 15:43 Ty rzeczywiście jesteś ziele, ale nie angielskie raczej Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Otylia - ma prawo do odwołania. 18.05.07, 16:05 Dobry i wrażliwy człowiek myśli za kierownicą. W przeciwieństwie do Otylii. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek Re: Otylia - odwołania 18.05.07, 22:27 edek_2007 napisał: > To jeden wielki skandal!!! SKandalem jest to, że takie nieuki jak ty chwalą się swoim nieuctwem. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Otylia - odwołania 18.05.07, 23:05 odwołuje się bo każdy by to zrobił na jej miejscu a jestem przekonana ze bardziej za nia to robia adwokaci .Ale jakąkolwiek karę wyznaczy jej sąd ona będzie ją ponosić całe życie .Szkoda że tak sie stało, żałuje jej ale i nie rozgrzeszam ,ale najbardziej mi szkoda tego młodego życia które tak sie skończyło .Jest to wielka tragedia dla całej rodziny.I ostrzeżenie dla innych aby jeżdzić ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś