Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bereś i Skoczylas: Atak po skosie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:16
    Takich ludzi jak Skoczylas czy Bereś trzeba wspierać. Bidaki nie mają kasy
    nawet na okulary, a tu mają rozkaz felieton pisać. takich bredni dawno nie
    czytałem. jak mają problem to do psychiatry. Ja jako kibic reprezentacji
    uważam, że mimo iż mecz nie był porywający, to nie można krytykować
    chłopaków. Nie dali grekom pograć. Spodziewałem sie wyniku koło 10;0 dla
    Greków bo to świetny zespół. W zeszłym roku ten skład nie przegrał meczu.
    Teraz Polacy ich ograli i bez wzgledu na styl należą się gratulacje i respekr
    i gratulacje Janasowii calej drużynie. Muszą jeszcze lepiej się zgrać bo gra
    nie jest najlepsza, ale postępy są. Nie można ich kytykować bo nie będą mieli
    motywacji i o MŚ bedziemy mogli pomarzyć. Trzeba ich doceniać puki wygrywają.
    W końcu nie liczy się w piłce ilość akcji a ilość zdobytych boli. W tym meczu
    to biało-czerwoni byli górą i tak niech trzymają. JESTEM Z WAMI!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: zorro Beres i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:24
        felietonisci probuja sie chyba dostosowac do poziomu naszej reprezentacji...
      • Gość: Mychu Co to jest? To ma być artykuł? Wstydź się Gazeto ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.04, 18:48
        Ot, taki dwa cwaniaki Beres i Soczylas potrafia sie jedynie nabijac. Jakie
        to "polskie", jak jest zle, to sie pisze ze jest zle, jak jest dobrze, to
        piszemy ze jest zle bo moglo byc lepiej...

Sory Beresie i Skoczylasy, ale Panom juz podziekujemy !
        • Gość: wielkopolanin Re: Co to jest? To ma być artykuł? Wstydź się Gaz IP: *.icpnet.pl 30.05.04, 21:41
          Gość portalu: Mychu napisał(a):

> Ot, taki dwa cwaniaki Beres i Soczylas potrafia sie jedynie nabijac.

A wiesz dlaczego? Bo są SATYRYKAMI i za to im płacą!
          • Gość: Ryczypisk O, motyla noga!! IP: *.golebia.clarus.com.pl 02.06.04, 22:08
            O, motyla noga!! Panie Wielkopolaninie, nie tak głośno, bo się wyda!!!!
          • Gość: panda Re: Co to jest? To ma być artykuł? Wstydź się Gaz IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.04, 17:08
            widać niektórzy nie wiedzą co to satyra... brawo dla B & S - gdyby nie oni w
            Sporcie czytalibyśmy tylko o porażkach, blamażach i dramatach polskich (pseudo)
            sportowców!!!
      • Gość: ANTYBEREŚ & SKOCZY Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.04, 19:09
        SKĄD WIECIE PATAŁACHY JAK ZAGRAŁ ŻURAWSKI, SKORO NIE OGĄDALIŚCIE MECZU???
        BUEHEHEHEHHEHEEHE
        • Gość: kck Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.plustech.pl 30.05.04, 19:55
          Co wy zrobicie jak Polska awansuje do MŚ to ja nie wiem. W tych wielkich łbach
          macie tylko jedną ścieżkę. Żal mi was.
          • radexior Ile razy można tłumaczyć?! 30.05.04, 21:03
            Bereś i Skoczylas piszą ironiczne felietony. Taka ich rola. To kabaret (moim zdaniem w dobrym wydaniu).
            Nie chodzi o krytykę czy ciągłe narzekanie. Oni po prostu świetnie bawią się słowem i mają rewelacyjne poczucie humoru. Motyw z niemożnością znalezienia transmisji w TV był świetny:-)))
      • Gość: Vieri Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 22:00
        Bereś i Skoczylas, lejcie na takich debili po niepełnych zawodówkach jak Meler
        i kck. Dobry felieton.
      • Gość: kriss Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.zchpolice.com 31.05.04, 07:34
        Niestety trzeba stwierdzić, że od jakiegos czasu felietony w/w stoją na
        żenująco niskim poziomie. Nie wiem z czego się tu śmiac, bazowanie w kółko na
        transmisjach telewizyjnych i jakosci komentatorów przestało być śmieszne. Może
        czas "Gazeto" zastanowić sie wzorem reprezentacji która jest na tych łamach tak
        poniewierana nad zmianami w składzie.
        • Gość: Ja-nosik-Harnas Swietny felieton, jak wszystkie IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 31.05.04, 10:40
          nie dziwie sie ze sie nabijaja z tej bandy nieudacznikow, ktorym kibicuje banda
          idiotow. Tamci za mecz dostaja po kilkadziesiat tys. zl., kretyni na widowni
          placa po kilkaset i zamiast wygwizdac, skanduja "nic sie nie stalo". Idz debilu
          do szpitala, niech Twoja zone zoperuje lekarz-nieudacznik na prochach, ona
          zejdzie smiertelnie, a Ty mu zaspiewasz, nic sie nie stalo, tak musi byc i
          bedzie lepiej. Ja mam wyzsze i zarabiam 1200zl, debile po podstawowkach, zle
          wykonujacy swoj zawod maja 50000zl... Cos mi sie to nie podoba, a wam wierni-
          kibice-ślepe-przyglupy... ???
          • Gość: hehe Re: Swietny felieton, jak wszystkie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 14:37
            Fajny komentarz i do tego prawdziwy :))) Masz kolego 100% racji.
      • Gość: student Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 11:41
        Dobre , ale co to wnosi do sprawy? Postulowałbym aby dziennikarze uprawiający
        bardziej satyryczny odłam swojego fachu nie wkrecali się aż tak barzdo w
        komentarze o pilce bo czasami mozna zapomnieć,że to wygłupy i pomyśleć,że
        gazeta marnuja papier.
      • Gość: Amsterdam polska piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 13:10
        Dobry tekst. Mecz do dupy. Jakim cudem Grecy zagrają na Euro to ja nie wiem. Na
        to dziadostwo w polskiej piłce tylko żart pozostał. Żurawski pomocnik - szkoda
        że Boruc w I połowie nie grał w obronie. Janas to Jajas.
        • Gość: spr1 Re: polska piłka IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 31.05.04, 15:27
          Nie dziwie sie grekom ze nic nie grali. tez bym zachowywal sily na me.
          ale ze nasi tak miernie sie spisywali...
          kiepszczyzna.
        • Gość: El Riazor Re: polska piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:12
          Dokładnie...JANAS - jak nie potrafisz to nie pchaj się na afisz...z taką grą
          reprezntacji to o MŚ możesz sobie tylko pomarzyć...
      • Gość: cyg@nek Kupa racji z przewagą racji. IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 01.06.04, 03:07
        W przeciwieństwie do trenera, który ma kupę racji z przewagą kupy.
        Mi się styl felietonów podoba.
      • Gość: papa Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 01.06.04, 17:56
        Naskrobane na kolanie dyrdymały. Koszerna po skosie zaczyna lecieć w dół...
      • Gość: mac ap Tytuł jest genialny! IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 02.06.04, 19:49
      • Gość: Zbyszek Re: Bereś i Skoczylas: Atak po skosie IP: *.geofizyka.krakow.pl 04.06.04, 14:34
        Bereś i Skoczylas tragicznie majaczą. Ten tekst jest tak beznadziejny, że jak
        przeczytałem, to sprawdziłem adres gazety, nie wierząc, że to wydrukowała tak
        szacowna Gazeta Wyborcza. Panowie Super Expresy czekają na takich "genialnych "
        skrobipiórków. Wstyd Panowie, wstyd!!!! I za to bierzecie pieniądze, a ludzie
        nie mają czym dzieci nakarmić.
      • Gość: pawlox Co niektórzy jak widać nie są wstanie zrozumieć... IP: *.mofnet.gov.pl 09.06.04, 13:17
        terści wyrażanej w trochę bardziej zaawuowanej formie, aniżeli znane im z
        elementarza konstrukcje proste jak: Ala ma kota. Uwazam, że styryczne połajajki
        B&S są bardzo atrakcyjną formą wyrażania opinii o tzw. grze polskiej kadry.
        Swoją drogą od dawna nie oglądam towarzyskich potyczek patałachów znad Wisły
        (szkoda czasu), ale co ciekwsze mecze Ligi Mistrzow, mistzrostw Świata lub
        Europy jak najbardziej, no ale tam też nas nie dopuszczają, najprawdopodobniej
        przez głupio stracone bramki .. hahahahhahah

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka